Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - FC Volendam (0-0)

Thiestemberg

Edwin de Graaf was ondanks het zoveelste gelijke spel tevreden over het spel van zijn ploeg. Niet gek, aangezien NAC 95 minuten uitstekend partij kon bieden aan de gasten uit Volendam. Ook was de Graaf tevreden over zijn nieuwe aanwinst Naoufal Bannis.

Bron:
B-Side Rats
23 Reacties
44   1  
Ad B uit Roosendaal

Helaas is de wedstrijd geëindigd in 0-0, NAC was immers veel beter.

NAC speelde (eindelijk) een uitstekende wedstrijd met veel drang naar voren.

Bannis is een versterking, een echte spits, maar miste helaas vandaag een paar mooie kansen. We gaan nog van hem genieten.

Ik heb vertrouwen in de 2e seizoenshelft.

5   8  
Bredaaaa

De grote winnaar van vandaag.

44   1  
Ad B uit Roosendaal

Helaas is de wedstrijd geëindigd in 0-0, NAC was immers veel beter.

NAC speelde (eindelijk) een uitstekende wedstrijd met veel drang naar voren.

Bannis is een versterking, een echte spits, maar miste helaas vandaag een paar mooie kansen. We gaan nog van hem genieten.

Ik heb vertrouwen in de 2e seizoenshelft.

27   3  
Scheppioni

Duidelijke taal ! Alleen gelijk was niet terecht, NAC was de bovenliggende partij met weer een miskunkel als scheids ! En Ed laat die Bakker aub linksback staan !!!!

40   0  
Moppernac

Vandaag kon je zien dat Robert Muhren geen goede spits was voor NAC.
Hij scoort niet in Breda en dat waren minimaal toch 17 wedstrijden in één seizoen.

21   23  
Arie

Een interview met Thom Haye was vandaag zeer op zn plaats geweest. Wat een kwal van interview gaf die weg bij ESPN zeg. Heel veel goodwill verspeeld.

2   2  
Lamstraal

@arie,

Heb ik iets gemist?

7   0  
Youssef

@ Arie

Klopt😕

https://www.espn.nl/video/clip?id=9785043

4   2  
ennaojseejer

er zitten er hier een paar te slapen? Op de 'andere site" allang geplaatst:-)
https://derat.nl/nieuws/haye-ik-heb-mijn-laatste-wedstrijd-voor-nac-gespeeld/

13   1  
Wolfmanjack

Bakker op linksback. Houden zo!!

2   4  
Tipex

@ AD B UIT ROOSENDAAL

Immers ? Die is toch allang vertrokken ?

25   4  
Scheppioni

Haye moet nu niet gaan piepen, dat NAC hem niet voor een appel en een ei laat gaan is volkomen logisch ! Contract is contract !!

17   2  
LL

Nou, als ik Haye zo hoor is er 0,0 motivatie meer mocht het toch allemaal niet doorgaan.

Ik snap zijn punt hoor, maar vind het vanuit hem ook niet helemaal fair hoe hij zich nu opstelt. Breekt zijn reputatie bij het publiek snel af als hij zo nog even doorgaat.
Jammer.

14   14  
Nonkel Frans

Thom Haye. Ik begrijp de kritiek hierboven niet op hem.

Deze gast heeft last van manders. Net zoals eerdere spelers, zoals het personeel, zoals wij supporters. Thom geeft helder aan dat de communicatie vanuit NAC bv lousy is.
Daar kan ik me alles bij voorstellen.
Thom is niet aan het piepen. Hij zegt hoe het is.
Eerst doet manders hem een "too little to late bod" en nu moeilijk doen alsof je hem wilt houden en niet verkopen tegen JOU hoge vraagprijs. Dat klinkt stoer maar deugt dus niet richting Thom Haye. Manders gebruikt Haye. Niet voor de club maar voor zichzelf.
Wat ik eerder verwachtte, Thom is de dupe van deze man:
1. manders wil laten zien dat hij best wel kan onderhandelen - het gezichtsverlies beperken. En zijn eigen aankomende vertrekvoorwaarden wat omhoogkrikken
2. manders heeft maling hoe hij de club of een speler achter laat. Als hij ons een hak kan zetten doet hij dat. En Thom nu een hak zetten door hem niet te laten gaan. Nu denkt manders nu weer stoer te doen met een publiekslieveling. Zo krijg de narcist wel aandacht. Sollen deed hij ook met lokhoff seuntjes van hooijdonk. Hij gebruikt hen voor verkeerde doeleinden. "Ik ben hier de baas , ik geef het ( klootjes)volk brood en spelen of niet"

Er kan weer een slechte paragraaf aan het zwartboek manders worden toegevoegd.

Reuze reuze jammer to see Thom go. Wat een domper om na vrolijke middag en een hoopgevende wedstrijd: die woorden te horen : dit was waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd bij NAC.
Om zo te moeten vertrekken: geen sportieve handdruk maar gezijk met manders - geen publiek ...........een leeg corona sjaggerijnig stadion.

Medesupporters oordeel niet zo snel. We gunnen Thom Haye toch niet zo n stil en sjaggerijnig vertrek. Come on!

17   5  
steven73

@Nonkel frans, onzin hij probeert iets te forceren. En hij is volgens mij niet transfer vrij gekomen zoals hij zelf suggereert. Ik vind dat Manders doet wat hij moet doen. En ja de man kan niet communiceren. Maar dat is iets anders. Nu staat hij voor de club en zeik je hem af. Haye speelt gewoon woensdag.

7   9  
Nonkel Frans

@Steven. Thom wordt voor de ESPN camera gehaald. Niet andersom. Dus hij spreekt.
Daar zit geen spel achter.

Forceren heeft hij eerder reeds geprobeerd voor hemzelf en voor de club. Dat werd niet gehonoreerd. Thom wilde blijven. Manders heeft toen niet voor hem en ook niet voor de club geknokt.
En nu zit manders nog een keer te knijpen aan die jongen zijn toekomst.
Wat doet dit met een goede en door iedereen gewaardeerde speler ? Die is geknakt.

Manders en (onder)handelen VOOR onze club? Daar geloof ik niet in. Zoals ik hierboven al schreef. Alles tot meerdere eer en glorie en portemonnee van hemzelf. Hij is echter niet slim in dit spel en t trieste is dat hij mensen onnodig beschadigd.

Thom speelt woensdag ?! We gaan het zien. Laat hem hier sterker en wijzer uitkomen en de lol bij NAC voor hem en ons erin houden. Wegblijven van manders. Er boven staan. Beter drinkt hij een pilske in Fijnaart en komt er op de nipper weer vrolijkheid in deze jongen.

5   3  
P

Geschorst voor volgende wedstrijd telt dat ook voor beker of alleen voor competitie ??

15   1  
@kaieschetter

Gewoon uitonderhandelen dit, een transfer gunnen doen we toch alleen aan jongens van de club of gasten die een tijd lang 100% geven. Haye is hier sinds 2020 als ik het goed heb, is de beste speler op dit moment, past bij de club maar om nu te zeggen dat we een transfer moeten gunnen nee. Club belang eerst.

6   2  
Realist

Dit kun je Haye toch niet kwalijk nemen. Hij weet dat het een verloren seizoen is, dus Nac heeft er geen enkel belang bij om hem kosten wat kost te behouden. Hij gaat zelf van pakweg anderhalve ton naar vier ton per jaar en op het hoogste niveau spelen. Ik denk dat dit helemaal niet had gespeeld als je gewoon om de bovenste plekken had mee gedaan. Maar dat is verre van het geval.. Ik vind het ontzettend jammer,maar ik begrijp hem wel.

6   1  
Michel

Thom kan er ook voor kiezen om nog even af te wachten: Karel Vrolijk alsnieuwe eigenaar zal ook wel iets te bieden hebben. De mensen met wie je nu praat, worden vervangen waarschijnlijk.

Wat wij als supporters kunnen doen is laten zien en voelen dat we Thom waarderen. Ook bij Heerenveen wordt je niet financieel onafhankelijk (ja, je verdient heus wel meer) maar bij NAC is hij kapitein van een project. Als je je lekker voelt op een plek, is dat heel wat waard!

15   4  
Dos

Haye speelt het vieze spel, wat altijd gespeeld wordt door een speler die weg wil.
Valt Manders aan omdat hij weet dat de achterban Manders niet pruimt en straks gaat hij het over een onwerkbare situatie hebben, Blanco van de Stem smult zoals altijd hiervan, want onrust bij NAC heeft voor hem nieuwswaarde.

Haye moet zijn mond houden, Manders doet een keer iets goed door keihard te zijn in de onderhandeling.
Haye mag NAC vooral dankbaar zijn, want voordat hij kwam zat zijn carrière op slot en dankzij NAC kan hij de stap omhoog maken.
Begrijp heel goed dat hij weg wil overigens, maar NAC doet niks geks hier.

5   1  
Cees-2

Ik heb het interview aangehoord. De personen die Haye nu in een slecht daglicht trachten weg te zetten, hebben ongelooflijke lange tenen. Have zegt niets bijzonders. Dat is gewoonweg zoeken. Als je dat perse wilt, dan is er altijd wel iets te vinden, en dat is schijnbaar de bedoeling ook deze keer. Met Haye gaat NAC zijn enigste speler verliezen die exceptionele kwaliteiten bezit. Wees hem dankbaar daarvoor, anders was het voor haast 100% eenheidsworst geweest dit seizoen. Wat hij vandaag liet zien, wie doet hem at na? En moet hij NAC dankbaar zijn, of NAc hem?

2   2  
Tram

Haye is de enige in de selectie met transferwaarde. Manders moet hier het maximale uithalen. En dus heeft NAC geen haast. Jammer voor Haye maar volkomen terecht. Lekker makkelijk van hem om op Manders af te geven want hij weet dat niemand Manders meer moet.

0   0  
Joshua Benjamin

Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in