Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Thom Haye na Cambuur-NAC (3-2)

Raskolnikov

NAC verloor gisteren op de laatste reguliere speeldag met 3-2 bij kampioen Cambuur en kan zich opmaken voor de play-offs. Wij spraken middenvelder Thom Haye na de wedstrijd live in onze Matchcast.

Bron:
B-Side Rats
26 Reacties
45   14  
Kipiani

Begrijp dat de spelers vandaag vrij zijn ?
Geen verzorging, uitlopen, napraten vandaag en gewoon trainen voor de de jongens die niet of nauwelijks gespeeld hebben gisteren ?
Als de selectie vandaag inderdaad niet naar Zundert hoeft te komen is ook bj ons een punt bereikt dat er o.l.v. deze technische staf iets mis is in motivatie, ambitie, proffesionaliteit. Dat is geen topsport.
Hopelijk hebben we het verkeerd begrepen.
Wie geeft duidelijkheid hier ?

18   6  
Marti

Kijk die praat verstandig , meenemen wat er het laatste half uur mis ging! Steijn hier kun je wat van leren!

45   14  
Kipiani

Begrijp dat de spelers vandaag vrij zijn ?
Geen verzorging, uitlopen, napraten vandaag en gewoon trainen voor de de jongens die niet of nauwelijks gespeeld hebben gisteren ?
Als de selectie vandaag inderdaad niet naar Zundert hoeft te komen is ook bj ons een punt bereikt dat er o.l.v. deze technische staf iets mis is in motivatie, ambitie, proffesionaliteit. Dat is geen topsport.
Hopelijk hebben we het verkeerd begrepen.
Wie geeft duidelijkheid hier ?

13   18  
Kipiani

Onze tweede goal was de mooiste van dit seizoen. Ook Sydney daarbij betrokken en Mounir niet.
Geeft hoop voor volgens seizoen.

26   3  
Scheppioni

Voelt zijn eigen niet echt gelukkig met Steijn, moet eigenlijk meer de pirlo van NAC zijn maar wordt van Haye andere dingen verwacht ...... de kracht van een goeie trainer is het beste uit een speler te halen, daar heeft steijn geen kaas(voor de ratten) van gegegeten !

26   3  
Tip

Ik ben een fel tegenstander geworden van steeds mensen wegsturen ,ontslaan en wegpesten bij ons NAC. Dat is veel teveel gebeurd terwijl de problemen binnen de organisatie niet worden opgelost. Dus verbetert er ook niets en dat is gebleken.

Maar als iemand totaal vierkant functioneert moet je wel iets. Wat was er gisteren aan de hand in hemelsnaam ? Je bent 60 minuten de bovenliggende partij. Ik dacht echt we gaan winnen, de wedstrijd statistieken zagen er tevens goed uit. Maar je zag wel vermoeidheid in het elftal sluipen. En een sterke wissel van Cambuur. Maar toch had je de wedstrijd winnend over de finish kunnen slepen meen ik. Die wissels snapte ik echt niks van. Maurice brengt drie spelers in die juist voetballend niks toe voegen. En dus houden we de bal helemaal niet meer in de ploeg. Ik zou op het middenveld Jansen hebben ingebracht voor een voorhoedespeler. Een half uur kan Jansen goed spelen en hij kan een balletje vasthouden. Of zit ik er langs en was Jansen niet beschikbaar ? En dan had 15 minuten voor tijd nog een jonge speler gekund voor een speler die er echt door zat. Maar deze wissels waren de definitieve zet naar de nederlaag. En het is natuurlijk ook problematisch dat veel spelers ruim voor tijd het conditioneel steeds moeilijk krijgen. Heeft dat te maken met de hoge gemiddelde leeftijd ? Dan heb je deels verkeerd ingekocht. Of heeft het te maken met te weinig trainen ? Dat is natuurlijk helemaal erg.

Toch vind ik dat we de nacompetitie moeten afwachten. Tegen Volendam moeten we thuis kunnen winnen. Dan zit je nog 1 wedstrijd van de finale. Maar krijgt Steijn zijn spelers op scherp ? Ze kunnen het wel bleek uit het eerste uur.

Maar dat als de nacompetitie afgelopen is we ons moeten laten horen moge duidelijk zijn. Zeker als we niet promoveren.

12   8  
Pannelap

Dat je uiteindelijk nog verliest, is gewoon te wijten aan de slappe pudding mentaliteit van deze hedendaagse generatie broodvoetballers. Een 60 minuten i.p.v. 90 minuten mentaliteit.... slapjanussen vol plakplaatjes.

Op naar Volendam, ik hoop dat we daar zoden aan de Dijk zetten! Hup NAC!

19   6  
NVT

Het zou toch fantastisch zijn als je een trainer als Van Wonderen bij NAC zou hebben. Het absolute maximale resultaat halen uit een op papier mindere selectie.

Als je dit vergelijkt met onze trainer. Een narsistisch man en tactisch onbenul die ondanks een dramatisch seizoen van mening is dat hij geweldig werk heeft geregeld. Zo frustrerend

9   4  
Kisku

Wissels was weeer een drama,ij vind zoal dat je arzakan moet laten staan .nee ga tie weer in de 16 liggen die steijn tactischs onbenul,

14   3  
Fan uit Zevenbergen

Laat Ton voor zaterdag met het elftal praten en de opstelling maken dan komt het wel goed zaterdag Hup NAC 💛🖤

33   8  
Svt076

Lol, mensen die roepen om Van Wonderen. Die was er hier al lang uitgeflikkerd na die 1e seizoenshelft, waarschijnlijk door het geroep van dezelfde mensen :')

16   6  
Dun Diëe

SVT076 precies: doet het met minder materiaal in Deventer beter. Zou hier vervolgens beter materiaal hebben en zou gelijk de wind van voren krijgen als er een mindere wedstrijd tussen zit. Dan is zijn rustige karakter ineens “slappe lul houding” geworden en mag bijvoorbeeld de kerst al vertrekken. Mensen die nu om van Wonderen roepen moeten ze zich eerst eens afvragen of ze het spelletje en onze club in het bijzonder wel begrijpen.

10   2  
Theoden King

Het hoofd van mike snoei heeft de avond gered gisteren.

Verder heb ik vertrouwen richting play-offs op basis van de eerste helft en de getergde ploeg/staf die de critici de mond wil snoeren.

Het enige wat me niet lekker zit, is dat we onze beste helft hebben gespeeld in een wedstrijd waar in principe weinig druk op stond. Ben benieuwd of dit niveau ook gehaald wordt in do-or-die wedstrijden.

Zin in zaterdagavond met een pot bier en toastjes paling.

8   3  
Peerke

@kipiani
NAC heeft overnacht in het noorden en traint daar.

13   10  
Bertus

Ze zouden eens moeten begrijpen dat een wedstrijd over het algemeen 95 minuten duurt en geen 60 minuten ,
Ze zouden eens moeten leren om voor elkaar te werken.
Ze zouden eens het lef moeten hebben om pijn te lijden en dat stapje extra te zetten.
Ze zouden eens in moeten zien wie uiteindelijk de salarissen betalen waardoor ze hun hobby kunnen uitvoeren.
Als je zoals Malone en Steijn in de camera roept dat je met een goed gevoel weggaat uit Leeuwarden dan heb je in het hele traject een hele hoop niet begrepen en heb je een betonnen plaat voor je kop.
Je mag je afvragen hoe het komt dat de backs zovéél ruimte weggeven aan de buitenspelers, dat bij elke aanval van Cambuur steeds een van onze centrale verdedigers zonder man stond, waarom de ene centrale verdediger uitstapt en de andere blijft staan, waarom zou je overigens met deze onberekenbare spelers op buitenspel spelen ?
Waarom wil Olij steeds van achteruit opbouwen en levert hij zo vaak de bal bij de tegenstander in nota bene door de as.
Dan de wissels, het zal toeval zijn maar na de wissels werden we overlopen , Steijn haalt er zijn sterkste verdediger uit , Hendriks wordt compleet zoek gespeeld, niemand dekt Muhren nog, ze wijzen naar elkaar maar niemand doet iets.
Inplaats van ballen wegrammen nemen ze allemaal balletjes aan in eigen 16 meter of laten het balletje nog even stuiteren .
Als je zo graag de verdere wilt uithangen moet je ook aanwezig zijn en niet louter voor je eigen statistieken voetballen . ( Elalouchi )
Hij en Fiorini hebben heel de tweede helft hun mannetje laten lopen , totaal geen chemie laat staan gogme , niemand is in staat een comfortabele 0-2 over de steep te trekken, met de duurste en op papier beste selectie is dit om je kapot te schamen.
Er was gisteren nog heel veel te winnen, bijvoorbeeld de kruiken op voorhand ontlopen maar ik heb niet de indruk dat er eentje is die weet welke belangen er allemaal spelen.
Een speler als Haye die op die positie 0 goals maakt dat is toch ook uiterst merkwaardig te noemen .
En mijn hemel hoe ongeïnteresseerd loopt die Azarkan over het veld, balverlies op balverlies en geen meter meeverdedigen.
En kijk eens hoe de invallers wanpresteren als ze er in komen, de een is op links een kip zonder kop, de ander staat stil op rechts en centraal achterin weet er eentje niet dat Muhren er al bijna 40 in heeft liggen.
Ik zou zeggen in plaats van “ een goed gevoel “ schaam je kapot , en werk tegen Volendam de ballen uit je broek, alles begint, valt en staat met keihard werken en kameraadschap.
Die trainer van Cambuur weet precies hoe het moet en dat wisten Vreven en Hyballa ook, maar onze Haagse clochard weet niet eens of hij van voor of van achter leeft.
Ik zou hem als je als team nog iets wilt bereiken direct van de selectie afhalen als ik de directie was.
Als hij er niet bij is dan is hij goud waard is bewezen.

1   4  
Ons NAC

Na de wedstrijd tegen Cambuur is het duidelijk. Dit team mist structureel het psychologische vermogen om NAC echt te helpen. Een team dat wilt promoveren bestaan uit (jonge) gretige spelers die zichzelf willen bewijzen en alles doen om persoonlijk en als collectief te groeien naar een eredivisie club en speler. Zo zie je bij Go Ahead met relatief jonge spelers die echt alles geven. Bij NAC zit bij veel spelers in het hoofd: Oke ik kan eigenlijk eredivisie aan, maar ik help NAC wel even naar de eredivisie en anders jammer, ik krijg binnekort weer een lekker bedragje salaris op mijn rekening gestort. Die houding van ervaren spelers en zelfs ook van een passieloze trainer, kan effect negatief effect hebben op de jonge spelers. Die gaan daar mogelijk in mee, aangezien ze het niet in hun eentje kunnen.

Wil NAC meetellen moet er echt iets veranderen in de cultuur die er heerst bij een x aantal spelers en staf, directie enz...

11   2  
Oosterhout

Ja alles is kut alles is slecht heel den Haagse clan is kut


Maar wij zijn nac al tig jaren !!!!

Wij lijken al dood en begraven , Breda vooruit zaterdag te beginnen , Volendam net al door 100 en supporters aangemoedigd en wij zeuren over die pannenkoeken uit de haag !!!

Wij zijn nac altijd en overal !!
Zaterdag laten zien aan spelers dat wij NAC ZIJN

3   4  
LE

Wat is de planning zaterdag mannen 💪

8   6  
Bertus

Ach @ Oosterhout, je merkt toch ook dat er onder de NAC supporters ook weinig animo is om die koekenbakkers aan te moedigen?
Één keer tegen de Graafschap hebben we ons ff laten zien en horen maar het is toch geen schijntje van wat je bij DG, GAE, Cambuur en zelfs het nietige Almere ziet.
De supporters gaan op een gegeven moment mee in het niveau.
Die zijn ook murw, ik begrijp het zelfs.
Het is in de jaren 80 ook gebeurd toen zaten er “ plots “ ook nog maar 1200 mensen.
Daar stevenen we weer op af als er niet rap wordt ingegrepen.
Groot denken betekent ook groot zijn en groots uitvoeren.

1   7  
Bier1912

Morgen laaste training zeker wel een actie toch?

5   4  
BREDA 1965

Men kan hier wel allemaal acties gaan organiseren en weet ik veel wat....iedereen staat achter NAC,dat zal altijd zo blijven,daar is NAC groot door geworden...maar als er dan zon pannekoek voor de selectie staat..dan heeft dat allemaal geen nut.Totaal zinloos dan om te denken dat we op zijn manier promoveren.De spelers moeten opstaan en niet naar deze man luisteren,zelf hun elftal opstellen,pas dan gaan we promoveren,en blazen we als eerste volendam van de mat

8   4  
Moppernac

Heel die nacompetitie hadden niet of nooit nodig hoeven zijn.
Als als als als NAC niet onnodige punten hadden laten liggen tegen ,,,

Roda- NAC 3-3 en NAC -Excelsior 1-2 , dat zijn net die 5 punten die NAC te kort komt. Of

J. Ajax -NAC 1-1 en NAC - GAE 0-1 , dat zijn net die 5 punten die NAC te kort komt. Of nog erger, tegen nr laatst en een na laatst in de eindstand.

NAC -Dordrecht 0-1 en Fc Den Bosch - NAC 1-1. Dat zijn net die 5 punten die NAC te kort komt , of

NAC -NEC 0-1 tegen een gehavend Nec(9man Corona) en Top Oss- NAC 0-0 met de gemiste strafschop 10min voor tijd van Bilate. Dat zijn net die 5punten die NAC te kort komt.

En dan nog als laatste de. Wedstrijden
J. PSV -NAC 1-1 en NAC- Roda 2-2 en GAE -NAC 0-0 met 10 schoten op doel voor NAC tegen 1schotje van GAE ook nog eens 6 verliespunten die net genoeg waren geweest voor promotie.

NAC heeft het helemaal aan zichzelf te danken dat het mis is gegaan om directe promotie met onderleiding van de grootste aanwezige lul bij NAC MAURICE STEIJN.

Maar we hebben gelukkig nog een herkansing en met het voetbal van de laatste 3 wedstrijden ( met 60 min goed tegen Cambuur) maken we nog een kansje op promotie.

HUP NAC COME ON JULLIE KUNNEN HET.


7   9  
Ernie

Mensen die roepen om het vertrek van de trainer, wanneer hebben we dat vaker gehoord? O ja , dat is ieder half jaar zo.
Zeg dan eens gewoon dat Sydney de slechtste op het veld was, ondanks dat hij een doelpuntje maakte.

2   0  
Kipiani

Oké Peerke !! Dat is fijn om te lezen.
Twee doelpunten uit combinatie voetbal. Goeie goals ook.
Het kan dus wel !
Maar te laat om in de juiste flow te komen.

2   2  
Tip

Spijtig genoeg stemt mijn hoofd ermee in als ik de teksten van Bertus lees. Het is zeer kritisch , hard, maar helaas waar. Ik meen uit de teksten van Bertus op te mogen maken dat hij op een redelijk niveau heeft gebald? Hij ziet in ieder geval details.

Maar goed. We staan nu toch wel op een tweesprong. Met twee wedstrijden winnen sta je in een finale en is alles nog mogelijk. Te meer daar NAC gisteren in de eerste 60 minuten liet zien te kunnen ballen. Volendam moeten we van winnen. Ze staan een fors aantal punten achter op ons. Van de andere kant speelt volendam de laatste 5 wedstrijden prima. In potentie zijn wij sterker.

Waar ik me drukker om maak: hebben de trainer en spelers er nog wel zin in ? Of zijn wij, een klein groepje supporters, de enigste die zich nog druk maken om NAC ?

NAC zou op zijn minst, al is het maar een signaal of een statement, de laatste wedstrijden Lokhoff naar voren schuiven. Laat hem beginnen met een donderspeech aan de voltallige selectie en uitleggen hoe belangrijk de komende wedstrijden voor de toekomst van NAC zijn. Ik vind ook dat NAC per wedstrijd een kort trainingskamp moeten organiseren. Heel de groep effe bij elkaar houden.

Ik vrees anders voor de beroemde nachtkaars ! Wij moeten ons nu niet druk maken dat Steijn weg moet, maar wel dat Lokhoff erbij komt. Wilt hij dat wel ?

4   4  
Scheppioni

Eigenwijze toppunt van ontactische ado figuur al weg !!! RED NAC !!!
Elke keer maar denken dat het niet erger kan, maar die steijn met manders is pas een echte wolkbreuk in ons BREDA !!

0   0  
De leste

We moeten promoveren want volgend seizoen wordt het heel moeilijk met ADO Vvv Almere NEC .ik kan er nog wel een paar noemen.Hoop op 3 potjes vol gas hup NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in