Wij gaan niet opzij

Mounir en Nick nog in de race voor beste speler en keeper

Benn076

Nick Olij en Mounir El Allouchi kunnen nog in de prijzen vallen als het gaat om de beste keeper en speler van dit seizoen. Olij kan deze prijs pakken omdat hij de beste keeper werd van de eerste periode. Mounir is door trainers en aanvoerders naar voren geschoven voor de wildcard.

Stemmen op de heren kan nog tot aanstaande zondag 16 mei om 12:00 uur via deze site.

Bron:
B-Side Rats, KKD
Vorig bericht
Van Boekel fluit NAC-Volendam 11 reacties
Volgend bericht
BSR Matchcast: Thom Haye na Cambuur-NAC (3-2) 26 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
16   2  
RNAC

Op beide heren gestemd! Wat heb ik toch zin in de Play offs. Wedstrijd voor wedstrijd maar 3 wedstrijden gas geven, strijden en kei hard werken. Hierna hopelijk met een heerlijke biertje op P5

16   2  
RNAC

Op beide heren gestemd! Wat heb ik toch zin in de Play offs. Wedstrijd voor wedstrijd maar 3 wedstrijden gas geven, strijden en kei hard werken. Hierna hopelijk met een heerlijke biertje op P5

4   18  
Scheppioni

Boeien dit, eigenlijk slecht dit .... er is al weinig teambelang binnen NAC !!
Laatste half uur spreekt boekdelen, zal de ado clan verder weinig boeien !

11   3  
Jaanus

Als we we beginnen met de 11 namen van de laatste 3 wedstrijden, kan het zomaar gebeuren netals 3 jaar geleden: groots feest op P5.

Met deze 11 wordt er tenminste gevoetbald. Dan moet Steijn het niet gaan verklooien in de 70 ste minuut met rare wissels. Hoogstens Immers erin voor een vermoeide middenvelder met een gele kaart, of DJ Buffonge voor een vermoeide Azarkan....
Verder hoeft Steijn niets te doen dan roepen dat ze het veld klein moeten houden .....

12   3  
Willem 4,5

Hopelijk Mounir, een van de beste van NAC dit seizoen, ondanks de voordurende hetze die tegen hem gevoerd wordt door zogenaamde 'supporters'.

4   13  
Belgische Naccer

Ik hoop ook Mounir...

Dan komen ze hem eindelijk ophalen.
Wat was hij gisteren weer goed he!

Man man man

3   1  
Willem 4,5

@ belgische naccer. Klopt Mounir was gisteren niet best, misschien wel gewoon slecht. Het is maar goed dat we nog 9 toppers op het veld hadden lopen anders hadden we misschien wel verloren, vooral de verdediging was top hoor, dat beloofd wat voor de nacompetitie, kijk er nu al naar uit, jij ook?

1   2  
fvf6

Leuk voor Olij en El Allouchi als ze een prijs pakken die ze naar mijn mening ook dik verdienen , maar ik had liever promotie gezien .

2   2  
Kisku

Ja belgische naccer als sommigge hem als bestte zien zeg wel wat voor selectie we hebben

0   0  
Rade

Erkenning voor Mounir vanuit collega’s en trainers is mooi. Mijn stem heeft hij, maar deze prijzen gaan natuurlijk naar Mühren en Gorter..

Waarom kan er niet op beste trainer van KKD gestemd worden...;)

Laad alle berichten na dit bericht in