Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn na NAC - Helmond Sport (3-2)

Thiestemberg

NAC blijft winnen en blijft zo in het spoor van De Graafschap. Toch kon Steijn niet tevreden zijn over het vertoonde spel. De trainer was wel te spreken over de prestaties van zijn spits Mario Bilate.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - Helmond Sport 269 reacties
Terug naar overzicht
40 Reacties
64   7  
Thiestemberg (BSR)

Achteraf bedenk ik me dat ik de slechte arbitrage helemaal niet heb aangehaald. Misschien ook maar beter zo...

9   43  
Leo

Toch wel heel arrogant om zonder Malone en Rutten te beginnen!

22   4  
Nr. 12

Drie goede doelpunten bedoelt ie. Hattrickje door de neus geboord!

36   5  
TvB

Je kunt zeggen wat je wilt over Steyn, maar hij krijgt wel telkens gelijk met zijn keuzes(Bilate.... , malone die de assist geeft)
Moet wel zeggen dat dit team degelijk is maar wisselvallig qua spelers die in vorm zijn of niet elke wedstrijd

33   0  
NAC4Ever

Vond het erg matig, vooral de eerste helft. Maar toch voelt dit als een heerlijke overwinning.

Zou wel fijn zijn als de wedstrijd een keer wat minder spannend is😉

17   9  
Messiaans

Een winnende trainer heeft altijd gelijk.

Op naar vrijdag.


(GVD wat lekker dit)

64   7  
Thiestemberg (BSR)

Achteraf bedenk ik me dat ik de slechte arbitrage helemaal niet heb aangehaald. Misschien ook maar beter zo...

6   26  
Scheppioni

Eerste helft zo beginnen, is al vaker zo, mag steijn zich aanrekenen, steijn ben is rieeel tegen az ebte het ook ver weg na de 0-2 ! Ik heb wel het gevoel dat met Sydney en Mario dit NAC meer afdwingt, dus ......

14   6  
Scheppioni

@ Thiestemberg
Slim, het heeft ons de laatste weken ook vaak mee gezeten !

26   1  
Wolfmanjack

Malone deed het gewoon goed. Lex weer man van de wedstrijd.

28   3  
Geelzwartwit

Als je meer pressie vooruit vanaf het begin wil moet je met Anco starten. Zo simpel kan het zijn.

9   10  
Voorwaarts

Ontzettend knap hoe we toch weer met 3 punten over de streep struikelen. En het gaat qua scorebord gewoon goed.

Maar er is mijn inziens heel het seizoen weinig vooruitgang in het spel te zien. Lichtpuntjes de rooij, hendriks en anco zijn nieuw bloed en dus geen tactiek. Steijn bouwt zo helemaal geen krediet als trainer/coach op.

Ik hoop gewoon dat het goed blijft gaan en het een meesterplan van steijn is dat ik niet volg.

27   16  
Nr. 20

Wat een trieste reacties zeg bij topic live verslag. Noemt zich supporter. Man man. NAC heeft vandaag gewoon hard gewerkt. Ms niet het gewenste niveau maar niveau van aantal supporters op deze site is zwaar onder niveau......

13   15  
Bertus

Weet je wat ik erg vind?
Dat is de contractverlenging van die Schouten , na zijn verlenging heeft hij niks meer gepresteerd , lui, onverschillig en nonchalant.
Vorige week schuld aan een goal en nu wéér.
Steijn heeft volkomen verkeerd gegokt door met hem en ook Met Rösler in de basis te starten.
Ik vond Haye ook heel onverschillig en veel balverlies lijden en Fiorini wordt met de week minder, lijkt steeds meer een Pietertje van de Hoogeband te worden.
Vandaag was ontluisterend als je het afzet tegen vorige week en er liep natuurlijk ook een blinde grensrechter en een labiele scheids niet te vergeten

23   10  
NuFfNie

Steijn en ik zijn het dus eens. Het was gewoon beschamend. Dat 80% hier zich achter de scorebord verschuild vind ik erg triest. Dat zijn statistieken die de waarheid verdoezelen.
Al 3/4 seizoen probeert Ms dit elftal beter te laten spelen als ik zijn woorden mag geloven. Maar ik zie, op een paar momenten na, geen verbetering. En daar is hij toch voor verantwoordelijk. Als de onderlinge verschillen in het elftal niet groot zijn, waarom stelt hij dan steeds de personen op die niet vooruit durven voetballen?

Ja Maurice gaat het verschil niet maaken.

27   8  
Belgische Naccer

Alles is gebaseerd op geluk bij Steijn...Meer kan ik er niet van maken. Ik zie alleen wat strijd, 5 minuten na de rust en in de laatste 10 minuten...als het zoveelste puntverlies dreigt tegen een "kleintje"...En toch pak je weer 3 punten, maar het was natuurlijk weer de zoveelste wanvertoning.

Het zal echt nog heeeeeeeel veeeeel beter moeten Maurice, als je 2e wilt worden. Over 2 weken de wedstrijd van de waarheid.

Maar je moet Helmond Sport ook niet uitvlakken. Die verloren vorige week geflatteerd met name door een rode kaart. Maar die klapten er echt goed op tegen dit NAC.

Ik zou graag zien dat NAC er zo eens op zou klappen. Maar dat heb ik onder Steijn helaas nog NOOIT gezien dit seizoen. En met deze selectie zou dat toch echt wel moeten kunnen!

We leven nog. Maar voor hoe lang?

Bilate bedankt! en wat een kutscheids om een zuivere goal die een halve meter over de lijn is, gewoon niet te "zien"...Maar ook dat hoort bij de mickey mouse competitie waar we momenteel in zitten.

HUP NAC! op naar de grote markt! En hoe..? dat maakt eigenlijk geen reet uit. Al zijn deze wedstrijden echt slecht voor het hart.

15   1  
Thiestemberg (BSR)

@Bertus

Schouten zit in een zeer ongelukkige fase maar een gebrek aan werklust kan je hem wat mij betreft echt niet verwijten. Rutten viel goed in maar was de afgelopen wedstrijden ook wisselvallig. Natuurlijk was beginnen met Schouten achteraf de verkeerde keuze maar dat had je natuurlijk op voorhand nooit kunnen weten.

11   22  
BREDA 1965

trainer van niks,met deze selectie met de hakken over de sloot winnen is gewoon schandalig.Ze worden alleen maar slechter.Ja we winnen wel,en promoveren we toch uiteindelijk,hoop ik toch op een andere trainer.Russische roulette is het...

12   2  
SjorsNac

Vond zn wissels goed, misschien v hooijdonk wat eerder.
Het was niet best maar hadden ook pech, hadden wel een pingel verdiend en ook die zuivere goal van Bilate dan was het klaar geweest.

Arbitrage was van bedroevend niveau vandaag.

6   8  
Moppernac

Een winnende coach heeft altijd gelijk, zo lang ze blijven winnen

12   33  
Avan'tGarde

Nr.12, weet jij eigenlijk wel wat een (zuivere) hattrick is? Ik heb de stellige indruk van niet. Een hattrick is 3 doelpunten van een en dezelfde speler in één helft zonder dat iemand anders (teamspeler en/of tegenstander) tussendoor heeft gescoord.
Overigens zie ik liever van Hooijdonk dan Bilate spelen. Ondanks dat van Hooijdonk minder speelminuten heeft gekregen dan Bilate heeft hij al meer gescoord. Maar ik denk dat "onze" Haagse fluttrainer van Hooijdonk niet mag. Wordt eens tijd bij NAC om na te denken over een echte trainer dan deze zelfingenomen, arrogante en irritante ex NAC-speler.

6   3  
NACCamus

Ik ben't volledig met Steijn eens; t leek alsof ze overrompeld werden door de inzet van Helmond en daar geen antwoord op hadden. Het was erg zenuwachtig, vooral achterin. Heerlijk wel dat t nog 3-2 werd. En die periodetitel; fok it. Totaal niet belangrijk.

20   8  
NAC!!!

Ik blijf het zeggen, we hebben een zwakke trainer.. dit op de mat laten leggen, zet verdomme druk op zo een ploeg. Vorige week 0-7 verloren, en wij komen 2x achter. Dit zwak spel gebeurd zo vaak en gaat nog vaak gebeuren. De 2de plek is kwa voetbalspel ver weg hoor. Er komen nog lastige wedstrijden aan. De trainer krijgt het spel niet beter, en dat is zijn verantwoordelijkheid.
Hij komt er nog steeds nog goed mee weg. Hij haalt te weinig rendement uit de spelers.
Dit is niet negatief bedoeld, enkel een realistische vaststelling!!

8   6  
Scheppioni

Goed verwoord NAC !!!!

23   5  
Chefke

Met zo’n selectie niet dominant kunnen voetballen. We spelen laf, tenenkrommend slecht voetbal en kennen maar 1 spelsysteem. Inzakken, de kapstok aanspelen bijsluiten en hopen op een klutsbal. Dat we met giga veel geluk al onze wedstrijden winnen is toch extreem bijzonder. Geen enkele speler is beter geworden. Als een rammelend geraamte staan we derde, maar hebben geen vlees op de botten om de eindstreep te halen met dit waardeloze spelsysteem. Matige Maurice

18   10  
Viking

Ik hoef niks meer te zeggen denk over deze trainer .... Sommige kennen mijn mening al...maar voor de zekerheid. Hij kan niks het wordt niks!! Vanavond weer beschamend om te zien en je hebt zoveel geluk dat je nog een beetje meedoet. Had gewoon al over kunnen zijn..
De bewierookte El Al ook onzichtbaar de man met zoveel kwaliteiten .ahum ja in makkelijke wedstrijden.. Haal die gast er uit ipv Anco.
Fiorini een van de jongste spelers wordt nu ook vermoord door Steijn.. Steijn is een meester in het vertrouwen weghalen bij spelers.
Verder een en al voetballende ellende onder deze trainer. Nie om aan te gluren. Het enige wat hem op de been houdt zijn de punten waardoor de meeste supporters nog eufories zijn en het nog niet helemaal objectief zien. Ton grijp in met deze voetballende wanvertoning en kapitaalvernietiging van spelers. Onze club komt er niet verder mee.

We zijn te groot en hebben te veel kapitaal om zoveel moeite te hebben met Dordt, Top, Helmond, MVV en noem ze maar op..

Gegroet....

4   0  
[email protected]

Waar ik me gisteren vooral aan stoorde is dat we de bal over de doellijn wilden dribbelen, met name in de eerste helft. Durf eens op doel te schieten, of die bal eens wat vaker voor de pot te gooien. Dat veilige rond tikken levert geen gevaar op, behalve een felle counter van de tegenstander bij vaak simpel balverlies.

Om positief te eindigen, ik vond dat NAC op het einde nog wel veel energie had. Dat is ooit al eens slechter geweest.

8   1  
Breda F2

Steijn, ik ben in 90 minuten 6 jaar ouder geworden maar bij de 3-2 heb ik als een blij kind door de tuin gerend.

Desalnietemin, dit moet echt beter. Goede uitleg waarin de keuze malone en rutten voor mij duidelijk is.

Zet ze op scherp Steijn!!

6   2  
Henkie

Fiorini wordt minder inderdaad. Maar dan zou je toch gewoon met Janssen moeten beginnen zou je zeggen?

Fiorini is toch weg volgend jaar.

3   7  
anoniem73

wat een kut voetbal speelt nac zeg. er is geen middenveld en een combinatie is een vies woord, laat staan een keer een ruit spelen om voorbij een tegenstander te komen. Dit word niets.

7   4  
Cool hand

Ik lees vaak dat de winnende trainer altijd gelijk heeft. Dat is onzin.

1   1  
Zwampie

[email protected]
Als je over de gehele wedstrijd te weinig energie erin legt (teveel inzakken,geen druk op de bal en tegenstander,pas bewegen als de bal in de buurt komt ) hou je van eigens op het laatst van de wedstrijd energie over.
En loop je elke wedstrijd achter de feiten aan of houd je de tegenstander in leven. Maar dan kan het ook te laat zijn.

2   0  
Ivo

Het lukt NAC niet om 90 minuten scherp te spelen, en vaak is er een tegengoal nodig om iedereen wakker te schudden en aan het voetballen te krijgen. Dat heeft ons al veel te veel punten gekost, vooral tegen de kleinere teams.

Haye en Fiorini zijn de laatste weken ook minder en Mounir wachtte op het moment dat niet kwam. Kaj de Rooij had ook zijn dag niet. Anco Jansen viel weer goed in, mag van mij in de basis. En misschien moeten ze die Azarkan ook eens een kans geven.

Niet dat je nu het hele team overhoop moet gooien, maar hou de boel scherp door een beetje te rouleren.

De keuze voor Bilate is gewoon goed geweest. Krijgt het vertrouwen en je ziet hem met de week beter worden. 8 goals, 4 assists inmiddels, heel netjes.

3   9  
Marco

Was weer niet best. De rooij weer ontzichtbaar, begin toch de minderheid hier te geloven een half miljoen is veel en veel te veel voor dit licht gewicht.

Anco viel prima in en Bilate toch weer 2 goals.

2   1  
Maarten

3 punten, en daar wil ik t bij laten.

4   9  
Havermarkt

De kritiek op de rooij is terecht. Een aankoop van een half miljoen die een top talent zou zijn, moet gezien zijn leeftijd er elke week boven uit steken.

Heeft 2 aardige acties laten zien en 3 goals. Nu lees ik hier dat hij gister zijn dag niet had? Nou dat heb die al maanden niet.

Had ook gehoopt op een mega Telenet. Maar het is het niet en dat hebben alle clubs goed gezien behalve ons nac

5   3  
Geelzwartwit

@havermarkt

Kaj heeft absoluut wel talent maar NAC scout hem op basis van hoe hij bij Eindhovens speelt en dan ga je hem zelf totaal anders inzetten. Als zoiets gebeurd kan ik persoonlijk weinig conclusie trekken of het een echt talent voor de toekomst is of niet.
Koop Messi en laat hem in een andere speelwijze in een ander team op een andere positie spelen en dan is de kans dat ie minder presteert er ook.
En goede spelers halen op basis van wat ze bij hun club presteren en daarna zelf anders gebruiken schijnt iets te zij wat bij NAC hoort ofzo. Ik snap het iig niet.

5   0  
Gympie

Volendam tegen NAC wordt een copy van NAC tegen Volendam:

De jonge jochies van Jonk maken het spel en het dure ervaren Nac countert naar 0-3

3   0  
Tinus Plotseling

Belangrijkste reden waarom we niet (kunnen) domineren komt door mindere periode van Haye en Fiorini.
Ik denk dat we met Haye en Anco dominanter zijn en zou zo tegen Volendam starten.

7   2  
Bart

@ Henkie, Fiorini is een paar keer belangrijk geweest met mooie goals maar hij is een hele zwakke schakel op het middenveld.
Mist veel basistechniek , opvallend is dat hij veel ballen verovert maar ze steevast in de kluts weer kwijtraakt.
Gaat ook bijna altijd met zijn heup en buitenkant voet het duel aan waardoor je de bal nooit onder controle en bij jezelf kunt houden.
Je ziet dat ventje doelloos over het veld gaan.
Inderdaad volgend jaar is hij weg, het is nu cruciaal, zoveel balverlies in deze fase kunnen we niet hebben, dat kost promotie.
Opvallend vind ik ook het vele balverlies van Haye, zie de onverschilligheid waarmee hij die corner weggeeft waar een goal uitkomt. Zijn uitstraling en lichaamstaal is ook iets mee mis de laatste tijd.
Balletjes aannemen in de eigen 16 ik wordt er dood zenuwachtig van.
Ik zie ook haarscheurtjes ontstaan bij Hendriks en over Schouten moeten we het helemaal al niet meer hebben, wat is die slecht zeg.
Vergeet niet, al een paar keer 2 goals tegen zegt heel veel, zeker gezien de tegenstanders.
Ik vind het best zorgelijk met Volendam en De Graafschap voor de boeg.

4   1  
a

Hoe je het ook bekijkt deze trainer/technisch directeur bakt er tot nu toe weinig van. Met de hoogste spelersbegroting is het steeds met nogal geluk toch punten pakken. De tegenstanders zijn in de meeste gevallen beter dan NAC zelfs ook de mindere goden. Met jonge spelers kan de man helemaal niet omgaan, en dat voor een gewezen onderwijzer. Tijd dat Lokhoff orde op zaken steld!!

Laad alle berichten na dit bericht in