Wij gaan niet opzij

Breda Loco's collecteren dit jaar digitaal voor sfeeracties: tik jij hem af?

Das Phantom

Normaal gesproken collecteren de Breda Loco's altijd in het stadion om geld in te zamelen voor de sfeeracties die worden georganiseerd rondom wedstrijden van NAC. "Dit jaar doen we het eens anders. We collecteren via Tikkie!", aldus de Loco's.

Het geld wordt gebruikt om materialen te kopen voor de sfeeracties. "Zodat we ook het komend seizoen weer spuitbussen, stof, vlaggen, impregneermiddel kunnen kopen en sfeeracties kunnen organiseren en faciliteren voor andere supporters(groepen) met een goed idee", schrijven ze bij de oproep. 

Geen megadoeken
De groep gaat nog kort in op de situatie tijdens Willem II - NAC, waar in de voorbereiding vele uren werk waren gestoken met een nieuw doek voor over de B-Side. "Het megadoek is voorlopig gevallen voor dit soort sfeeracties. We hebben een verbod gekregen, omdat er individuele supporters vuurwerk onder hebben afgestoken. Gelukkig besparen we nooit op brandveiligheid en hadden we er, naast 5500 euro aan stof en verf, voor 1000 euro aan impregneermiddel overheen gespoten", aldus de Breda Loco's "Dat brandvertragende middel heeft waarschijnlijk een hoop ellende bespaard, al balen wij natuurlijk flink dat alle nieuwe ontwerpen voorlopig terug de kast in moeten." 

Andere sfeeracties opzetten 
Maar de Breda Loco's zouden de Breda Loco's niet zijn als ze niet verder zouden kijken naar andere acties. "De afgelopen weken hebben we voorbereidingen getroffen voor andere sfeeracties, zeker ook met het oog op de playoffs. NAC draait sportief goed, dus wij willen ze het laatste zetje geven richting promotie. Terug naar de Eredivisie, daar waar we horen."

Doneren kan via deze link. De Tikkie kan je natuurlijk ook doorsturen naar al jouw NAC-vrienden, zodat we ook komende tijd weer kunnen genieten van mooie sfeeracties in ons stadion. 

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
26 Reacties
29   7  
Breda F2

Zoals gewoonlijk al gedaan. Ben benieuwd naar de sfeeractie met de play offs. Zat laatst de beelden nog eens terug te kijken van de wedstrijd tegen de zusjes. Wat een opening was dat zeg. Jammer van de mega doeken maar het is niet anders. Ik denk dat jullie wel met iets anders moois gaan komen. Zet 'm op kullekes!!

29   7  
Breda F2

Zoals gewoonlijk al gedaan. Ben benieuwd naar de sfeeractie met de play offs. Zat laatst de beelden nog eens terug te kijken van de wedstrijd tegen de zusjes. Wat een opening was dat zeg. Jammer van de mega doeken maar het is niet anders. Ik denk dat jullie wel met iets anders moois gaan komen. Zet 'm op kullekes!!

5   4  
brammetje

Done

9   5  
SjorsNAC

Zag hem gisteren al voorbij komen en natuurlijk een bijdrage gedaan. Vertrouwen in dat er weer mooie sfeeracties komen.

5   1  
1 van de 2

Gedaan en wel een goed om het op deze manier te doen....hoop ik

6   1  
Dos

Zoals altijd zal ik een donatie doen voor deze toppers!

4   16  
Talentje

Sven Blummel (mvv) en Mike Eerdhuijzen (Sparta) zijn namen die voorbij komen waar NAC mee in gesprek is

5   8  
Beest

BSR Edit: hou het vriendelijk, geen enkele reden om hier de boel te gaan lopen uitdagen.

3   1  
Peter Maas is een baas

Gedoneerd

4   32  
Mikec

Zolang noet iedereen op de B site mee mag doen met de sfeeractie,zit in een hoek , geef ik niks

8   1  
Scheppioni

Al jaren twee keer per jaar !! Klasse Breda Loco's !!👊💛🖤

2   37  
naccer076

Is zo'n groot spandoek VOOR de tribune een idee?
Die verticaal naar boven wordt getrokken via wat touwen.

7   25  
Beest

@bsr

Had zo ook gereageerd toen dhr cees2
Alle supportersgroepen voor doorgesnoven hooligans uitmaakte.
Zelfs eenman van 80 jaar heeft hij uitgemaakt voor een doorgesnoven hooligan.
Als je dan commentaar maakt moet je wel rechtlijnig zijn ouwe.

3   12  
Tip

Top die sfeeracties. Hoort bij voetbal. En het brengt de stemming erin. Daarna moeten de spelers het oppikken en er helemaal voor gaan. Zo’n groot megadoek kun je toch opdelen in bv. 10 kleinere doeken die op elkaar aansluiten ? Is ook veiliger.

12   1  
Ivo

@TIP
Dat sluit nooit precies aan en ziet er daardoor niet uit. Til maar eens een legpuzzel op, dan snap je het wel.

De vraag is wel, wat is een megadoek en wat niet. Zijn er uitspraken gedaan over formaten die wel of niet mogen?

4   1  
witzwartgeel

Mooi dat die doeken en andere sfeeracties bij NAC nog echt sfeer hebben. Je zag bij de europese wedstrijden afgelopen week hele mooie sfeeracties... te mooie sfeeracties als je het mij vraagt. Helemaal kloppend. Bij Milan vond ik het nog tof maar toen kwam West Ham United en toen dacht ik ow wacht.. wordt dit nu de standaard? Compleet tot in de puntjes georiganiseerd en uitgevoerd... Blij dat de supporters het bij NAC op hun wijze doen. Begin mij die perfecte sfeeracties bij grote clubs namelijk heel erg een kartonnen klappertjes gevoel te krijgen.

HUP NAC!

3   1  
PatjeR

Done! Er zijn nog genoeg andere methodes.om sfeer te maken. En megadoek komt vast weer terug...

6   28  
3ROBI

Geen cent voor dit soort nepsfeeracties.

4   0  
DenTinus

Mijn bijdrage is weer geleverd.
Op naar weer mooie sfeeracties.

2   1  
since1912

Bedankt kul!

8   10  
fvf6

Ik moet toch wel smakelijk lachen om de woorden , omdat er individuele supporters vuurwerk afstaken . Alsof dit niet tevoren gepland was hahaha.

11   1  
Joris

@fvf6: Dat iemand onder een megadoek een fakkel afsteekt wordt zeker niet gepland. Dat wordt gedaan door iemand die echt geen idee heeft van wat er verder gebeurd en wat de gevolgen zouden kunnen zijn.

3   1  
Snippie

Tikkie naar het zuiden!

0   1  
ZnojmoBrno

Paar eurotjes gedoneerd, zet hem op! groetjes uit Moravië.

0   0  
NACPB

Ik zie hier de woorden doorgesnoven gekkies voorbij komen. Het laatste waar ik de locos mee associeer is met doorgesnoven gekkies. Doen al jaren veel goed werk voor onze club!

0   0  
Vanbovenderivieren

Uiteraard een donatie gedaan.
Maar ik zou zeggen laat het vuurwerk duur NAC zelf regelen vanaf het veld.
Ondanks dat dit in het verleden ook niet altijd goed is gegaan. Is het wel veiliger en sfeerverhogend. En kunnen ze op de tribunes los gaan met spandoeken en confetti

2   0  
Ben

Sfeer is niet te koop

Laad alle berichten na dit bericht in