Wij gaan niet opzij

Brood: "Er zijn meer middenvelders die we op het oog Hebben"

Thiestemberg

Ruud Brood liet in een interview met FOX Sports zijn licht schijnen over de situatie van Anouar Kali en de geruchten rondom eventuele aanwinst Clint Leemans.

Toen er in het interview werd gevraagd naar de situatie rondom Kali liet Brood weten dat hij nog steeds revaliderende is en tevens uit mag kijken naar een nieuwe club. Brood voegde wel toe dat hij hoopte Kali snel weer fit te zien, aangezien hij nog steeds een selectiespeler is.

De verslaggever van Fox maakte hierna een handig bruggetje na de eventuele opvolging van Kali en noemde hierbij Clint Leemans als kanditaat nummer een. Brood kon zich hier niet in vinden: "Misschien word het hier in de lokale media geroepen omdat ik Clint Leemans ken, maar er zijn meer middenvelders die we op het oog hebben". Verder voegde hij toe dat er zeker contact is geweest met Leemans maar dat je andere middenvelders te kort doet door alleen zijn naam te noemen. Brood kent Leemans van hun gezamelijke periode bij PSV. Eventuele andere namen werden niet genoemd.

 

Bron:
FOX Sports, B-Side Rats
Terug naar overzicht
29 Reacties
60   5  
7Hills

@Ere

Voor de zoveelste keer, Veldwijk heeft een vraagprijs van 1 miljoen en NAC heeft geen geld voor een afkoopsom!! Daarnaast wordt, zoals het AD al schrijft vandaag, Veldwijk omschreven als een klein kind door iedereen bij Sparta. Doet waar hij zin in heeft, stapt bijvoorbeeld gewoon in de auto naar huis als hij hoort dat hij een reserveplek heeft. Dat is dus een rotte plek in je selectie. Zou de combinatie Stokkers-Dogan gewoon het vertrouwen geven, of anders Filipovic eens opstellen op de positie die bij hem hoort: centraal in de spits. Leemans, of een type Leemans, is echt wel noodzakelijk. Defensief middenveld is onderbezet met alleen Azzagari als optie.

42   16  
Scheids!

Ik denk dat Kali ondertussen de meest gehate werknemer is die aan NAC verbonden is. Lijkt veel op mijn buurman, ook zo’n steuntrekker die alleen zijn handen open houd als het loon binnen is!

5   26  
Ere

Ik zou leemand erg welkom vinden! Ik denk ook dat nac er goed aan doet nog 1 spits te halen! Veldwijk mag wss weg bij Sparta. Geen geweldenaar maar in de 1) dodelijk en ik ga er vanuit dat nac vaker op de 16 speelt dit jaar dan de tegenstander

10   3  
DunErwt

Beter ga je voor een spits!

60   5  
7Hills

@Ere

Voor de zoveelste keer, Veldwijk heeft een vraagprijs van 1 miljoen en NAC heeft geen geld voor een afkoopsom!! Daarnaast wordt, zoals het AD al schrijft vandaag, Veldwijk omschreven als een klein kind door iedereen bij Sparta. Doet waar hij zin in heeft, stapt bijvoorbeeld gewoon in de auto naar huis als hij hoort dat hij een reserveplek heeft. Dat is dus een rotte plek in je selectie. Zou de combinatie Stokkers-Dogan gewoon het vertrouwen geven, of anders Filipovic eens opstellen op de positie die bij hem hoort: centraal in de spits. Leemans, of een type Leemans, is echt wel noodzakelijk. Defensief middenveld is onderbezet met alleen Azzagari als optie.

20   2  
Jf

Als middenvelder hoop ik dat ze met Veerman spreken. Al jaren een van de betere van Volendam en erg talentvol.

20   13  
ome cor

Leemans wordt het niet.
NAC kan niet zo snel handelen als Leemans zou willen. Sterker nog: als NAC Kali niet kwijt raakt kan Leemans helemaal niet komen, dus die gaat niet zitten wachten.

De naam Leemans is dus bewust gelekt om andere clubs te triggeren.
NAC weet over het algemeen namen lang binnenskamers te houden, dus ook daarom is Leemans naar NAC niet logisch.

21   3  
Naccer

Van den boomen naar de superboeren die zou niet slecht zijn geweest voor NAC

8   27  
Henkie

Filipovic en stokkers werken beide hard, maar hebben alle twee het niveau niet.

Ik opteer voor Dogan in de spits en die jongen van utrecht in de basis, mocht iedereen fit zijn.

7   12  
willem 4,5

Welkom terug ome cor.

14   2  
Duif

Venema naar Almere, die had ik graag bij ons gezien!

12   17  
ome cor

@Henkie
Hoe heeft NAC toch naast jou kunnen pakken voor de rol als TD of RVC-lid technische portefeuille ?

@Willem 4,5
Was ik weg dan ? ?

10   33  
willem 4,5

@ome cor . Een tijdje geen commentaren gelezen, kan aan mij liggen. Opmerkelijk dat als jou of mijn naam in beeld komen de duimpjes omlaag de overhand hebben, houden zo ome cor, wat zijn we zijn toch volhouders!

18   0  
Amarilla Negra

Eens met 7Hills dat het ook een optie kan zijn op Filipovic in de spits te zetten, daar speelde hij bij zijn vorige club namelijk ook.

Overigens viel het me ook op hoe vaak Brood een sneer uitdeelde naar Blanco gedurende dit interview, Brood heeft echt een pleurishekel aan hem blijkt wel.

Een middenvelder lijkt mij ook noodzakelijk om erbij te halen, met Verschueren zijn blessures vorig jaar en Ivan zijn jonge leeftijd kun je niet verwachten dat zij 38 wedstrijden kunnen spelen zonder een back up te hebben.

7   0  
PetöVI

Brood is inderdaad niet zo blij met Yadran valt duidelijk af te lezen. Ik vraag me dan wel af, als het je irriteert wat iemand schrijft zal het dan echt onzin zijn?

18   19  
ome cor

Ik heb ook een pleuris hekel aan Blanco, dus ik snap Ruud wel.

5   44  
Jan Bril

Venema wordt gehuurd door Almere. Slaap lekker verder Tommeke. Leemans niet haalbaar vanwege salaris Kali?

Onze directeurtjes blijven de braafste jongetjes van de klas van juf Edelenbos. Directeuren moeten met eigen ondernemerschap schijt durven hebben aan aandeelhouders. Die twee van ons zijn lafbekken.

7   20  
Mark

Waar blijtft GVD die spits die we zo hard nodig hebben!!!!

21   4  
7Hills

@Jan Bril

Geld uitgeven wat we niet hebben, dat is nu precies de reden waarom we al zoveel jaar in deze ellende zitten. Waarom we in diezelfde periode niet zijn uitgegroeid tot een stabiele middenmoter a la Heracles of de zusjes. Ben blij dat jij geen functie hebt bij NAC.

En Mark; je weet dondersgoed dat er geen extra spits komt. Zou ook enorm dom zijn aangezien je er al 5 hebt rondlopen ( Dogan kan ook in de spits). Liever een middenvelder erbij, want als Verschueren of Ivan wegvalt hebben we grote problemen. Stokkers gaat er gewoon 12-15 maken dit seizoen, en door zijn werklust creëert hij ruimte waardoor de aanvallers achter hem (El Al, Dogan en Luka Ilic) ook zomaar in de dubbele cijfers kunnen belanden. Is ook iets moeilijker te verdedigen dan 1 spits...

3   26  
Jan Bril

@7hills ik ben geen voorstander van een Joop Munsterman of Dirk Scheringa beleid en al helemaal niet van een Theo Mommers beleid. Maar ik heb met hele goede directeuren gewerkt die echte ondernemers waren en niet als volgzame ezeltjes precies deden wat de aandeelhouders wilden. Zij namen verantwoorde ondernemersrisico’s en die pakten zo goed uit dat over het boekjaar meer winst werd gemaakt dan volgens de goedgekeurde begroting. Directeuren die alleen maar kleuren binnen de lijntjes van de aandeelhouders moeten als ambtenaar bij een ministerie gaan werkem. Niet bij NAC. Eisenga en den Tom durven dat niet want ze zijn veel te bang dat ze buiten worden geschopt. Daarom zijn het de twee meest waardeloze directeuren die NAC sinds Mommers heeft gehad. Als John Peek op dezelfde manier het directeurschap bij ISPC zou invullen was de tent al lang failliet geweest.

15   1  
steven73

@janbril , Daarom is ispc ooit Hanos geworden. goed voorbeeld zeg.

9   2  
7Hills

@Jan Bril

Je geeft al precies aan waar je fout zit. Directeuren in het zakenleven kun je niet vergelijken met die in het betaald voetbal. Er wordt een begroting opgesteld die goedgekeurd moet worden door de KNVB, wijk je daarvan af krijg je strafpunten, zak je een categorie, kom je onder curatele te staan etc. Heeft dus niet alleen te maken dat ze precies uitvoeren wat de aandeelhouders willen maar ook wat de KNVB wil. Wat mij dan best wel handig lijkt.

13   2  
Johnnyboembastik

Het roepen om een extra spits snap ik niet en is ook zinloos. Nu Stokkers al afserveren vind ik ook niet terecht. We zijn hier prima in staat om iemand NIET een kans te geven.
Stokkers schopt er inderdaad gewoon een stuk of 15 in dit jaar, Dogan kan ook in de spits en die maakt er ook minimaal 15, dan hebben we nog een hoop anderen die doelpunten maken in tegenstelling tot andere jaren (Ilic, Elal, het centrale duo uit standaard situaties etc...)
Daarnaast trekt en sleurt Stokkers, zodat er ruimte ontstaat voor mn Dogan.
Dat er extra ervaring voor het middenveld gehaald gaat worden lijkt me inderdaad logischer, omdat de spoeling daar dun is.

3   0  
TheBelg

Club Brugge plaatste zich gisteren voor de CL poulefase en gaat op zoek naar een ervaren 6 (Wanyama?).
Brandon Baiye zie ik dus naar hier komen.

4   1  
Ivo

Precies, Verschueren en de broers Ilic zijn op dit moment lastig te vervangen.
We hebben op dit moment alleen Azzagari en van der Gaag achter de hand.

Nog een paar dagen, dan loopt de transferperiode af. Ik ben heel benieuwd. Als er niks meer gebeurt denk ik dat Kali gewoon bij de selectie aansluit.

20   4  
1949

Als Kali geleerd heeft van wat er gebeurt is en zijn stinkende best doet moet hij terug in de selectie (voor zover ik dat als buitenstaander kan beoordelen). Is immers een goede middevelder. Geef hem een tweede kans, die krijgen velen van ons toch ook wel eens!!!

0   0  
Michiel

Grappig dat je dus ook in het geruchtencircuit "andere middenvelders" tekort kunt doen. Dat hebben ze niet verdiend!

5   2  
jvt

Wie neemt er een geblesseerde, schijnbaar uitgekotste speler over?
Beter hem dan tzt maar heel goed te gebruiken want er is ook nog zo'n 300k transfergeld gekost. Als ie de pannen van het dak gaat spelen heb je er wat aan en kom je er beter vanaf. Geef hem een tweede kans.

1   1  
Buurman

Brood drukt het keurig en verstandig uit. Kali revalideert. Hij hoopt dat Kali snel fit is. Kali MAG naar een andere club. En NAC heeft in dat geval meerdere middenvelders op het oog. Kortom het kan nog alle kanten uit. We gaan het zien.

1   0  
Dirk

Veerman van Volendam naar heerenveen

Laad alle berichten na dit bericht in