Wij gaan niet opzij

BSR TV: Huseyin Dogan na NAC - MVV (2-0)

Das Phantom

NAC kreeg gisteren in de eerste helft een penalty en Huseyin Dogan nam de pingel. De bal schoof onder de doelman door en daarmee was Dogan belangrijk voor zijn team. Hij heeft eindelijk het idee dat het seizoen nu ook echt voor hem gaat beginnen en vertelt dat hij het naar zijn zin heeft in Breda.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the Match: NAC - MVV (2-0) 12 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Arno Verschueren na NAC - MVV (2-0) 11 reacties
Terug naar overzicht
31 Reacties
47   11  
ome cor

Het verhaal lijkt me duidelijk: die jongen sloot aan, raakte zo flink geblesseerd dat hij een heel stuk miste en "er achteraan hobbelde".
Op het moment dat de medische staf zo'n jongen vrij geeft om te spelen is de verwachting (hier althans) dat hij er meteen staat, in bloedvorm, zonder enige vorm van achterstand. Dat is niet realistisch. Hij moet zich via trainen en spelen weer naar zijn oude niveau terugknokken. Bankzitten helpt daar niet bij.

Dat deze jongen de afgelopen 2 wedstrijden niet top speelde en dat zijn pingel de keeper zeker niet kansloos liet zijn kloppende feiten, maar zoals we altijd riepen onder die hier veelvuldig opgehemelde Ernie Brandts: hoe we winnen maakt niet uit, als we maar winnen.
En zo komt deze jongen ook weet langzaam maar zeker terug.
Winnen en een (slechte) goal maken geven de burger Dogan moed.

15   9  
D’n opletter

Speelde ‘ongelukkig’. Pingel zeer slecht genomen. Zal nog wel wat meer moeten laten zien dan dat hij tot nu toe heeft gedaan.

13   3  
The Cosmic Gate

Ik verwacht eigenlijk wel meer van hem dan wat we gisteren hebben gezien.
Maar volgens mij staat hij niet op zijn plek, en moet hij achter de spitsen gaan voetballen

14   26  
sjef de gevulde koek

Lijkt wel of hij niet fit is of 10 kilo te zwaar. Draait langzaam, komt geen man voorbij bak er de laatste weken gewoon helemaal niks van dat kun je toch wel zeggen. En met een top salaris en als verlosser binnengehaald voor doelpunten is het gewoon nog helemaal niks. Hopelijk herpakt hij zich nog en kan hij ons verbazen maar ik heb er een hard hoofd in.

13   9  
Sjak

Niet scherp, onhandig in de combinatie en de concurrentie op de bank is zeker niet slechter. Laat hem nog maar een paar weken scherper worden in het 2e en zet Filipovic er in. Gelijk veel meer dreiging.

47   11  
ome cor

Het verhaal lijkt me duidelijk: die jongen sloot aan, raakte zo flink geblesseerd dat hij een heel stuk miste en "er achteraan hobbelde".
Op het moment dat de medische staf zo'n jongen vrij geeft om te spelen is de verwachting (hier althans) dat hij er meteen staat, in bloedvorm, zonder enige vorm van achterstand. Dat is niet realistisch. Hij moet zich via trainen en spelen weer naar zijn oude niveau terugknokken. Bankzitten helpt daar niet bij.

Dat deze jongen de afgelopen 2 wedstrijden niet top speelde en dat zijn pingel de keeper zeker niet kansloos liet zijn kloppende feiten, maar zoals we altijd riepen onder die hier veelvuldig opgehemelde Ernie Brandts: hoe we winnen maakt niet uit, als we maar winnen.
En zo komt deze jongen ook weet langzaam maar zeker terug.
Winnen en een (slechte) goal maken geven de burger Dogan moed.

18   5  
Naccie1912

Speelt naar mijn inziens niet alsof hij er plezier in heeft. Liet een aantal ballen gewoon lopen zonder ervoor te gaan, plaatst wat vraagtekens bij mij. Had meer verwacht van hem toen hij tekende maar hoop dat het eraan ligt dat hij nog terug moet komen van zijn blessure..

13   18  
Badeend

Knap zeg Ome Cor, hoe je werkelijk ALLES met slappe argumenten en de mantel der liefde weet goed te praten.

Dogan speelde gisteren ondermaats en dat had zeker niet alleen met zijn "mindere vorm" te maken. De inzet leek ook onvoldoende maar dat kan komen doordat hij niet fit of te zwaar is. En als dat zo is, moet je hem gewoon niet opstellen.

Ik ga niet mee in de domme polonaise hier (en gisteren in het stadion). Het spel is nog steeds fantasieloos en zonder enige vorm van strategie en tactiek, en zelfs zo'n penalty of corners worden abominabel genomen. Kijk die eerste corner maar eens terug - die kwam net op kniehoogte bij de eerste paal, NADAT die al gestuiterd had. Als je dat weet te fabriceren nog in het eerste kwart van de wedstrijd, moet je je diep schamen - en je afvragen of jij wel de corners moet nemen. De penalty was vreselijk slecht genomen. Nu heb je het geluk dat je zo'n wedstrijd wint, maar je bent in geen geval aan het bouwen.

13   1  
Catweazle

Zoals iemand achter me gisteren zei: "het verschil tussen mogen presteren en moeten presteren is groot". Wat dat betreft is NAC altijd een moeilijke club met de kritische en vaak onrealistische achterban. We lijken wat dat betreft op die club van boven de sloot waarvan ik de naam niet uit mijn toetsenbord geklopt kan krijgen..

Maar Dogan komt er wel hoor. Alle vertrouwen in!

7   10  
DunErwt

@badeend

Tante snor zn hobby is duimpjes omhoog verzamelen en medesupporters uitschelden en belerend toespreken.
Maar ja als je jaaaaaaren in het betaalde voetbal heb gewerkt mag je zon grote mond hebben.

14   5  
FVBreda

@Badeend

En ik ga niet mee in die domme negatieve polonaise waarin jij je begeeft.

Dat Dogan fysiek nog moeite heeft na zijn blessure is niet meer dan normaal. Zeker gezien het feit dat de wedstrijden zeer kort op elkaar zijn.

Roepen dat je hem niet moet opstellen is onzin. Hij is op deze manier nog van meer toegevoegde waarde dan zijn concurrenten.

Als jij Dogan zo slecht vind presteren. Momenteel is hij al bij 7 goals betrokken geweest en met zijn speelminuten kom je uit op eens in de 98 minuten. Dat zijn goede cijfers, en zelfs betere dan afgelopen seizoen.

13   10  
Fred1

@ Badeend, helemaal mee eens.
Als ik die gast zie spelen en ik kijk er als supporter naar dan wordt ik niet blij, komt zéér laks en onverschillig over, en loopt geen meter te veel , kijk ik er ook nog eens “beroepsmatig” naar dan klopt dit volkomen en dan zie ik iemand met een relatief klein postuur waar minimaal 8 kilo te veel aan zit en die conditioneel ook nog eens flink achter loopt en elk duel schuwt.
Er zit geen plezier en ook geen wil om te winnen in, lichaamstaal zegt veel zo niet alles.
Men mag dit van mij door een geel zwarte bril bekijken maar het is louter jezelf voor de gek houden.
Ik vond de kansen die hij verprutste 100% te maken hebben met gebrek aan focus.
Wat extra zuur is, is het feit dat deze jongen ingepast werd in een redelijk draaiend team, zeker wat uitslagen betreft, en hij in plaats van goals op te leveren goals kostte omdat hij Sydney uit zijn spel hielp niet ondersteunde en steeds slecht gepositioneerd stond.
Sydney is daar onterecht het slachtoffer van geworden, Stokkers wat wellicht de grootste tegenvaller van dit seizoen is begreep echter wel hoe hij met Sydney moest spelen.
Brood heeft hiermee blunder op blunder gemaakt.
Ik ben het er mee eens de uitslag was 2-0 en we doen net of het weer hosanna is.
We kunnen zelfs een MVV dus eigenlijk dan geen enkele ploeg in de KKD de wil in eigen huis opleggen.
Te veel lopen met de bal, geen fatsoenlijke eindpass, slordig omgaan met de kansen, de ruimtes niet open houden, Mashart heeft een goede voorzet maar alles trekt naar binnen waardoor de ruimte voor een diepe bal of een goede voorzet er niet is.
Vond Mashart gisteren trouwens foutloos spelen!
Ondanks de goal gaat Luca Ilic ook steeds meer op een blind paard lijken er is geen touw vast te knopen aan zijn loopacties.
Eigenlijk liep het na de wissels een stuk beter, Filipovic benutte wel de ruimte aan de zijkant, Sydney was constant aanspeelbaar en zocht de ruimte en de diepte en de keeper stopte gewoon fraai zijn twee schoten op goal, hij deed daar niks verkeerd.
En van Anholt speelde soeverein en direct, geen gepingel en geloop met die bal.
Er valt nog veel te doen , ik zei het al eerder , Brood vult geen posities in hij vult namen in waarbij hij waarschijnlijk ook nog eens kijkt naar rendementen uit het verleden.
Maar zoals al eens in de reclame aangegeven bieden die geen garantie voor de toekomst.
Dat spelers bij NAC niet slagen en elders wel ( zie Muhren nu weer bij Cambuur) is een probleem wat al lang in onze club woekert, en dat ligt niet aan al die spelers, geloof me, en het is de moeite waard om dat toch eens boven water te krijgen.
Met Sydney speelt Brood met vuur, en is hij bezig met kapitaalsvernietiging, en sommige zich supporters noemende lieden doen er nog aan mee ook om zo'n jongen omlaag te trekken.
Gaan we straks weer boos zijn als die knul bij Feijenoord opduikt en voor zichzelf kiest?

2   2  
fvf6

Als je wordt opgesteld moet je er gewoon staan en uitstralen dat je er alles aan doet, dat hoeft niet meteen de volle 90 minuten zijn , maar de tijd die hij gisteren op het veld stond heeft hij veel te weinig gebracht . Het excuus van hij is lang geblesseerd geweest hij moet nog terug komen , dat moet hij dan maar in het tweede laten zien en als hij er klaar voor is moet je hem opstellen dan heeft hij waarde voor NAC , momenteel heeft hij dat niet

15   9  
Forza1912

Fred1, wat voor relatie heb jij met SvH?
Waar scout jij op?
Welke spelers heb jij gescout?
Hou aub een keer op met het prijzen van SvH.
Hij loopt verkeerd, verdedigt alleen positioneel, geen snelheid, geen kracht.
Oke, hij heeft een goede trap.
Hoop dat tie het tegendeel gaat bewijzen, maar op dit moment word ik een beetje moe van je.

3   3  
Van "taajlaand

Ieder zijn mening, en die lopen hier (gelukkig) weer uiteen, levert vaak goede discussies op.

Waar Ome Cor onze Dogan flink ophemelt, is fred énorm gecharmeerd van Sydney.
Ik wil beide meningen van mijn kant iets nuanceren, want Dogan is de laatste wedstrijden verre van goed, maar kan volgens mij, en zichzelf nog een stuk beter.
Alsof hij 'geen plezier' in het spelletje zou hebben, denk ik niet, zéker gezien zijn laatste antwoord waaruit blijkt het naar zijn zin te hebben, en eindigt hij met de woorden: "als prof mag je eigenlijk nooit klagen, schitterend beroep".

En Sydney, of Stokkers, ik weet het (nog) niet.
Fred heeft absoluut meer en een betere kijk op het spelletje dan ik, maar de laatste basisplaatsen van deze sympathieke v. Hooijdonk vond ik ook verre van goed.
IJverig en inzet genoeg, leuke vrije trap, maar komt (momenteel) ook nog veel (bal)controle te kort.
Ik mag daarom ook hopen dat hij, niet zoals zijn vader direct 'vertrekt' naar r-dam zuid als hij zijn zin niet krijgt of het even niet loopt waarop gehoopt.
Maar ik schat deze kerel hoger in wat dat betreft als zijn 50 jarige vader, maar dat hoef ik jou zeker niet te vertellen, toch Fred...;-)

4   4  
Fred1

@ “ vanTaajlaand, ik ken je mening over PVH en deels deel ik hem nog ook.
Dat PVH ooit terugkeerde naar Rotterdam zuid had alles te maken met die idioot Kees Lok , lang verhaal maar er was echt geen andere keuze.
Er zijn gelukkig maar weinig figuren die de kwaliteiten van Sydney niet zien , want hij heeft ze wel degelijk.
De kenners zien het gelukkig ( of is het jammer genoeg ) wel en er is al serieuze interesse links en rechts en óók vanuit het buitenland.
Toch vreemd voor iemand die er volgens sommige “Kenners” niks van kan.
Dus de betweters moeten even geduld hebben dan zijn ze waarschijnlijk van hem verlost volgend seizoen.
Het succes van een spits heeft alles te maken met wat er om hem heen loopt, al die oeverloze lopers in het team die allemaal dezelfde trechter in lopen en elke aanvoerlijn afsluiten maken dat we héél moeilijk scoren.
Je trekt namelijk ook nog eens een tegenstander mee naar binnen.
Niet te doen, overigens ook niet voor Stokkers.
Het systeem en de veldbezetting moet kloppen.
Gisteren nog even met Frans Bouwmeester, Bertus Quaars en Jac Sweres gesproken die kijken er precies hetzelfde tegenaan, als spits ben je in dit team met deze tactiek vrijwel kansloos.
De essentie van voetbal is goals produceren maar daar is vrijwel niemand mee bezig zinloze hakjes en dribbelen om te dribbelen vinden ze belangrijker.
Dus laat dan Sydney maar staan dan heb je wellicht nog een keer kans op een vrije trap.
Overigens mag je een spits nooit na 4 , 5 wedstrijden afschrijven die lompe Brood helpt zowel Sydney als Stokkers naar de verdommenis.
Ach ja zolang Dogan maar speelt toch?
@ Forza1912, vind je nu echt dat ik jou hier moet gaan vertellen voor wie én wie ik heb gescout, ten eerste is dat niet relevant ten tweede had je het ooit al eens deels kunnen lezen en ten derde wat voegt dat toe aan de discussie?
Niet belangrijk toch?
En blijkbaar heeft u er zoveel kijk op dat mijn beperkte kennis toch maar in het niet zou vallen bij die van u .?

4   4  
ome cor

@vanTaajlaand
Als jij mijn vorige berichtje samenvat als fink ophemelen dan heb je het of niet goed gelezen of een verkeerde woordkeuze gemaakt.
Maar je hebt gelijk: ik zeik Dogan niet af ondanks dat ik vind dat hij de afgelopen 2 wedstrijden niet top speelde en dat zijn pingel de keeper zeker niet kansloos liet.


4   3  
Scheppioni

Met Fred volkomen eens, al dat hosanna nu met Dogan, ik zou al positief verrast zijn wanneer Dogan de rest van het seizoen fit blijft !! Bij NAC moet je met het mes tussen de tanden voetballen, zoveel geluk met een volgende pingel heb je niet !! En wat doet Brood ?? Na vd gaag weer een enorme tegenvaller zeg Ruud Brood, hij is gewaarschuwd, telstar is drie klasse beter dan mvv!!!

7   1  
Fred1

@ Scheppie, allereerst hoe gaat het met de gezondheid?
Wat betreft Brood die is mij ook enorm tegengevallen , dat had ik eind vorig seizoen al in de smiezen.
Verkeerde keuze helaas.
Intern ligt hij ook niet goed.
Wat mij opvalt is de schijnbare berusting van die man, ik denk dat hij 90 % van de wedstrijd in de dugout heeft gezeten , dat is héél opvallend voor een coach van een team dat de weg regelmatig kwijt is. Zijn assistent van 2x1 meter voegt ook niks toe, is ook op trainingen heel passief hoorde ik.
Betreffende Dogan die heeft niet slechts twee maar nog geen enkele wedstrijd goed gespeeld zoals ome Cor schetst.
Hoe je het ook wendt of keert sinds hij speelt hebben we op gisteren na niks meer gewonnen en zijn er alleen maar anderen geslachtofferd. Dat zijn gewoon vastgestelde feiten.

3   0  
Scheppioni

Klopt Fredje, vorige week nog gesproken hier met de toenmalige laatste man 1980 toen mijn NAC hart oversloeg. Hij was het er ook mee eens, het gaat allemaal veel te stroperig al anderhalve seizoen, dat baart ons terecht zorgen, met mijn gezondheid gaat het wat minder, een oudsher achillespeesblessure opgelopen en dat nog op de ramblas in Barcelona op bezoek bij mijn dochter ! Dit kalender jaar gaat het naar BREDA waarschijnlijk niet meer worden, we staan een hele tijd op de B-SIDE, helaas gaat dit nu niet, gas geven in de wagen is al een opgave ! Maar goed, hou mijn NAC hart vast tegen een gevaarlijk telstar !!

3   0  
Van "taajlaand

Hoi Fred,

Met je eens dat Brood "twijffelachtig" lang vasthield bij het einde van vorig seizoen, aan de werkwijgeraars en weggooiers op het veld die ons NAC grotendeels lieten degraderen...
Had daar al zijn 'andere manier' van werken en aanpakken moeten laten zien.

Maar op dti moment wéér een trainer aan de kant zetten...
Ik weet het verdomme ook niet meer, en wie kan de draad dan wél oppakken/
Wat blijft de gehele organisatie in Breda toch aansukkelen en 'moeten' wij het getob al zo lang aanzien.
Let op hè, dit seizoen is absoluut nog niet verloren, want buiten Cambuur om, weet haast niemand een lange reeks van wedstrijden te domineren.
Maar mijn hoop op terug ére volgend seizoen, is voorlopig helaas vals denk...

Hoi Schepp,

We kijken al veul langer naar belabberd voetbal dan 1,5 seizoen, ook onder 'mijn' trainer Stein.
Maar die had gelukkig nog wat 'pareltjes' tot zijn beschikking.

Jammer en klote dat je het Mill-se dit jaar niet meer kan verlaten voor NAC.
En je "Spaanse" dochter, is zij degene die vaak met je mee ging en 'gas gaf'?
Zit nu wel op een leuke plaats in Barca, maar wordt dus nu extra gemist neem ik aan...
Sterkte met het pootje!
2   1  
Scheppioni

"Van Taajlandeke
Onder jou Stein was het wisselvallig, maar zag ik buiten de 0-8 en de flater in groesbeek ook echte NAC potten met de juiste beleving. Thanks voor de wensing, ook Fredje, maar ik ben met 37 al moeten stoppen met voetballen, maar baal ik dat ik voorlopig ons NAC moet missen ook in deze periode want NaCCer ben je altijd ! Ondertussen is mijn NAC dochter na drie maanden weer thuis in het millse en houden we samen weer the yellow flag flying high ! Prachtig dat ik vorige week ene van mijn culthelden trof van weleer !! Zijn dochter woont hier namelijk en is nu de komende maanden een kopstuk bij de Germen !!

1   1  
Ernie

@Fred1
Beroepsmatig!
Alsof je jou mening wat extra gewicht wilt geven. Als of je er meer verstand van hebt dan de meeste hier. Ik denk dat dat allemaal wel meevalt.
Ik ben het overigens wel met je eens dat van Hooijdonk moet spelen. Die komt er wel.
En ook ik heb me geërgerd aan Dogan. Ik had veel meer verwacht van hem.

1   0  
Fred1

@Ernie, helaas doe je je naam niet veel eer aan of waarschijnlijk zit je hier maar pas of heb je lekker al die tijd zitten snurken.
So be it.
@Scheppie het is nooit leuk om met je favoriete sport te moeten stoppen maar 37 had ik wel voor getekend ha ha , zoals je weet begon ik op mijn 17 jaar aan betaald voetbal te ruiken en ik moest nog 19 worden en toen waren alle dromen uiteen gespat en was een wellicht mooie carrière voorbij en werd ik definitief afgekeurd.
En dan zit er niet veel anders op dan je op het trainersvak te richten en op je maatschappelijke carrière.
Uiteindelijk vind je overal je passie in terug als je een winnaarsmentaliteit hebt.
En mooie herinneringen vervagen nooit natuurlijk, hoe klein en kort ze ook waren.
Wie was je cultheld, laatste man uit 1980 , die je hebt aangetroffen , dat moet bijna wel Toontje Joore zijn?
Ben benieuwd.

1   0  
Scheppioni

Google germen mill, boerin lies en anna !?

2   0  
Fred1

@ Scheppie, Ha ha Adje Krijnen, aan hem denk ik meestal als rechtsback maar heeft inderdaad nog best lang libero gestaan.
Toffe gast.
Ik kwam als broekie in de regionale jeugd toen hij net half dat seizoen naar het 2e / 1e werd gepromoveerd, dus niet mee samen kunnen spelen .
Maar dat waren kwa karakter wel voorbeelden hoor.
Was wel een kuitenbijter en die kwam je 4 x tegen.
Later volgde Jackie Koumans , ook uit Oosterhout, precies dezelfde weg, eerst rechtsback en later laatste man.
Hadden we zulke karakters nog maar.

2   0  
Scheppioni

@ Fredje
Jack Koumans die kwam erna as ik het goed heb met Sweres en v Helmond toch !? Op zich wel veel meer elftal met karakter ! Mooie mens Adje Krijnen, nog wat mooie herinneringen opgehaald, ik kon dus fysiek er maar even zijn vorige week ! Op naar telstar !

2   0  
penders4president

Al die types hier die gelijk zeggen dat Dogan maar op de bank moet gaan zitten zijn sowieso ook dezelfde types die zich altijd afvragen waarom spelers het bij NAC matig doen en bij een andere ploeg excelleren.

Het gaat ook om vertrouwen en zo'n gast even de tijd geven. Hij is er lang uitgeweest met een blessure en heeft de voorbereiding niet helemaal meegedraaid, dus ergens is het logisch dat het nog niet helemaal soepel loopt. Vind ook dat je van tijd tot tijd wel kunt zien dat er echt wel klasse in zit. Geef die jongen nou even de kans en ga nu na twee gewonnen wedstrijden niet allerlei onrust veroorzaken door hem op de bank te zetten.

0   0  
Dirk

@fred1
Volgens mij heeft Ajax toendertijd nog interesse gehad in Adje Krijnen !!

1   1  
Fred1

@ Dirk klopt.
Dat was zeer serieus toen.
En toen bestond ook clubliefde nog .

2   1  
GB

Wat velen schijnen te vergeten is dat t geen zak uitmaakt hoe goed de spelers zijn. Het gaat erom hoe ze zich voelen op en buiten t veld in relatie tot Nac. Als dat niet goed zit komt er weinig tot niets uit. Zie Muhren, nu goed in zn vel toen slecht en toen was ie ook slecht. Omgekeerd kan t net zo goed. Als de sfeer in t team goed is en de speler voelt zich op zn plaats dan volgt de rest vanzelf, is dat niet zo dan kun je vam alles willen maar gebeurt er weinig. En ik heb t idee dat t met sfeer gewoon kut is. In de club, de leiding, de band tussen technische staf en ploeg etc.. het is te tam, te gelaten. Je hoort niks van AD en TD en Brood spreekt geen passie uit meer berusting. T kabbelt voort en bruist niet. Wellicht geen gezeik en gezeur maar passie en vuur zie ik ook niet. Das een veel fundamenteler probleem dat wat spelers individueel zouden kunnen als ze echt willen.....

0   0  
10diego

Heeft de 7 voorgaande seizoenen 1 goed jaar gehad. Vorig seizoen bij Oss aan de hand van Bryan Smeets.

Of hij een versterking is moet blijken als hij fit is.

Laad alle berichten na dit bericht in