Wij gaan niet opzij

Man of the Match: Telstar - NAC (1-4)

Das Phantom

Voor de zesde keer op rij wist NAC gisteren een competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Telstar werd in het BUKO Stadion uiteindelijk eenvoudig met 1-4 aan de kant gezet. De doelpunten kwamen van Odysseus Velanas (twee keer), Jeredy Hilterman en Boris van Schuppen. Achterin hielden de jonge verdedigers weer knap stand. Wie was voor jou de Man of the Match?

B-Side Stats: Telstar - NAC (366 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Ligeon
-
W. Neelen
-
G. Siereveld
-
L. Marijnissen
-
O. Velanas
-
Y. Azzagari
-
W. Cagro
-
E. Banzuzi
-
Jeredy Hilterman
-
K. De Rooij
-
B. van Schuppen
-
A. Kosiah
-
E. de Graaf
-
K. De Rooij
7,0
Jeredy Hilterman
7,0
E. Banzuzi
7,9
W. Cagro
7,0
Y. Azzagari
7,0
O. Velanas
8,7
L. Marijnissen
7,7
G. Siereveld
7,4
W. Neelen
7,3
R. Ligeon
6,3
N. Olij
7,4
E. de Graaf
7,0
A. Kosiah
6,4
B. van Schuppen
7,3
Bron:
B-Side Rats
28 Reacties
65   5  
Tante Annie

Ik was in het uitvak, maar heb toch vrij weinig van de wedstrijd onthouden. Ik heb wel een 10 gegeven aan de jonge jongens achterin en ik hoop dat ze mogen
blijven staan . Ook hoop ik dat Marijnissen snel z'n eigen supporterslied krijgt, want het was leuk dat Neelen werd toegezongen, maar ook siereveld en marijnissen verdienen dit

36   3  
d'n henk

Ik moet het helaas beoordelen op basis van de samenvatting.
Uiteraard, klasse hoe Velanas zich heeft herpakt en belangrijk is voor de groep.
En, wat mij ook wel opviel (in de samenvatting) is dat Hilterman wel een harde werker is en zeker geen ongunstig werk verricht.
Verder viel mij Banzuzi ook positief op en ook de complimenten voor spelers als Wout Neelen, je moet er maar staan.
Ga zo door mannen!

65   5  
Tante Annie

Ik was in het uitvak, maar heb toch vrij weinig van de wedstrijd onthouden. Ik heb wel een 10 gegeven aan de jonge jongens achterin en ik hoop dat ze mogen
blijven staan . Ook hoop ik dat Marijnissen snel z'n eigen supporterslied krijgt, want het was leuk dat Neelen werd toegezongen, maar ook siereveld en marijnissen verdienen dit

5   2  
Mike

Van schuppen staat er niet bij

25   2  
NaccieNAC

Ik denk dat we deze pot, en die van de afgelopen weken, niet individueel moeten beoordelen.
Eerst het wegvallen van steunpilaar Haye en nu de situatie omtrent seuntjes, die gisteren weer een stapje verder in Japan is aangekomen. Dit is een teampresentatie die al weken bezig is en voornamelijk opgevuld wordt door het jeugdtalent(en)!

Op naar vrijdag!

22   1  
SjorsNac

Velanas natuurlijk!

42   1  
Heksenketel

Voordat we het vergeten: de laatste 6 wedstrijden 18 punten. Geweldig!

18   2  
Kinderkaartje

Volledig off topic, maar leuk item op Voetbalzone over onze club:

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=401434

En verder; ik heb t gisteren met 076Radio moeten doen (bedankt weer, mannen!), dus onmogelijk om cijfers te geven.

36   1  
Ray

Dat de jeugd het nu zo goed doet vind ik erg mooi voor de jongens zelf maar ook vooral voor Eric Hellemons.
Hij is (met Gilissen) aan iets begonnen en het lijkt nu echt wel zijn vruchten te gaan afwerpen.
Top mannen zet dit door

38   4  
Tonn

Ik begin nu toch vraagtekens te zetten bij de rol die Haye had in t team. Ik vond hem geweldig en was helemaal ontdaan dat hij weg ging. Nu na zijn vertrek 1 gelijk spel en 6 overwinningen , een team dat steeds meer durft om vooruit te voetballen in iedere linie en t plezier in t voetballen heeft teruggevonden. Laten we hopen dat t zo doorgaat en zijn vertrek een zegen blijkt te zijn voor dit elftal.

19   3  
kopspion

heb helaas maar een klein stukje samenvatting kunnen bekijken, dat zag er uit alsof het voor ons een zelfde soort wedstrijd was als afgelopen vrijdag
achterin zeer degelijk, middenveld lekker vooruit voetballen en redeliujk wat kansen gecreerd
Banzuzi erg sterk zo te zien !

ik denk dat Thom Haye een hele negatieve invloed heeft gehad op de jongere spelers door ze steeds stijf te schelden als er eens een keer iets niet helemaal goed ging ....

zie hoe vrij ze nu spelen en elkaar alles gunnen nu Thom (en in mindere mate de andere oudere spelers) niet steeds commentaar op ze geven

de jonge verdediging al twee wedstrijden zo goed als foutloos en veel minder terugspeelballen en veel sneller de bal naar voren, ook het middenveld (Azzagari/Banzuzi) speelt veel beter als toen de oudere "ervaren" garde erin stond !

nu maar hopen dat ze het zo laten staan en dat niet tiran Manders zich ermee gaat bemoeien dat de door hem gehaalde oude meuk er nu weer in moet zodra ze beschikbaar zijn !!!!

4   14  
ctk

Toch wel grappig als ik punten geef doe ik dat op basis van minimaal 25 minuten speeltijd, anders laat ik het open.
Ik zie dat er veel mensen zijn die van Schuppen en Kosiah punten hebben gegeven over zo'n 5 minuten speeltijd.
Toch knap :-)

27   3  
fvf6

@tonn
Inderdaad nadat Haye is vertrokken zie je een ander NAC , ik denk dat het spel teveel op Haye was afgestemd en dat jongens als Velanas en de Rooij zich nu pas durven te laten zien wat voor potentie ze hebben . Ook alle lof aan de eigen jeugd die de verdediging heeft gevormd de laatstse twee wedstrijden , ik hoop dat ze mogen blijven staan doen het zeker niet slechter dan Malone en Adilehoe . Er gaat rust van Marijnissen en Siereveld uit .

20   1  
Breda12

Ik denk dat het team zeer evenwichtig is.
De verdediging heeft veel potentieel, in het midden is er wat gekkigheid met Banzuzi en Azzagari. Welat is het brein van het team, hij denkt echt eerst aan het welzijn van het team dan aan zijn statistieken, dat is zeer positief.
Voorin hebben we talent, de jonkies komen er sterk aan. De Rooij moet zijn talent beter gebruiken. En Velanas is echt goed sinds Haye weg is, hij speelt helemaal vrij.

15   4  
scheppioni

Mi tante Annie eens !
De veerkracht van deze jonge gasten is zo heerlijk verfrissend !
Weer echt leuk om naar ons NAC te kijken !
Verkloot dit nu niet ED !

8   2  
scheppioni

Is er ergens nog een samenvatting ?

5   2  
Geelzwartwit

De 1 - 1 van Velanas was haast identiek aan het doelpunt van Seuntjens afgelopen vrijdag

6   45  
Steven73

Seuntjes beste man vandaag. Lkkr ver weg en hopelijk snel nog verder weg

5   8  
Geelzwartwit

OK gaat door als hoofdsponsor van NAC
Ongeacht wie de nieuwe eigenaar van NAC wordt, is OK ook volgend seizoen met zijn naam op de borst van het geel-zwarte shirt te zien.

Yadran Blanco 15-03-22,


Ik begrijp best dat de bedrijfsvoering door moet gaan maar kan er nou echt niet gewacht worden tot er een nieuwe eigenaar is? Lijkt mij voor een nieuwe eigenaar toch erg prettig als hij die sponsor plek of zelf kan bezetten of de vrij gekomen plek voor een lucratieve sponsor uit eigen netwerk kan inzetten? Het zou de club direct aan hogere inkomsten kunnen helpen.

Na ja het zal allemaal wel doordacht zijn.

15   0  
svt076

Het is weer wat leuker om naar ons NAC te kijken!
Nu is het zaak dat dalijk bij een tegenvallende pot, wat onvermijdelijk lijkt met zo'n jong team, niet meteen weer terug vallen in het negatieve maar deze jonge gasten de volle steun blijven geven.
Met zo'n jong team kan het namelijk niet elke week raak zijn.

@geelzwartwit,

Doordacht én NAC? Lijkt me niet ;)

15   0  
Maarten

Het frivole is weer terug. Betekent dus daarmee doorgaan en niet weer terugvallen op de oude garde.

5   1  
Geelzwartwit

@SVT076

Het is nu inderdaad zaak om juist de focus op de begeleiding van die gasten te hebben. Never change a winning team en maak het juist sterker en betrouwbaarder. Je weet 1 ding zeker ze gaan er sowieso voor.

Er zijn er ook een aantal die de laatste kans op een contractverlenging kunnen pakken zelfs. Nou die willen wel.

Ps. Shirt sponsoring. Als een City Group of andere partij eigenaar zou worden dan zou het voor sponsors die ze al hebben zeggen in vergelijk met Engeland een prima deal kunnen zijn om ook op het shirt in NL bij NAC te staan. Ik weet wel dat marketing budgetten per land gaan maar toch daar zou financieel toch wat mogelijk moeten zijn.

Zou er in de sponsorovereenkomst met Ok opgenomen zijn dat als een nieuwe eigenaar met een sponsor komt die 2,3,4,5 keer zoveel betaald Ok een stap terug moet doen?

14   1  
enkhuizer

ik zat ter hoogte vd middellijn en heb zo zitten genieten v de jonge gasten (dat zijn ze bijna allemaal ;-). Voor mij sprongen Wout Neelen en Banzuzi eruit. Die laatste speelde met zoveel gemak en liep soms moeiteloos een aantal verdedigers voorbij. Ook als aanspeelpunt was hij geweldig en hij draaide schijnbaar moeiteloos weg bij zijn tegenstanders. De Telstarsupporters om me heen werden er soms moedeloos van. Neelen was verdedigend wellicht niet foutloos maar hij durft lekker mee op te komen en had een aantal prima passes en voorzetten in huis.

17   0  
Signase

@Enkhuizer:

Ik heb alleen de samenvatting op de site van ESPN gezien. Die actie van Banzuzi net voor hij de assist op Hilterman geeft... Jezus, hij beukt gewoon een volwassen kerel opzij. Wat een kracht en body heeft die gast voor zijn leeftijd. Hoop dat ie nog paar jaar voor NAC speelt.

5   7  
gjoewie

Schep > https://www.youtube.com/watch?v=cxBOq5TCX8w

OK gaat verder als de shirtsponsor van NAC (niet de hoofdsponsor zoals BNdeStem abusievelijk vermeldt).

Waarom zouden we moeten wachten op een nieuwe eigenaar voordat de huidige shirtsponsor een nieuwe contract tekent? Hebben we al niet genoeg geld weggegooid? Kan nog wel een jaar duren voordat we een nieuwe eigenaar hebben.

Als we voortaan deel uit gaan maken van de City Group, zouden we dan ineens met Etihad op het shirt gaan spelen?

Als we voortaan deel uit gaan maken van Red Bull, zouden we dan ineens met Sportbet.io op het shirt gaan spelen? (= shirtsponsor van Southampton; Sportbet is verboden in Nederland)

Waren we het er niet met zijn allen over eens dat we ongeacht de nieuwe eigenaar niet onze eigen identiteit kwijt mochten raken?

10   8  
gjoewie

Ik vergeet nog iets: op een of andere manier vind ik die letters OK perfect passen op ons shirt. Beter dan Etihad of Sportbet in elk geval.

17   0  
Ouwe spionkop

Het grote verschil ligt achterin.
Die jonge gasten hebben een opdracht: Verdedigen en niet moeilijk doen. De bal veroveren en naar voren knallen.
Voorheen was het eindeloos breed zonder idee terug naar Olij.
Nu zit er tempo in en wordt er veel vaker naar voor gespeeld.

3   3  
gjoewie

Oeps, toch hoofdsponsor. Krijg net de bevestiging van NAC.

2   5  
Belg

Ik zag in de samenvatting dat De Rooij met rugnummer 7 en broeknummer 8 speelde. Ik was hij blij met de doelpunten in tegenstelling tot een maand geleden. Het vertrouwen lijkt terug in deze jonge ploeg.

Laad alle berichten na dit bericht in