Overal waar we komen

BSR Matchcast: Dion Malone na NAC-Excelsior (1-2)

Raskolnikov

NAC verloor vanavond met 1-2 van Excelsior en lijkt daarmee definitief uitgeschakeld in de strijd om directe promotie. Wij spraken aanvoerder Dion Malone na afloop in de Matchcast.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - Excelsior 444 reacties
Terug naar overzicht
28 Reacties
54    
Chris W.M.

@Ibio

Wtf was dat idd?! Er is kritiek vanuit de supporters; “ daar veeg ik m’n reet mee af”. Vorige wedstrijd ( tegen Roda die as we speak 6-0 achterstaan tegen Den Bosch) was ook niet goed. “ Jullie hebben een zwart beeld.”

Die mafklappers geven ons écht de schuld van de slechte prestaties hè?! Hebben een vervelend trekje van de trainer overgenomen; de schuld altijd bij een ander leggen en nóóit bij jezelf.

24    
Fabian

Waar is optie 4? Complete compensatie in de zin van terug storten op de rekening ipv korting op de nieuwe seizoenskaart.


In de tientallen jaren al vaak een dramatisch nac gezien, maar ik heb nu voor het eerst echt totaal geen zin meer om te kijken.

Zelfs na dit coronajaar voel ik niet de drang om weer naar het stadion te gaan, die play-offs hebben 0,0 zin en zelfs al zou er een wonder gebeuren dan word je volgend jaar het slechtste eredivisieteam uit de geschiedenis.


Man, wat mis ik Vreven

34    
Mike snoei

Nooit meer opstellen

42    
Ibio

Interview Immers met omroep Brabant....
Graag ontslag op staande voet

23    
Bart

Goed interview,

Een aanvoerder die niet weet wat hij moet zeggen, die niet weet wat het plan is, die denkt dat de eerste helft goed gespeeld werd..

Slechtere aanvoerder kan ik me niet herinneren.. belachelijk dat deze man maar blijft spelen en nee hij was ook zeker niet de slechtste vanavond maar hij brengt helemaal niets extra’s in een elftal dat zou moeten willen promoveren.. maar ik vraag me oprecht af of deze selectie dat wel wilt.

Er zit 0 inzet in deze groep onder Steijn!

28    
Ad B uit Roosendaal

Steijn is als trainer totaal mislukt. Ook de nacompetitie wordt niks.

Voetballend is NAC vaak de mindere van de tegenstander, ook vanavond.

Daarnaast een veel te laag tempo, waar Malone een typisch voorbeeld ervan is.

Helaas.......

16    
RV

Heeft het al moeilijk zat met zijn eigen, is van nature geen leider, voetballend bij de slechtste drie spelers en geen karakter met overwicht.

Krijgt de aanvoerdersband en blijft die ook na slechte prestaties behouden.

Iedereen ziet dat het complete waanzin is. Echt iedereen.

10    
Noord Mokumse NAC'er

Hij zegt nog best wijze woorden als je het geluid UIT zet..

54    
Chris W.M.

@Ibio

Wtf was dat idd?! Er is kritiek vanuit de supporters; “ daar veeg ik m’n reet mee af”. Vorige wedstrijd ( tegen Roda die as we speak 6-0 achterstaan tegen Den Bosch) was ook niet goed. “ Jullie hebben een zwart beeld.”

Die mafklappers geven ons écht de schuld van de slechte prestaties hè?! Hebben een vervelend trekje van de trainer overgenomen; de schuld altijd bij een ander leggen en nóóit bij jezelf.

17    
Moppernac

Je hebt de films Home Alone 1 , 2, 3 en 4.

Maar bij NAC kan je de film HOME ALONE 5 MAKEN.
Met Dion (M)alone in de hoofdrol met flaters en blunders van hem kan je wel een film vol krijgen van 90 minuten.

Lever je aanvoerdersband in en vraag aan de trainer dan hij je op de bank laat plaats nemen.

15    
Scheppioni

Idd wanneer je nu malone en immers hoort, dan is dat verre van zelfbewust, dit is niet NAC !!! Lex had ik nog wel hoop, kan nog door ervaring redelijk zijn steentje bijdragen, maar malone met zijn zogenaamde aardige eerste helft, dat is wanen in een passieve ado bubbel !!! Weg ermee !

13    
Bert

Wat een godvergeten loser.
Echt weg met heel die kliek.
Walgelijk om naar die mistroostigheid te luisteren.

31    
Geelzwartwit

Ik vind dit echt heel knap van Malone. Malone is toch ook gewoon slachtoffer van de totaal verkeerde visie van Steijn of wat!?? Malone heeft uiteindelijk met volle overtuiging voor het "goede verhaal" van Steijn en Manders gekozen en komt in deze ellende terecht. Kaj de Rooij hetzelfde verhaal. Haye na een goed begin vooruit spelend nu voorstopper met zijn ziel onder de arm. Mashart afgefakkelt door meetrainen van Maria maandenlang en uiteindelijk door Maria gepasseerd. Rosler en Azzagari de kop van jut. Sydney als malle wissel pietje. Immers die zich de tering moet lopen. Schouten die contract krijgt en vertrouwen kwijt raakt en toch maar weer wel mag opdraven. DJ waar ben je gebleven enz enz.

Al dit bovenstaande plus je steeds vooral verdedigend aanpassen aan de tegenstander welke voetballers zouden dan wel presteren??? Dat lukt ze bij Barcelona niet eens joh.

Malone respect voor je interview en verschrikkelijk lijkt het me om zo'n seizoen te draaien omdat je dingen moet doen die niet bij passen.

@bsr heel goed interview. Strak en netjes.

9    
Mvg

Ik heb vorige week aangegeven af te zien van compensatie, en als ik eerlijk ben baal ik er niet eens van, ik kan het missen en ik hou echt van deze club. Maar ik kan me totaal niet zien met deze speelwijze, ik mis echt na dit seizoen het NAC waar wij als fans voor staan, NOAD is alles, onder hyballa was het ook niet goed altijd maar stonden we op de banken omdat we wel die inzet zagen, dat zie ik in deze selectie totaal niet. Hopelijk kunnen ze dit herpakken in de nacompetitie

15    
Chris W.M.

Malone in BN De Stem:

,,Dan merk je dat we zoekende zijn. We weten niet hoe we moeten aanvallen, hoe we tot kansen moeten komen, iedereen loopt overal en nergens. Dat is iets dat me frustreert.” Hoe het kan dat NAC, niet voor de eerste keer, voetballend enorm teleurstelt, kan hij niet zeggen. ,,Ik vind het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. Ik zie dat we voorin op één lijn staan, zo ga je niks uitspelen. Er is te weinig beweging, te weinig goede afstemming. Dat is hoe ik het heb gezien.”

Na 35 (!) wedstrijden nog zoekende, niet weten hoe je moet aanvallen etc. Precies wat wij al maanden zien. En ipv het op te lossen is de tactiek de supporters een gebrek aan steun te verwijten. Zum kotzen.

13    
Henk

@BSR:

Lekker interview! Ben weleens kritisch geweest op jullie vragen, maar dit is echt goed werk.

12    
RV

Lex heeft wel wat ervaring maar juist dan verwacht ik dat hij als nummer 10 doelpunten maakt en assists geeft en daarnaast welbesproken taal uitspreekt.

Ondertussen komt hij voor de camera als een cliënt van de GGZ en krijgt hij nog spreektijd ook. Meen het oprecht, een echte schande. Niemand van NAC die ingrijpt en zo'n jongen tegen zichzelf in bescherming neemt.

Wie is überhaupt de leider van dit NAC? Malone natuurlijk niet, dat is een volger.
Immers lult alleen maar in het luchtledige. De enige leider zou Haye zijn want die heeft wel de intelligentie en zou een natuurlijke leider kunnen zijn. Maar Haye is uit vorm en het totaal oneens met de negatieve spelopvatting van Steijn.

Malone vervangen door Rosler en Immers door het grootste talent op het middenveld van NAC sinds jaren (Azzagari) en een trainer die lef durft te tonen zou al een pak schelen.12    
Arie

Ibio

Immers zegt niet zoveel raars bij Omroep Brabant. Er zijn ook altijd meningen. Als hij zich daar mee bezig moet gaan houden komt hij niet eens meer aan wedstrijden toe.
Het verbaasde me meer dat hij zei "Welkom in de KKD, daar is het vechtvoetbal, strijd." Dat zien we ook al heel het seizoen bij vrijwel niemand. Het gros zijn juffertjes, meisjes, bangerikken.

3    
Moppernac

Ik hoorde net het interview van Lex Immers op omroep Brabant en hij zegt ik hoor en lees niks over NAC en dat heb ik al meerdere spelershotel zeggen, maar volgens mij lezen en horen ze echt wel alles , alleen het kritische willen ze niet horen.
Nu weet ik wel van El Al dat hij ook niks leest en hoort maar zijn moeder leest alles zegt hij en vind het vaak niet leuk van wat ze allemaal over haar zoon zeggen.

Nou mama van El Al, zou u volgende week en die week daarop en die week daarop uw zoon thuis willen houden op de wedstrijddagen zodat hij niet meer alles kan opeisen zoals corners , vrije trappen en nu zelfs ook al de penalty opeist. Geef hem een ijsje en lather thuis de wedstrijden op tv bekijken, dank u.

7    
Ere

Kan niet eens meer naar die gast luisteren!

3    
De generaal

Malone: keer een vak , want voetballen kun je echt niet

6    
RJM

Reira en Monsalve hadden tenminste een winnaars mentaliteit, vandaag heb ik niemand gezien die wilde winnen! Zelden ben ik een voorstander van de trainer ontslaan maar volgens mij is er nu geen andere keuze. Steijn krijgt deze spelers niet gemotiveerd en niet aan het voetballen. Nu niet, in de nacompetitie niet en volgend seizoen niet!

-9    
Jtje

Bizar. Waarom krijgt azarkan echt letterlijk nooit een kans? Door de feyenoorders gezien als 1 van de grootste talenten. Komen wij met kaj de rooij en el allouchi. Lekker kut.

3    
Cees-2

Alles en iedereen rondom NAC 1, laten we het daar even op houden zijn niet voor 100% professioneel genoeg. Het voetbal oogt als een allegaartje, of kleuterklas. De meesten doen maar wat, of weten niet meer hoe-of wat te doen. Als je een hecht collectief wilt zijn, staat er na een tiental wedstrijden al een herkenbaar concept, dat bij de ploeg past. Onderling moet men dan snoeihard zijn als taken niet worden volbracht. Zeker in dit geval, omdat jullie maar simpele spelertjes zijn. Niemand mag daarin ook maar enigszins verzaken, anders eruit en vervangen door een speler met hetzelfde DNA. Zodat het spelconcept zo goed als hetzelfde blijft. Dat vereist een ijzeren discipline, die missen de meesten. Ook 100% bezieling, passie, uit je hart, jullie hebben het niet. Niet voldoende! En dan is het blijven trekken aan een dood paard, aan jullie dus.

3    
Nep Han

Waarom met een ander systeem spelen? Oh ja, dat weet ik niet.

Ben je de juiste aanvoerder vind je zelf? Geen idee, mag de rest bepalen.

Sterke teksten van een aanvoerder.

2    
Frits

Hans Smulders, was zo slecht nog niet!!
Maakt niet uit wie je bij NAC aantrekt want uiteindelijk wordt het allemaal bagger .
Er zit gewoon iets structureels mis bij deze in potentie prachtige club.
Het kerkhof met trainers , TD’s en veelbelovende spelers is inmiddels gigantisch en het einde is nog niet in zicht ....

0    
Patje

overgins een goed interview.
malone als je niks beter hebt te zegge hou dan aub je bek dicht. jou moeten ze als eerste je aanvoerders afpakken en op de bank flikkeren, adilehou stond ook niet ook z'n plek. als je dan nog gaat roepen dat de comp moeizaam gaat zal de nacomp ook wel gaan, zak m'n broek vanaf. of neem je Haagse rotzooi mee. als je van nec verliest zijn de rapen gaar onthoud dat goed steijn.

1    
F8Hipster (BSR)

@Patje ik moet zeggen dat ik best respect heb voor Malone hoe hij ons te woord stond. En vind zijn antwoorden in sommige opzichten best begrijpelijk. Als je dit soort vragen krijgt zal dat echt niet prettig aanvoelen. Daarnaast zal hij zijn teamgenoten en trainer natuurlijk nooit publiekelijk afvallen. Ook blijft hij correct richting zijn kriticasters itt Lex Immers. Ik geef het je maar te doen om zo aan de telefoon te komen nadat je een kut prestatie hebt geleverd als team. Hij was niet eens de slechtste van het veld afgelopen vrijdag.

Laad alle berichten na dit bericht in