Wij gaan niet opzij

BSR TV: Anouar Kali na NAC-Sparta Nijkerk (1-0)

Benn076

Anouar Kali begon vanavond in de basis en werd pas halverwege de tweede helft gewisseld. Het was lang geleden dat de middenvelder zolang op het veld stond. Wij spraken hem na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Fotoalbum: NAC-Sparta Nijkerk 1-0 13 reacties
Terug naar overzicht
27 Reacties
100   9  
Nicky

Zou goed zijn al hij bij iedereen op nul kan beginnen.. Maar goed..er moet wel wat te zeiken zijn.. Wie gaat als eerste..

Deze jongen fit en gemotiveerd kan een hele belangrijke schakel zijn..

100   9  
Nicky

Zou goed zijn al hij bij iedereen op nul kan beginnen.. Maar goed..er moet wel wat te zeiken zijn.. Wie gaat als eerste..

Deze jongen fit en gemotiveerd kan een hele belangrijke schakel zijn..

18   105  
Nacman

Hij viel me pas op toen hij gewisseld werd

77   11  
Basje

@nacman
Ik snap echt niet waarom jij nog bij NAC gaat kijken. Volgens jou is het namelijk al een week of 2 de meest slechtste club van het land met al je gezeik! Echt m’n handen beginnen te juken van jou

57   2  
YLLWBLCK

Niets mooier dan een speler die na een moeilijk seizoen iets te bewijzen heeft...

39   2  
Belgische Naccer

Hij lijkt wel fit! ;-)

22   11  
B

Natuurlijk hoop je voor hem en NAC dat het nu een succesvolle samenwerking wordt.

Maar als het nu wel succesvol is loopt hij volgend jaar gratis de deur uit naar een andere club. Daar pakt hij lekker tekengeld. Daarnaast heeft hij zijn zakken dan goed gevuld voor een jaar normaal werken in 3 jaar......

Dat kleeft voor mij wel aan hem. Hierdoor zal hij altijd op min 10 starten voor mij. Maar laat hem het tegendeel maar bewijzen......

50   1  
10Diego

Een fitte gemotiveerde Kali is prima voor NAC

55   2  
Ric

Iedereen kan zeiken en zeggen wat hij wil. Kali maakt, sinds zijn ‘herstart’, gewoon een goede indruk!!

29   6  
Buurman

Terug kijkend heeft Tom een behoorlijke fout gemaakt door Kali voor 2 kg te zwaar te verhuren, lees buiten proberen te werken. Dat had anders gemoeten. Daarnaast hebben blessures Kali parten gespeeld. Het interview in Bsiderats was prima , plaatste Kali in een beter daglicht, maar jammer genoeg erg laat. Nu vooruit kijken. Een Kali in goede doen is een van onze betere spelers en voor de keuken is hij top. Naar mijn idee gaat het alsnog goed komen. Ik gun het Kali ook van harte.
Overigens moet NAC echt versterkingen binnen halen, want deze selectie zal moeite hebben aan te haken in de subtop van de keuken. Maar we hebben nog even.

10   5  
Bommel

@ buurman, heeft wel wat overeenkomsten met de manier waarop Muhren hier verguisd werd. Het slechte presteren van onze club heeft niets met prestaties van individuele spelers te maken. Onterecht werd en wordt er gezocht naar zondebokken om opgekropte frustratie op bot te vieren. Nu is Kali geen heilige en mag hij zichzelf echt wel een spiegel voorhouden. Kali was nooit en zal nooit een rolmodel zijn als het om mentaliteit gaat, maar een trainer die Kali fit en gemotiveerd krijgt is spekkoper, want potentieel hoort hij tot de beste spelers in de KKD. Zou een onverwachte bonus zijn voor NAC als we dit seizoen het beste van hem kunnen zien. Dan zal hij volgend jaar wel gratis de deur uitlopen naar een Sparta, VVV of ADO. So be it.

12   13  
B @bommel

So be it? Is ruim een miljoen in geïnvesteerd met salaris en transfer. Paar keer “so be it” en Red NAC kan weer opgezet worden. Is wel een beetje naïef vind ik die reactie alsof het om monopolie geld gaat.

Alleen als hij NAC terug schiet naar de ere zou hij het nog enigszins goed maken. Maar daar is het de type speler niet voor.
Hij zou een van de betere spelers kunnen zijn, maar het is nooit de dirigent die een team beter laat spelen. Op zijn best is hij een luxe waterdrager op het veld. Alleen voor wie is hij de waterdrager? Er staat niemand die de lijnen uitzet.

22   4  
geelzwartwit

Thanks Bsr om hem voor de camera te halen.

Zou fijn zijn als supporters ook op nul beginnen met hun oordeel over Kali. Anders even het interview met Kali van een paar weken terug terugluisteren in de podcast.

Dan hoor je ook dat Kali aan het meeste de afgelopen jaren niet veel kon doen. Ja met wat overgewicht terug van vakantie komen was zo'n beetje het enige.

8   3  
Buurman

Dikwijls zijn mensen die duidelijk wat extra’s hebben ook (wat ) lastiger. Grijze muizen zijn er genoeg. Ik denk dat de rotte sfeer in de selectie afgelopen en vorig seizoen mede een grote oorzaak was dat Kali niet draaide zoals hij kan. Ik weet nog wel dat Geert Brusselsers met wel eens vertelde dat als Diba weer eens te laat kwam een speler of vier vijf op er direct op af gingen om te vragen waar hij mee bezig was. Dat hoefde de trainer niet eens te doen. En Diba heeft het bij NAC prima gedaan. Natuurlijk heeft Bommel groot gelijk dat het laten gaan van Muhren een enorme blunder was. Gewoon effe naar de cijfers kijken........

40   3  
Realist

Als fan van de buren en liefhebber van het voetbal, lees ik geregeld berichten op andere forums. Toen Kali in Breda tekende baalde ik omdat hij bij ons zichzelf echt bewezen heeft & ook bij o.a FC Utrecht een meerwaarde/bruikbare speler is geweest.

Het is te hopen voor jullie en voor Kali zelf dat hij deze vorm weer terugvindt want dan is het écht van meerwaarde, zeker in de KKD.

Hopelijk tot snel, in de Eredivisie. Succes!

7   0  
Bommel

@B je moet 'so be it' niet lezen alsof dit de normale gang van zaken zijn, maar als 'het is niet anders'. Heeft weinig met naïviteit van doen, eerder met realisme. Of denk jij dat er deze zomer nog een club over de brug komt die geld betaalt voor Kali?

6   0  
Dutchbird

Dat hij over een jaar gratis weg kan is een gegeven. Wat mij betreft mag hij naar een topclub voor een topsalaris, want dat lukt alleen als hij dit seizoen de pannen van het dak gaat spelen. Daar heeft NAC dan ook profijt van.

En BSR; die bezemsteel, rol ducktape en frotje kabel kunnen echt niet. Daar moet een betaalbare fraaiere oplossing voor mogelijk zijn.

5   5  
geelzwartwit

@duchbird

Zo'n microfoonhengel kost volgens mij rond de 100€ het zou mij niets boeien als Bax shop sponsor van bsiderats wordt en alle equipment get beschikking stelt tegen een logo hier en daar.

@bsiderats mag aub dat takkeherrie geluid uit de intro van de film?
Ik luister de videos altijd met mijn headphoneoortjes in. Voegt niks toe en mijn oren gaan eraan.

2   2  
fvf6

Laten we hopen dat hij op zijn oude niveau terug komt dan kan hij wel wat betekenen voor NAC . Hopen dat hij zijn woorden waarmaakt en niet weer dwars gaat liggen ik zou zeggen laatste kans om je te bewijzen , en je alleen maar met NAC bezig houden en niet met allerlei randzaken

3   0  
scheppioni

Het zou te mooi om waar te zijn ......
Hoop is er altijd natuurlijk !

5   4  
Arie

GEELZWARTWIT

"Dan hoor je ook dat Kali aan het meeste de afgelopen jaren niet veel kon doen."

Dit is pas naief. De lijfspreuk van ratten als hij, de slachtofferrol. Ze kunnen er nooit zoveel aan doen, zullen het nooit meer zo doen, doen het toch weer, maar toen overkwam het ze. Weer geen schuld dus. Nooit schuld.

6   1  
Da Pope

@Dutchbird

Inmiddels heeft een van BSR's lieve sponsors, De Graaf Creativity, zich bereid getoond een fatsoenlijk alternatief voor ons te regelen. We nemen daarom binnenkort afscheid van de bezemsteel.

2   1  
AJ

Fijn voor hem dat hij een nieuwe kans krijgt.
Hij heeft mij nog niet weten te overtuigen.
Tot heden zit er niets anders in dan de bal brengen. Voor mij is el Allouchi de betere variant van Kali.

We komen er niet vanaf dus we zullen het er samen het beste van moeten maken ?

8   3  
Buurman

Ik vind die bezemsteel juist iets hebben....

4   2  
Scheppioni

Sluit ik me bij aan buurman ! Heeft zeker zijn charmes Da Pope !

3   0  
PatjeR

Ik kom pas zaterdagavond thuis van vakantie maar heb nog wel het juiste deel van een microfoonhengel incl. micrpfoonklem liggen denk ik. Zal eens kijken. Uiteraard gratis voor mijn cluppie c.q. favoriete site.

Stuur maar even een mail, als ik hem dan vind gooi ik hem wel op de juiste plek af.

0   0  
Reflektor

Er komen een paar goede spelers van het kaliber top kkd ....kan niet anders , trainer gaf eerder aan dat deze spelers bedenktijd nodig hadden , heb het volste vertrouwen dat het goed komt , ben ook van mening dat kali het waarschijnlijk goed gaat doen .

0   0  
brianhuagen

Name..Brian Günter Haugen
Lebe in ..... Nordrhein-Westfalen
Beruf ...... Geschäftsmann
Darlehensbetrag .... 250.000
Darlehenszinsen .... 1%
Religion: Katholizismus
Meine E-Mail für jeden Equire; [email protected]gmail.com

Es wurde gesagt, dass das Leben nur dann wirklich in vollen Zügen genossen werden kann, wenn es Leiden und Schmerzen gegeben hat. Ich bin froh und dankbar, dass ich bei meiner Mizuho Bank, Ltd. Filiale Düsseldorf einen Kredit in Höhe von 250.000 € erhalten habe Bankkonto,. Sind Sie ein Mann oder eine Frau und haben einen Kredit beantragt und wurden von Ihrer Bank abgelehnt? Ich möchte Ihnen heute sagen, dass Sie einen Kredit von der besten Online-Firma erhalten können und nicht viele Dokumente ausfüllen müssen, sie haben auch einen guten Zinssatz von 1%. Ich wurde von einem Freund, der einen Kredit von ihnen erhalten hatte, der AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY vorgestellt. Ich brauchte Bargeld und besuchte meine Bank. Sie sagten mir, dass ich wegen schlechter Kredite nicht qualifiziert sei, einen Kredit zu erhalten, und die Bankzinsen auch hoch. Ich bin jetzt glücklich, weil ich das große Geschäft meiner Träume aufbauen kann. Meine Zahlung wird bald beginnen. Verschwenden Sie keine Zeit mehr mit der Geschäftsbank mit dem hohen Zinssatz und wenden Sie AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM an, um Ihre Darlehensmittel zu erhalten. Sie sind sehr schnell zu genehmigten Darlehen und schreiben Ihr Konto am selben Tag des Antrags gut. Nein, zu viele Prozesse und Verfahren sind wie bei den Banken involviert. Die Darlehensfirma weiß nicht, dass ich diese guten Nachrichten teile. Sie können sie per E-Mail kontaktieren.
Jetzt bewerben ..... ([email protected])
Meine E-Mail für jeden Equire; [email protected]gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in