Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na NAC-Sparta Nijkerk (1-0)

Benn076

NAC won vanavond ook de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het kostte beduidend meer moeite dan tegen BSC. Coach Maurice Steijn analyseerde de wedstrijd na afloop voor onze camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
35 Reacties
51    
Ouwe Spionkop

Het enthousiasme en bravour (we gaan voor het kampioenschap) van toen hij net kwam is weg.
Ik zie hier een bezorgde trainer.

6    
YLLWBLCK

We’ll see....
Povere overwinningen tellen ook.he only way is up

-10    
Nicky

Lijkt me een uitgelezen kans om Sjaak Kuyper eens te testen tussen de "grote" mannen....

-10    
Schrikbarend

morgen de centjes van leigh?dus voor Heerenveen versterkingen 2!wanneer monsalve weer beschikbaar?

51    
Ouwe Spionkop

Het enthousiasme en bravour (we gaan voor het kampioenschap) van toen hij net kwam is weg.
Ik zie hier een bezorgde trainer.

16    
Henk

Zorgelijk!

20    
Ratjeduneerste

Met het (waarschijnlijk) binnen boord houden van Olij en Van Hecke staat de achterhoede prima. Rosler is te onzeker maar met de Spaanse jongens erbij staat het als een huis.

Middenveld mag wat creativiteit toevoegen en zoals Steijn aangeeft zijn ze erg op zoek naar aanvallende versterkingen. Met geld van Leigh en Verschueren moet er toch het een en ander mogelijk zijn!

Manders zal achter de schermen met Peter Maas druk bezig zijn. Iemand enig idee of deze 2 zijn gespot in Zundert ??

12    
NAC4Ever

Over de hele wedstrijd gezien heb ik fases gezien dat ik het best aardig vond. Maar dat kwam te weinig voor.
Op dit moment denk ik dat we vooral buitenspelers, één of twee spitsen en één of twee creatieve middenvelders nodig hebben.

Bij de spitsen blijft het afwerken gewoon een probleem, zeker bij Stokkers. Van Hooijdonk zit vaak nog dichtbij een doelpunt.
Zoals vaker gezegd, Stokkers werkt hard, maar er is meer nodig dan dat.
Een spits die er minimaal 20 maakt brengt je al dichtbij promotie.

22    
Belgische Naccer

1-0 tegen Sparta Nijkerk en weer kansen zat

De geschiedenis herhaalt zich he.

Je hebt geen spelers die goals kunnen maken. Dus als er niets gebeurd, eindig je diep in de middenmoot KKD.

Er moeten 2 spelers bij die er minimaal 20 de man maken in de KKD. Anders ben je kansloos!

10    
Adriaan

Een creatieve middenvelder erbij (hebben Nacho ook nog) en een totaal nwe voorhoede Zie in ieder geval Stokkers maar te slijten

15    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Het is ook typisch om weer enkele NAC supporters na 2 onbeduidende oefenwedstrijden alweer aan de stoelpoten van de trainer en van enkele spelers te zagen. Laten we nou eens rustig blijven en pas oordelen over pak hm weg 6-9 maanden. En zelfs dan zou ik ervoor opteren dat we vasthouden aan staf en kernspelers en leren bouwen ipv iedere keer het fundament weghalen en opnieuw beginnen. Vertrouwen bouw je op en gaat niet over 1 dag ijs. Uiteindelijk doet dat heel veel goeds met trainer en spelers en komen de resultaten vanzelf.

Hup NAC!

3    
De staantribune

Wat een paniek voetbal weer hier op de site zeg!! Natuurlijk moet er een doelpuntmaker komen die er 20-30 inschiet komend seizoen om mee te draaien voor kampioenschap.Dat weet iedereen binnen NAC, Achterin staat het prima ( ook vandaag de 0 tegen prima tegenstander) 2-3 versterkingen in de ass van je elftal die echte versterkingen zijn en je heb prima elftal. Tweede wedstrijd 1-0 winnen van derde divisie elftal en de meeste lopen hier alweer te paniekeren...

15    
SjorsNAC

Ik vond Riera goed, noblejas vind ik persoonlijk ook wel een goede speler. Achterin staat het goed nu de aanval versterken.

13    
Den Hoge

In mijn ogen wordt hier in eerdere reacties terecht benoemd dat er tegen een amateurclub maar met één doelpunt verschil wordt gewonnen, mede omdat het nog ontbreekt aan aanvallende impulsen.

De afgekondigde twee weken van aftasten en beoordelen van de selectie is nu voorbij. Steijn weet nu wat voor vlees die in de kuip heeft en wat erbij moet.

Het is nu aan het technisch hart om daarna te handelen. Aangezien er geen technisch beleid is door het ontbreken van een TD is de enige resterende koers voor de korte termijn om aan de wensen van Steijn te voldoen. Dan wordt er in ieder geval een koers gevaren. Eenmaal onderweg zal een nieuwe TD in samenspraak met Steijn de visie opnieuw uit moeten zetten de voor de komende jaren, in hoeverre dat überhaupt mogelijk is met onze wispelturige RvC.

Ik hoop er het beste van.

24    
Bommel

Paul Gladon is 3e spits geworden bij de kruiken en mag verhuurd worden. Die prikt er in de KKD minimaal 20 in. Zullen meer KKD clubs op de loer liggen, maar zo'n spits hebben we heel hard nodig.

-12    
Twan

@bommel

Die zal voor vele supporters hier op de website niet hoeven te komen.

Zit nu bij de kruiken, dus de supporters hebben weer wat te zeuren hier.

7    
NAC Vooruit!

Spelers die we er goed bij kunnen hebben:
- Jonathan Opoku
- Paul Gladon

6    
Ernie

Je mag ervan uitgaan dat Steijn wist waar hij aan begon.
Achter de schermen zullen ze zeker bezig zijn met versterkingen. Ik denk minimaal 4 spelers voor de basis.

3    
Harrie

@Ratjeduneerste het is te hopen dat Maas, na een jaar rondlopen in Zundert eindelijk eens is verteld dat hij moet scouten buiten de poort van NAC om nieuwe spelers te halen. Hij bemoeide zich meer met de huidige selectie met goedkeuring van zijn maatje Eisinga dan met schaduwteams. Hopelijk is hij nu wel aan het werk als scout.

1    
Toontje

Hij komt er nu achter dat er echt helemaal geen geld is. Bovendien komen spelers niet zo gauw meer naar NAC itt vroeger. Voor hetzelfde salaris wordt al voor een andere ploeg gekozen. We zitten in een hele diepe put

1    
Sjef de gevulde koek

Ik denk dat Steijn elke ochtend een gebedje doet dat VD Hecke niet weg gaat. Als dat wel zo is ben je gewoon gruwelijk genaaid. Achterin in het een dikke prima zo.

2    
Nachoreca1

Het begint weer van voren af aan... we mogen niet negatief zijn, maar na jaren gekut en gezeik had ik toch liever met 7 0 van Nijkerk gewonnen. Gewoon meer compleet als selectie en klaar voor het echte grote werk. Nu weer 2 maanden tobben wie er aub wil komen...pfff

16    
Atleet

Bij Sparta Nijkerk lopen geen vermokkerde spelers rond hoor..... hebben misschien wel idem niveau als een groot gedeelte van de Nac spelers en kunnen zo bij elke kkd team mee hoor!!!!

Die hebben miss iets meer verstand .... werken een 30 uur en dan pakken ze nog wat geld mee bij Sparta Nijkerk. Die lachen menigeen speler uit kkd uit qua centjes 😂😂😂

-10    
B5 Fanaticus

Larsje Veldwijk, tuut tuut tuut tuut Larsje Velwijk. Ophalen uit Far East en hij zorgt dat we in mei feest vieren op de grote markt.

0    
Professor Pils

Vorige keer dat we met 1-0 van Sparta Nijkerk wonnen stonden we in de halve finale van de beker. Lees de comments van die wedstrijd maar eens terug.

Keep calm and carry on.

1    
sjef de gevulde [email protected] FANATICUS

Dan moet je wel een paar miljoen betalen die heeft namelijk niet bij een nieuwe club getekend en na een goed gesprek met NAC ons afgezegd

5    
1 van de 2

Fuhrer lijkt mij niet echt gepast als naam op dit forum

-1    
Cool hand

Is Duits voor leider of gids.

4    
Ric

Hopelijk haalt NAC geen super resultaat tegen Heerenveen, anders denkt men nog dat er geen investeringen/versterkingen benodigd zijn.

1    
ome cor

Als je serieus had verwacht dat we dit seizoen zo maar een eredivisiewaardige selectie hadden die ingespeeld en wel aan de oefensessies kon beginnen om gisteren ff met 7-0 te winnen, dan moet je toch eens andere champignons gaan gebruiken...

2    
scheppioni

Ik zie nu wel een realistische rustige trainer, die probeert te oefenen waar oefenwedstrijden voor bedoeld zijn. Uitslag boeit niet veel, het gaat om progressie en ja dus Steijn ziet ook dat de verdediging niet de achilleshiel is maar juist het aanvalsfront ! Ik hou mijn volste vertrouwen in Maurice, hij heeft het namelijk al bij meerdere clubs bewezen al had vd Gaag en Brood dit natuurlijk ook, maar mijn glas is half vol !! HUP NAC MET STEIJN !!

-2    
Dun Diëe

@VREVEN4PRESIDENT & HYBALLA FUR FUHRER
Jij begrijpt er echt helemaal niets van. Bij NAC worden trainers er voor de kerst altijd uitgegooid (liever nog tijdens de kerst of op oudejaarsdag) dus over 6 a 9 maanden beoordelen kan helemaal niet!!!

0    
Stoep

ja, hopelijk krijgt Stijn te tijd om te bouwen. Dit jaar beginnen met het in de steigers zetten van een elftal. Aanval zal lastig worden om te versterken. Heel wat clubs in zijn op zoek naar die spelers (twente, emmen, etc). Je moet zien of dat iemand echt een versterking is, je kan maar 1x het geld uitgeven.

7    
RV

De vraag is of van Hooijdonk er ook 20 kan maken als hij meer en betere aanvoer krijgt van de zijkant. Van Hooijdonk is zelden in zijn kracht gekomen en moest vaak de actie al maken op de middenlijn of de combinatie zoeken zo'n 30 meter van de goal. Daar ligt zijn kracht niet en die van Stokkers ook niet. Beide zijn echter zeer gevaarlijk in de zestien.

Ligt de oplossing op de flanken en is het noodzaak dat er buitenspelers bij komen (in plaats van dat bv. een El Allouchi als halve linksbuiten gebruikt wordt)? Of ligt de oplossing toch echt in de spits en zou Stokkers moeten vertrekken om zodoende een échte ervaren spits met garantie voor goals aan te trekken (en van Hooijdonk als breekijzer en tweede spits in te zetten).

Als we echt willen meedoen dan denk ik dat er zowel in een spits als buitenspelers geïnvesteerd moet worden. Maar als je dan kijkt wat er op het middenveld nog bij moet komen dan kan ik me voorstellen dat er geen budget voor is.

Steijn had het goed voor elkaar dat jaar dat hij kampioen werd met VVV. Een middenveld met een fysiek sterke speler als Post, voetballers er voor die ook een doelpunt kunnen maken zoals van Crooy en Leemans, Seuntjens als gegarandeerde doelpuntenmaker in de punt waar iedereen bij kon aansluiten en wat ren en vliegwerk (én scorend vermogen voor een buitenspeler) op de flanken met Opoku en Hunte. Echt een typisch eerste divisie elftal waarvan je op voorhand weet dat je meedoet om de bovenste plekken. Ervaring en fysiek in de as (achterin stond toen ook nog de Wijs) en doelpunten tellen (met Seuntjens kun je 20+ noteren).

Eigenlijk alles wat zij toen hadden heeft NAC nu nodig voor promotie.
Maar dan moet er dus op 5 a 6 plaatsen versterking komen. Jammer, we staan echt ver achter op de concurrentie.

Je moet er toch niet aan denken dat we het seizoen bijvoorbeeld écht in zouden gaan met een middenveld met Haye, Kali en El Allouchi. Dan kun je maximaal 5 doelpunten noteren.

6    
a

In mijn ogen zijn van Hooijdonk en Stokkers niet goed genoeg voor de spits positie. Missen opgelegde kansen en van Hooijdonk kan ondanks zijn lengte geen bal op het doel gekopt krijgen. Achterin staat het redelijk goed. Middenveld twijfelachtig.

4    
Nachoreca1

Ome cor heeft ook in corona tijd niet de kans gegrepen begrijpend lezen onder de knie te krijgen. Werkelijk alle reacties vat hij verkeerd samen alszijnde ons verwachtingspatroon... man man wat een kneus is het toch.

Laad alle berichten na dit bericht in