Wij gaan niet opzij

Monsalve, Dogan en Azzagari ontbreken op training

Das Phantom

Nacho Monsalve, Huseyin Dogan en Yassine Azzagari ontbraken deze ochtend alle drie op de training in het Rat Verlegh Stadion. Jordan van der Gaag was wel weer te zien op het veld.

Volgens BN DeStem is het onzeker dat Monsalve mee kan spelen tegen Volendam aanstaande vrijdag. De aanvoerder van NAC viel in de wedstrijd tegen Cambuur geblesseerd uit in de rust, nadat hij eerder in de wedstrijd een tik had gekregen. 

De krant stelt dat Javier Noblejas de man is om Monsalve te vervangen vrijdag. De Spanjaard viel afgelopen wedstrijd ook al in voor Monsalve. 

NAC laat weten dat het drietal inderdaad met klachten kampt en er per dag wordt gekeken hoe het met hen gaat. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, NAC
Terug naar overzicht
18 Reacties
56   3  
Miloud

Ik zou regillio Vrede laatste man zetten!

56   3  
Miloud

Ik zou regillio Vrede laatste man zetten!

9   3  
Ivo

Je zag afgelopen zaterdag duidelijk dat Dogan nog niet helemaal fit is. Dan moet je uitkijken voor overbelasting.

Monsalve kreeg een tik, misschien toch wat verrekt?

Nu er wat basisspelers ontbreken wordt het interessant om te zien of onze selectie breed genoeg is om dit op te vangen. Noblejas lijkt mij een goede verdediger, maar die kan denk ik ook nog geen 90 minuten mee.

6   52  
Gele jas

Toch fijn dat onze trainer Nacho nog dik een half uur liet staan na die tik. Dogan bijna een hele wedstrijd laten spelen? Ik ben bang dat deze instelling van Brood ons op gaat breken in de loop van het seizoen, zeker aangezien we veel op kunstgras zullen spelen.

Zou hij het advies van de medische staf in de wind slaan? Lijkt me dat die hier anders mee om waren gegaan.

25   1  
Sia

Noblejas deed het afgelopen vrijdag prima en het was voor de verdedigers echt geen makkelijke wedstrijd. Goed om te weten dat we een vervanger voor NACho Monsalve hebben.

4   33  
Ivo

Vd Boomen naar de Graafschap. Dus die kunnen die transfersom en dat salaris wel ophoesten.

12   1  
Gman

@ivo

wat een onzinbericht. zij hebben geen Kali op de tribune zitten natuurlijk ;)

16   9  
Maarten

Dogan was alles behalve okselfris tegen Cambuur. Speelde een onopvallende wedstrijd. En is Schouten zoveel slechter dan V Anholt? Speelde ook bijzonder matig. Enfin, het zijn plekken die je goed kan vervangen. Al zal ik wel een spits aantrekken ipv een middenvelder. V Hooijdonk is echt veels te licht, Stokkers laat zien waarom Fortuna hem wel erg makkelijk van de hand deed en Kumdibana is ook niet van het gewenste niveau.

7   0  
Breda-Loyal

Nacho kreeg 1 tik ?

Ik heb Cambuur betrapt op meer dan 1 tik uitdelen

Gelukkig hebben we die andere spaanse killer Rierra nog achterin staan en ik heb wel vertrouwen in Noblejas

8   32  
jvt

Hoe lang hebben we dat spitsenprobleem al wel niet?

9   7  
NAC-till-I-die

@jvt ooit gehoord van Dessers? Was een goed spitsie hoor

35   5  
NAC4Ever

@jvt
Als we de ergens de laatste jaren geen problemen hadden was het wel in de spits.
Ars, Dessers, Ambrose, en te Vrede hebben voor ons behoorlijk wat goals gemaakt. Vind het verder veel te vroeg om Stokkers nu al af te schrijven.

9   2  
Maarten

De Graafschap met nog met Owusu heeft een beter elftal. Branco vd Boomen erbij is ook niet mis al lijkt het 't eendagsvlieg. Nee ik zie liever een spits dan een middenvelder.

4   19  
Sjef de gevulde koek

Onze vriend van Utrecht is een klasse beter als dogan. Als die op zijn plek speelt ga je er niet op achteruit idd geval.

4   0  
Scheppioni

Niet op volle oorlogsterkte naar volendam ??? Wordt een zware avond aankomende vrijdag ! Zolang we blijven winnen scheelt dat ook in de koppies betreft blessures ! Come on NAC !

6   0  
RV

Voor Volendam zouden we echt niet bang hoeven te zijn hoor. Als je ziet hoe makkelijk de Graafschap die goals maken.

Zal wel doelgerichter moeten.
Niet altijd in zeven combinaties, voetballend en Ilic aan de zijkanten aanspelen in de hoop dat er een geslaagde actie uit komt, maar af en toe de spits direct inspelen, aansluiten en naar de goal.

Wat dat betreft blijft mijn gevoel zeggen dat we een ander type spits er bij moeten hebben. Boris is misschien wel een type die dat kan maar zijn niveau is bedenkelijk en vrijdag was hij er volgens mij niet eens bij...

Teveel hetzelfde type brave en voetballende spitsjes voorin op dit moment.

Neemt niet weg dat we eigenlijk uit de komende drie wedstrijden gewoon weer 9 punten moeten kunnen bijschrijven. We komen nog steeds meer (veel) mindere tegenstanders tegen dan betere.

8   1  
Hugo

Wellicht zie ik het echt helemaal verkeerd hoor. Maar ik vind van Anholt juist erg degelijk spelen. Heeft een crosspass in de benen, staat verdedigend vaak goed en kan een bal afpakken. Denk dat dit het niveau is waarin van Anholt het best rendeert. Ik ben er ook voor om Dogan wat rustiger te brengen. Kan nog van enorme waarde zijn in dit lange seizoen. Vrijdag de beuk erin. Drie punten weghalen . Hup NAC

1   1  
Michel

Gezeik over die Branco van der Boomen ook hier; ja, goede speler hoor maar wat een gebrek aan ambitie dat je de stap naar de ED niet maakt. Terug kan altijd nog. Wie weet zeggen anderen dat over Huseyin ook wel maar er zit een belangrijk verschil voor mij: waar Branco nog moet bewijzen dat hij meer is dan een eendagsvlieg heeft Huseyin dat al gedaan.

En DGS is ook gewoon een kleinere club dan dat wij zijn. Geen disrespect maar het is zo.

4   0  
Los Pollos Hermanos

Vrijdag werd al een moeilijke wedstrijd, maar nu is het helemaal een dubbeltje op z'n kant. Wanneer NAC hier weer wint, doen ze echt hele goede zaken en boezem je iedere volgende tegenstander angst in. Dit is echt een hele belangrijke wedstrijd in allerlei opzichten. Als ik een voorspelling moet doen, zeg ik 1-1, maar ik laat mij graag verrassen door NAC.

Het wordt een zware pot. Gelukkig zijn er ruim 1400 van ons aanwezig om ze te steunen.

Kom op jongens, kom op NAC! Breda vooruit!

Laad alle berichten na dit bericht in