Overal waar we komen

BSR TV: Arno Verschueren in aanloop naar FC Dordrecht - NAC

DeWeesJr

NAC begint morgen de competitie tegen FC Dordrecht. Arno Verschueren wist al eens te promoveren met NAC en hoopt dat kunstje dit seizoen te herhalen. We spraken de middenvelder in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
De concurrentie: Go Ahead Eagles 15 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
65    
Balletje

Ga hem elke keer weer meer waarderen.

35    
sjef de gevulde koek

Gister waren er veel supporters, heeft iemand Dogan mee zien trainen ? Verschueren meer dan prima speler die met Illic zeker tot het best middenveld van de KKD behoord. Aardige vent ook.

-7    
robert

Klopt het dat ik geen geluid hoor?

15    
Des NAC’s

Die kijkt een stuk vrolijker dit jaar

6    
Ad

@robbert, op het filmpje klikken en dan op het speakertje met streep er doorheen drukken.

@bsr zou het mogelijk zijn om op mobiel de video automatisch fullscreen te laten worden als je je mobiel in landscape mode draait

26    
Prediker

Een mogelijke promotie zal erg veel samenhangen met hoe Arno, Mounir en de gebroeders Ilic zich op het middenveld laten zien. Ik ben blij dan Arno er nog bij is, hopelijk kan hij het beste van zichzelf laten zien!

22    
J nac

Dogan was nergens te bekennen.
Twee Ilic mannen waren de beste op de training.

11    
Breda

Het verschil met toen?

—- Manu Garcia —-

Laten we hopen dat die broertjes gaan draaien. Dan is er veel mogelijk!

14    
SjorsNAC

Goeie speler voor NAC, nuchtere gozer. Inderdaad een van de weinige die ik graag zag blijven. Succes morgen!

-7    
jvt

Een zachte jongen, niet de leider die de ploeg op sleeptouw neemt, en met een over mijn lijk mentaliteit. Staat stil in zijn ontwikkeling. Zegt ook veel dat hij niet aangeeft weg te willen want pas dan heb je een speler met ambitie die wilt doorgroeien. Als ie eind augustus niet weg is door te weinig belangstelling weet je genoeg.

NAC heeft geld nodig blijkens het gebruiken van de opbrengst van meer dan 10k seizoenskaarten. Ook al zo'n grove schande die echt niet goed te praten valt. Als je als nieuwe directie nog enigszins serieus genomen wilt worden ga je geen toezeggingen doen om klanten over de streep te trekken om die vervolgens via een uitspraak van een ander teniet te doen. Supporters die de hoop hebben op een paar erewaardige ervaren spelers en dus beter spel om onomstotelijk, wedstrijd na wedstrijd, voor het kampioenschap te gaan worden belazerd.

Twente deed dat vorig jaar wel en zie waar ze zijn geëindigd. Je hebt maar één kans voor een eerste indruk en na het zingen van het volkslied, deze niet nagekomen toezegging en het bijberoep van onze Tom is deze directie ieder vertrouwen kwijt. Jammer maar typisch NAC.

Maar natuurlijk hoop op een overwinning maar meer dan hoop is het helaas niet. Fijne dag.

5    
Boekenworm

Ik vind juist dat hij vaak precies op het randje speelt met stevige tackels en slimme overtredingen. Zijn lieve kop en zijn zachte accent zorgen ervoor dat hij er mee weg komt ook. De keren dat hij na zijn blessure meedeed vond ik hem iedere keer een van de betere.

5    
Martinus

Staat stil in zijn ontwikkeling? Serieus? Ik weet nog dat hij volop kritiek te verduren kreeg. Niet goed genoeg volgens velen.

Hij bewees iedereen vervolgens het tegendeel. Sterker nog, dat hij geblesseerd raakte was een enorm gemis. Dat verschil op het veld was enorm.

Hij geeft elke wedstrijd honderd procent. En leverde meer strijd dan de rest van het middenveld gezamenlijk. Het is inderdaad geen leiderstype, en dat mag. Maar om te stellen dat een speler die zich zo in de basis, en mijn NAC hart, heeft geknokt stilstaat in zijn ontwikkeling vind ik echt grote onzin.

0    
Scheppioni

Als stofzuiger/verdedigende middenvelder zeker in de kkd zeker van waare, hoop dat hij fit blijft, dat geldt zeker voor meerdere huidige NAC spelers !!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja