Overal waar we komen

BSR TV: Arno Verschueren na NAC - MVV (2-0)

Temminho

NAC wist gisteren voor de tweede keer op rij te winnen. Arno Verschueren was een van de betere spelers op het veld en wist zijn bijdrage te leveren als rechtsback. Na de wedstrijd sprak onze debutant Temminho met hem.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Interviews komen morgenochtend 23 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Huseyin Dogan na NAC - MVV (2-0) 31 reacties
Terug naar overzicht
11 Reacties
18    
D’n opletter

Speelde een puike pot als rechtsback!

-1    
Wessel

Aan de verdediging mankeerde helemaal niks.
Dossier en Riera prima, Verschueren in het begin aanvallend balverlies daarna ook een prima pot.
Vooral Mashart vond ik opvallen.
Al een paar weken zie je dat hij groeit. Gisteren wmb beste man bij NAC.
Middenveld: de Gaag speelde naar behoren en Boussaid was zeer op dreef. Was niet vaak beslissend, maar zeer vaak de balafpakker waardoor NAC het initiatief kon houden.
Mis ging het dan meestal pas bij de rest: Allouchi opnieuw onvoldoende. Net als Luca Ilic (die al weken). Dogan verwachten we met zijn allen meer van. Kan dat ook zoals hij in zijn eerste wedstrijden liet zien.
Stokkers was ronduit slecht. Daar had Sidney het nooit minder gedaan. Die is ook (nog) niet op het door ons gewenste niveau,maar kan nog groeien(Zie Mashart). Dat heeft tijd en wedstrijden nodig.

3    
Wessel

Dossier is Rossler natuurlijk

13    
RwE

Zet Arno aub snel terug als controlerende middenvelder...ons middenveld wordt nu iedere wedstrijd overlopen, zelfs tegen laagvlieger MVV.

We missen nu die stofzuiger op het middenveld die alle gaten dicht loopt en af en toe eens in durft te klappen.
Als rechtsback voegt hij veel minder toe aan het team...zonde!!

9    
Ivo

Verschueren doet het prima als rechtsback, maar ik blijf er bij dat we hem op het middenveld harder nodig hebben. Zet van Anholt rechtsback, schuif Verschueren door zodat je op het middenveld wat meer grip op je tegenstander houdt.

5    
Marti

Rossler en Mashart waren de beste op het veld ,zeker Rossler word een zeer goede ,

1    
Henkie

Was weer slecht als rechtsback. Met een directe tegenstander vallen zijn mankementen snel op nu hij zich niet meer kan verstoppen.

Liet 2 keer zijn man weglopen, had 2 goals kunnen kosten. Dat hij hem dan vervolgens zelf van de lijn haalt en zijn fout kan herstellen doordat die gast van mvv matig schiet, maakt dat niet goed m.i.

2    
Scheppioni

Verdediging stond idd,maar het blijft stroperig, met name nu weer een stuk van de tweede helft, blijft zorgelijk in mijn ogen !!

4    
Belgische Naccer

Middenveld doet verdedigend niks. Maar dat is al maanden zo. Allouchi en de Ilic-en laten altijd gewoon hun mannetje lopen en staan op 4 meter afstand wat te wijzen met de benen wijd....echt NOOIT gaat de voet tegen de bal...ik snap dit niet.

En als je dan de enige die dat wel doet, (Verschueren dus) naar achteren haalt, dan worden tegenstanders pas opgevangen op de rand 16. Dat kan echt niet.

Tegen MVV en Dordt, kom je daar nog mee weg, maar Ajax, Almere, Volendam, NEC, Cambuur en De Graafschap winnen gewoon van je op deze manier.

De duels zullen ook keihard op het middenvel aangegaan dienen te worden. En met Allouchi en de Ilic-en ga je dit niet redden. Hier zal dus ingegrepen moeten worden. Werk aan de winkel voor TvA. Verder loopt het voorin ook nog niet echt. Dogan krijgt (nog) geen goal gemaakt en Stokkers en Hooijdonck zijn ook geen killers.

Ik wil Noblejas anders weleens op de plek van Allouchi zien. Dat is WEL een mannetjesputter en die laat zijn directe tegenstander echt niet lopen.

Als iedereen fit is, en Brood zet ze op de goede plek, kan het lukken. Maar je mist steeds 2 a 3 goede spelers met blessures. De selectie is net te dun. 2 degelijke stofzuigers op het middenvelders zijn welkom in de winterstop. Groot en sterk graag. Vlieggewichtjes hebben we al genoeg.

0    
Henkie

Ik zag vd gaag anders technisch perfect tackles maken. Gericht, beheerst en op de bal. Klasse.

Dat je niet moet kunnen voetballen en wild/onbesuisd moet zijn als Arno om een bal af te kunnen pakken, is mythe. Gelukkig ziet Brood dat ook.

Aan de bal viel vd gaag me deze keer tegen.

0    
Dutchbird

Heeft Arno echt niets meer in zijn vocabulaire dan: "Ik probeer gewoon elke wedstrijd alles te geven en mijn best te doen."?

Je hoeft hem niet naar een communicatiecursus te sturen, maar laat hem in ieder geval eens naar de interviews met Nick Olij en Sidney van Hooijdonk kijken, want anders groeit hij uit tot de repeterende graftak van NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in