BSR TV: Danny Bakker na Jong AZ - NAC (0-2)

Praatpapegaai

Na 90 minuten stond de eindstand 0-2 op de schermen en wandelde NAC als winnaar van het veld. Wij spraken direct na de wedstrijd met Danny Bakker over zijn belangrijke 0-1 en het spel van de wedstrijd!

Bron:
B-Side Rats
3 Reacties
31   0
Tonn

Goede partij gespeeld en een belangrijke speler voor NAC.

31   0
Tonn

6   0
gjoewie

Het was weer een draak van een wedstrijd, maar achterin stond het als een huis. Je kunt wel zeggen dat de jonge kazen slecht speelden (ik denk dat ze die Oosting erg missen!), maar dat kwam ook omdat NAC de organisatie goed gesloten had.
Curieus alleen dat in de tweede helft zowel Ligeon als Mashart erin kwamen. Speelden we ineens met vijf verdedigers, terwijl we voorin zoveel ruimte hadden.
Met die uittrappen van Olij had je gewoon telkens twee snelle jongens (Kestens en Bannis) richting de cornervlaggen kunnen laten lopen om de verdediging uiteen te trekken. Ik snap niet dat ze daarover geen afspraken hebben gemaakt.