Wij gaan niet opzij

BSR TV: Cuco Martina na Quick Boys - NAC (1-0)

Das Phantom

Eigenlijk zou aanvoerder Cuco Martina geen minuten maken in het bekerduel, maar na het uitvallen van Rowan Besselink moest hij alsnog snel het veld in. NAC verloor met 1-0 en na afloop moet Martina zichtbaar op zijn tong bijten om niet woedend te worden. Hoe lastig het ook is: de aanvoerder wil proberen positief te blijven richting vrijdag, want dan wacht De Graafschap alweer.

7 Reacties
7   0  
Moppernac

Nu verplicht vrijdag een overwinning bij De Graafschap nadat de helft van de basis spelers rust hebben gehad. Anders had dit geen nut.

7   0  
Moppernac

Nu verplicht vrijdag een overwinning bij De Graafschap nadat de helft van de basis spelers rust hebben gehad. Anders had dit geen nut.

3   0  
Ouwe Spionkop

Martina is normaal een betrouwbare verdediger.
Maar bij die tegengoal van QB gaat hij gruwelijk in de fout. Hij had die gast alleen een zetje hoeven te geven, maar hij deed helemaal niks.
En wat Troost daarna doet is gewoon lachwekkend.

2   1  
Dutchbird

Het Hyballa trauma speelt NAC nog steeds parten. Terecht dat van Gastel voorzichtig is met jongens die eerder over de kling zijn gejaagd. Maar daardoor wordt ook duidelijk hoe smal de basis is en dat de vervangers zeker een niveau minder zijn. Hopelijk Sedju en Omarsson snel weer fit en op ritme want Boere en Haugen bakken er echt niets van.

3   1  
scheppioni

Die vertwijfeling in zijn lichaamstaal zegt genoeg, het zit absoluut niet goed in de groep met de staf helaas !
Afgelopen vrijdag was het middenveld al zo stroperig, gisteren totaal een schande dan over spelvreugde en humor in de groep al helemaal niet meer te spreken !! Ik zeg dat Cuco een heel eind klaar is bij dit NAC helaas !

1   1  
Dos

Scheppioni

Serieus ga je nu alweer aan stoelpoten zagen van de technische staf? Iets wat je werkelijk iedere keer doet als dd resultaten even minder zijn.
Of trek ik een verkeerde conclusie? Ik hoop het laatste.

Daarbij,wat verwacht je van lichaamstaal van een sportman kort na zo'n teleurstellend resultaat?

2   1  
scheppioni

Dit zit veel en veel dieper DOS, ik ben er wat klaar mee eigenlijk !

1   0  
Rade

Onze quasi leider moet op z’n tong bijten terwijl hij zelf als een veteraan loopt te dekken bij die goal en bij twee andere gevaarlijke momenten van QB. Maar dat ligt allemaal niet aan Cuco natuurlijk

Laad alle berichten na dit bericht in