Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - FC Eindhoven (0-0)

BsideBart

Een teleurstellende 0-0 om het jaar mee te beginnen. In een koud, nat Breda zag trainer Edwin de Graaf zijn ploeg geen vuist kunnen maken tegen de Eindhovenaren. Daarnaast kwam ook nog verrassend nieuws over een vertrek van jeugdexponent Banzuzi naar boven. We spraken met Edwin de Graaf en vroegen hem naar zijn bevindingen.

Bron:
B-Side Rats
35 Reacties
68   10  
Ratkopf

Lekker wat vrienden over de vloer gehad, uitgenreid gegeten en lekker gedronken. Geen seconde aan nac gedacht en dan toch tegen beter weten in als visite weg is kijken hoe ze het hebben gedaan. Weer teleurgesteld in de uitslag, weer een transfer soap en weer blij dat ik niet heb gekeken. Mijn vlammetje zal altijd blijven branden voor de mooiste club van het land. Helaas staat hij wel op een bijzonder laag pitje tegenwoordig en dat doet elke week pijn.

68   10  
Ratkopf

Lekker wat vrienden over de vloer gehad, uitgenreid gegeten en lekker gedronken. Geen seconde aan nac gedacht en dan toch tegen beter weten in als visite weg is kijken hoe ze het hebben gedaan. Weer teleurgesteld in de uitslag, weer een transfer soap en weer blij dat ik niet heb gekeken. Mijn vlammetje zal altijd blijven branden voor de mooiste club van het land. Helaas staat hij wel op een bijzonder laag pitje tegenwoordig en dat doet elke week pijn.

28   3  
Ome Cor

Bah bah Bahnzuzi.

22   3  
Lis

Het is KUT MET PEREN, Edwin!


D R A M A !

23   7  
Moppernac

Laat Edwin lekker aanmodderen tot het einde van het seizoen, want het seizoen is toch al naar de klote en met een beetje geluk kan je nog promoveren via de playoffs.
En voor het nieuwe seizoen 2022/23 met een hele schone lei beginnen met een nieuwe ervaren trainer en zet Edwin dan weer gewoon als assistent trainer er naast.
Dat is voor alle partijen de beste oplossing.

31   4  
KC

Tja.
Gewoon op een paar spelers na een hele matige selectie.
Edwin is ook in het diepe gegooid. Doet hij het goed? nee dat niet. Kan je hem het kwalijk nemen? Nee ook niet echt. Zou een andere trainer veel hoger staan met dit materiaal? Misschien 1 plaatsje hoger of zo, maar het is gewoon een veel te matige selectie.

Een andere trainer zou niet veel uitmaken en maakt de onrust alleen maar groter. Maar om na de zomer verder te gaan met hem gaat ook wat te ver lijkt mij. Of her moet nog gaan draaien lijkt mij.
Op dit moment is het hopen op plek 8 a 9 en nog net de play offs te halen. Moet kunnen met deze selectie maar veel meer zit er niet in denk.ik.

21   11  
Ron

Ik weet dat hij te maken heeft met een zwaar gemankeerde selectie waarvan het overgrote deel niet eens bij een grote zaterdag-amateurclub aan de bak zou komen, maar sorry...... ik kan deze coach echt niet serieus nemen......
Aan de andere kant; iedere coach van enig niveau zal zich nu nog wel 3 x bedenken voordat 'ie zijn kop in een wespennest steekt wat NAC heet.
In 1 ding heeft De Graaf wel gelijk: NAC is het NAC van 5 jaar geleden niet meer. Wie wil er nu nog naar Breda komen ? In alles is onze club afgegleden tot een bedenkelijk amateurniveau.
En ik weet dat het (nagenoeg) onmogelijk is, en ook wensdenken, maar wat zou ik toch maar wat graag een Vreven of Hyballa weer voor de groep zien staan.
Deze coaches stonden voor alles wat ons NAC zo NAC maakt(e). En zie nu..... Er lopen, op enkelen na, alleen maar een stel lamballen over het veld. Ze weten godverdomme een bal nog geen 5 keer naar het juiste kleurtje te spelen. Alles breed, terug en risicoloos. Totaal onmachtig. Zo veel onkunde. Tegen een godvergeten kutclub als FC Eindhoven...... de 1e helft..... Niet 1 ( !!! ) schot op doel !! Wat een ellende......

18   6  
Felix

Als ea hopelijk op orde is zou ik heel graag Vreven terug voor de groep willen.

Fantastische man die past bij het NAC DNA. Maakte zeker wat foutjes met wissels in het verleden maar de spelopvatting en gedrevenheid zijn in ieder geval top.

Maar eerst de bezem er doorheen.

19   14  
F8

Kai de Rooij 🤮

7   8  
Scheppioni

Nee Ed, geen hoofdtrainer gebleken, graag goeie aanvulling bij Ed want die hans visser(gehaald door wie ook weer) is ook geen goede aanvulling gebleken. Misschien is een tip lijntje advies is naar Arne uitgooien Ed !?!
Geen overname dit jaar, spelers die weg willen, 1987/1988 scenario is comming !

34   1  
NAC Vooruit!

Banzuzi: als via Snapchat communiceert met de clubleiding en achterban, dan kun je beter e-sporter worden! Te triest voor woorden.

15   5  
Molenschot Loco

Je moet er toch niet aan denken dat je met dit zooitje ongeregeld via de nacompetitie gaat promoveren......ik heb het gisteren na 17 minuten voor gezien gehouden....niks...totaal NIKS zit in dit nac ook Edwin kan hier geen team van maken. We hebben toch wel een type Vreven/Hyballa nodig voor de groep, want we hebben met softies te maken zonder enige uitstraling ...men doet maar wat........het is gewoon afwachten tot NAC wordt overgenomen.

17   4  
Beter de Laat dan nooit

Technische staf en spelers bevalt niet veel te verwijten. Samenstelling selectie klopt gewoon niet.
We zaten al aan het randje van het ravijn en de Haagse clan heeft ons daar ingeflikkerd. Dat alles al jaren onder verantwoording van de grote 3. Ondanks het ultimatum hebben we onze club nog steeds niet terug door die 3 machtswellustingen.

12   0  
Ivo

Er zitten heel weinig complete voetballers in deze selectie.

De ene helft is fysiek sterk, maar technisch niet in staat om in hoog tempo te voetballen. De andere helft kan wel wat met een bal technisch maar ligt bij het kleinste tegenstootje al op de grond.

Wat opvalt is dat deze spelers, net als vorig seizoen, het allemaal heel moeilijk hebben als een tegenstander hoog en veel druk zet. Terwijl er dan toch ruimte moet ontstaan als je de bal in hoog tempo rond laat gaan. Het lukt ze gewoon niet, bij iedere 3,4 passes zit gewoon een kutbal, en dan is het weer omschakelen en terughollen.

7   2  
Marti

Het is gewoon gebrek aan kwaliteit en inzicht van iedereen en alles wat Mac moet leiden

23   2  
Pannelap

De gifbeker is nog lang niet leeg in Breda.

Het voetbal is verschrikkelijk pover, de overname van NAC is een groot vraagteken, technische zaken worden gerund door niemand, en dan die transfer soap rond Banzuzi..... onvoorstelbaar, wat worden wij als supporters te kakken gezet door passanten op een payroll.

"... eens dan wordt de hemel stralend blauw...."

8   24  
Hugo

Geef Banzuzi wat krediet. Die jongen is 16 jaar en van de Snapchat generatie. Heeft geen idee hoe zaken werken en lopen.

Hier anoniem affakkelen gaat het niet helpen. Dit talent moet binnenboord gehouden worden

15   3  
The Cosmic Gate

Hoor ik hem nu echt zeggen : een ploeg die keihard werkt 😱 ? Met alle respect naar Edwin maar ik heb alles behalve dit gezien ! Er staan (zo lijkt het ) 11 BVtjes op het veld, want zeker in de 16 van de tegenstander spelen ze gewoon niet over of gaat de bal totaal naar het luchtledige .

Er MOET een ervaren trainer voor / bij wil je er nog iets van kunnen maken, anders zal het een 😭 seizoen blijven enz .

Het is K*T met peren

13   2  
Chris W.M.

Er wordt dit weekend gesproken met een club die nog op trainingskamp was. Alleen AZ, Vitesse en NEC zijn gisteren of eergisteren terug gekomen, de rest al eerder of niet gegaan.

Dus zou het om Romeny kunnen gaan, Oosting (hoewel dat een middenvelder is, alleen bij RKC als spits geprobeerd is en dit seizoen als linksback speelt) of toch Buitink van Vitesse? Aangezien hij ook aangeeft dat ze misschien kunnen verrassen met een speler.

Je hebt er niks aan als Haye weggaat, toegegeven, maar eindelijk een tipje van de sluier.

15   7  
helter

@Ron
Met alle respect maar wat een gelul: “ik kan deze trainer echt nietcserieus nemen …”

Op basis van wat?
Hij heeft een prima voetbalopvatting, is het seizoen zo ook begonnen maar heeft een waardeloze selectie, geen TD om mee te sparren en überhaupt weinig kader.

Lekker makkelijk om hem dan af te rekenen.

4   3  
Martinus

Bij gebrek aan Snapchat en zo, kan iemand uiteenzetten wat de situatie Banzuzi is? Dat gaat volledig langs me heen namelijk...

8   11  
RWE

Wat ik erg vind is dat jongens als Azzagari naar een 2e plan of de exit zijn verplaatst, voor Cagro!???
Ik weet zeker dat, als je hem 30 wedstrijden laat spelen, hij 2 klassen beter is dan 80% van wat er nu op het veld staat.
Agougil gelukkig vandaag wel weer opgesteld, weliswaar toevallig door Corona.
Op dit niveau moet je de pareltjes die we hebben gewoon altijd opstellen en veel minuten laten maken.

Het is momenteel heel triest om naar te kijken, blij dat ik niet in dat kl*te weer op de tribune zat.

8   3  
Bas

Niemand wil bij dit NAC meer horen joh!

Wat een amateuristische leiding! Knullig technisch hart, onduidelijke trainers.
RvC en aandeelhouders: bedankt!

6   6  
Willem 4,5


Gisteravond na 15 minuten naar Netflix overgeschakeld, geen spijt van gehad. Ik dacht, kan altijd de samenvatting nog bekijken, maar die sla ik ook maar over na alles over de wedstrijd te hebben gelezen. Je kunt deze ellende je vriendin niet meer aandoen, ben er voorlopig even klaar mee. Ik geloof dat Haye in een interview nog zei ' de playoffs moeten haalbaar zijn 'waarschijnlijk bedoelde hij seizoen 22/23.

4   5  
Pim

Wat een aanfluiting gisteren ook weer...
Maar we misten natuurlijk Maria en Mashart...

4   5  
Dre

Zoveel geluk dat we sowieso met een negende plek al nacompetitie hebben!

Maar waar is Mounir, waar Sydney,? Zomaar laten gaan!

13   1  
Ata

Ik geef het je te doen als beginnend trainer, met deze selectie en niemand binnen de club met wie je kunt sparren.

8   4  
Mark

Hoogste tijd dat de supportersverenigingen de koppen bij elkaar gaan steken voor actie, want zo kan het niet langer!

WE GAAN NAAR DE KLOTEN!

17   5  
Theoden King

Deze man is niets te verwijten. De club laat hem bungelen met een kansloos elftal, geen geld voor nieuwe spelers en geen klankbord in de vorm van een td.

Dus nee, laten we voor de verandering eens niet om het hoofd van de trainer gaan roepen a.u.b.

5   2  
Heino

Prima interview en prima teksten. Niks mis mee. Helaas kun je dat over alle zaken niet zeggen. Weer een verloren seizoen.

4   1  
Ad B uit Roosendaal

NAC heeft geen inzet!

Al vóór de wedstrijd was het zichtbaar.
Alle NAC-spelers komen met lange mouwen het veld op. Meer dan de helft van de spelers van Eindhoven met korte mouwen. Dat laatste toont de mentaliteit en dat was ook in de wedstrijd te zien.

Eindhoven heeft minder goede spelers, maar toonden inzet. Ze wonnen veel duels.

En NAC maar in een laag tempo spelen, de bal vaak terug spelen naar achteren, etc. (wachten tot de tegenpartij weer goed opgesteld staat).
Alleen de laatste 10-15 minuten gevoetbald, toen kreeg NAC een overwicht, maar toen was het te laat.

Hou in godsnaam op over promoveren, de nacompetitie halen wordt al lastige genoeg.

Als seizoenkaarthouder voel ik me bestolen. Waardeloos!!

6   3  
Braze

De graaf doet het met een mindere selectie niet slechter dan Steyn met zijn topselectie.D ie eindigde ook maar in de middenmoot en verloor de allesbeslissende match thuis.

2   1  
Shower

Positief besmet?

3   1  
sprang-capelle

Ik hoop dat Edwin helemaal geneest, en nog jaren bij NAC blijft. Maar dan wel als assistent. NAC heeft een echte baas nodig, iemand waarvoor de spelers respect hebben. Zou een vent als Fred Rutten anders eens polsen.

Maar zolang de club niet is overgenomen is water scheppen met een groot gat in de ramp. De club dreigt ten onder te gaan. Oorzaak wanbeleid. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat er figuren als Manders en Lex Schoenmaker jr rondlopen?

Het lijkt wel fanfare van Bert Haanstra. Een tragikomedie.

NAC is bijna comateus. Maar men blaast vrolijk door een hartstikke doodlopende straat in.

Op je naam ben je geen grote club, louter en alleen op je prestaties. NAC-Eindhoven 0-0. 1e divisie 9e plek na 21 wedstrijden.

Duidelijk zo?

6   0  
Ron

@ Helter,

Vrijwel alles wat hier op de site staat zijn meningen. Jij hebt de jouwe, ik de mijne.
Ik ben dus van mening dat de Graaf een lichtgewicht is die geen overwicht over deze groep heeft.
Vind hem ook niet echt overtuigend overkomen in zijn hele doen en laten.
Daar kan hij niks aan doen; zo is hij. Niks mis mee. Zal best een hele aardige kerel zijn maar hier win je (veel te) weinig mee. Maar nogmaals...... dat is mijn mening.
En inderdaad... hij is niet te benijden. Er lopen maar een paar spelers bij (op 1 hand te tellen) waar je mee uit de voeten kunt. De rest mag de naam profvoetballer echt niet dragen.
Maar ik ben wél van mening dat een Hyballa of Vreven er meer uit had gekregen. Die gaan er met de zweep over.

1   0  
scheppioni

Helemaal waar Braze !!!!!!!

Laad alle berichten na dit bericht in