Wij gaan niet opzij

BSR TV: Anco Jansen na NAC - Helmond Sport (3-2)

Thiestemberg

Anco Jansen speelde een helft mee tegen de overwinning op Helmond. Met de spelmaker in de ploeg verbeterde het spel licht. Toch was de middenvelder niet te spreken over het spel wat NAC vanavond op de mat legde.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR Interview: Mounir El Allouchi 43 reacties
41 Reacties
150   7  
Kudeta

Geloof me nou deze jongen kan gewoon voetballen en ook 90 minuten

62   1  
Sanseveria

Zijn conclusie dat er de eerste helft te weinig energie geleverd werd is volledig terecht. Gas erop vanaf minuut 1!

150   7  
Kudeta

Geloof me nou deze jongen kan gewoon voetballen en ook 90 minuten

58   5  
Scheppioni

Idd eens starten met deze Anco !!
Goud waard !

26   15  
Ome Cor

Zijn hele verhaal is beter dan van alle supporters onder het live wedstrijd topic bij elkaar.

39   7  
Rubenac

Waarom speelt azarkan nooit?
Is dit kwaliteit , fitheid of combi van beide?

Deze jongen heeft 10 minuten mogen maken.

57   2  
Geelzwartwit

Draai het maar eens om. Zet hem er meteen in en haal hem eruit als ie op is of als we ruim voor staan.

Je hebt deze winnaar toch niet gehaald om steeds de boel te redden? Die gast weet hoe het werkt. Met hem meer kans op een gewonnen wedstrijd bij rust.

77   5  
Nac

Anco hoort gewoon basis te staan. Verreweg de beste techniek en inzicht in de selectie.

21   3  
Scheids!

Goed dat de drie punten met veel geluk in Breda zijn gebleven! Wel zorgwekkend is, dat de kwaliteit van veel wedstrijden zó verschrikkelijk verschillend zijn!
Zónder angst gaan spelen nu, dan blaas je tegenstanders van dit formaat van het veld!
Op naar de Dijk!

70   3  
Zak hooi

Die tackle van Anco was al om door een ringetje te halen. Ben fan van deze voetballer!

43   2  
Moppernac

Anco zal met de wedstrijden tegen Volendam en De Graafschap wel beginnen vanaf minuut ÉÉN.

47   2  
Moppernac

Maurice ik weet niet of je het gehoord hebt dit interview, maar Anco Janssen zegt’ Deze jongen kan voetballen en 90minuten !!!!
Dus uit bij Volendam met hem starten.

44   5  
JoepV

Anco is in mijn ogen 100% onbetwiste basisspeler. Een van de betere voetbalers uit de selectie en presteert beter dan Mounir en/of Lewis. Volgende wedstrijd vanaf minuut 1 vlammen Anco! Je hebt laten zien dat dit niet meer dan terecht zou zijn.

P.S. is er dan nu voorgoed een einde gekomen aan de discussie Bilate vs Van Hooijdonk? Mario is natuurlijk voor dit NAC veel balvaster en de betere optie.

Ahfijn 3 punten, fijn weekend!

39   3  
Bart

Dit is een voetballer a la Lurling. Gaat altijd voor 100% en zal hiermee ook de rest van het elftal meenemen. Het is geen onwil dat dit niet gebeurd, maar dit elftal mist een aanjager. Seuntjes is ook zo'n type. Misschien dat Jansen het geen 90 minuten volhoudt maar je kunt hem beter laten starten dan erin brengen. Wat mij betreft voor Fiorini.

2   2  
TvB

@rubenac; dat vraag ik me ook af
Mij lijkt dit gevalletje niet goed meekomen op de training

34   2  
Dbare

Haha deze jongen kan gewoon voetballen en ook 90 minuten. Heeeeerlijk. Hier hou ik van, dit is de bravoure die we nodig hebben om niet elke wedstrijd nipt te winnen

24   3  
Belgische Naccer

Zet hem maar eens in de basis Steijn! NAC speelt beter met hem in het team. Hij lijdt geen balverlies en heeft overzicht.

Of hij fit genoeg is voor 90 minuten? Ik denk het niet, maar dat weet je pas, als je hem een keer in de basis zet.

En dan kun je altijd nog Fiorini brengen. Die heeft met zijn loopvermogen en inzet, dan ook meer kans tegen een ploeg met al 70 minuten in de benen.

18   3  
TvB

Jansen zit zeker tegen een basis plaats aan. Fiorini is toch wat wisselvallig vind ik

26   3  
NuFfNie

Hij stond gewoon te stuiteren voor de microfoon, zoveel energie had die nog in zijn lijf.
Zie hem graag een hele wedstrijd spelen.

15   2  
SjorsNac

Ben wel overtuigd van zijn kunnen nu, slimme speler en mits helemaal fit zou ik hem laten starten.

24   2  
Bart

Hij Zegt t niet met woorden maar zijn blik zegt alles: Hij hoort op die plek van Fiorini te staan. En dat is waar. Dat gaat ons veel meer rust, voetbal én uiteindelijk de tweede plaats opleveren.

12   5  
Matc

Geloof mij, het zal niet lang duren en dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Zowel met de vaste basis als met de invallers, is toch duidelijk dat daar naar toe wordt gewerkt!

7   67  
Avan'tGarde

Volgens "spelmaker" Anco Jansen was hij niet tevreden over wat NAC vanavond op de mat legde. Heeft hij helemaal gelijk in. En niet alleen vanavond. Ook uit bij jong AZ was het armoe troef. Dit NAC, met deze spelers, hoort
absoluut NIET te promoveren. Vliegen er weer meteen uit. Zolang NAC niet de financiële middelen heeft om betere spelers aan te trekken dan wat ze nu hebben rondlopen zullen ze het niet redden in de eredivisie. Als je ziet dat NEC met 7-0 Helmond Sport afdroogt en NAC met moeite en veel geluk met 3-2 wint dan zegt dat mijns inziens genoeg over de kwaliteit van de amateurselectie die we nu hebben rondlopen. Inclusief Anco Jansen zelf. Heeft nog niet veel (eerlijk gezegd helemaal NIETS) laten zien. Is niets eens basisspeler. Als het nieuwe seizoen Ralf komt en we Sydney behouden, hebben we twee redelijke spelers. De rest is van het niveau Kozakken Boys. Inclusief de trainer.

11   2  
Rijen is NAC

KEMAAANNN BOYSS, HEERLIJK DIT!!!💛🖤
#THEONLYWAYISUP #RAISEYOURFLAG

10   60  
Avan'tGarde

Heb al 38 jaar een seizoenskaart bij NAC en nu ook 5 jaar bij (de andere "amateurs" uit Breda) Baronie. Als ik zie hoe "mijn" NAC de afgelopen jaren presteert (en zeker na de wanvertoning van vanavond tegen Helmond Sport) begrijp ik niet dat we met dit niveau spelers nog steeds de meest fanatieke aanhang van Nederland hebben. Begrijpen de ander supporters het wel? Ik denk dat zelfs de vrouwen van Baronie mij meer kunnen bekoren dan het huidige NAC.
Ik denk met weemoed terug aan de tijd aan de Beatrixstraat. Jan van Gorp, Adrie Pelkmans, Addie Brouwers, Peter van de Merwe, Stanley Bish, en natuurlijk Budisic, Progzeba en Frankowiecz en vele andere spelers. Onlangs kwam ik nog in de wachtkamer bij mijn huisarts in Princenhage Kees Rijvers tegen. Leuk gesprek met hem over (uiteraard) NAC gehad. Dat doet me meer plezier dan het aanschouwen van het spel van het huidige NAC. Het kan verkeren heeft ene Bredero ooit gezegd. Ik heb die mens nooit ontmoet (ook niet bij mijn huisarts) maar ik denk dat hij het bij het rechte eind had.9   2  
NAC-RAT

Heerlijke voetballer, je voelt aan dit interview de passie die deze man heeft voor het voetbal.
Hij brengt altijd wat extra’s op het middenveld en bovendien ook rust. Tegen volendam een basis plaats in plaats van fiorini wat mij betreft.

35   11  
Pik

Avant-garde

Schei toch uit man.... lekker naar baronie gaan kijken op dat stomme complex van ze

26   2  
Badeend

38 jaar een seizoenkaart en dan gisteravond het dieptepunt noemen. Heel apart.

Weet iemand waarom Jansen na de wedstrijd zo tekeer ging tegen de scheids?

19   1  
Nonkel Frans

Wat een grijns en wat een energie. Een en al NOAD die gast.
De paar keer dat hij aantrad op t veld bracht hij duidelijk meer dynamiek in de wedstrijd.
Full time opstellen.

16   2  
Dolf

Een scheidsrechter die niet ver van Doetinchem woont.
Alles is me nu duidelijk,!!!!!

13   2  
Nep Han

Jonge, ik toep al vanaf dag 1. Anco word de nieuwe Messi van Breda!

3   6  
Ben de Gaigek

@Rijen is NAC
Wie zijn de Keman Boys ? 🤔

1   17  
Walter

Ook al is het kapitaal vernietiging , promotie het enige dat telt. Zie hem veel liever speler als pupil de rooij. Man wat was die weer onzichtbaar zeg. Wissel hem maar een keer.

9   3  
P

Basis gvd !!

13   2  
1e rijtje

Goeie aankoop, juiste instelling, NOAD, spelinzicht, laat andere beter voetballen, gaat nog van grote waarde zijn..!!

3   1  
Tinus Plotseling

Release Anco!

6   2  
M

AVAN'TGARDE@

Peter v/d Merwe, Ad Brouwers en Jan van Gorp is al meer dan 45jaar geleden hoor dus in die 38jaar dat jij naar NAC gaat heb jij die niet meer in de Beatrixstraat zien voetballen.
Mss dat je dan van je vader leuke verhalen hebt gehoord over hen , onder het verschonen van een schone luier voor jou

3   2  
Avan'tGarde

M,
Ik heb niet gezegd dat ik 38 jaar naar NAC ga maar dat ik al 38 jaar een seizoenskaart heb. Dat is iets heel anders. Ook zonder seizoenskaart kon je destijds bij NAC een entreebewijs aanschaffen. Ik kwam waarschijnlijk al bij NAC toen jouw vader nog in luiers rondliep.

4   2  
Avan'tGarde

Pik,
Ik kan me nog goed voor de geest halen dat NAC ooit op het "stomme complex" van Baronie wou komen trainen omdat ze zelf als profclub te weinig tarainingsaccomodatie hadden. Zelfs nu nog hebben ze het niet op orde en moeten ze nog steeds uitwijken naar elders. Veel jeugd van NAC traint op sportcomplex Heksenwiel bij Boeimeer.
Ik mag behalve NAC ook graag Baronie zien voetballen. Ook Baronie krijgt van mij commentaar als ik vind dat ze slecht gespeeld hebben. En Baronie is tevens vaker als amateur kampioen van Nederland geweest dan NAC. In 1921, toen NAC kampioen werd van Nederland waren ze ook gewoon amateur.

2   0  
M

AVAN'TGARDE@

Dan moet jij minimaal uit het jaar 1920 komen, want mijn vader zat in de luiers vanaf 1926

2   0  
Avan'tGarde

Badeend,
Ik heb het niet over een dieptepunt gehad maar een wanvertoning. Wat bij NAC het dieptepunt was in de bijna 60 jaar dat ik NAC bezoek was voor mij de thuiswedstrijd tegen Telstar in ik meen de 60er jaren. Met 3-0 de rust in gaan en na 10 minuten in de 2e helft 4-0 scoren en dan nog met 4-4 gelijk spelen. En dan kwamen ze nog goed weg dat in de laatste minuut Telstar op de paal schoot.
Een van de hoogtepunten was de overwinning van NAC tegen NEC in de bekerfinale in de Kuip. Die NAC met 2-0 won en Addy Brouwers de " Man of the match" was. Leuk was trouwens ook dat het bier in het Feijenoord stadion al op was voordat de wedstrijd begon. Hadden ze in Rotterdam nog nooit meegemaakt. Nog steeds wordt er bij NAC het meeste bier geconsumeerd van heel Nederland tijdens de thuiswedstrijden. Misschien dat de NAC aanhang daarom zo luidruchtig is en voor de nodige sfeer zorgt. NAC is (helaas) niet de beste voetbalclub van Nederland maar wel de meest gezellige. Kunnen ze in de rest van Nederland en zeker in (s)Tilburg nog iets van leren.

2   0  
Avan'tGarde

M,
Neen ik ben niet niet van 1920. Ik ben van 1948. Hoop dit jaar 73 te worden. Ging al op een leeftijd van 12 - 13 jaar naar NAC. Niet iedere wedstrijd want daar had ik als kind niet altijd het geld voor. Kreeg zo nu en dan van mijn opa of van mijn oudere werkende broer wat geld. Daar kocht ik dan een kinderkaartje van. Heb in die 60 jaar vele wedstrijden bezocht. Heb dus wel degelijk vele oude NAC- spelers aan het werk gezien. Later ben ik seizoenskaarten gaan kopen. Weet niet eens of er in mijn kindertijd uberhaupt seizoenskaarten waren, zeker niet voor kinderen. Zal als de coronaperikelen voorbij zijn zeker weer met een seizoenskaart het G-vak te vinden zijn. En hopelijk weer kunnen genieten van een goede partij voetbal. Liefst weer op eredivisie niveau.

Laad alle berichten na dit bericht in