Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Ralf Seuntjens na NAC - Helmond Sport

Das Phantom

Het was wederom een moeizame wedstrijd voor NAC, maar de punten bleven wonderbaarlijk in Breda na een doelpunt van Moïse Adiléhou: 1-0 tegen Helmond Sport. Na afloop hadden wij een open Ralf Seuntjens in de Matchcast. Opgelucht over het resultaat, maar eerlijk over de speelwijze.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - Helmond Sport 194 reacties
Terug naar overzicht
16 Reacties
37   3  
Kinderkaartje

Dit team is zo verrassend dat ze elke week opnieuw door de ondergrens kunnen zakken.
Op zich is dat ook een prestatie!

24   0  
Dirk

Totaal uit vorm !!!

37   3  
Kinderkaartje

Dit team is zo verrassend dat ze elke week opnieuw door de ondergrens kunnen zakken.
Op zich is dat ook een prestatie!

21   0  
RaRa

Al weken niet best helaas.

21   40  
Jos

Paar weken op de bank voor Seun, en zet da misselijke manneke van een de Rooy er maar naast. Niks goed gedaan en in 85ste minuut lopen lachen op het veld. Weg ermee!!!

13   3  
MdH

Hij kan nog steeds goed voetballen, hoor. Ik zie veel slechter op het veld staan!

Als ik hem een ding zou kunnen aanraden is het om wat snelheidstrainingen te doen. Sneller bij de bal = sneller en beter doorspelen.

Het moet beter, maar zoals meeste NAC fans heb ik daar (tot de verkoop) weinig vertrouwen in. Toch blijf ik elke wedstrijd kijken. Wat zijn we toch gek he'? ;-)

3   51  
Johnny1912

Geen De Graaf= meteen 3 punten!

9   2  
Kinderkaartje

Ah Johnny1912 heeft genoten van deze flitsende pot.
En verbindt daar meteen conclusies aan.

Nou, het is te hopen dat NAC dit spel vasthoudt tegen FC Den Bosch.

11   3  
Tip

Deze ploeg gaat nogal wat punten verliezen. Nu is dat wel zeker want helmond zijn echt amateurs en waren nog flink verzwakt. Reden heel simpel ; we zijn niet goed genoeg. Met publiek werd de ploeg nog naar voren gebruld maar dat is voorlopig weg. Zeer negatief, Haye en Olij gaan nu mee in de malaise. Voor Seun is het veel te veel sjouwen in dit gemankeerd elftal. Elftal straalt gelatenheid uit. Enige positief , Moise 15 minuten voor tijd in de spits kan gaan werken.

Ik denk dat je mag concluderen dat het helaas in principe over is voor deze selectie en voor NAC. Middenmoot keuken , niet meer. Er is niet geïnvesteerd en voor wisselgeld zijn wat spelers gehaald. Financieel zit NAC er doorheen.

Het probleem bij NAC is al zeer lang geleden ontstaan. Onder Mommers is de ellende in een stroomversnelling neerwaarts geraakt. Mommers werd mede door de CR jaren in het zadel gehouden. De spiraal omlaag werd nog stevig afgeremd onder Goetzee, maar ook die man legde doodmoe het bijltje erbij neer en was stik blij uit het wespennest te zijn geraakt. Onze enige redding is de overname. Maar ik ben niet gerust meer ! Niet ondenkbaar dat de koper de malaise waarin deze club zit toch te groot vindt. We hebben niks. Een matige selectie op keuken niveau. Geen geld. Aandeelhouders die van de club afwillen. Grote verdeeldheid onder supporters en sponsors. Een AD die slecht communiceerde en nu doet wat hij moet doen, maar zit te wachten op zijn afkoopsom. En een grote groep buitenwacht en vijanden die 'den ballen uit den broeck' lachen. We hebben een mooi museum en dat blijft.

5   3  
Judge M.

Hopelijk heeft Ralf geen corona opgelopen van die hoestbui op de achtergrond..

12   12  
Wallie

Een tip voor Haye en Olij. Probeer in de winterstop weg te komen, want hier valt voorlopig niks meer te redden .

6   0  
The Cosmic Gate

De ondergrens van dit team lijkt meer op keer verder te zakken.
Het lijkt ook soms of ze ook gewoon niet willen

2   1  
Dirk

Mats scoort wel en hoe !!!

16   4  
Scheppioni

The Seun worstelt en worstelt maar is een BREDASE jongen dus geeft niet op, hopelijk wordt 2022 weer een prima jaar voor ons en the Seun !💛🖤

10   1  
Altijdnacsupporter

Bijzonder dat Ralf soms zo wordt aangekaart als zijnde.niet goed. Nee het loopt niet helemaal, maar ik mag hopen dat je in veel situaties ziet dat je dankzij Ralf door kunt voetballen...

Natuurlijk niet in topvorm, maar voor ons een prima gozer om in de basis te hebben staan. Ziet het spelletje, en als je de laatste weken ziet zet hij een aantal maal iemand voor de goal zet maar het doelpunt niet valt.

Een spits er bij, Seun op 10 en gas!

2   3  
Breda-mike

@judge m Donder toch op man met je corona..

0   0  
Ed

Hoe zit het met de overname. Graag voor kerst 2021!

Laad alle berichten na dit bericht in