Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Nick Olij na NAC - FC Volendam (0-0)

Das Phantom

Nick Olij bewees vandaag wederom dat hij de beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie is met een paar puike reddingen. Na afloop spraken wij de keeper in de BSR Matchcast. Daar gaaf hij aan dat hij eindelijk weer een genoot van het spel van de ploeg en toch stiekem ook van het duel met zijn collega van FC Volendam.

Bron:
B-Side Rats
7 Reacties
33   6  
Scheppioni

Sterke pot Nick !! Nu ook in emmen de nul !!

33   6  
Scheppioni

Sterke pot Nick !! Nu ook in emmen de nul !!

11   6  
Moppernac

Scheppion@

Eerst woensdag nog de 0.
Maar als je zelf niet scoort win je niet en heb je geen klote aan een gelijkspel.

5   10  
Scheppioni

Klopt moppernac, maar gezien dat de volgende ronde 50% ajax/psv is heb ik dat wat laten varen ..... kut loting systeem

7   2  
Fritske d'n Olifant

Wat een klasbak! Olij gun je gewoon een promotie met een feestje op de Grote Markt. Helaas zijn beide nog ver uit het vizier. Hopelijk in 2023.

16   1  
Heksenketel

Wat was hij goed gisteren! Als we straks weer punten mogen geven, krijgt hij van mij een 10. En hulde aan het hele elftal. Prima inzet en het voetbal was leuk om te zien. Knap als je ziet hoeveel basisspelers we missen.

15   1  
Tico

Nick is gewoon een geschenk uit de hemel voor dit NAC. Hij is zo belangrijk voor deze ploeg. Terecht de beste keeper vd KKD!!!!

0   2  
Joshua Benjamin

Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in