Wij gaan niet opzij

BSR TV: Boris van Schuppen na NAC O19 - AZ O19

DeWeesJr

Vandaag waren wij aanwezig bij de wedstrijd van NAC onder 19. Ondanks een goede tweede helft wist de ploeg van Michael Dingsdag niet te winnen van AZ onder 19. Na 90 minuten stond er een 1-3 uitslag op het scorebord. Boris van Schuppen zit al een tijdje in de opleiding van NAC en hoopt zo snel mogelijk de stap naar Zundert te maken. Wij spraken hem na afloop. Ondanks dat de interviewer anders suggereert verloor NAC toch echt van AZ, en niet van zichzelf.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Fotoalbum: NAC-Excelsior (2-1) 13 reacties
5 Reacties
24   0  
FCSP

Off topic even een vraag. Ik heb niks gelezen/gezien over de forumavond van vorige week donderdag? Komt daar nog een verslag van?

10   5  
Sanseveria

Leuk dat jullie hier ook aandacht aan besteden! Voor veel NAC supporters is NAC hoofdzakelijk het team wat in het stadion te bewonderen is. Maar zonder jeugd ben je als club eigenlijk een lege huls.

24   0  
FCSP

Off topic even een vraag. Ik heb niks gelezen/gezien over de forumavond van vorige week donderdag? Komt daar nog een verslag van?

9   6  
van Flieger

FCSP - komkom, niet zo gehaast. Deze mensen zitten er niet voor de achterban, maar voor zichzelf. Kijk nog even naar het actiepunt uit de notulen van juli waarin zij beloven een openbare uitschrijving van de RvC post te zullen doen, incl profieldefinitie. NIETS van terechtgekomen en in de achterkamertjes beklonken dat due van Poppel het moest worden. Treuriger is gewoon niet denkbaar. Wat een tuig !

1   0  
Gjoewie

Boris van Schuppen, briljante naam!
"NAC won met 0-3 bij FC Oss, doelpunten van Van Hooijdonk, Luka Ilic en Stokkers. En er was een gele kaart voor Van Schuppen..."

1   3  
Robbie Rafello

Volgend jaar de nieuwe nummer 10 van Zundert , denk ik, want NAC 1 had hem niet worden. Heeft natuurlijk niet voor niets zo weinig in onder 17 gespeelt.

Laad alle berichten na dit bericht in