Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn na NAC - Jong FC Utrecht (3-1)

Thiestemberg

Steijn moest winnen met zijn team om uitzicht te houden op de tweede plek. Dat is gelukt, het spel hield echter grote delen van de wedstrijd niet over. Wij spraken hem na afloop over zijn strijdplan en de uitvoering daarvan.

Bron:
B-Side Rats
40 Reacties
141   14  
Kopspion

Waarom wordt hem niet op de man af gevraagd of hij Malone nu echt beter vindt dan Adilehou ?

25   4  
Noord Mokumse NAC'er

Heerlijk om een keer op deze manier 't weekend in te gaan!

Hup NAC!

141   14  
Kopspion

Waarom wordt hem niet op de man af gevraagd of hij Malone nu echt beter vindt dan Adilehou ?

47   37  
BREDA 1965

Waarom is hij nog onze trainer?????

68   17  
Arie

@ Kopspion

Omdat Bsiderats niet te kritisch mag zijn. Dat kost ze hun interviews.

38   13  
Moppernac

Was weer een lekkere zaadpot meneer Steijn.
Er zal nog heel veel moeten veranderen als je wilt promoveren.
En wie ga je volgende week opstellen tegen van Goppel?
Als het Maria en Mashart word dan worden die het stront voor hun ogen weggelopen.

27   9  
Dutchbird

Tevreden over Venema als buitenspeler????

45   7  
Bart

Sorry hoor maar zit Steijn naar een andere wedstrijd te kijken? Rustige opbouw etc? Utrecht zette gewoon geen druk het was gewoon een verschrikkelijke wedstrijd en weer geen lijn in te vinden.. Maurice haal een bril en koop meteen een spiegel want ik heb t idee dat je zelf niet inziet dat er geen verbeteringen zijn! Als je zo speelt tegen een Telstar krijg je gewoon op je ballen!

25   41  
Reflektor

Sukkels hierboven

35   3  
Bladran Yanco

@kopspion,

Daar heeft hij al vaker antwoord op gegeven. Malone is aan de bal en coachend beter volgend Steijn. De vraag blijven stellen is ook at lomp, want je weet het antwoord. Interview meneer probeert in mijn ogen dan ook positief de presentatie van Moise uit te lichten, misschien precies de vraag die een verandering kan triggeren.

41   6  
Tinus076!

Ik citeer steijn:

Moise is een rots in de branding!

Deze rots in de branding zit volgende week weer op de bank!

Ik pleit niet voor een ontslag in tegen deel zelfs want van al die trainers zijn we niet bepaald beter geworden maar als dit zo is, is hij toch ongeloofwaardig!

Hoop dat malone zelf zegt trainer het word hem niet meer dit jaar gebruik mij maar als wissel.

De meeste dromen zijn helaas bedrog 🙈

20   3  
Hugo

Maar wel drie punten. Op naar de volgende pot! Hup NAC !

22   2  
Viking

Heb ik wederom een andere wedstrijd gezien als onze trainer???
Het was wederom erg matig.....

Hij heeft het 1e excuus alweer klaar om in de verdediging te wisselen. Opbouw was te traag.. Dus Malone kom er maar in.

Maar goed zal verder niet zeuren. 3 punten en weer hopen volgende week.

48   4  
H.V.M.

Helaas, het was weer bar en boos.
Slechts twee hoogte puntjes, namelijk EL AL met zijn perfect uitgevoerde omhaal die beter had verdiend en de mooie vrije trap van SVH die de wedstrijd uiteindelijk in het slot gooide.
Dramatisch om te zien dat Utrecht 2 met tien jonge mannen het NAC nog behoorlijk lang moeilijk maakte.

Nee, M.S. is en blijft een langparkeerder in de eigen zestien.
Verder verdient Sydney veel meer krediet.
Deze jongen is geen super technicus of goed meevoetballende speler.
Dat zal mij trouwens worst zijn.
Hij schiet ze behoorlijk vaak binnen en dáár moet je hem op beoordelen.
Prima spits dus voor de KKD die veel meer speelminuten hoort te krijgen.

48   3  
Henri

Ik hoop dat Steijn een aantal zaken duidelijk is geworden die voor de meesten onder ons al lang duidelijk waren:
Adilehou is de beste voorstopper die NAC heeft.
Mashart is geen grootheid, maar wel beter dan Maria.
Van Hooijdonk hoort altijd te spelen.
Jansen heeft geen enkele meerwaarde. Bij NAC hadden ze dus het geld voor Malone, Maria en Jansen in hun zak kunnen houden. Nog enkele zaken die me opvallen zijn dat
Bilate voor de derde keer 1 op 1 met de doelman faalt. Een Venema 20 minuten voor tijd kramp krijgt en Hendriks rond dat tijdstip ook al naar adem staat te happen. Heeft volgens mij toch echt met trainingsbelasting en intensiteit te maken. Tot slot, waarom wordt een Buffonge totaal genegeerd. Geef deze jongen die inmijn ogen echt wel wat kans eens keanse boven Jansen en Azarkan. Heeft bovendieneen doorlopend contract.
Ik ben nu al benieuwd naar de opstelling en het resultaat van de uitwedstrijd tegen RJC.

21   3  
Ivo

@Henri

Grotendeels eens behalve over Mashart. Deze jongen komt verdedigend nog veel te kort. Mist power, lengte, komt niet overtuigend over. Ik vond hem vandaag niet goed.

73   9  
Da Pope

@Arie

Dat is gewoon onzin. Ik heb al zo vaak uitgelegd waarom dit niet waar is.

Prima dat je de interviews niet kritisch genoeg vindt. Niks mis met feedback. Graag zelfs, aangezien het helpt om dingen voortaan beter te doen. Onze interviewers doen hun best om zo goed mogelijke interviews af te leveren. Misschien mis je daarin soms vragen, vind je dat de verkeerde vragen worden gesteld of vind je de toon verkeerd. Kan allemaal.

Je kunt er echter van uitgaan dat iedereen daar gewoon naar eer en geweten zijn werk staat te doen. Niemand staat daar met een verborgen agenda of vermijdt bewust bepaalde vragen. Doorgaans probeert iedereen , voor zover dat gaat en moet als NAC-supporter, een objectief interview te doen, waar je de geïnterviewde de ruimte geeft om zijn kant van het verhaal te doen. Ik vind dat in basis nog steeds een prima insteek.

Wil niet zeggen dat je mensen alle ruimte moet geven om onzin te verkondigen natuurlijk. Je moet wel scherp op bullshit zijn en dat benoemen. Wellicht zijn we daar niet altijd even scherp in. Punt van terechte kritiek, denk ik.

Maar ik denk ook dat er iets anders meespeelt. Uit ervaring weet ik dat het toch anders is als je met een draaiende camera tegenover iemand staat, dan wanneer je boos voor de televisie zit. Ik roep makkelijker tegen mijn tv dat ik de trainer buiten wil flikkeren, dan dat ik hem dat recht in zijn gezicht zeg. Eenvoudigweg omdat je je gewoon anders gedraagt als je iemand fysiek voor je hebt staan.
Het kan goed zijn dat de interviews daarom soms minder scherp zijn dan jullie graag zouden zien. Geen kwade intentie, maar een gevolg van het feit dat je de confrontatie minder makkelijk of op een andere manier aangaat als je daar staat. Je bent toch wat vriendelijker tegen mensen die je ziet.

Bedenk dat veel van onze interviewers gewoon allemaal jonge gasten zijn, die dit voor hun hobby doen. We zijn geen professionele journalisten. We doen ons best om het allemaal zo goed mogelijk te doen, maar we zijn uiteindelijk een stel hobbyende amateurs. Het is soms best tricky om de juiste houding te vinden tegenover iemand, die kwaad is, geen zin heeft om te praten en al helemaal geen zin heeft om te horen dat ie het slecht gedaan heeft en foute keuzes heeft gemaakt. Ik weet bijvoorbeeld nog dat ik me de eerste keer dat ik na een wedstrijd tegenover Robert Maaskant stond behoorlijk geïntimideerd voelde. Zijn houding, het feit dat ie overduidelijk wilde laten blijken dat ie niet van me onder de indruk was. Of dat ik even behoorlijk van mijn stuk was, toen Stijn Vreven bij Emmen-uit boos werd en kwaad wegliep.

Dat zijn allemaal factoren, die bijdragen aan het feit dat het na de wedstrijd niet altijd hard erin vliegen is in de interviews. Dat heeft allemaal niets te maken met NAC pleasen of bang zijn om "privileges" te verliezen. Zo werkt de relatie met NAC ook echt niet.

30   1  
Peerke

Nu al op zoek naar een alibi om volgende week Malone op te stellen. De opbouw was te traag. Klopt. Maar met Malone is die niet sneller!

20   7  
Wolfmanjack

Steijn is de weg kwijt. Blij dat we gewonnen hebben. En Adilehou hoort in de basis. En Mashart? Dat ze zo'n jongen een contract aanbieden. Zelfs amateurniveau is te hoog gegrepen voor hem. En aarom diet zo'n Azarkan mee. Speelt voor zichzelf, niet voor NAC

12   4  
Henri

@Da Pope
Je moet als interviewer inderdaad een bepaalde assertiviteit hebben, lak hebben aan de geïnterviewde. Dan dwing je toch ook respect af. Daarnaast moet je verbanden zien en daarin snel kunnen schakelen. Kan ook niet iedereen. Maar soms hoor je wel eens iets dat je denkt waarom kopt de verslaggever deze voorzet voor open doel nu niet in?
Maar ik lig er niet wakker van hoor. Wat ik me eerlijk gezegd wel afvraag is dat als ik hier iets meer mee zou willen doen of op zijn minst mijn niveau zou willen verhogen dan zou ik graag eens mezelf laten trainen, coachen, spiegelen en bijpraten door mensen als Hélène Hendriks, Chris van Nijnatten, Sjoerd Mossou, Joep Schreuder en een Herman van der Zandt. Hij lijkt mij stug dat deze Bredanaars daar niet voor openstaan. Het is maar een goed bedoeld ideetje.

31   6  
Belgische Naccer

Ik kan de interviews gewoon niet meer afluisteren.
Deze man is helaas totaal ongeloofwaardig geworden.

Je speelt kut Maurice, al het hele seizoen, met de duurste selectie van de KKD. Spelers zijn alleen maar slechter geworden onder jou.

Je bent gewogen en te licht bevonden.

Houdoe!

13   2  
Da Pope

@Henri

Goed idee. Stom eigenlijk dat we daar zelf nog nooit aan gedacht hebben. Gaan we zeker iets mee doen.

10   2  
PietP

@Da Pope

Prima betoog hoor.
Maar besef je wel dat je het hier tegen Arie hebt? Diezelfde Arie die overal een complot in ziet en hier vorig jaar nog dit tegeltje achterliet:
https://i.imgur.com/ZyLjBoS.png

10   0  
Real Robert

Glad cliche- mannetje. Geen opbouwend voetbal vanuit de defensie, En dat los je dus op door 3 aanvallers te laten invallen, En volgende week natuurlijk weer die Malone.

33   0  
Ivo

Het is een beetje als die woordvoerder van Irak in de golfoorlog. Leeft in een totaal andere wereld.

Je speelt 90 minuten tegen Jong FC Utrecht, waarvan 45 minuten tegen 10 man. En dat levert NUL uitgespeelde kansen op. NAC wist de extra ruimte door de man-meer-situatie totaal niet te benutten. Sterker nog, juist FC Utrecht vond de ruimte beter en kwam er een paar keer gevaarlijk uit.

Je wint door een eigen goal, een klutscorner en knappe vrije trap. Het was totaal niet overtuigend en ik had meer bewondering voor de strijdlust en bravoure van Jong Fc Utrecht dan het tergend langzame veldspel van NAC.

Het is gewoon beschamend. Hier moet je met 5-0 overheen na die rode kaart. Snel en scherp combineren, zorgen dat er gaten vallen en daar gebruik van maken. Met al die ervaring op het veld moet dat toch een makkie zijn tegen die jonge gasten?

14   1  
Ad B uit Roosendaal

De overwinning van vandaag is op zich uiteraard goed, ook nodig trouwens!

Echter, met dit soort voetbal gaan we het niet redden tegen Roda. Het spel is veel te traag en veel te veel ballen even terug naar achteren (lees even wachten tot de tegenstander goed staat).

Voor mij is één ding zeker:
- Adilehou opstellen: was vandaag de beste van NAC. Veel beter dan Malone op die plek
- Fiorini in de basis als aanvallende middenvelder
- Venema en Arzakan niet in de basis
- Als het kan toch niet Masshart in de basis: hij is gewoon niet fel genoeg.

De 2e plek kan nog steeds, maar dan wel alle hands aan dek!!!

13   10  
Sjak

Bsiderats is de vrijwillige communicatie afdeling van NAC.
Venema en De Rooy zakten door het ijs, alleen maar ketsers. Faalden voor de goal. Steijn was er blij mee, hij was blij met eerste helft. Waarom niet doorvragen. Janssen heeft geen bal goed geraakt. Niks geen kritische vragen, de arm is donkerbruin. Het was jong Utrecht kom op zeg. Waarom SvH niet eerder gebracht. Waarom zat Adilehou weken op de bank. Nu zegt hij dat de opbouw traag was, weer een reden om Adilehou op de bank te zetten. Maar blijkbaar is het plekje op de perstribune erg belangrijk.

18   4  
Ouwe spionkop

Beetje jammer weer een kritiekloos interview terwijl jullie toch beetje woordvoerder zijn van wat er leeft bij de supporters.
Je hoeft echt geen journalistiek gestudeerd te hebben om een simpele vraag te stellen of het allemaal niet wat aanvallender kan of waarom Adilehou nu pas opgesteld staat.
Ik waardeer dat jullie dit doen natuurlijk daar niet van. Maar als je de grootste supporters site van NAC bent schept dat ook verwachtingen bij supporters.

16   1  
Scheppioni

Ik sluit me bij jou aan Belgische NaCCer, daarbij wordt volgende week echt zijn geloofwaardigheid getest ....

22   0  
NAC!!!

We hoorden het goed.

Positief: Hij is een rots in de branding.

Negatief: voetballend vermogen.

Steijn heeft zich alweer ingedekt voor volgende week. Malone speelt weer.

Als dat gebeurd is hij mijn vertrouwen Total kwijt. (Staat al erg laag) Steijn: Malone moet je gewoon op de bank zetten. Als iemand beter is dan moet hij spelen, ook al is het geen vriendje van je !!!

21   0  
Rob

Wat een lulverhaal. Het was gewoon weer niet om aan te gluren en tegen een beetje betere tegenstander zoutmijn je weer punten verloren hebben. Het paasweekend was geen incident en we kunnen alleen maar hopen op een geluk serie van 5 wedstrijden waarin het mee zit.

Steyn is zelfs voor de amateurs een slechte trainer door geen afspraken te hebben over spelhervattingen. Iets wat nog makkelijker te regelen is dan een speelwijze inslijpen. #ongeschikt

10   2  
den hulk

tegen rodajc mashart niet opstellen is te zwak voor gobel de snelle rechtsbuiten

18   1  
Molenschot Loco

Ik denk dat Lokhoff ook totaal niet eens is met de wijze waarop Steijn al het hele seizoen speelt met dat fukking afwachtend spel wat de duurste selectie in de KKD laat zien ..wat mag Steijn blij zijn dat er geen publiek aanwezig kan zijn.....wat mij betreft of NAC nou promoveerd of niet...na het seizoen afscheid nemen van werkelijk waar de slechtste trainer die ik ooit bij NAC ben tegengekomen met een selectie waar op papier elke andere KKD zijn vingers zou bij aflikken!!! Houdoe en bedankt Maurice......

7   0  
Martinus

Het is duidelijk dat Steijn later ook nog een baan zou kunnen zoeken in het openbaar vervoer. Hij wil maar al te graag de bus parkeren.

15   7  
Breetjeda

Ik ben persoonlijk geen fan van Steijn, maar ik vind het toch raar te zien dat hij zo uitgekotst wordt.

Over de laatste jaren heeft geen enkele trainer goede resultaten gehaald in de kkd.

Zelfs onder mijn favoriete coach Vreven hadden we eigenlijk een kut jaar tot we promoveerde via de nacompetitie.

In het beste jaar kkd haalde we 67 punten en we staan nu al op 66 met nog 5 wedstrijden te gaan.

Ook scoren we veel meer goals.

Ik snap dat het voetbal nogsteeds kut is, maar misschien moeten we een coach toch eens langer dan een jaar de tijd gunnen voordat we hem weer de deur uitbonjouren.

Laten we maar eens kijken wat de samenwerking met el patron Lokhof teweegbrengt.

Hup Nac

20   2  
Overal

Kunnen we ff normaal doen tegen de mannen van Bsiderats aub.
Het enige wat die mannen doen is onafhankelijk op vrijwillige basis content voor ons genereren.
Je kan chagrijnig op de trainer zijn maar dat hoef je echt niet op een paar medesupporters af te reageren omdat ze de trainer niet in z'n gezicht een lul noemen.

11   0  
Boxer

Ik heb toch wel een aantal personele vragen.
Waarom Azarkan ipv DJ Buffonge? Azarkan is van Feyenoord en DJ van NAC.
DJ staat zelfs nog lager in de pikorde dan Venema (van Utrecht) Maatsen (van niemand) en Jansen (van niemand)
Zo slecht heeft die jongen het toch niet gedaan?

Zo'n zelfde soort verhaal kun je ook ophangen over Azzagari, zijn Malone en Jansen nou zoveel beter?

Je kunt wel klagen dat ze nog niet zo ver zijn maar laat ze dan in ieder geval gewoon invallen, ze doen het echt niet slechter dan veel van de eerder genoemde namen.

5   1  
Bart

@ Boxer dat komt omdat die Steijn niet zuiver op de graat is.
Vreselijk oneerlijk figuur met veel agenda’s vrees ik.

1   1  
Joop

Aan de heer steijn nu zie je dat malone en Maria en vennen ma op de bank kunnen beginnen en begin in ieder geval met de zelfde 10 en voor vennema of Sidney of buffone tegen de graafschap ging het zonder die twee ook goed en geef rossler ook minuten 3maal beter als malone

3   1  
Bubbha

Op naar weer een jaar kkd
De slapende reus zal nog jaren slapen en veranderen in een grijze muis
Een bagger selectie bestuurlijk falen
Jullie hebben de trein echt gemist eeuwig zonde

3   0  
Henk

Weg 2e plaats, of er moet een wonder gebeuren.
Play-offs is voor ons NAC helemaal niets.
Als er iets MOET, geven ze niet thuis.
Uithuilen en opnieuw beginnen.
Helaas, maar waar.
Weer een kut weekend voor ons.

Laad alle berichten na dit bericht in