Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Sydney van Hooijdonk na NAC-Jong FC Utrecht (3-1)

Raskolnikov

Mede dankzij een doelpunt van Sydney van Hooijdonk won NAC vanavond in eigen huis met 3-1 van Jong FC Utrecht. Wij spraken de spits na afloop in onze Matchcast.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
59 Reacties
86   12  
Henk

Kan wel vrije trappen nemen, altijd opstellen dus, samen met Bilate, durf te aanvallen Steijn.

15   39  
076

“Steijn speelt niet aanvallend maar boeien, het gaat om resultaat. Hoe maakt niet uit”

“Sydney scoort wel maar is geen complete speler. Scoren alleen is niet genoeg”

Zelfde mensen he, deze onzin uitkramen.

36   3  
Kipiani

Zat er goed in !"

30   5  
GeelZwart

We hebben Sydney van Hooijdonk, die schiet ze er wel in...

28   2  
Viking

Klasse Sydney....
Daar zit pas power achter in zijn schoten🤙

34   4  
Noord Mokumse NAC'er

Zoist kul, jij laat je voeten spreken!

Wat riep hij nou na z'n doelpunt? "hedde da gezien Maurice"? Of zoiets.

14   32  
Altijdzo

Ome cor.
Anoniem zijn,ik????
Juist jij wilt anoniem zijn.
Weet je nog dat ik jou tot 3 keer in verschillende post van mij waar of welk vak jij staat en vroeg om gezellig met elkaar een pilsje te drinken?
3 keer geen antwoord van je gekregen. En dan over mijn taalfouten te pakken en niet inhoudelijk op mijn verzoek ingaan noem ik laf.
Jij bent gewoon een internetheld die zijn gram haalt op echte supporters die NAC voor altijd in hun hart hebben tot aan hun dood.
Jij noemt ze zielig en flapdrollen.
Jij bent voor mij een mislukkeling laf,kontkruiperig omdat je niets van je leven hebt gemaakt, een zekere Woefdram zoals in de fabeltjeskrant.
Jij zorgt hier voor een tweedeling onder NAC supporters, vandaar ook de vele negatieve duimpje.
Jij beledigd mij,ik nu ook naar jou.

86   12  
Henk

Kan wel vrije trappen nemen, altijd opstellen dus, samen met Bilate, durf te aanvallen Steijn.

8   1  
Tip

Tsja. Ik heb toch weer hoop. Die hoopt neemt toe als Eagles wint. En daar hou ik het op. 👍🏻

12   5  
N1912

Klein puntje van kritiek, jammer dat dit interview in de laatste minuut pas echt relevant wordt wanneer er wordt gesproken over datgene wat iedereen bezighoudt. Pijnlijk om te horen dat spelers die niet tot de vaste kern behoren zo aan de kant worden geschoven, had ook het idee dat Sydney daar nog veel meer over wilde vertellen eigenlijk.

52   8  
Dutchbird

Venema eerder brengen dan van Hooijdonk. Dan spoor je niet en is het terecht dat Sidney niet alleen vindt dat de spelers het beter moeten doen, maar ook de staf.

Ton Lokhoff hoeft Steijn van mij niet te ontslaan, maar een stevige "draai om zijn oren" is hard nodig. En Matijs Manders hoort Lokhoff daarin te steunen. Als Steijn niet snel verandert en zijn ongelijk niet wil toegeven, dan is met hem nog een seizoen doorgaan dodelijk voor de sfeerverbetering bij NAC.

39   13  
Arie

Bilate heeft vandaag in ieder geval laten zien dat hij buiten die targetmanrol niet veel kan. Pleur Sydney daar nou gewoon omheen, die schiet ze er uit alle hoeken en standen in.

22   19  
Kipiani

Het probleem in ons team is onze beste voetballer. Onze beste speler is geen team player. Hij vindt zich boven iedereen verheven, met allerlei privileges. Dat werkt door in het team.
Hij is toe aan een andere club, op hoger niveau. Met een strenge trainer en betere spelers. Kijken wat hij dan presteert.

9   4  
Jf

@kipiani hij heeft gewoon gelijk. Bilate scoort gemiddeld minder en heeft veel meer krediet.
Vanaf dag 1 botert het niet met Steijn en Van Hooijdonk.

Het moment van El Allouchi is dom maar wel begrijpelijk.

14   28  
Savatoreriina

@altijd zo
Volkomen met jou eens hij ken aleen mensen beledigen ons trouwe nac supporters het weet altijd beter hoop hem te zien bij vak G een pilsje met hem te drinken naja pilsje zal wel ranja zijn voor hem het is geen naccer en zal het nooit worden het is een sensatie zoeker ten eerste een charlatan ten eerste klas srry ik mag hem niet en zeker over onze nac vlag dat het een simpel vodje was doet me nog zeer zoiets krijg je met trots een gegeven paard nooit in de bek kijken het is geen naccer en zal het nooit worden Sidney bedankt jongen mn weekend is perfect wat een vrije trap jongen mag uw genre kind van de club nac hou van je ten alle tijden

23   8  
Mo

Sydney hoort in de basis!

7   2  
Moppernac

En we gaan weer verder met het programma , al word het na zo,n paas weekend (1 punt uit 6) wel behoorlijk moeilijk, maar na J Utrecht is er weer hoop.
Maar echte NAC supporters weten dat NAC het altijd tot de laatste speeldag heel erg spannend kan houden en dat het dan maar moet gebeuren op die laatste wedstrijddag tegen het dan al kampioen geworden Cambuur uit.
Het programma om de 2de plaats voor de 4 kanshebbers is:

NAC thuis:
Excelsior
MVV

NAC uit:
Roda jc
NEC
Cambuur

De Graafschap thuis:
Go Ahead Eagles
Almere City
Helmond sport

De Graafschap uit:
Jong PSV
Cambuur
Jong Ajax

Almere city thuis:
Telstar
Jong Ajax
Jong PSV

Almere city uit:
Go Ahead Eagles
De Graafschap
Jong Utrecht

Go Ahead Eagles thuis:
Almere city
Helmond sport
NEC

Go Ahead Eagles uit:
De Graafschap
Jong Utrecht
Excelsior

Het kan nog steeds.
HUP NAC NU Roda Jc

20   8  
Henkie

Iemand enig idee wat Savatoreriina zegt?
Kan er geen touw aan vast knopen.

6   23  
Savatoreriina

@Beste henkie je hoeft het niet te snappen hoor dat doet ome knor ook niet weltrusten jongen lekker slapen

16   4  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Hij zegt 3 keer: “het ligt niet alleen aan de trainer.”

Dus ligt het aan de trainer.

53   13  
Dos

Kipiani

Wat een onzin over El Allouchi.
Na het doelpunt van Sydney een brede lach. Die gast is een echte teamplayer. Triest dat El A het iedere keer moet ontgelden bij velen hier.
Hoop echt dat hij blijft, zeer belangrijke speler en 1 van de weinige lichtpuntjes dit seizoen.

26   9  
Belgische Naccer

Wij weten al 33 wedstrijden dat het aan de trainer ligt.

33   8  
Belgische Naccer

Zo jammer dat Steijn zon jongen volledig kapot maakt. Zet hem gewoon naast Bilate man, en speel met 2 spitsen!

Die buitenspelers van ons die krijgen toch geen enkele bal voor, in het "tempo" wat we spelen onder Steijn.

Het is alleen maar lange ballen en hopen dat het goed komt. Nou zet van Hooijdonk er dan juist in! Want die schupt hem er wel in, als hij een keer goed valt. Dat kun je van Bilate, De Rooij, Azarkan en Venema helaas niet zeggen!

Als Steijn blijft (wat ik niet hoop) dan snap ik volledig dat Sydney vertrekt. Zo zonde...dat onze club naar de klote wordt geholpen door een trainer van het "niveau VVV".

Ik weet zeker dat de van Hooijdonkjes hun ongenoegen over onze trainer al geventileerd hebben bij Ton. Maar onze Ton staat machteloos tegenover het machtsblok Manders en Steijn.

Ik mag daarom hopen dat Ton het zover krijgt dat Van Hooijdonk speelgarantie krijgt. Net zoals Malone en Maria nu. Onomstreden noemt Steijn dat. Nou ik vind van Hooijdonk onomstreden. Die maakt doelpunten. De rest niet. Uitgeluld!

En niet gaan zeiken dat van Hooijdonk slecht speelt en onzichtbaar is. Dat doet iedere speler van NAC momenteel. Maar Sydney schiet ze er als enige in. De Rooij gaat ze niet maken hoor! En Venema ook niet! en Bilate ook niet!

25   25  
San Marco

Hoeveel vrije trappen heeft hij afgelopen jaren genomen? Scoort er eindelijk een. Mooi, maar laten we hem nou niet weer de Messias gaan noemen he

11   1  
SjorsNac

Gun het hem van harte, was een mooie vrije trap. Verder begonnen ze de eerste helft redelijk maar al gauw was het niet veel meer, zelfs tegen 10 man kwamen ze er niet doorheen en zat ik me helemaal kapot te ergeren. Vond fiorini en moise overigens wel goed spelen.

Heb voor dit seizoen geen verwachtingen meer kan het alleen nog meevallen. Alleen met een bak geluk kun je de 2e plek halen, voetballend ga je het niet redden.

18   1  
Nonkel Frans

Zowel hier als bij het interview met bndestem wordt het duidelijk dat de trainer geen afspraken heeft gemaakt wie penalty vrije trap corners etc neemt.
Dat is meer dan onzorgvuldig van Steijn.
Slecht voor team spirit slecht voor zelfvertrouwen spelers slecht voor overall performance.
Dus wat krijgen we te zien? Genante vertoning op het veld gevolgt door t likkebaardend journaille waar bij die gasten zich goed moeten houden.

Als ik sydney en mounir was zou ik meteen na de wedstrijd verhaal gaan halen bij Steijn. Dit speelt al langer en blijkt nog steeds niet helder geregeld. Foei foei!

64   2  
Ivo

Iedereen met een klein beetje voetbalverstand ziet de mogelijkheden als je Bilate en van Hooijdonk samen laat spelen. De ene balvast, lang en sterk, die in zijn eentje al 2 verdedigers bezig houdt, en de ander een killer voor de goal en een geweldig schot in de benen.

Waarom mogen Bilate en Sydney niet samen spelen? Die Azarkans en Venema's op de flanken, dat levert toch niks op, kap daar gewoon mee.

4-4-2, El Allouchi wat meer op links op het middenveld, Fiorini wat meer op rechts, en Haye en Immers centraal. Zet Hendriks maar linksback, Adilehou en Rosler centraal achterin, en Schouten of Rutten rechtsback, daar zit niet zo veel verschil tussen.

16   8  
Dbare

Stel, stel nou dat Nac met alle mazzel toch alsnog 2de wordt en promoveert.

Dan hebben we toch nog een veel groter probleem?
Van deze selectie kun je 3/4 niet meenemen want is gewoon te hoog niveau voor ze. Waar halen we het geld vandaan om een eredivisiewaardige selectie op te tuigen?
Dat wordt dan toch gewoon nederlaag op nederlaag in de ere, als je hier al moeite hebt met bv JUT. Dan speel ik liever nog een jaar kkd met hopelijk een beter gebalanceerd en vechtersteam bovenin mee dan weer het lachertje van de Ere te zijn.

Cambuur heeft gewoon een goed voetballend team en zal hooguit 1/4 moeten vervangen, dan ga je in ieder geval met een goede kans de ere in.

11   7  
Scheppioni

We hebben eventueel nog kans in de play offs wanneer Sydney voetbalt samen met Lex, dat kan eventueel met Bilate ! Je zou dan met een vijf mans middenveld kunnen voetballen, je moet dan de juiste voetballers op de vleugel zetten die we hebben, maar ja steijn zal wel vasthouden aan zijn 'maatjes' en los zand tactiek !?? Wat een heerlijk vrije trapje, nu al op zijn platini's, op naar de klasse van zijn vader !! HUP NAC, MET SYDNEY !

11   33  
Reflektor

@ivo iedereen met een beetje voetbalverstand, ziet dat v Hooijdonk niet zo goed kan voetballen , steijn heeft verstand van voetballen en daarom zit sydney op de bank .

9   20  
NAC!!!

Promoveren! Neen dank u.

1) trainer is te zwak.
2) selectie is heel zwak.
3) geen geld voor versterkingen in de ere.
4) we worden dan het lachertje van de ere.
5) daar haal je 20 spelers die eredivisie waardig zijn.
6) liever nog eens een jaar, idd nog mar eens KKD waarna je gerust kan promoveren. (Vertrouw daar onze TD daar nu wel voor)
7) eindconclusie: de supporters zijn weer de lul!!

Met dank aan keikop Steijn!

11   0  
Hugo

Ondanks dat Allouchi volwassen genoeg is om om te gaan met dat geneuzel tussen svh en hemzelf bij het nemen van zo een vrije trap , is het toch vreemd. Zonder lijstje / afspraken komt er onrust. En die onrust moet eruit. Maak afspraken met elkaar. Dat is toch niet zo lastig? Op naar roda. Hup NAC

9   4  
Ernie

Als je gewoon heel realistisch bent moet toch gewoon concluderen dat promotie niet verstandig is. Ten eerste is de kans dat het gaat lukken minimaal. Mocht het dan toch lukken vlieg je er na 1 seizoen gelijk weer uit. En dan?
Wat Sydney betreft. Die jongen moet gewoon meer spelen om beter te worden. Onbegrijpelijk dat er gisteren op een gegeven moment 4 huurspelers in staan ten koste van eigen spelers. Fiorini is de enige die zijn plek echt verdient. Waarom die andere erin staan? Er moeten wel afspraken zijn gemaakt over het minimale aantal speelminuten. Mee stoppen en eigen jeugd een kans geven!

0   4  
Lamington

Oprie 3 gekozen.

16   1  
KC

Iedereen die denkt dat het beter is om niet te promoveren omdat de selectie te matig is en we beter kunnen bouwen om volgend jaar te promoveren.
Nou, het is ook geen garantie dat je volgend jaar wel even promoveert.
Je moet gewoon zsm uit de KKD.
Bij promotie komen en gaan er echt veel nieuwe spelers hoor.
De huurlingen ben je zowiezo kwijt en zullen er genoeg anderen vertrekken en er zal echt wel een competatieve selectie worden neergezet en ja het zal misschien moeilijk worden maar absoluut niet onmogelijk...
Sparta dacht jaren terug ook ieder jaar een selectie neer te zetten voor promotie en dat duurde ook jaren lang.
Als je de kans krijgt te promoveren moet je dat altijd doen natuurlijk.
Hup NAC

12   6  
Scheppioni

Idd Hugo, het is teenkrommend als ze beide hoort in het intervieuw !!! Als daar al geen duidelijkheid over is dan zegt dat genoeg over hoe het ervoor staat met steijn binnen de groep ! Ik ben wel van mening, vrije trappen zijn voor Sydney dat is toch vaker garantie voor succes ! Maar ja, gezien reactie Mounir is dit niet echt bevorderlijk voor de sfeer zo lijkt het .......

13   1  
1 van de 2

ai ai, zegt toch wel hele zorgelijke dingen tussen de regels door.
1. er zijn blijkbaar geen afspraken gemaakt wie vrije trappen/strafschoppen neemt. Trainer is daar verantwoordelijk voor. SvH heeft duidelijk de beste traptechniek.
2. geen vast patroon. Ook hier heb je een trainer voor.

13   19  
WillemBreda

Hahahaha, vrije trap, de 3-1, verder niets, en de SvH trollenbrigade neemt deze site weer over.

4   24  
Cool hand

Is het vloeken in de kerk om te zeggen dat die vrije trap helemaal niet zo goed was? Het leek goed omdat de spelers in de muur stuk voor stuk hun best deden om de bal te vermijden. Het was eigenlijk een soort anti-muur. Een stil protest tegen de muur. Let vooral op de nr 2. Doodsbang voor de bal.

10   2  
Lamington

Iedereen die het erover heeft bij promotie 'het lachertje van de ere' te worden.. alsof mij het ook maar iets uitmaakt wat lui uit Groningen, Arnhem, Sittard of Eindhoven te melden hebben. Echt geen eeeeeeeeene flikker.
Iemand hierboven zegt het treffend: alsof je 'nu opeens volgend jaar wél zou promoveren'. Alsof nog een jaartje kkd zo positief is. Dit lijkt haast een beetje op die -veel, echt véél droeverige- actie van Roda ten tijde van een fusie voor fc Limburg, 'Degradeer voor ons'. Egnie. Zo snel als het kan wegwezen hier!

10   4  
RwE

Maurice, ik zou maar eens lijstjes maken!
Dat Mounir alles( vrijetrappen, corners, strafschoppen) wil nemen is heel slecht voor het team.
Ik heb het idee dat dit onderling meespeelt, ook Haye “vind het wel best”.
Schouten nam er 1 snel, gelukkig voor Mounir werd hij teruggefloten door de scheids.

Misschien is het alleen mijn interpretatie maar zie dit bij andere teams hooguit 2x per seizoen, bij ons is dit minimaal 2x per wedstrijd

17   3  
sjef de gevulde [email protected] Cool Hand

Effe serieus wat zeg jij nu man haha dan heb je er echt geen reet verstand van. Zeg dan AUB niks. Kijk even op nac.nl/insta hoe zuiver en hart hij in de touwen gaat. Belachelijke reactie dan zoek je gewoon iets om zo'n domme reactie te plaatsen.

9   2  
Peerke

Sinds Lokhoff er is krijgt hij in ieder geval al langere invalbeurten. Snap de Bilate fans niet echt. Heeft enkele wedstrijden zijn inbreng gehad maar veel vaker nauwelijks inbreng gehad. Dan laat je je topscorer niet op de bank zitten.

6   2  
Willem 4,5

Natuurlijk zijn we weer blij dat we gewonnen hebben tegen 10 man van Jong U., Sydney weer de held. Knap hoor, we moeten deze lijn doortrekken hoor ik ze weer zeggen. De laatste 20 minuten van de eerste helft werden we weer behoorlijk weggetikt, dit gaat hem niet worden, geen systeem, het is bijna het hele seizoen al k met p.
Promoveren is uitgesloten met dit stelletje en deze trainer, volgend jaar weer fc Eindhoven-Nac op vrijdagavond, ik 'kijk er naar uit'.

9   0  
Geelzwartwit

Ben toch nog steeds benieuwd naar een 442 met Sydney en Bilate.
Erachter Mounir Immers Haye Fiorini.
Waarbij ze alle 4 afwisselend hoger spelen. Dan heb je ene partij dynamiek en voetbal vermogen waar je iedere KKD ploeg mee onder druk zet. Maar daar had je dan al wel heel het seizoen op moeten trainen. Mounir kan je dan ook nog eens afwisselen met Kaj.

16   4  
Frits

Als je je de topscoorder niet in de basis zet, is er echt een steekje bij je los......

4   0  
Ivo

@Geelzwartwit

Dat is iedereen een raadsel. Het is de kunst om een team te smeden waarbij spelers elkaar aanvullen. Met Bilate en Sydney is dat zeker zo.

Daarnaast is de 4-3-3 die we nu spelen aanvallend totaal niet effectief, hoe vaak scoren onze vleugelspitsen nu eigenlijk? En hoeveel assists hebben ze gegeven?

2   1  
Martinus

NAC moet blijkbaar al decennia per sé met buitenspelers spelen. Dat levert zelden wat op. Ik zou het graag anders zien.

Maarja, nu hebben ze met De Rooij natuurlijk ook nog eens echt geïnvesteerd in een buitenspeler. Kapitaalvernietiging als je die niet eens kan gebruiken in je systeem, maar dat is niet promoveren ook. Ik denk dat deze investering meespeelt in de keuze maar vast te houden aan die flankenspekers. En dat terwijl de assists vooral van het middenveld komen...

14   0  
Pietje Saaman

De resterende 5 wedstrijden alles of niets. Er is nog steeds een kans en met 15 uit 5 schat ik in dat je nog steeds 2e wordt.
Maar dan zal je wel spelers op moeten stellen die het gras eruit lopen en er ook vertrouwen in hebben.
4-4–2 je moet winnen dus dan ook maar stuk aanvallender gaan spelen met bikkels achterin.
Olij
Rosler
Hendriks
Adilehou
Schouten

Haye
Immers op 10 achter de 2 spitsen
Allouchi
De Rooij ( de rest is niets beter als buitenspelers )

Hooijdonk
Bilate

En laat het eens zo staan voorlopig

10   3  
Tsjonge,tsjonge

Ik snap niet wat Anco Jansen bij Nac doet.
Was een v erdomd goeie speler maar is opgebrand.
Azarkan ook doet zijn stinkende best maar......

2   8  
Cool hand

Ho ho Sjefke, hij gaat zeker hard en zuiver in de touwen en ik heb van Hooijdonk dat regelmatig zien doen in de jeugd. Maar...hij gaat hard en zuiver in de touwen omdat de spelers in het muurtje hun best doen om de bal te vermijden. Ga dan niet in de muur staan als je bang bent voor de bal. Die nr 2 verdient een flinke geldboete, de laffe hond.

12   6  
Cool hand

Wat veel interessanter is, NAC wint 7 wedstrijden op rij, Bilate is geweldig en van Hooijdonk mag weg. Houdoe en bedankt. Nu gaat het slecht, en opeens is van Hooijdonk onze redder. Iedereen heeft recht op een mening. Meningen zijn net anussen. Iedereen heeft er één.

12   6  
WillemBreda

Ik keek nog even naar de samenvatting. De verslaggever na de vrije trap van SvH: “Wat een fenomenale vrijetrappennemer is het toch. Dat hebben we hem al vaker zien doen.” Ik dacht: “Huh? Dit is toch pas de eerste die hij er in schiet?”

Waar is de nuance gebleven? Zelfs bij een zogenaamde objectieve, onafhankelijke verslaggever...

“Ja, maar hij mag ze niet altijd nemen”, hoor of lees ik dan. Daar gaat het niet om mensen. Het is pas zijn eerste vrije trap die hij verzilverd. Hoe kan je dan zeggen dat ie fenomenaal erin is. Of met andere woorden, zoals hier onder dit artikel, zijn vrije trappen beschrijven.

Nuance!

2   1  
Henkie

Precies Cool Hand,

Zelfs veel mensen horen beweren dat Mashart wel beter speelde dan Maria😂.

Bij verlies moeten de bankzitters er in. Wordt er gewonnen dan mogen ze allemaal wegwezen.

2   1  
NAC4Ever

Ik zou Bilate laten staan, doet het over het algemeen prima. Maar door zijn doelgerichtheid zou ik van Hooijdonk ook altijd opstellen.

9   2  
B5 Fanaticus

Bij vrije trap van Sydney was er blijkbaar vooraf nog een heel "gevecht" tussen Sydney en El A., wat niet op TV zichtbaar was. Het is echt van de gekke voor de team spirit. Vrije trap moest bijna uit stand want anders zou Sydney op Mounir gebotst zijn bij het naar achteren lopen....

8   3  
Henk

Interview met Sydney gezien?
Compleet genegeerd door deze laffe staf, om de jonge spits te breken!
Door hem een paar maanden totaal in een hoek te smijten, hoopten Steijn en Manders dat Sydney het bijltje erbij neer zou gooien...
Zodat hij al kapot zou zijn vooraleer hij weer een invalbeurtje zou krijgen!

Dit doen ze bij meer jonge spelers, vooral die van onze eigen Academie.
Dit moet stoppen

10   2  
Piet

Goed en dapper dat onze eigen jonge spits de vrije trap op eiste!
Niemand van de staf bekommerde zich om hem..
Sterker nog! Ze zwegen hem dood..
Maar wij gaan niet opzij!
Sydney, Yassin, Jethro: blijf geloven in jezelf. De Haagse bende wordt nog wel ontmanteld

3   1  
San Marco

@Willembreda: Precies. De eerste he! Nou, nou. Mooi en fijn hoor, maar laten we wel even naar de statistieken kijken. AZ doet niet anders. Werkt wel aardig daar,niet?
Er zit nul komma nul nuance in. Op deze wijze fatsoenlijk beleid voeren, is er niet bij hoor.

7   4  
Rob

Bilate balvast? Misschien moeten jullie de afgelopen 5 wedstrijden eens terugkijken. Die verliest ieder duel en kan geen bal aannemen. Is daarin niet slechter of beter dan Sidney, maar die scoort veel vaker. Einde discussie

Laad alle berichten na dit bericht in