Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Yassine Azzagari na TOP Oss - NAC (1-3)

Da Pope

Yassine Azzagari scoorde gisteravond zijn eerste competitiedoelpunt voor NAC en gooide met die goal de wedstrijd tegen TOP Oss definitief in het slot. Wij spraken de blije middenvelder na afloop in onze Matchcast.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the match: TOP Oss - NAC (1-3) 16 reacties
12 Reacties
57   2  
RaraNAC

Wat is het fijn zonder Steijn!

44   0  
Tram

Geweldig voor die jongen. Hup NAC!

En veel dank aan Rat Sports voor de mooie uitzending! Klasse!

21   2  
Henktietenkie076

Knappe prestatie na een vermoeiende midweekse wedstrijd. Trots op hem en de rest van de jongens. Hopen op een paar gerichte aankopen in januari en dan kan het zomaar nog heel leuk gaan worden in de play-offs. Hup NAC!

18   1  
Sjaak

Het voelde gister bijna ouderwets aan. Om zes uur besloten met mijn maat om naar de wedstrijd te gaan. Helaas wel thuisvak. Genoten van een prima eerst half uur van een herkenbaar strijdend elftal. Tweede half uur was minder maar laatste half uur weer degelijk.

Wat we ons afvroegen onze 16 jarige moet snel een contractie krijgen. Maar zou dat niet kunnen ivm de overname perikelen?

57   2  
RaraNAC

Wat is het fijn zonder Steijn!

20   9  
Tip

Inderdaad @Sjaak. Ezechiel is puur goud. Dat weten ze bij NAC. Werd al een jaar geleden door de jeugd trainers gefluisterd dat deze knaap snel in de basis komt van NAC1. Banzuzi heeft ook een geweldig karakter. O.a. Molhoek heeft hem heel goed begeleid. Deze gast gaat nog 5 a 6 jaar verder groeien. Zijn top zal dus hoog liggen.

Ik denk dan de belangrijkste stap voor de nieuwe eigenaren is als de zaken eindelijk zijn beklonken een gerespecteerde TD met ervaring als TD aanstellen. Die moet razendsnel de contracten van enkele jeugdspelers en Tom Haye bijstellen. Verder 2 echte aanwinsten kopen, zeker een goeie spits zodat Seun met zijn routine net achter de voorhoede kan ballen.

Met nieuwe eigenaren met geld zullen spelers weer graag naar Breda komen want NAC is in potentie een pracht club die hoort in linker ere. Weg verdomme uit die kut keuken.

Daarom ook is het belangrijk dat de overname snel en zonder problemen verloopt. Hoe langer het duurt hoe nadeliger en gevaarlijker. Ik moet er niet aandenken dat het afketst.

17   2  
Corleone

Ze moeten die gasten die nog geen contract hebben snel een contract geven anders zijn ze straks weer weg waarom toch altijd weer wachten tot het laatste moment ik voorspel jullie dat er al clubs onze pareltjes in de gaten houden let op mijn woorden

22   3  
Nachoreca1

Verkoop van de club is zo goed als rond...over enkele weken horen we wat en hoe. Dan doorpakken en deze slapende reus naar grote hoogtes stuwen..
Come on NAC!💪💪

21   0  
am

Mooi dat Azzagari zijn kans pakt. Heeft ruim een jaar stil gestaan en moet nu zoveel mogelijk minuten maken. Sympathieke gast bovendien.

28   2  
Brecht

De jeugd bulkt van talent. Spelers worden steeds beter en het publiek vindt dat fantastisch. Waarom dan steeds geroepen wordt om versterkingen is mij een raadsel. Bilate komt ook weer wel terug. Dan hebben we een promotiewaardige selectie. Stop het geld in het vastleggen van jeugd en verlenging Haye

15   3  
Scheppioni

Nog wat druistig soms, maar brengt wel goede balans in het team ! Mooie kopgoal, tis hem gegund !!👍 Azagari !

10   3  
Belgische Naccer

Ik ben zo blij, dat eindelijk dit soort jongens en ook andere jeugdspelers de kans krijgen en grijpen...

Wat een verschil met die gezapige bejaarden van vorig seizoen..en zo jammer dat ze Van Hooydonck hebben weggepest...Die had er gewoon 30 gemaakt dit seizoen.
Vorig seizoen ook trouwens, als je hem had opgesteld...

Azzagari, Schuppen, Kotzebue en Agougil gewoon het vertrouwen geven. Er lopen echt nog wel een paar pareltjes rond bij NAC. Heel mooi dat de eigen jeugd de kans krijgt en langzaam boven komt drijven.

3   1  
Die ne gast

@TIP
Eerst de plannen van de overname-kandidaat maar eens goed bekijken en beoordelen,
There is no zich thing as free money.
Dus als de overname kandidaat een track record heeft van sturen op winstmaximalisatie, moet stichting NOAd er gewoon voor gaan liggen.
Je kunt de overname maar een keer goed doen, anders zit je -weer- jaren in de ellende. Dan duurt het maar wat langer. Zorgvuldigheid en garanties boven snelheid!

Laad alle berichten na dit bericht in