Wij gaan niet opzij

Fotoalbum: NAC-Excelsior (2-1)

Benn076

Nog even nagenieten van gisterenavond. Met 2-1 waren onze jongens te sterk voor de ploeg uit Rotterdam. Hierbij de foto's van onze fotograaf Vinnie de Laat.

Volgend bericht
Loshi op proef bij FC Den Bosch 13 reacties
13 Reacties
8   1  
Buurman

Mooie foto’s. Heb het gevoel dat SvH los is. Onze ploeg zal iedere week er 100 procent in moeten kleunen maar dan kunnen we , denk ik nu , een heel eind komen. We staan hoe dan ook prima gerangschikt. Een verademing dat deze ploeg ook wil werken. Wij dienen nu ook voor 100 procent support te zorgen.

8   1  
Buurman

Mooie foto’s. Heb het gevoel dat SvH los is. Onze ploeg zal iedere week er 100 procent in moeten kleunen maar dan kunnen we , denk ik nu , een heel eind komen. We staan hoe dan ook prima gerangschikt. Een verademing dat deze ploeg ook wil werken. Wij dienen nu ook voor 100 procent support te zorgen.

2   1  
Michel

Foto's zijn waanzinnig mooi voor ons als NAC-supporters! Heel eerlijk gezegd hebben we dit ook nodig: een jaar (hopelijk blijft dat erbij maar als het langer moet omdat we geen stabiel fundament hebben, dan is dat maar zo) KKD om weer die fighting spirit te krijgen. Wisselwerking begint weer te komen tussen spelers en supporters

2   0  
Talent

Fantastische foto’s?

8   5  
Los Pollos Hermanos

Hele mooie foto's.

Overwinning had ik wel op gerekend. Had gedacht aan een grotere overwinning, maar uiteindelijk gewoon terecht gewonnen. Excelsior is echt een overschatte ploeg met die rare Pipo van een trainer.

Tegen Oss uit wordt gewoon weer een hele lastige pot, let maar op. Uit en thuis is zo'n wereld van verschil.

Wat een week voor Sydney. Ik moet mijn woorden terugnemen, want heb hem hier openlijk afgebrand, maar hij snoert mij even de mond. Klasse gedaan kerel! Zet aub deze lijn voort. Ook wij zien niets anders dan jou hier slagen natuurlijk.

Mooie week. Nu doorgaan gaan en niet Oss onderschatten. We weten hoe NAC kan spelen als ze niet thuis acteren. Oppassen geblazen gvd!

5   3  
Buurman

Ben het met je eens Los P. Oss uit wordt niet simpel. Verder klasse van jou dat je terug durft te komen op een eerdere geventileerde mening. ?

6   21  
van Flieger

Tweemaal MVP en het laagste contract. Wanneer wordt dit opgewaardeerd en aangepast ?

12   7  
Bommel

Toffe foto's. Een Pollos, ik heb het ook nooit zien zitten in Sydney, maar deste blijer dat hij het tegendeel laat zien. Maar 2 zwaluwen maken nog geen zomer. Zou al geweldig zijn als Sydney er 15 inschiet dit seizoen. Dan hebben we voor vele jaren een vaste goede spits uit eigen gelederen. Wat willen we nog meer?

Sfeer!! Want de sfeer liet ook tegen Excelsior zwaar te wensen over. Mijn tenen krommen weer als het 'overal waar we komen' weer trots als vocaal hoogtepunt van de avond wordt ingezet in de 6e minuut, met als dieptepunt het applaus dat we onszelf daarna geven. Dat staat symbool voor hoe oudbollig en ingekakt we zijn. Als Sydney 5 minuten voor tijd de winnende maakt wordt iedereen wakker, maar daarvoor als het nodig is, is het ronduit bedroevend. Zelfs op dat vlak hebben onze buurtjes ons ingehaald. De FOX en NOS verslaggevers staken grote veren in de kruikenreten en zelfs de Volskrant wijdde er een artikel aan:
https://www.volkskrant.nl/sport/willem-ii-is-geen-cult-meer-maar-massale-gekkigheid~b3c0a055/
We kunnen wel blijven roepen: Schijt aan de Stillems, maar dan heb je een plaat voor je kop. Zelfs de lege plekken in hun hut zijn verdwenen. We hebben ze tijdenlang alleen maar uitgelachen terwijl zij met grote sprongen vooruit gingen en wij stil stonden. Karma is a bitch. Tijd voor vernieuwing en verandering!

6   6  
NNB

@Bommel

Mee eens, tijd voor verandering. De B-side lijkt steeds meer te veranderen in een tribune voor bejaarden en studenten. We zijn teveel blijven hangen in het oude.

4   1  
Gjoewie

Bommel > Willem II-VVV 13.227 toeschouwers, eredivisie
NAC-Excelsiknor 17.156 toeschouwers, eerste divisie
Need I say more?

2   0  
Tombola Breda

Ik vond de sfeer ook redelijk tam. Maar hallo zeg, het afgelopen seizoen is geen domper geweest ook. Ik denk dat dit nog steeds door ebt bij velen. Komt vanzelf wel goed naarmate er weer een echte winning mood komt.

Daarentegen vind ik de sfeer op F7 juist weer steeds beter worden. Die kunnen stiekem ook aardig wat herrie maken. Jammer dat hun inzet niet altijd wordt overgenomen.

Sfeer valt overigens toch niet te forceren. Dus waar hebben we het eigenlijk over?

3   3  
van Flieger

Geroezemoes en langdurige stiltes. Zelfde gedrag als na de vorige degradatie, hun eerste ervaring. Het is en blijft keukendivisie, in principe een totale blamage voor een club als ons NAC. De schandalige degradatie van afgelopen jaar heeft er stevig ingehakt hoor. Bij zeer velen. Zo erg, dat er zelfs lieden zijn die rond middernacht met bloed doorlopen ogen en snot uit de neusgaten anoniem en online onafhankelijke NAC mensen gaan lopen uitschelden en beledigen.

2   1  
Buurman

Sterke opmerking van Gjoewie gebaseerd op een feit. Toch begrijp ik Bommel wel voor een belangrijk deel. Willem 2 is geëvolueerd van een bekakte koninklijke elitaire club naar een volksclub. En bij ons is het andersom. We zijn alleen niet koninklijk. Het klein burgerlijke en de spruitjeslucht dampen soms ook van deze site af. Zowel bij W2 als bij ons snap ik voor geen mm wat de oorzaken zijn van deze veranderingen. Demografische redenen ?

3   1  
van Flieger

Buurman - zit veel "studentikoze" import op de tribune. Zijn helemaal geen Bredase mensen, maar vertierzoekers en eventgangers. Het is de nieuwe tijd. En zodra het nieuwtje ervan af is verdwijnen ze ook weer als sneeuw voor de zon.

Laad alle berichten na dit bericht in