Wij gaan niet opzij

BSR TV: Odysseus Velanas na Telstar - NAC (1-4)

Das Phantom

Odysseus Velanas wist maandagavond tegen Telstar twee keer te scoren en bracht zijn totaal daarmee op zeven treffers. Mocht Ralf Seuntjens vertrekken is de aanvaller in een keer topscorer van NAC.

Velanas verscheen na afloop voor onze camera en met de speler hadden we het over de goede vorm waarin hij op dit moment verkeerd.

Terug naar overzicht
13 Reacties
85   3  
Sjonnie

Er zijn nog geen gesprekken gaande, dan zal ik maar eens opschieten Manders.

21   2  
Geelzwartwit

Ook wel logisch dat hij belangrijker kan zijn fijn dat ie het zo goed oppakt

85   3  
Sjonnie

Er zijn nog geen gesprekken gaande, dan zal ik maar eens opschieten Manders.

16   1  
NACHouten

Ik begrijp dus dat alle spelers met een aflopend contract voor 1 april een formele brief krijgen dat hun contract niet verlengd wordt. Die van natuurlijk niet op NAC wachten....

4   2  
1 van de 2

1-4 overwinning ipv 1-3, maar kan gebeuren hoor, hulde voor jullie inzet.

11   10  
Cees-2

Velanas, wat ik niet had verwacht, maar roep nog niet te snel, want daar zijn we oh zo goed in, maar vooruit, we mogen een positief gevoel over hem hebben. De Graaf, nogmaals lijkt me een leuke gast, oogde wel ietsjes gespannen. Ik heb het idee dat deze situatie hem een beetje overvalt. Dat hij e.e.a niet zodanig had ingeschat. Uiteraard blij, maar dat dit onder Molenaar moest gebeuren, dat is voor "hem" toch wrang. Maar een trainer die in het algemeen belang denkt moet dat snel manegen en zo,n man is hij volgens mij. Ik hoop zo dat De Graaf met zijn NAC ons enorm gaat verrassen. Dat gun ik hem. Nogmaals, hij lijkt mij een oprechte man die werkelijk het allerbeste met de club voorheeft. En dat laatste, oh zo belangrijk.

47   3  
Nr. 20

Never change a winning team. Die jonge gasten klaarstomen voor de playoffs. Met publiek erachter kunnen er nog leuke dingen gebeuren. Deze spelers spelen echt voor NAC en willen gaan voor elke
meter en ms minder kwaliteit maar
spelen als team en bereid vuil werk voor elkaar op te knappen. En stoppen gezeik op Hilterman. Die gast speelt nu al beter en kan vuurtje aanwakkeren

22   3  
Tip

In de eerste plaats een dik proficiat aan spelers en technische staf. Deze overwinning telt.
Velanas heb ik geen enkele twijfel over. Wordt alleen maar beter en zal vermoedelijk in de ere nog beter uit de voeten komen dan in de keuken. Is een technische speler.

Inderdaad een winning team niet veranderen. Gewoon doorgaan zo en laten staan. En dan zul je zien dat je straks de routiniers ook weer nodig hebt. Met 11 spelers ga je niet promoveren. Zaak om de gasten die nu op de bank zitten positief te houden door ze niet af te kraken. We hebben ze gegarandeerd nog nodig.Dat valt bij NAC toch dikwijls op. Als een speler boven verwachting presteert worden zijn terechte complimenten gecombineerd door een andere speler die op zijn plaats kan spelen te kraken. Mij ontgaat het waarom dat nodig is.

4   1  
Judge M.

@NR. 20:

Ik vrees alleen wel dat we in de playoffs voornamelijk uitwedstrijden zullen spelen als het weer over 1 wedstrijd gaat net als vorig jaar... Alhoewel we daar met 2 winstpartijen als het goed is ook van verlost zijn.

Ik was gisteren bij Eindhoven-ADO en vergeleken met die ploegen zal er toch nog wel een tandje of 2 bij moeten, zeker op het gebied van snelheid en het aangaan van de duels maar ik laat me uiteraard graag verrassen, net zoals dat Ody dat nu foet in vergelijking tot de eerste seizoenshelft.

Hup Ody! HUP NAC!!

14   0  
NAC Vooruit!

Snel langer vastleggen! Contract van 1 jaar… Ody is echt een groeibriljant!

9   1  
scheppioni

Heel eerlijk, hier heb ik me in het begin van het seizoen wat in vergist !
Ik had niet het geloof dat Velanas zo van waarde kon groeien, maar goed voor ons NAC zeg en ik geloof wel dat dat Kaj dit ook nog toe in staat is !
Maar ja gezien zijn geweldige naam Odysseus Velanas dan moet je al een streep voor hebben, wat Zinedine Zidane ook had hihihi ! Ga zo door Ody !

9   2  
Dutchbird

Oeioei we zijn weer eens afhankelijk van de tandem van Aalst en Manders. De eerste is het type "alles is voor Bassie" en de tweede heeft voortdurend last van "administratieve vergeetachtigheid" en e-mailtjes die met terugwerkende kracht worden getypt.

2   4  
anoniem73

goeie verlaggever. wist niet eens de uitslag top hoor. kan meteen met Manders mee

0   0  
Mc Guyver

Weet iemand hoe de verlengingsoptie voor koemend seizoen in het contract van Velanas geregeld is? 1-zijdig door NAC te lichten of loopt hij gratis weg over 3 maanden?

Laad alle berichten na dit bericht in