Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood in aanloop naar FC Dordrecht - NAC

DeWeesJr

Ruud Brood weet als geen ander wat er gevraagd wordt om te promoveren. Morgen start hij de promotiejacht met NAC in Dordrecht. In aanloop naar de competitiestart spraken wij de trainer over de status van zijn selectie en de wedstrijd van morgen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
44 Reacties
31    
Geel/Zwart

Och, flieger. Ze hebben het Orakel van La Manga ook weer losgelaten. Hij klautert weer z’n zelfbenoemde apenrots op en doet zijn lokroep. ‘Oe, oe, Wat is NAC toch kut’. We kennen het onderhand wel. BSR en deze karikatuur hebben een hechtingsgestoorde relatie. Ze staan hem en daarmee de vervuiling van de mooie nieuwe site weer oogluikend toe.

Gelukkig houdt de selectie en staf zich verre van deze minnende lieden. Ik heb zin in het komende seizoen en mijn club

29    
The Cosmic Gate

Zijn er meer erg benieuwd hoe het met Dogan staan ?

6    
Rubenac

Enorm, maar mogen ze niets over zeggen.
Welkom in 2019..

-90    
van Flieger

We hebben alleen Ruud Brood nog. De selectie is helaas te zwak en niet geschikt voor een kampioenschap.

5    
Frie

Hou mijn hart vast als onze verkeersagent weer in de basis staat.

26    
Ivo

Ik hoop en reken een beetje op de 4-4-2 uit de 2e helft van de wedstrijd tegen RWDM

Stokkers - Filipovic
El Allouchi - Ivan Ilic - Verschueren - Luca Ilic
Mashart - Riera- Monsalve - Schouten
Olij

Op de bank
Kramer - Noblejas - van Hecke - van Anholt - van der Gaag - Azzagari - Kudimbana - van Hooijdonk

8    
maikolg

VF ben je een oefenpot gaan kijken?

21    
Maudje

@vanflieger,

Wat een onrustzaaier ben jij zeg...man man man. Flikker lekker op met het negatieve gezeik van je. @BSR, kunnen jullie aub deze plaaggeest bannen? Is een smet op jullie prachtige (nieuwe) site!

7    
maikolg

@Ivo en van je bankzitters denk ik dan dat Van Der Gaag op dit moment het meeste aanspraak maakt om zich in de selectie te vechten

7    
Ivo

@maikolg
Ik denk de nieuwe linksback, Noblejas. Die is er nog maar een paar dagen maar wel gehaald voor de basis.

1    
maikolg

@ Ivo zou kunnen. Ik heb me vooral gebaseerd op de afgelopen oefenwedstrijden en de spelers hun prestaties. Over Noblejas kan en durf ik nog weinig te zeggen.

31    
Geel/Zwart

Och, flieger. Ze hebben het Orakel van La Manga ook weer losgelaten. Hij klautert weer z’n zelfbenoemde apenrots op en doet zijn lokroep. ‘Oe, oe, Wat is NAC toch kut’. We kennen het onderhand wel. BSR en deze karikatuur hebben een hechtingsgestoorde relatie. Ze staan hem en daarmee de vervuiling van de mooie nieuwe site weer oogluikend toe.

Gelukkig houdt de selectie en staf zich verre van deze minnende lieden. Ik heb zin in het komende seizoen en mijn club

2    
Bwienet

Opzich is de basis best ok. We kunnen best top drie eindigen als we niet teveel blessures/schorsingen krijgen

24    
Garcia

@BSR, ten eerste: geweldige nieuwe website, daar mogen jullie trots op zijn!

Als jarenlange, dagelijkse volger vind ik het persoonlijk jammer dat in de nieuwe vorm, de duimpjes als een soort doelsaldo fungeren. Je stem verdwijnt hierdoor enigszins, voorbeeld: wanneer men +30 duimpjes heeft, valt een -1 duimpje in het niet, terwijl iemand het er wel mee oneens is. Als er bijvoorbeeld 30 plus duimpjes zijn en 30 min dan lijkt het net alsof de reactie er niet toe doet, terwijl het van alles te weeg heeft gebracht. Gaat dit nog veranderen?

Keep up the good work! ??

1    
Fliegemeppet

@van Flieger

Wat ben en blijf je toch een misselijkmakende zultridder!

Altijd maar alles en iedereen afzeiken maar kom met je geld en koop NAC dan kun jij alles bepalen.

Dat doe en kun je niet want je bent een blaaskaak eerste klas.

Niks is er goed bij NAC en iedereen die met NAC te maken heeft en wat betekend voor de club is te licht voor die functie, bah bah

Wat heb jij in de voetbal wereld gepresteerd ? Helemaal niks vriend

@bsr geef hem aub een ban voor het leven want hij maakt het allemaal nog negatiever.

Morgen volle sjas met die jonge honden, die durven er nog in te vliegen want een ouwe ervaren speler heeft echt geen moraal om in kkd te spelen.

Hup NAC

-9    
Breda 1965

Een ban op Flieger...de beste man heeft gewoon gelijk.Wij doen niet mee om promotie,daarnaast begrijp ik werkelijk waar niet dat de grote 3 niet eens een keer opflikkeren ,de onzinverkopers

9    
Buurman

Klasse wat de redactie voor ons doet. Ook de info over de concurrentie vond ik welkom en uitstekend. Morgenavond wordt de toon gezet voor de komende weken. Mocht NAC verliezen dan vliegen de duimen voor Flieger omhoog. Wint NAC dan zal nog meer opportuun leedvermaak Fliegers deel zijn. Daar ligt hij niet wakker van denk ik. Ik durf er niks over te zeggen. Buiten Olij en een speler van Twente zijn alle andere spelers vraagtekens. Hopen dat veel ? morgenavond worden omgezet in een + .

6    
Nacfan

Mijn opstelling voor morgen met verklaring:

Olij
Noblejas*- monsalve- Riera- Schouten
Verschueren- i. Ilic- van der gaag*- L.ilic
Stokkers-Filipovic

Noblejas*: heel veel mensen zeggen hij is hier 2 dagen, maar hij is gehaald voor de basis. Die kan lekker de concurrentie aangaan met Jethro, die heel wisselvallig was in de voorbereiding. Tegen Sparta en RKC bijzonder slecht, maar tegen Panathinaikos en RWDM een sterke wedstrijd heeft gespeeld als een opkomende back.

Van der Gaag*: van der Gaag heeft een hele goede indruk gemaakt tegen Panathinaikos, maar tegen RWDM was hij heel onzichtbaar en onaanspeelbaar. Dat kwam volgens mij door el allouchi die zijn ruimte steeds dichtliep. El allouchi lijdt ook heel veel balverlies op het middenveld. Vandaar van der Gaag de voorkeur boven Mounir. Hier kan ook Azzagari nog spelen, maar die heb ik in de voorbereiding niet echt gezien

De 2 spitsen Stokkers en Filipovic boven van Hooijdonk en Kudi, omdat Sydney nog niet het juiste niveau heeft en Kudi is meer een invaller in de 2e helft. Die brengt de strijd die nodig is om de wedstrijd om te draaien of over de streep te trekken.

-23    
van Flieger

Kom op mensen, het mag toch duidelijk zijn dat Ruud Brood de TD VDA in zijn binnenzak heeft. Waar blijft de controleur in de RvC ?

27    
Chris W.M.

@van Flieger

‘Kom op mensen, het mag toch duidelijk zijn dat Ruud Brood de TD VDA in zijn binnenzak heeft. ‘

Ow ja, vandaar dat Damen een contract gekregen heeft, en onze TD allerlei voor Brood onbekende Spanjaarden haalt....

15    
Sjef de gevulde [email protected] w.m

Ik weet niet wat van flieger in zijn afwezige periode heeft gedaan. Maar het lijkt er op dat hij zich vergrepen heeft aan de fles. Komt echt alleen maar wartaal en onzin uit haha dit slaat idd ook weer alles gelet op het damen verhaal.

-32    
JohanB

Als we morgen verliezen, vind ik dat TvdA op moet stappen. Dan heeft hij gewoon waardeloos werk geleverd. Morgen moeten we er staan! Hup NAC

5    
geelzwartwit

Zin in morgen!!

Dan kan dat geklets over dat we in voorbereiding zitten en last hebben van wisselingen enz ook de koelkast in. Want de tegenstander heeft die problemen namelijk ook.

@garcia eens. Het nieuwe duimpjes principe geeft totaal geen beeld van hoe de reacties zijn. @bsr graag terug naar hoe het was.

Ps. Wil de echt van flieger opstaan want heb al een paar dagen het idee dat dit niet good old van flieger is.
Schrijfstijl en inhoud lijken wannabee flieger te zijn.

2    
Kipiani

We mogen normaal gesproken toch aannemen dat een trainer van het huidige NAC beide broers Ilic morgen vanaf minuut 1 opstelt. De jongste van twee is helemaal super goed. Maar dat was Stokkers 5 jaar geleden ook.

25    
Chris W.M.

@SJEF DE GEVULDE KOEK

Dit is dé van Flieger niet. Dat kan niet. Hoewel ik het vaak niet met hem eens ben heeft de echte een fijne schrijfstijl. Dat heeft deze niet.

9    
SjorsNAC

Ja joh, dit is een fake vlieger. Dat idee had ik ook al. Ik vond hem altijd wel vermakelijke teksten hebben en vaak met een kern van waarheid, ja bijna altijd negatief maar zolang het volgens de regels van bsr gaat prima, moet ruimte voor zijn vind ik.

2    
geelzwartwit

@sjorsnac

Ik kon altijd erg lachen om zijn schrijfstijl en hij liet je toch vaak wel even nadenken of er een waarheid in kon zitten. Enige storende vond ik de herhaling en het op de persoon met naam en toenaam kwetsend schrijven.

Overigens zie ik Dutchbird Fred1 en henri ook nog maar weinig hier.

Op naar een mooi seizoen en hopelijk zorgen de spelers en d e prestaties ervoor dat er weinig kritisch te lullen is.

1    
10diego

Ik begrijp dat de meesten vinden dat we een kampioenwaardige selectie hebben en we de zaken goed voor elkaar hebben. Is toch een andere houding dan ik bij de meesten las na een serie matige oefenwedstrijden.

Van Dordt en Helmond moet je gewoon winnen, als dat gebeurt groeit het vertrouwen, blijft het rustig en wordt Cambuur thuis een mooie test case.


4    
Chris W.M.

@10DIEGO

Ik begrijp werkelijk waar niet op basis waarvan jij die conclusie trekt? Misschien mis ik iets, maar heb niet 1 iemand hier voorbij zien komen die beweert dat we kampioen worden?

7    
Buurman

Ik vond drs. Insider meer op de oude Flieger lijken , ofwel de Flieger voor de ban. Hoe we het verder draaien of keren ; alles is afhankelijk van de resultaten die NAC gaat wegzetten. Morgen en tegen Helmond dien je te winnen om rust en vertrouwen te krijgen.

12    
Bettiakkemai

Het filmpje halverwege maar gestopt. Brood heeft duidelijk cursus mediatraining met vlag en wimpel gehaald. Als je even luistert naar zijn antwoorden, hoor je dat hij nergens, maar dan ook nergens, een antwoord geeft op de vraag. Zeg gewoon dat we erop klappen en van Dordt moeten winnen, gezien reputatie, waar we vandaan komen, spelersbudget en de 400 idioten die we meenemen! hoor alleen maar afzwakkingen.
Desondanks goeie vragen van deheer met de microfoon.
Groet’n

3    
10diego

@chriswm, ik baseer het vooral op de 56 duimen omlaag bij @vonFlieger die schrijft dat we een kampioenonwaardige selectie hebben.

3    
geelzwartwit

@10diego

Maar daar staan 42 duimen omhoog tegenover die je niet ziet

3    
10diego

@geelzwartwit, dat vind ik een minpunt van de verder prima veranderingen op site.

-2    
F8Hipster (BSR)

@GeelZwartWit en 10Diego De duimpjes geven het cummulatieve aantal weer. 1+ en 1- = 0, 2+ en 1- = 1, 1+ en 10- = -9 enz. Als Flieger -56 maar hij zou 42+ hebben gehad zijn er dus 98 mensen die het niet met hem eens waren.

2    
geelzwartwit

@F8HIPSTER

Dat het zo werkt is mij vanaf het begin ook duidelijk. En Ik denk dat 10Diego dat ook begrijpt.
Wat meerdere mensen hier al hebben aangegeven is dat je de verhouding niet kan zien.

Nu hebben mensen soms 0 duimpjes terwijl er 4 mensen voor en 4 mensen tegen de mening/bericht waren... Dan zijn de meningen dus evenredig verdeeld maar dat zie je niet want de teller staat dan op 0.

De duimpjes hebben geen enkele zin als je een gemiddelde laat zien. Want dan zie je alleen of dat de hoofdmoot het wel of niet met je eens is. De nuance is daarmee dus volledig weg.

Zo was ik het soms best eens eens met Van Flieger maar als je dan nu op duimpje omhoog klikt zal Van Flieger altijd alleen maar duimpjes naar beneden score van hem zien, omdat de meerderheid het niet met hem eens is. Dat is dan geen juiste afspiegeling..

Anyway ik hoop dat mijn (en van andere supporters) punt nu duidelijk genoeg is uitgelegd.

0    
Pietjebel

Fox go hebben 9 tot 13 zenders geloof ik en geen nac te zien vanaaf

Is dr voor deze vakantieganger ergens een live verbinding te vinden ??

-1    
van Flieger

Pietjebel - met dank aan de geweldige directie van vorig jaar zijn we nu overgeleverd aan 076 Radio, dat is bijna nog erger dan kijken naar Kali Koch en Kastaneer. Maar meer is er niet, behalve dan dat schakelprogramma van Fox waar we per helft 15 seconden NAC te zien gaan krijgen.

PS- van Flieg was in Oudenbosch bij Victoria en daar was bijna niemand tijdens de NAC training, dus zo urgent is die belangstelling voor ons NAC dit jaar toch niet.

-3    
F8Hipster (BSR)

@GeelZwartWit we gaan uiteraard alle functionaliteiten nog evalueren en kijken of we nog aanpassingen moeten maken. In mijn ogen maken de verhoudingen niet heel veel uit. Als er een positief getal staat zijn er meer mensen positief geweest en andersom.

2    
Sjak

@F8hipster

Wat ik jammer vind is dat je niet ziet hoeveel mensen er gereageerd hebben, 2x neg en 2x pos = 0
Jammer omdat er wel 4 mensen hebben gereageerd.
Verder geweldige site :-)

2    
Pizzabakker

Mee eens dat het duimpjessysteem enigszins ondoorzichtig is geworden op deze manier.
Is het verder niet mogelijk om reacties op iemand op een soort van Facebookmanier onder iemands stelling te plaatsen. Ik vind het namelijk nogal onoverzichtelijk als er 98 reacties zijn en als de 72e reageerder op de 3e reageerder reageert ben ik de weg kwijt. Is ook handiger om onderlinge discussies te voeren zonder daar anderen mee lastig te vallen. Als je een bepaalde stelling niet verder wenst te volgen scrol je daar met alle gemak aan voorbij.

Verder wil ik nog even een lans breken voor de echte Van Flieger. Ik stoor me er namelijk niet aan als de een hier heel kritisch of negatief schrijft. Ook niet aan de overdreven positivo's. Laat iedereen gewoon in zijn waarde en lees alleen wat je wil lezen. Ieder zijn ding wat mij betreft!
Een ban is alleen terecht als je anderen beledigt of taal uitslaat die alle fatsoen voorbij gaat.

1    
Scheppioni

Zijn visie is prima, maar vd Gaag gad dit ook voor ogen, alleen kwam er in het veld weinig van terecht, ik mag tich echt hopen in dordt op weer niet zo'n passief NAC !! Om kotsmisselijk van te worden, dus een fris aanvallend NAC graag !! Ik neem aan dus geen Damen in de basis Ruudje ??!!

0    
Real Robert

Wanneer je geen fatsoenlijke voorhoede Hebrew verlies je gewoon vaak, net als vorig seizoen. Dordrecht scooter gewoon, wil waarschijnlijk niet. Teveel fouten makende, matige spelers, zo als de rechtbacks, Verschueren, Mashart, El A., Filipovic. Gewoon een matig elftal. Sorry. Ik vrees een dikke nederlaag. Hoop op mijn ongelijk.

1    
Jans

Wil je van flieger zoeken? Neem dan kontact op met Blanco!!!

0    
Kleiberg

Oprecht gemeend: veel succes te beginnen tegen Dordt. Dat jullie maar snel mogen promoveren zodat de mooiste derby van Nederland weer snel op het programma staat.
En waar wij jullie gewoon weer 2x in een seizoen van de mat tikken.
groeten uit Tilburg!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja