Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na NAC - Excelsior (1-2)

Italo

NAC leed in eigen huis een pijnlijke 1-2 nederlaag tegen Excelsior. Na afloop van het duel spraken we met trainer Maurice Steijn over de slechte prestaties van zijn elftal en de vraag hoe (en of) dit nog om te draaien is richting de play-offs.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
74 Reacties
116    
H.V.M.

Ook in de 35e wedstrijd heeft M.S. er geen lijn in gekregen.
Sterker, het lijkt niet eens op voetbal.
Ze doen allemaal maar wat en het lijkt er trouwens sterk op dat ze geen extra stap meer willen doen voor M.S.
De busparkeerkaart is nu wel verlopen en de houdbaarheidsdatum van M.S.
óók.
Als je zelf een groot aandeel hebt gehad in de samenstelling van de selectie en er na 35 wedstrijden nog steeds niets van hebben weten te maken, dan weet je dat het niet goed meer gaat komen.

57    
StijnBreda

Beste Maurice,

Houdoe en bedankt.

Met vriendelijke groet,

De NAC supporter.

30    
De generaal

Steijn is de steen om de nek van NAC

22    
Scheppioni

Oh wat is het toch fijn, ons NAC zonder steijn !

18    
Nacman

STEIJN Out je bent dr zwakste schakel bij NAC.
De allerslechtste trainer ooit

27    
Denn

Bla blabla
Blablablabla
Bla bla bla bla!

17    
Jaap Aap

Bladibladibladibla...
Hoe lang moet we dit gewauwel nog aanhoren?
Hij weet het zelf ook niet meer. Staat er als een geslagen hond bij... maar zal vanavond door de Haagse kliek wel weer op de been geholpen worden.

13    
Noad1976

De fabeltjeskrant!

36    
NACBreda1912

Geen passie en strijd. Verdedigend kutvoetbal. Tijd om je spullen te pakken Maurice!

50    
Chris W.M.

De spelers geven aan het niet meer te weten, geen idee te hebben wat te doen op het veld. De trainer denkt dat hij het goed uitlegt, maar ziet dat niet terug op het veld.

Trek je conclusie, en gooi die handdoek Maurice. Doe je iedereen een plezier mee.

20    
Marco van bavel

Heel snel wegwezen!!!!

4    
Bertus

Mijn hemel wat een onzin en wat zijn we weer aardig voor die kerel.
Hij gelooft nog in deze groep, waar haalt hij het vandaan.
De Rooij, Malone, Fiorini, Schouten, Adelihou, Hendriks, Haye , Immers , ze acteren op 4e klasse niveau.
Van Hooijdonk krijgt geen bal en Elalouchi speelt alleen nog voor een mooie transfer en geeft geen bal af.
En als je dan ook nog ziet hoe die lookalike van “ André Pronk “ invalt .
Dat is het NAC van nu, kortom alleen een keeper die presteert en een spits die tenminste nog werkt ondanks dat hij niks presteert.
Steijn, zal ik je eens wat influisteren ?
Oprotten kerel, rap.

10    
Windy City Rat

Het gaat niet voorbij, niet vanzelf....

18    
Mvg

Excuses zijn er genoeg geweest maurice, we hebben het hele seizoen nog geen herkenbaar NAC gezien en daar ben jij verantwoordelijk voor

32    
Moppernac

Na 35 wedstrijden nog steeds geen vast elftal, hoe belachelijk kan het zijn.

En als NAC zijnde hoort een club als NAC in de KKD zich niet aan te passen aan de tegenstander zoals bij Roda.

Vanaf nu alles richten op de nacompetitie dus de volgende wedstrijd tegen NEC uit volop in de aanval en niet meer dat afbraakvoetbal , kun jij dat niet Maurice Steijn, STOP DAN ONMIDDELLIJK BIJ NAC , zo dat we nog een klein kansje houden op promotie.

23    
Jammer

Jij hebt nog steeds vertrouwen in de spelersgroep. Waarop is dat gebaseerd?
De vraag is ook: heeft de spelersgroep wel vertrouwen in jou?

17    
Scheppioni

Nou manders toon je een vent in het belang van ons NAC, maar het zal wel niet, want je zult je ado maatje wel dekken helaas ! Evenzo laffe Mathijs !

116    
H.V.M.

Ook in de 35e wedstrijd heeft M.S. er geen lijn in gekregen.
Sterker, het lijkt niet eens op voetbal.
Ze doen allemaal maar wat en het lijkt er trouwens sterk op dat ze geen extra stap meer willen doen voor M.S.
De busparkeerkaart is nu wel verlopen en de houdbaarheidsdatum van M.S.
óók.
Als je zelf een groot aandeel hebt gehad in de samenstelling van de selectie en er na 35 wedstrijden nog steeds niets van hebben weten te maken, dan weet je dat het niet goed meer gaat komen.

17    
Geelzwartwit

Hij zal de kans in nacompetitie nog wel krijgen maar die kans zullen de spelers ook om zeep helpen. De eerste kritische geluiden van spelers bereiken de pers al dus die nacompetitie zal hem ook niet gaan worden. Het goede verhaal van Steijn en Manders aan het begin van het seizoen bleek sportief een vreemd verhaal wat continu veranderde.

Immers loopt nog een beetje in de vorige oorzaak rond dat de kritiek nergens op slaat. Immers moet even het interview met Steijn bekijken want Lex het ligt nu niet meer aan de supporters. Steijn vind dat jullie de spelers niet doen wat hij zegt.

Ik wens nooit iemand een ontslag maar ik hoop voor NAC en de spelers en Steijn zelf en vooral voor Tom dat er een club voor Steijn komt. Er is teveel mismatch. Met zijn gehaalde spelers. De jeugd. De supporters en verwachtingen op speelstijl. Er klopt teveel niet. En ja dat kan maar dan is het beter dat onder ogen te zien. Ook voor Steijn zelf. Geen ontslag na het seizoen maar Steijn een andere club. Dan kan Ton gaan bouwen.

20    
N1912

Natuurlijk gooit Maurice niet zelf de handdoek in de ring, die zou wel gek zijn met een driejarig contract op zak. Of hij blijft bij NAC, of hij wordt ontslagen en verlaat met volle zakken Breda. In beide gevallen komt Maurice er ongeschonden uit en zijn wij met zijn allen weer de pineut.

Het had natuurlijk nooit zover mogen komen. Wordt ook echt eens tijd dat er kritisch naar de beleidsbepalers wordt gekeken die de incapabele Maurice alle ruimte van de wereld hebben gegeven op technisch gebied.

-31    
Ome Cor

Mooi dat iedereen om ontslag voor Steijn roept (weg van de minste weerstand, past prima bij de gemiddelde reageerden op dit forum) maar hebben de professoren ook al bedacht WIE DAN WEL ?

Die zwammende Belgische NACCER zal wel met Hyballa komen. De man met het belachelijke eisenpakket, maar de meer serieuzere supporters....WIE DAN WEL ?

Dijkhuizen werd genoemd op dit forum....tot hij er was, bleek niks te zijn.
vd Gaag werd genoemd op dit forum....tot hij er was, bleek niks te zijn.
Steijn werd genoemd....tot hij er was, mag nu ook vertrekken !
Hyballa had rare eisen, Vreven was te vaak geschorst...

De supporters weten prima te vertellen wie er op moet rotten, maar vergeten dat ze de vertrokken trainers zelf het hardst geroepen hebben.
Kenners hebben we hier dus ook niet !

35    
Scheppioni

Iemand met lef cor !!!
Je ziet nu zelfs aan den bosch dat dat al een hoop scheelt !

15    
Richard

Hoe kun je nu roepen en denken dat je het nog aan de praat krijgt. 34 wedstrijden verder en geen vooruitgang of een doordacht systeem. De eerste 10 minuten waren goed en we hebben schot kansen gehad..... echt dit is niet meer houdbaar deze man.

Zn Jack de gier doet het prima in Den Bosch. Gretige trainer, aanvallend strijd. Had een prima vent gewest op dit moment voor hier. Of een Hans de koning als interim, kent de eerste divisie als geen ander.

Met Steijn gaat het niet lukken, nu niet en volgend jaar ook niet. Ontslag kost veel, maar vraag is niet wat het kost maar wat het oplevert !

2    
Theoden King

Ik weet het niet meer. Maar ik ben dan ook geen trainer van NAC.

18    
Geelzwartwit

@ome cor

Het is heel simpel.
Ton Lokhoff zou moeten weten hoe wie en wat.

Want het is voor het eerst dat er een TD nu zit die het zou moeten weten en aan kunnen voelen.

Met de juiste TD en AD boven zich had Weijs destijds gebouwd aan wat nu een promotie elftal zou zijn met 5 spelers uit eigen jeugd.

Volgens mij willen voetbalsupporters in het algemeen vooral duidelijkheid, herkenbaar voetbal, vastigheid en bij NAC ook echte inzet.

Aan alle 4 de punten ontbrak het dit seizoen.

De sleutel ligt bij Ton.

18    
Nummer39

Ik ben vaak gematigd positief over NAC, vaker opti- dan pessimistisch. Zelfs dit jaar tot een paar wedstrijden terug. Altijd moed en vertrouwen op een goed eind.

Maar wat ik de laatste tijd zie, gaat mijn pet te boven. Een trainer als Maurice, (die dus schijnbaar hier papieren voor nodig heeft) krijgt deze selectie niet aan de praat. Geen zand in de motor, nee een blok beton tussen de spaken. Wat een wanvertoning, en dan verwijt ik de spelers nog weinig, de trainer tracht ik verantwoordelijk om spelers het veld in te sturen met een opdracht, een simpele, zeker voor NAC begrippen. Als de trainer opdracht geeft, loop het snot voor je ogen, trap er een meer in dan de tegenstander en Breda en omstreken is tevreden.

Nu, as we speak, klaar voor 2e plek, dit seizoen, en de play offs (bronnen bevestigen mij dat Manders met de KNVB overlegt om
ons uit te schrijven) is het janken met de pet op, emmers vol.

Steijn, ik had vertrouwen in jou, de organisatie, maar AUB doe mij, NAC supporters, Breda en omstreken, Ton lokhoff, de chefkok op Zundert en heel de buitenwereld een plezier, EN FLIKKERSTRAAL EEN KLERE EIND OP! Slappe zak! Altijd de schuld bij een ander leggen! Kijk eens naar eigen functioneren!

19    
Kudeta

35 wedstrijden nog niet een keer dominant geweest in die KUT KKD
Schaam je

13    
Moppernac

Het zouLekker zijn om met vertrouwen de nacompetitie in te gaan. Nou die is bij NAC ver te zoeken.
De 4 de periode staat NAC op een keurige 15 plaats met 8 schimmelige puntjes uit 7 wedstrijden met een doelsaldo van 12-11.
Wie nog in wonderen geloofd moet naar Kees van Wonderen(go Ahead Eagles) gaan of naar de Efteling.

13    
Bredafun

Hoe kan je verdomme beamen, dat je beweert in je gesprek dat de eerste helft redelijk goed stond? Beste Steijn vanaf minuut 1 stond het niet goed/ ze lieten ons alle kanten zien. we hadden balbezit, ja inderdaad, puur alleen met tikkie terug! Waar is dat aanvallend team, dat zien we al heel lang niet namelijk.
Het geheel van de wedstrijd was bagger & slecht, lees anders de reacties hier allemaal.
jouw totale visie komt totaal niet overeen met wat NAC behoort te zijn. Jij bent verantwoordelijk voor deze wanprestaties, dus laat ons zonder jou verder gaan aub.
Door al jouw geschuif met spelers, door je spelers wekelijks op een andere positie te zetten, dit kan echt niet, zo bouw je geen vast team op
t seizoen is bijna voor bij , en je bent er nog steeds niet uit blijkbaar?
Er ois toch voor een behoorlijke som geld spelers binnen gehaald, en we zien allemaal maar valpartijen, stuntelingen, acties welke overeenkomen met tekortkomingen & frustraties voor het kijkpubliek.
Waarom start je niet met een team wat scorend een wedstrijd eindigde? Dat vroeg ik me namelijk ook wekelijks af namelijk.
Nee, Steijn ga t weer aanpassen en veranderen de volgende wedstrijd.
Ik heb jou helemaal gehad man, je bent totaal niet NAC waardig, maar je heb wel ervoor gezorgd, dat we wederom een jaar in die klote keuken kunnen gaan spelen.
Thanks dropje!
Geef ons een Hyballa terug aub..............

11    
DunErwt

Goed interview @bsr. Mag ook gezegd worden.

15    
Viking

Door vele ben ik hier verguisd... Ik was nooit blind voor resultaat.... Vanaf oktober leverde ik al flinke commentaren op onze trainer...die ons Nac aan het afbreken was..sportief maar indirect ook financieel... Veel geld aan transfers, spelers kapot maken, supporters wegjagen en uiteindelijk geen promotie... Ongehoord dat er met dit budget en spelers een wekelijkse wanvertoning op het veld wordt geleverd.
Dit seizoen wil ik zsm afsluiten , een seizoen van onmacht..wat had ik spelers en staf dat graag laten merken in het stadion. Ze komen goed weg.

Wat ik ook al maanden aangeef is dat het grootste probleem meneer El Allouchi is. Deze jongen is alles behalve een teamspeler. Door hem kom je niet aan voetballen toe. Zwerft maar een beetje, speelt voor zichzelf ipv iemand anders vrij te zetten, andere moeten zijn gaten opvullen, zijn trap is niet vast genoeg , ongelooflijk dat deze jongen alle spelmomenten mag nemen. Vanavond ook weer die penalty wat een mazzel, terwijl ik me afvraag waarom niet Sydney.. Omdat meneer als klein kind weer de bal opeiste en Sidney verstandig weg liep. Vervelende trekjes en dus snel weg in ieder geval uit de basis met deze gast.
Het voetbal zal snel beter worden omdat je vastigheid hebt..iemand die zijn positie wel houdt.. Je kan wel zeggen hij scoort veel en assists etc.. Luister als je alles mag nemen en zoveel schoten lost op goal ipv je medespelers vrij te spelen scoor je regelmatig in de KKD. Maar hij had nog meer zijn medespelers kunnen laten scoren of vrij te zetten.

Tot dusver mijn frustraties.... Gegroet en wss kunnen jullie er net zoals mij helemaal niks mee.

1    
Dartfreak

het is echt een triest zooitje geworden ons nac, stelletje kneuzen. wat zijn we afgegleden. we zitten iedere week met zen alle naar 3e klas amateurniveau te kijken. dit komt nooit meer goed

4    
Krenk

Sorry maar die interviews kunnen me echt gestolen worden. Blablabla....

Maurice is een aardige kerel, bedoeld het vast goed maar past in alles niet bij NAC. Hij heeft dit jaar uitzonderlijke vrijheden gehad bij het samenstellen van zijn eigen selectie maar na 35 wedstrijden staat er nog steeds niks. 0,00. Spelers worden niet beter en het collectief is er nooit geweest. Maar het ergste in mijn ogen is dat je niet strijdend ten onder gaat met aanvallend voetbal. Als je dan toch 4e wordt dan maar met attractief voetbal toch?!

Vrees dat er maar optie is want dit wordt niet meer omgedraaid.

11    
Bubba

Steijn en Manders hebben op eigen houtje 12 spelers aangetrokken.
Geld weg.
Eigen jeugd weg.
Ruzie maken intern met kritische mensen.

Faillissement

2    
Bas

En maar de hele dag twitteren, meneertje Manders .
Zakkenvuller!
Graydon-mannetje!!

-7    
mcguyver

Geef Steijn nog 1 kans om met de groep iets te bewerkstelligen richting de nacompetitie. Is het dan nog steeds los zand dan heeft doormodderen met hem geen zin. Vindt Steijn zijn lacherige gedrag direct na wedstrijden waarbij je gelijkspeelt of verliest ook erg vreemd. Trainers met gevoel voor hun club zouden toch eens een keer wat boosheid of emotie uiten. Daar heeft hij geen last van.

6    
Ed

Steijn en Immers zeiken over alle negatieve uitlatingen. Het is ook gewoon kut. Zet je speler op de juiste plaats, toon inzet en wil om te winnen. Wat een drama. Nog een paar weken en de ba competitie begint. Ga je maar voorbereiden en geen excuus.

11    
Lamington

Allemaal finales... alles richten op de nacompetitie... ja, snel. Er zal gehoopt worden op weer een kunststukje zoals in 2017 maar als je eerlijk bent is de kans daarop erg klein. De trainer weet het niet, spelers kunnen het niet en AD en aandeelhouders boeit het niet.

De apathie en gelatenheid druipt er ondertussen aan alle kanten af. Vriendjespolitiek, machtstrijdjes, respectloos gejank en wars van kritiek.. En als ik dan Steijn z'n onzin weer uit hoor kramen en onze BSW-ende hypochonder 'zijn reet hoor afvegen', hoef je als NAC geen poging meer te wagen mij te overtuigen om mij te overtuigen van 'optie 3' af te zien.

Jullie schijt aan mij, dan kunnen jullie net zo hard de tering krijgen.
Of, sodemieter die hele flikkerse bende eruit, dan wil ik er nog over nadenken.

Hup NAC! En dan bedoel ik NAC. Niet jullie, jullie zijn geen NAC en hebben niks met NAC te maken.

14    
zwampie

OME COR
23 April 2021, 23:28

Het siert je dat je de trainer wilt behouden en dat je de andere kant in blijft kijken en het meer opneemt voor de directie dan het geluid van de (veel) supporters naast je neer wilt leggen.

Er zijn er genoeg supporters die op het moment van de dag leven en waarbij het vandaag kut is en waarbij we morgen de Europa cup gaan winnen met hetzelfde team, die blijf je altijd houden. ook niks mis mee,dat is hun mening.
Echter zijn er ook veel supporters, kenners, analisten die echt zien wat er al het hele seizoen aan de hand is en niet per wedstrijd of op het moment van de dag oordelen.

Als je na 35 wedstrijden er niet meer uit kan krijgen als wat je nu op de mat legt, de supporters bekritiseert en aangeeft alles rondom NAC te negatief is en je niet het besef heb waar dit vandaan komt of op gebaseerd is, moet je gewoon realistisch zijn en je conclusie trekken dat je niet de juiste persoon op het de juiste plek bent.

Het probleem ligt niet alleen bij Steijn ,maar al hogerop. Die hebben Steijn al teveel ruimte gegeven.

Welke trainer er wel moet komen!
Voor mij hoeft het geen bekende te zijn en mag het er nog wel een uit de 4e klasse amateurs zijn.
Als hij maar een NAC kan laten zien wat iets uitstraalt, een eigen voetbal spelopvatting heeft, een team wat uit eigen krachten gaat spelen, een team wat een mix is van jong en ervaren en spelers die op elkaar afgestemd zijn. En niet wat je nu hebt, posities dubbel bezet waarbij deze spelers allemaal verschillende spel opvattingen hebben.
Zo kan je nooit een speler inpassen zonder teveel aanpassingen te verrichten in je team of de speler op zijn kwaliteiten te gebruiken.
Dat een speler op meerdere posities uit de voeten kan is mooi,maar zet hem eerst op zijn positie waarop je die speler heb beoordeelt en die past in het NAC systeem.
En een NAC systeem is wat je in je club moet hebben, waarbij de hele organisatie op af gestemd is. Ajax speelt ook niet dit jaar aanvallend en volgend jaar verdedigend en het jaar erop kijken ze wel.

1 systeem die door alle trainers gehandhaafd wordt, daar moet je de trainers op af stemmen, een TD voor langere termijn die dit erin slijpt en een NAC teweeg brengt waarbij we kunnen zeggen,KIJK dit is nu ONS NAC.
En of dit Lokhoff is of piet bambergen zal me een worst zijn, als we eerst maar eens terug gaan naar de basis ,en dat is om te herkennen en te zien waar NAC voor staat. En niet alleen de supporters die al jaren achter NAC staan

-6    
Lamington

Sommige zogenaamde supporters zijn zelf een nog grotere sneue internerttrol dan zij anderen van betichten te zijn..

28    
076

Het is hier GODVERDOEME GIN Vakantiekamp was de allereerste schreeuw van Stijntje Vreven in Zundert, toen hij het overnam van Dijkhuizen.

10    
Someren NAC

@BSR - Goed interview. Bedankt hiervoor. Mag ook wel eens benadrukt worden

19    
NACHouten

Twee NAC-trainers die in het recente verleden wél herkenbaar voetbal speelden, grepen gelijk in toen ze bij NAC kwamen: Hyballa constateerde dat de spelers niet fit waren en deed daar wat aan en Vreven vond dat er meer passie en strijd op de mat gelegd mocht worden en dat er harder gewerkt moest worden. Zouden ze morgen voor de groep staan, dan zouden ze exact dezelfde conclusies trekken. En dat is een kwalijke zaak.

6    
076

@ome cor

Sorry, maar “wie dan wel” is echt niet de taak van supporters. Ik denk niet dat er ooit ergens een trainer aangesteld is op voorspraak van de supporters.
Neemt niet weg dat supporters gewoon het vertrek van een trainer mogen eisen als er week na week een wanprestatie wordt vertoond. Het gaat hier niet om verliespunten met slecht voetbal ondanks strijd en inzet.

Het gaat hier echt om dramatisch slecht voetbal zonder strijd en zonder plan.

3    
Hoge Vucht

Tja wat moet je er nog van zeggen.

Tussentijds ontslag (gedurende het seizoen) gaat ons in ieder geval helemaal niks brengen, daar ben ik van overtuigd. Dat hebben we bij Maaskant gezien en als een eventueel nieuwe trainer, vervolgens niet promoveert en hij blijft alsnog zitten is hij gelijk zwaar beschadigd.

Ik hoop dat Ton tot de juiste evaluatie komt aan het einde van het seizoen, wat dat dan ook moge zijn.

2    
Ernie

@Hoge Vucht
Ben het volledig met je eens.
De kans dat Steijn aan het einde van het seizoen blijft is zeer klein. Echter wie gaat hem dan ontslaan. TL kan dat niet en Manders is mede verantwoordelijk.
Feit is dat we komend seizoen weer opnieuw kunnen beginnen met veel minder geld.
Hopelijk wordt er dan eindelijk gekozen voor eigen jeugdspelers.

3    
jimcp

"Vier 100% kansen. Schotkansen." - Wat bedoelt hij hier? Een kans op een kans?!

5    
Arie

Ik heb hier maar 1 verklaring voor. Of hij is gewoon compleet achterlijk of hij wil volgend jaar ten koste van alles tegen zijn ADO spelen.

0    
Stan

Als de resultaten niet naar wens zijn wordt alles en iedereen hier afgemaakt. Dat zal met Ton Lokhoff komend seizoen niet anders zijn. Om maar een voorbeeld te noemen,
Mevrouw Verschueren, maar wat zouden we nu blij zijn met deze speler. Nee mensen komend seizoen zal het nog slechter zijn.

7    
Tegel

Bij Al-Wahda waren ze gezwets na 2 maanden al beu.... en die verstonden niet eens het Haags gezwam van hem! Ton stuur die MS weg en ga zelf nog een paar wedstrijdjes op de bank zitten! Weer een verloren seizoen.. 1 voordeel is dat we dit niet in het stadion hebben moeten meemaken.

17    
Geert

Manders moet vooral blijven luisteren naar de adviezen van Jeffrey van As!!!

Den Bosch - Roda 7-0

10    
@ Geert

Ohhhh... Dus daarom speelde die Steijn zo verdedigend in Kerkrade!

7    
Mick j

Zijn wissels waren weer geweldig niet
dus.
Die twee die erin kwamen zitten n.l.
bij Baronie nog niet op de bank.
Wordt er doodziek van maar een troost
ik niet alleen.
M.Steijn moet de eer aan zich zelf houden
waarom?
Belletje van Stan Valkx al gehad , en je zult het meemaken in de NC
een beslissende wedstrijd tegen VVV
Krijgen we weer een soort Seintjes soap.

-1    
Mick j

SEUNTJES dus

15    
Kisku

Laat wim jonk maar komen die traint ook zelf en staat op het veld en comuniceert met spelers,ik weet ton dat jij die wilt en laat maar komen

5    
Trouwe supporter

Ik denk dat we afscheid moeten nemen van Maurice Steijn hij krijgt ze niet meer aan het voetballen en het spel is niet om aan te zien als we met deze trainer de play offs ingaan is het gedoemd te mislukken

3    
Willem 4,5

Heb voorspelt, zo moeilijk is dat niet trouwens, dat Steijn er volgend seizoen niet meer zit. Ze laten hem dit rampseizoen afmaken en dan wegwezen. Is het jullie ook opgevallen dat de spelers niet écht blij waren na de onterechte strrafschop, viel mij op. De lol is eraf binnen het elftal, dat merk je aan alles.

7    
Rik

Lekker blijven twitteren dat het allemaal zo fantastisch gaat, meneertje Manders!!!

De groep barst van de energie, we hebben een toptrainer en het gaat zo lekker constructief met de RvC....

Een grote schande dat deze luchtfietser directeur mag spelen van onze mooie club

7    
fvf6

Het eerste kwartier voetbalde we goed zegt Steijn in De Stem , mag ik hem erop wijze dat een wedstrijd 6x een kwartier duurt en hij zijn ploeg daar niet toe kan brengen om een hele wedstrijd te knokken .Laten we snel afscheid van hem nemen voordat hij nog meer kapot maakt bij ONS NAC .

-2    
Diep Holland

Nomen Est Omen

Recept voor Bsiderats

NACompetitie

Maak jezelf los van deze naam, die immer op de grens van Eerste en eredivisie - ongeacht trainer - existeert. NAC’ s thuis? Kennelijk ?
.

Verzin een naam waarin Deze zo onmachtig zichzelf vastzettende club, loskomt van deze gekoesterde sentimenten en de daarmee en daarin verzamelde soort van iconen , geladen vanuit de ermee verbonden huisvesting van deze - al niet minder gekoesterde - Bredase emoties. Dat is een onvoldoende in kaart gebrachte wisselwerking !

Dus organiseer onder supporters en de wat lossere volgers en betrokkenen , een
nieuwe naam, waarmee je wellicht bewust jezelf los maakt uit deze tunnel-bewegingen in herhaling, inclusief de altijd weer overeenkomstige ontknoping van een nieuwe trainer.

Ik zal wat voorbeelden geven, voor een nieuwe inclusievere naam, waarin bewustzijn ( en perspectief ) aanwezig kan zijn, voor een andere ‘ identiteits ‘ - vinding en omgang!

IGI

Immer gewonnen inzicht

Of

IGIIP

Immer gewonnen inzicht in praktijk

Of

De doventolk supportersvertaling op het veld , ten voeten uit. Dat zou dan worden!

SDVVVTVU

Supporters Doventolk voet/veld Vertalingen Ten Voeten Uit.

Daartoe dan eerst iedere speler op deze supporters-beantwoording Academie , opleiden tot voetenvertaling van wensen die nog nimmer vervuld , vertaald werden!

Duik er de zomer mee in. Lekker picknickend buiten iedere TERRASDRESSUUR, langs een slootje, en kijk van een boterham smullend, terzijde je voeten in het besloten transparant groene slootwater , tot op de bodem door de zon , verstild onthuld , naar het stilstaan van een school kleine visjes, vlak bij je onder gedompelde voeten, ver van ieder terras, ver van ieder stadion, en zie hoe , een kleine beweging van je teen, ze uit hun collectieve samenscholing , weg laat schieten. Kortom, kom op verhaal !

Diep Holland

-8    
SCH1912

Ik word toch zo moe van supporters hier op deze site en eigenlijk op alle social media....
Ja het voetbal is kut! Ja we staan er op dit moment kut voor! Maar godverdomme man laat eens zien waar je eigen NOAD vandaan komt! Elke trainer moet er hier naar een half jaar uit omdat wij weer eens niet tevreden zijn. Deze coach heeft getekend voor 3 jaar dus beoordeel hem dan ook eerlijk na 1,5/2 jaar!
Misschien ligt het wel niet aan Steijn maar aan die lamzakken van spelers? Als ik Thom Haye over het veld zie lopen denk ik toch echt dat hij Steijn het meeste in de steek laat. Begin die spelers aan te pakken die hun salaris krijgen om een mannetje te laten lopen en om niet te bewegen

Steijn gewoon je werk blijven doen met de visie die jij altijd gebruikt! Volgend jaar een elftal samen met Ton samenstellen en vol voor het kampioenschap gaan!
VOOR DE CLUB EN DE STAD!

8    
den hulk

die stein heeft alleenmaar ruzie gemaakt met spelers zoals reira van hooydonk rossler behalve met de haagse bluf zakke vullers

2    
Frank

@SCH1912

Spelers gaan zeker ook niet vrijuit. Hebben het mooiste vak ter wereld, maar het begint met inzet.

Toen ik zelf nog zaalvoetbalde was het niet anders: slap beginnen aan een potje en je ging de bietenbrug op. En wat ik me ook nog heel goed herinner is hoe moeilijk zo’n fout begin om te draaien was.

Ergo: ondanks wel/geen chemie met de trainer mag je 90 minuten echte inzet en onverzettelijkheid eisen. Spelers van ons NAC: Kijk eens een potje terug met Graeme Arnold aan het werk. Doe het half zo goed als hij, en dan is het al genoeg voor plek 2.

2    
Ivo

Alles is wel gezegd, we krijgen nu 3 oefenpotjes en dan nacompetitie. Eigenlijk denk ik dat alleen Go Ahead kans maakt op promotie. De rest is te wisselvallig en kan geen 3 wedstrijden pieken.

Ik wens Manders en Lonhoff veel wijsheid toe, nog een seizoen doorgaan met Steijn is een enorm risico en ik heb zo het gevoel dat de selectie dat ook niet meer wil.

2    
Chris

Wie denkt nog dat we met deze pipo als trainer kans maken op promotie?

7    
Belgische Naccer

Game Over Maurice!

Hou alsjeblieft de eer aan jezelf en neem je verlies.
Geef je falen toe en neem je rommel mee:

Immers, Malone, Maria, Maatsen, Azarkan en Janssen.

Zodat onze jeugd weer de kans krijgt om uit te groeien naar parels. Zoals JP van Hecke.

Bel Hyballa, Weijs of Vreven maar op. Dat zijn trainers die WEL weten wat er gevraagd wordt in Breda.

2    
Adriaan

Steijn eruit en alle rotte appels
Bij Nac voetballen is elke wedstrijd meer dan 100% Noad
Er moet eens een hecht team komen te staan waarbij spelers voor elkaar door het vuur willen gaan
Aan bovenstaande zaken heeft het de afgelopen 10 jaar te veel ontbroken
Mix van jong talent en ervaring
Ton L maak er aub eens iets goeds van
Bij Weijts en Hyballa begon het ergens op te lijken maar ja we weten hoe dat is afgelopen

1    
Scheppioni

@ zwampie
Die ene zal lastig gaan ...... geeft ook niet echt een frisse wind 😉

5    
Ron n

De hele wedstrijd uitgekeken en kan maar één conclusie trekken nl. : De spelers hebben totaal geen plezier meer in dit spel!
Reden: constant andere opstellingen of spelers op andere plaats m.u.v. een enkeling

Dit is het geheel een gevolg van een trainer die enkel zijn eigen idee blijft houden en niet kijkt of luisterde naar spelers en andere mensen met spelinzicht!
De directie inclusief de RvB en RvC zouden nu toch echt moeten ingrijpen! Deze trainer past niet, voldoet niet en wordt niet begrepen door de spelers of de spelers willen niet meer luisteren naar deze steeds maar draaiende trainer! Hij moet dus gewoon weg ivm het niet behalen van de stelling om te promoveren!
Verder kost het Nac meer geld straks omdat de hele totale achterban vertrekt als hij aanblijft! Meerdere zullen hun seizoenkaart niet verlengen door deze wanorde en Wanprestatie! De meesten zullen dan eerder een los kaartje kopen wanneer er weer echt voetbal word gespeeld zoals NOAD!
@Maurice: wees wijs ipv eigenwijs en hou de eer aan jezelf door te vertrekken! Je praatjes van nog geloof hebben klinken mij als fabeltjes, leugentjes en Haagse bluf!
@Mattijs: wees een echte bestuurder en durf te besluiten dat de trainer niet voldoet en start samen met de TD een nieuw seizoen en laat de TD bepalen wat een juiste trainer moet worden met speelstijl!

-13    
Nummer 14

Complimenten aan de intervieuwer! Goede vragen!

Wanneer gaan we nu eens accepteren de huidige situatie van NAC. Net als corona die gaat niet weg. Laat Maurice 3 jaar lang gewoon zijn werk doen 1 jaar is nog niet eens voorbij. Nee als een stelletje idioten net als Schalke achter de spelers aanrennen en alles moet maar weg want IK krijg mijn zin niet.... Dat gedrag van de zogenaamde supporters kost NAC een vermogen en daarmee de kop. Elke keer een ander beleid. Succes is Bayern Munchen jarenlang dezelfde mensen dan komt het gewoon goed dat is een natuurwet.

1    
Kobus

Wat een arrogante kwal die Steijn.

Gewoon buiten gooien,het was niks,het is niks,en het wordt nooit niks.

-1    
jeroenw

er moet iemand met passie voor de groep staan dat is wat nac nodig heeft en wat nac wil uitstralen!

steijn heeft zijn kans gekregen maar verspeeld!


vervanger mssn tobiassen die deed het heel behoorlijk bij almere city of van bommel maar die is denk ik niet haalbaar! Verder zou Stam mssn nog kunnen als het maar iemand is die de spelers duidelijk kan maken dat het zo niet meer kan! bloed aan de paal bal in het net wij zijn de beste supporters van het land!

0    
Jeroen van de meeberg

Een paar seizoenen terug werden we ook teleurgesteld 5e in de KKD
Maar wonnen we wel de nacompetitie.
Dus hopelijk nu weer.


3    
Bart

@ nummer 14 deed hij zijn werk maar!
Maar deze man is te lui om uit zijn ogen te kijken.
Als hij gewoon zijn werk deed stonden we nu bovenaan.

5    
Jeroen van de Meeberg

Ja Lex. Kritiek krijgen is nooit leuk
Maar dit keer is de kritiek echt terecht.
Het is slecht en zonder passie.
Ik loop al 42 jaar mee met NAC van de beatrixstraat tot nu.
Veel mooie momenten en diepe dalen.
Veeg je reet er niet mee af Maar doe er wat mee zou ik zeggen.

Laad alle berichten na dit bericht in