Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Haye over mogelijke transfer deze winter: "Dan zou ik de stap graag maken"

Das Phantom

Na afloop van de wedstrijd NAC - FC Eindhoven spraken wij uitgebreid met Thom Haye. De middenvelder staat in de belangstelling en wil, zo lijkt, ook graag een stap maken. "Als er zich nu dingen aandienen waarvan ik echt denk dat ik er op een voetballende manier beter van kan worden, dan zou ik die stap wel graag maken."

Er lijken zich inmiddels bij Haye in ieder geval clubs te hebben gemeld waar hij vertrouwen in heeft. "Dan zitten er wel dingen tussen waarvan ik het gevoel heb dat ik mezelf kan doorontwikkelen", aldus Haye na afloop in de BSR Matchcast. 

Supporters van NAC hoeven in ieder geval niet bang te zijn dat Haye neerstrijkt in Tilburg, geeft hij de fans mee. "Daar ga ik nooit meer naar toe. "Dat wint NAC echt met een grote voorsprong", besluit Haye. 

Luister hier het hele gesprek met Thom Haye terug: 

B-Side Rats · BSR Matchcast: Haye over mogelijke transfer deze winter: "Dan zou ik de stap graag maken"
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - FC Eindhoven 220 reacties
19 Reacties
43   4  
H.V.M.

Zoals al eerder gemeld, die is weg!
Hieruit blijkt helaas wel dat de overname nog lang niet in kannen en kruiken is.
Als er echt een serieuze, financieel sterke partij klaar zou staan om NAC op zeer korte termijn over te nemen, had men ongetwijfeld geprobeerd om Haye te behouden en daar ook een passend salaris aan te verbinden.
Voorlopig geen witte rook, maar zwarte verstikkende walm uit de NAC schoorstenen.

7   14  
Geraldo

Te verwachtte, maar gelukkig ook geruststellende woorden.

43   4  
H.V.M.

Zoals al eerder gemeld, die is weg!
Hieruit blijkt helaas wel dat de overname nog lang niet in kannen en kruiken is.
Als er echt een serieuze, financieel sterke partij klaar zou staan om NAC op zeer korte termijn over te nemen, had men ongetwijfeld geprobeerd om Haye te behouden en daar ook een passend salaris aan te verbinden.
Voorlopig geen witte rook, maar zwarte verstikkende walm uit de NAC schoorstenen.

16   8  
Moppernac

Thom heeft groot gelijk om het hogerop te zoeken en gelukkig gaat hij niet naar Willem2.

22   4  
Bredafun

tuurlijk geef ik Haye gelijk, wie wil er nu nog bij deze club spelen?
Hier klopt geen ene moer meer, hoezeer we ook NAC vooruit willen branden!
NAC is NAC al lang niet meer, degene die beter kunen zullen vertrekken, degen die nog geen naam hebben kunnen zich hier bekend maken en na bekendheid zijn ze ook vertrokken.
Hoever moeten we nog zakken????

27   1  
Gerrit Hiemstra

Ik citeer;

"Als er zich nu dingen aandienen waarvan ik echt denk dat ik er op een voetballende manier beter van kan worden, dan zou ik die stap wel graag maken."

Dan is de keuze reuze! Ff serieus, we winnen dan wel van Fc Utrecht voor de beker maar je die wedstrijd 1000 keer speelt, verlies je er 999 alleen die ene keer hebben we gewonnen. Ik bedoel maar “ dit is het slechtste NAC wat ik ooit heb gezien sinds ik er van kinds af aan kom (1990) vak A aan de Beatrixstraat! Thom heeft groot gelijk dat hij weg wil er is geen eer te behalen voor hem, steekt er met kop en schouders bovenuit, is nu op een leeftijd dat hij het maximale uit z’n carrière moet gaan halen! Het is gewoon een grote teringzooi bij NAC bestuurlijk en alles achter de schermen. De spelers kun je ook niks kwalijk nemen, die kunnen niet beter!

Het enige mooie wat er eigenlijk nog is, is de naam NAC (logo en historie) en zijn/haar altijd trouwe aanhang! Voor de rest is het gewoon kut op dit moment.

Zo snel mogelijk een nieuwe eigenaar, zodat er weer een soort van indentiteit/DNA komt op de club, en voor mij hoeven we niet Europees voetbal te spelen, maar gewoon beetje meedraaien in de eredivisie met aantrekkelijk/aanvallend spel. Wat Bredanaars erbij op of buiten het veld mensen uit de regio.

Ach ik zie dat ik helemaal afwijk van het verhaal waar het eigenlijk om draait, Thom Haye! Gewoon nun goeie gast, heeft z’n best gedaan voor de club en wens hem veel succes!

6   2  
Karbonkel

Die is naar Club Brugge vrees ik..

9   34  
Falco

Ik heb gister in de wandelgangen vernomen dat Seuntjes niet meer onder Graaf wil spelen. Liggen al een aantal weken in de clinch.

5   3  
N@©️

Heerenveen, of Vitesse vermoed ik. Geef hem eens ongelijk.

6   3  
Reflektor

Kan veerman niet doen vergeten .

6   19  
Scheppioni

Maar niet onder de 2,5 miljoen kut manders !!!!

10   14  
Ernie

Thomas Haye is te goed voor Nac. Maar clubs als Heerenveen en Vitesse, dat nivo kan het niet aan. Hij mist snelheid en handelingsnelheid. Maar het nivo middenmoot onderkant Eredivisie moet kunnen. En dat is natuurlijk ook financieel al een flinke stap vooruit.

21   1  
RaraNAC

Gewoon een goede gast en nog eerlijk ook.
Het is dat liefde blind maakt anders had ik hetzelfde geredeneerd…

Helaas is de liefde al jaren niet wederzijds en is het wachten op betere tijden..

8   0  
mmm

Hoe erg het ook is Haye stelde gister ook niet veel voor net zoals iedereen. Wat een drama!!

9   0  
Sjef je gevulde koek is op

Ik zal er niet om malen. Wat is er eigenlijk met dat geld van Van Hecke gebeurd? Was gelijk ook het laatste jaar dat we hebben gepresteerd om eventuele promotie en zelfs halve finale beker.

Van Hecke en Verschueren waren onze laatste toppers. Daarna zijn we niet bergafwaarts gegaan maar zijn we diep in een ravijn gevallen.

3   1  
samson

Heerenveen, het staat op VI , dat die interesse hebben. Wordt leuk de rest van de seizoen. Ook Seuntjens nog in de lappenmand, dan staat er niks van niveau meer op het veld.

7   0  
Badeend

Nu kunnen we eens zien hoe goed Manders een uitgaande transfer kan onderhandelen. Heeft zo ongeveer alle troeven in handen - hopelijk heeft hij geleerd van hoe hij zichzelf als een kleuter heeft laten piepelen door Eindhoven zomer 2020. We zullen zien.

Hoe gaat dat "op de winkel passen" eigenlijk? Hoor je ook niet veel over.

4   1  
Ed

Aub geen nacompetitie. Op naar een nieuwe eigenaar en nieuw seizoen.

3   5  
Chris W.M.

Zal denk ik maximaal 5 of 6 ton worden. Wat dan gebruikt gaat worden om de financiële gaten nog enigszins te dichten. In de huidige selectie dan Agougil als natuurlijke opvolger?

4   0  
Van "taajlaand

Helaas mooi en heel reëel geschreven Gerrit.

Ik zelf ben er sinds 1993, en had twee jaar geleden gedacht en gehoopt dat ik mijn slechtste NAC ooit gezien had.
Maar ben bang dat we nog veul bagger gaan meemaken...
Wat heb ik in al die jaren veel klanten en kennissen meegenomen, en was ik trots op die geel/zwarten.
Ik zal NAC nooit laten vallen, maar ben benieuwd wanneer mijn trots weer terug komt.

Misschien als we Haye zien schitteren in Hveen?
Of gaat dat lichte jaloezie opleveren...

Laad alle berichten na dit bericht in