Overal waar we komen

BSR TV: Dion Malone na FC Volendam - NAC (2-1)

Das Phantom

NAC wist niet te winnen in en tegen Volendam en daardoor is het gat met plek twee gegroeid. Na de wedstrijd verscheen aanvoerder Dion Malone voor onze camera om te praten over de slechte eerste helft, hoe hard deze klap is aangekomen en de wedstrijd van volgende week tegen De Graafschap die hij moet missen.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: FC Volendam - NAC 354 reacties
Terug naar overzicht
52 Reacties
47    
Samson

Het euvel bij NAC blijft nog steeds dat er geen voetbal in zit. Ze hebben wonderwel veel wedstrijden gewonnen maar zijn niet in staat om te domineren. In de thuiswedstrijd tegen Volendam hadden ze wel het geluk, nu niet.

45    
Sjef de gevulde koek

Kansloos wat een wanvertoning was dit om je kapot te schamen. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen iedereen krijgt van mij een 1 op het formulier

47    
Samson

Het euvel bij NAC blijft nog steeds dat er geen voetbal in zit. Ze hebben wonderwel veel wedstrijden gewonnen maar zijn niet in staat om te domineren. In de thuiswedstrijd tegen Volendam hadden ze wel het geluk, nu niet.

-15    
Nr 20

Het was inderdaad slecht en kansloos maar de reacties van de ‘kenners’ vind ik persoonlijk nog kanslozer! En maar roepen die moet weg die moet weg en vervolgens roepen we moeten bouwen man man. Ga lekker een andere club zoeken. Niveautje Willem II. You only sing when you’re winning!

-10    
Scheppioni

Of as verdedigende middenvelder of een enkeltje paramaribo !!! Was helemaal geen overtreding, hij stond as een pupil en zegt zelf missen scherpte !!! Deze koekwaus is een NAC shirt onwaardig en een seconde te laat bij afspraken wil zeggen dat deze trainer totaal onbekwaam is !!! De tweede helaas dus ook zelfs Olij minder ! Dag malone blijf maar daar !

-24    
Pieter

Geen beleving en geen strijd. Ongekend met de waarde van deze selectie. Technisch directeur was niet nodig, Steijn en Manders wisten alles wel beter. Met dik betaalde spelers die op hun retour zijn.

En dan nog het mega talent de Rooij haha denk dat er bij benig amateur clubs nog betere spelers rond lopen als deze pupil.

En de Haagse scout? Die krijg lekker betaald en horen we niks over.

Manders blaaskaak dat je bent, straks Corona de schuld geven voor de financiële ellende zeker ?

19    
BREDA 1965

Niet de moeite genomen om naar dit geleuter te luisteren.Heel het seizoen is het al waardeloos.De schuldige is duidelijk steijn,die zijn elftal in slechts 1 of 2 wedstrijden van de 38 weet te motiveren,en daarnaast spelers op verkeerde plekken zet,waaronder onze aanvoerder.

25    
Badeend

NAC (Steijn) leunt graag op een solide verdediging om dan zelf met uitbraken te scoren. Dat deed hij bij VVV, dat doet hij bij NAC. En op zich is dat nog niet zo heel erg, aangezien we in de afgelopen jaren ook vaak genoeg team hebben gezien die nog minder spelidee en teamgeest hadden, waar een trainer dan nog veel meer van verwachtte (en wij ook!) en wat (dus) uiteindelijk helemaal nergens toe leidde.

Drie problemen:

- het wordt niet goed genoeg uitgevoerd
- de verdediging is al weken totaal uit vorm (Schouten, Malone, Maria én Hendriks zijn niet stabiel)
- het is verschrikkelijk om naar te kijken als het niet écht goed gedaan wordt

Brandts deed dit destijds ook maar die had betere verdedigers én betere aanvallers. En die moest nadat hij het goed had gedaan (samen met oa Leon Vlemmings!) ook weg. Ik zeg niet dat Steijn weg moet, laat hem maar eerst eens even met Lokhoff en Lurling samenwerken maar ik vind het wel echt heel raar hoe hij die rode kaart opliep gisteren. En dan zijn reactie na afloop - over volwassen gesproken. Dat gedrag is niet nieuw voor hem en bijvoorbeeld de 1minuutwissel van Van Hooijdonk is ook écht heel raar gedrag, al doet hij daar zelf weer eens lacherig over.

Steijn is er om spelers beter te maken én het team beter te maken. De afgelopen 7 wedstrijden vóór Volendam viel het kwartje vaak goed, maar het is niet zo dat het team het allemaal ineens doorhad en het spelidee ervan afdroop. En een Plan B was er al helemaal niet, als het standaard plan niet werkte.

We hebben de afgelopen wedstrijden ook gewoon veel geluk gehad. Tegen Helmond was het onverdiend, tegen Jong AZ ook. Daarbij nog een aantal nipte overwinningen (mét tegendoelpunten en late winnende treffers) - het houdt allemaal nog niet over. Dan krijg je een keer het deksel op je neus, dat is ook niet zo erg, maar kan gewoon gebeuren. De manier waarop is zorgelijker, het was echt verschrikkelijk om te zien hoe weinig idee erachter zat, en individuele spelers als Olij en Haye - die sterkhouders (moeten) zijn, presteren ook steeds minder.

Hopelijk kan Steijn het omdraaien met het team!

14    
Nonkel Frans

Badeend zegt het :

"Het wordt niet goed genoeg uitgevoerd"

vul dat aan met:

Er zit geen gif in!

en de samenvatting is compleet.

Hup NAC!

20    
Bart

Was met afstand weer de zwakste van het stel en dat wil wat zeggen als er ook nog een Schouten, Fiorini , Maria en de Rooij tussen lopen te kloten.
Aan de bal weet hij zich geen raad en verdedigend is het écht een drama, kijk eens naar die eerste goal?
Om over de tweede maar te zwijgen.
Vraag me ook af waar Olij de laatste wedstrijden mee bezig is , 2 goals per wedstrijd om de oren is al een zekerheidje aan het worden.
Volgende week tegen de Graafschap geef ik ons 0% kans .
Het “ sparen “ van Rutten kost je ook gewoon punten, want die Schouten bakt er werkelijk niks van.
Fiorini loopt als een kip zonder kop over het veld, verdedigend houdt alleen Hendriks nog staande afgezien van zijn wekelijkse inschattingsfoutjes.
Anco Janssen viel me zwaar tegen, van een man met zijn status mag je meer verwachten.
De Rooij zakt weer compleet weg en is soms ook écht volledig de weg kwijt.
Ik begrijp niks van Steijn , niet van zijn opstelling nog minder van zijn wissels en al helemaal niks van zijn tactiek.
Laten we eerlijk zijn, wat moeten wij met dit zootje in de Eredivisie, we worden steeds blij gemaakt met een dooie mus en uiteindelijk hebben we niks.
Was Volendam zo goed, nee natuurlijk niet, NAC was gewoon bagger slecht.
Ik kan ook niet uit over Olij wat deed die bij die goal, de slechtste Neuer imitatie ever.
En die ouwe Immers werd écht node gemist, je merkt het pas als hij er niet bij is hoe belangrijk die is.
Kortom het was een wanvertoning met verregaande conceqenties.

18    
The Cosmic Gate

Ik heb gewoon niet eens zin om naar hem te luisteren. Want juist door deze man hebben we nu verloren, en mede door zijn aanvoerders rol staat er een inspiratieloos elftal maar wat te doen. Nee Dione je bent geen aanvoerder, daar heb je en de kwaliteit niet voor en de overtuigingskracht enz niet.
Dan speelt ook mee, dat ik helemaal niet begrijp dat hij altijd moet spelen, want gisteren weer bewezen deze man kan het gewoon niet nu. Je stelt je beste 11 op, niet je 11 beste vrienden

17    
Jf

Malone is eigenlijk al het hele seizoen een zwakke schakel. De wedstrijden met Adilehou waren verdedigend veel beter. Helaas zijn de middenvelders ook uit vorm en mis je gisteren Immers in vorm.

Verder heb ik gewoon geen begrip voor de keuzes van Steijn mbt Venema. We hebben zelf namelijk betere spelers.

Maria is verdedigend niet erg sterk maar brengt aanvallend wel betere voorzetten. Schouten is al maanden afwezig en verdedigt ook erg zwak en gevaarlijk.

Aanvallend was Bilate gisteren ook niet best maar ja daar mag je niks over zeggen. In 6 wedstrijden in een wedstrijd gescoord dit terwijl je een Sydney erachter heb zitten. Bij mij rijmt dit niet. En in het kwartier met een b ploeg is het lastig een verschil te maken voor Sydney.

11    
Perino

Doordat de verdediging de laatste weken onzeker is gaat Olij ook twijfelen en maakt daardoor ook fouten en waar een wet is als een keeper een fout maakt is het meestal een goal !!!
Ps vindt Olij een speler die meestal nogwel de punten pakt en voldoendes haalt (gem. 7) maar hij is ook maar een " mens " !! Mijn vertrouwen en respect heeft hij !!

5    
Albert

Het maakt niets uit wie je in de spits zit ze krijgen amper aanvoer. In Eindhoven lopen ze nog de polonaise, 5 Ton hebben die verdiend aan een zeer matige speler. Echt wat valt de rooij tegen zeg.

5    
Pvw diagnose

Essentie van het interview:

"Vond rood zwaar voor de trainer, maar weet niet wat hij precies zei."
Oftewel: ik ben gehaald voor veel geld door mijn maatjes. Dus die dek ik.

Maar laat die jongen. Kan hij eraan doen dat hij gehaald is voor de korte en kortzichtige termijn.

Ik word wel moe van al die boze nac supporters met kennis over de individuele spelers en staf.

We zaaien gras op beton, dan kunnen we steeds opnieuw zaaien of een keer het beton eruit slopen en vervangen voor aarde zodat er ook echt iets kan groeien. Ik geef toe dat ik liever hyballa gras dan nog zag, maar alles bij deze club lijkt kansloos. Geniet van die kansloosheid beste supporters. Binnen een jaar lachen we over het Haagse debacle.... Hoop ik.

-9    
Tram

Wie zegt dat hij volgende week moet misen. Hij kan gewoon zijn snoepreis afzeggen. Of interesseert NAC hem eigenlijk geen moer?

12    
NAC!!!

Laat ik het kort houden, een speler waar ik veel meer van verwacht had, 1 van de zwakste schakels die ik laatse jaren centraal achterin heb zien staan bij NAC.

En de trainer krijgt er geen gif in! (Gans het team) promotie onwaardig elftal

26    
Talent

Met droge ogen beweert Malone dat ze 7 wedstrijden hiervoor goed gespeeld hebben. Dit hoor je van veel spelers. Het beeld van de spelers staat ver af van de werkelijkheid. Voetballend steeds de mindere, veel geluk, geen lijn in het spel, tenenkrommend om naar te kijken. Een late treffer, de euforie vertroebelt de realiteit. Deze wedstrijd verdiend verloren, geen houvast voor volgende week. Ik houd mijn hart vast...

5    
Lamstraal

@Tram

Heb jij het interview wel beluisterd?

-4    
Pvw diagnose

@tram. Volgens mij is het verplicht.

En dan nog. Tuurlijk moet hij zijn interland gaan spelen. En tuurlijk interesseert niemand NAC een moer binnen de spelersgroep en staf. Denk je dat kuijt een moer om Feyenoord geeft. Is allemaal voor de bühne. En begrijpelijk.
Maar ik vind het erger dat veel supporters geen moer om NAC geven of zich in de luren laten leggen door Manders en de rvc. Nu met de vlaggen, vorig jaar met Hyballa.

Evolutie kan niet binnen NAC. Maar voor revolutie lijkt er geen animo te zijn bij de clubraad en supportersplatformen. Ongekend.

9    
Johnny1912

Ongelofelijk de reacties gister weer bij een nederlaag. Zie je maar weer wat de tijd van social media doet. Ik ben ook ontzettend teleurgesteld in de spelers en technische staf over zo een pot.
Maar wat er allemaal getypt en gescheld wordt anoniem achter een telefoon. Respectloos ten top, als je dat in de Bea in het stadion had geroepen werd je van de tribune af geflikkerd. Gedraag je is een beetje op de site van een ander, nu er andere supporters hier komen kijken blijven ze hangen omdat het hartstikke leuk voor hun is om die reacties te zien en de boel op te naaien zoals Doetinchemmer. Vreven bakte er ook niet veel van in deze competitie en had nog veel minder punten als wij nu met een beter gebalanceerd elftal en promoveert ook met geluk. Neem je verlies en blijf achter alle spelers en staf staan dan zijn we veel sterker. Hoe zou jij je voelen als je trainer of speler bent en je leest de reacties hier terug? Nou dan zou ik een wedstrijd later toch ook meer met zware benen lopen dan dat ik met vertrouwen een stap extra kan doen. Olij maakt op het moment ook enorme blunders, moet hij dan maar meteen vervangen worden door Kortsmit? Helaas reageren de meeste mensen nu de komende dagen niet meer die de grootste respectloze mond hebben. Die zie je komende wedstrijd weer verschijnen, de rest van de tijd hebben ze geen tijd voor NAC of denken ze niet eens aan onze mooie club...

15    
Ivo

Volendam kreeg alle ruimte en kwam tot 18 doelkansen (waarvan 6 op doel). NEC liet maandag nog zien hoe het hoort. Pak Volendam bij de strot, geef ze geen ruimte, dan scoren ze niet. Wij spelen een soort van zomeravond voetbal (die hakjes van Anco Jansen iedere keer, jezus zeg) pas diep op de eigen helft gaan wij druk zetten en dat is veel te laat.

Steijn verdient een diepe onvoldoende, niet voor zijn rode kaart, maar voor WEER veel te weinig beleving op het veld en de spelers moeten voor de zoveelste keer maar weer in de spiegel kijken. Maar met wat voor opdrachten ze het veld ingestuurd zijn hoor je nooit.

Dit NAC voetbalt niet als NAC. Volgend seizoen weer Steijn en dan zijn we 2 seizoenen verder met heel slecht voetbal, veel chagrijn en geen promotie. Dit gaat hem niet worden jongens.

8    
Real Robert

Sinds Malone weer in de verdediging staat, overigens niet toevallig samen met Maria, is het achterin een chaos. Elke wedstrijd een achterstand moeten goedmaken met zeer matig voetbal.

Malone is in ieder geval langere tijd afwezig, want hij zal ook nog ruim een week in quarantaine moeten.

Die internationals van die derderangs voetballanden zijn gewoon dure passanten voor ons.
Ga maar gewoon met wel beschikbare spelers aan de gang, maar ja die Steijn......

4    
Bea

Het is van de zotte wat voor puinhoop Manders er van heeft gemaakt.

Bij geen promotie komen de lijken uit de kast en kan het mooi praten weer beginnen of het zielig doen over Corona.

Wat een geld heb die man er doorheen gejaagd en het draait voor geen meter.

Selectie van tig man, maar niemand met transferswaarde.

Waarom trekken we altijd de verkeerde mensen aan, echt te gek voor woorden wat voor puinzooi hij er van heeft gemaakt.

-5    
Tram

@ lamstraal en PVW, ik had het inderdaad nog niet beluisterd. Nu wel. Ik baal er gewoon van. Ik snap dat het leuk voor hem is om voor Suriname uit te komen. Maar geloof ook dat er altijd mogelijkheden zijn om er onderuit te komen. Hij heeft geloof ik al corona gehad en wil mss ook de bloemetjes even buiten zetten 'in een mooi hotel' zoals hij het noemt. Of zou hij als een monnik 18 uur gaan vliegen en alleen een wedstrijdje spelen zonder publiek?

11    
P

Selectie vanmiddag verplicht naar Milan-San Remo laten kijken, dan kunnen ze zien wat ene Matthieu vd Poel onder NOAD verstaat, van begin af aan scherp, geconcentreerd, gedisciplineerd en attent. Mocht het dan toch misgaan, heeft ie er in ieder geval alles aan gedaan voor een goed resultaat

5    
Arie

De onkunde en apathie van deze jongen zijn symbolisch voor de rest.

3    
Breda F2

Is het hosanna gevoel weer over boys. Jeetje, wat een negatieve reacties zeg. We weten allemaal dat het geen super ploeg is en dat een verlies partij kon gebeuren. Maar om gelijk alles tot het bot af te zijken gaat te ver.

Het is wat het is mensen. Tegen de graafschap weer een nieuwe poging.

11    
D'n opletter

Het probleem zit veel en veel dieper. Steijn is degene die hier debet aan is. Steijn maakt NIEMAND beter. Steijn heeft GEEN plan.
Iedereen die een beetje verstand van voetbal heeft, ziet dat Malone geen centrale verdediger is.
Leuk dat we Jansen gehaald hebben, overduidelijk niet fit en was gisteren na 45 minuten op.
Maria een back? Laat me niet lachen. Staat als een jongetje te voetballen.
Steijn is simpelweg niet de juiste trainer voor ons. Dit seizoen gaan wij niet promoveren. Volgend seizoen moet het. Iedereen die NAC supporter is weet; NAC en moeten...
Er is voor Ton zoveel werk te doen, dat je er bijna medelijden mee krijgt...

8    
Piet

Het plan was om net zo scherp te beginnen als in de voorgaande wedstrijden. Nou dat is gelukt. Meer is er niet te zeggen. Met een beetje inzet rol je in deze competitie iedereen op.

4    
Becherovka

Ergens denk ik dan; wat doet Adilehou verkeerd? Malone is niet voldoende een zekerheid en zo'n stopper die gewoon zijn mannetje uitschakelt zou Hendriks ook enorm helpen.

De kans op directe promotie is weer wat geslonken, maar het is nog niet onmogelijk. Hoop op een wonder en anders op een wonder in de play-offs.

12    
sjef de gevulde koek

Ik heb gewoon gisteren een speler gezien bij NAC die gewoon werkelijk waar 90 min lang de bal bij de tegenstander in de voeten heeft gespeeld en 20 keer zn man liet lopen. Ik ga al heel lang naar NAC maar ik geloof niet dat ik ooit iemand zo slecht heb zien spelen.

19    
Scheppioni

@ Berchekova
Die clown steijn heeft het al aangegeven, malone is onomstreden !!! Dodelijk voor de ploeg en spelers zoals Moise, echt van de zotte dat een trainer zoiets roept !

8    
SjorsNac

Het is eigenlijk zoals in het begin van het seizoen matig spel maar toch met geluk winnen. Ondanks dat er een reeks overwinningen is neergezet snap ik de kritiek wel, dat gaat niet over de punten maar het vertoonde spel, het missen van de echt wil om te winnen, zo komt het in ieder geval op mij over. Elke keer loop je weer achter de feiten aan door een slap begin en vroege tegengoal. Heel frustrerend.

Als ik het seizoen zo bekijken is de thuiswedstrijd tegen jong ajax eigenlijke de enige pot waar ik rustig op de bank heb gezeten en dacht dit gaat helemaal goedkomen.7    
BREDA 1965

Gevulde koek...ik heb een heel NAC-elftal nog nooit zo slecht zien voetballen,en dat week-in week-uit.Zelfs de boys in de jaren 80 waren beter,die hadden nog wel inzet

12    
Wolfmanjack

De man die voor rust moet zorgen brengt onrust in de verdediging. Helaas hebben we maar een Lex Immers en zagen we gisteren helaas dat we er tien nodig hadden.

9    
Geelzwartwit

Gelukkig zitten de overige 15 selectiespelers heel dicht op de basisspelers en maakt het niet zo heel veel uit wie er speelt want de verschillen zijn klein. Puur op basis van wie de betere vorm heeft of de accenten die mbt de tegenstander nodig zijn wordt bepaald wie er speelt.
Wat dat betreft zitten we in de luxe positie dat de verschillen met de reserves klein zijn. Dat wilde ik ook. Ik vond dat als we voor promotie wilden gaan we alle posities gelijkwaardig dubbel bezet moesten hebben.

Nou en nu Steijn? De reserves zijn dus van hetzelfde niveau. Wat ontbreekt is een ingespeeld team wat speelt zoals het in de KKD moet. Steijn je zei het vooraf zelf al in het interview. In de KKD speel je vrij uit met inzet en men wil voetballen vanuit opbouwend aanvallend voetbal. Vanaf dag 1 had je je team daarop moeten trainen. De routiniers en een Sydney en Bilate hadden het verschil wel gemaakt.
Behalve met Cambuur.. Maar ow wacht die spelen dan ook op die manier.

Handig weetje is dat het ook past bij Nac.. Vrij uit voor de winst spelen. Inzet en willen winnen. Voetballend opbouwen. Daar zit het draagvlak bij de meeste supporters. Ik hoop dat Ton zijn NAC stempel kan drukken. En het er in alle geledingen eindelijk weer eens in terug krijgt. Ton en Lurling daar zit mijn hoop momenteel. Niet mbt promotie maar wel mbt dat NAC in sportieve zin op zijn minst met inzet en overtuigend voor de volle winst gaat spelen en dat NAC weer een lastige tegenstander voor heel veel clubs gaat zijn.

Succes Steijn. En vooral meer wijsheid

3    
Nico

Rotop Steijn!

-2    
Ome Cor

Dion is een lieve jongen, zachte bedeesde stem.... beetje de ideale schoonzoon.
Maar los van het feit dat mijn dochter geen interesse heeft in deze jongen aan haar zijde vraag ik me af of hij ook wel eens de boze, schreeuwende, scheldende aanvoerder is die zijn team tot de orde roept.

Ondanks zijn eigen fout(en) moet hij er staan als een leider.
Al moet Steijn hem sowieso niet opstellen als verdediger..... maar daar zijn we het wel over eens, denk ik.

5    
Maarten

Voetbal is bijna wekelijks slecht alleen de resultaten verbloemde het. Dit zag je mijlenver aankomen.

8    
De muzikant

Eerste doelpunt was geen overtreding, Malone liet zich (wederom) kinderlijk eenvoudig wegzetten. Bij het tweede doelpunt was de "grote meneer" heel erg druk aan het wijzen en aan het coachen waardoor hij te laat instapte. Wat er daarna verder bij Olij gebeurde is hier alleen maar een voortvloeisel van, maar in eerste instantie is dit doelpunt dus ook door falen van Malone. Waarom Steijn Maria perse wilde is voor iedereen een raadsel. Zou een goede speler zijn.... Beter dan de dure Spanjaarden. Met alles wat we nu sportief en financieel mislopen kunnen we alleen maar concluderen dat het voor NAC financieel gunstiger was om Maria niet te contracteren. Deze trainer moet echt zo snel mogelijk weg bij onze club.

5    
Kees

Er zit geen plezier in deze selectie

5    
Marti

Hoorde ik het nu goed , zei heij nu ik heb alle vertrouwen in volgende week , ik zag vandaag ook weer strijdlust ! Hij vergeet er volgens mij bij te zeggen strijdlust bij volendam :

-4    
Cool Hand

Samenvattend: als NAC dramatisch speelt en wint, is alles koek en ei. Als NAC dramatisch speelt en verliest, is alles waardeloos en moeten de meeste spelers en de trainer oprotten. Misschien beter om een stapje terug te doen en kijken naar de speelwijze, de spelopvatting, de tactiek, de automatismen. Zijn die er? Boekt het team progressie? Analyseer en oordeel, nu schreeuwen we allemaal maar wat op basis van het resultaat. Best kortzichtig.

2    
Marti

DE MUZIKANT : idd deze trainer heeft geen trainers capaciteit , en zeker geen kennis van financiele inzichten , je kan toch wel simpel denken ,van geld geld maken maar hij heeft veel geld in het putje gegooid , dus als Ton Lokhof hier komt kan hij helemaal niets , alleen zeggen tegen steijn geef eens trainingen zoals het hoort , maarja die capaciteit heeft hij niet zo blijkt heel hetseizoen al ,dat is het enige wat Ton kan doen ,

2    
henk

@Cool Hand
Er wordt juist geroepen omdat de spelopvatting te afwachtend en voorzichtig is. Er lijkt weinig progressie te zijn. Tactische keuzes zijn regelmatig onbegrijpelijk. Qua spel is er ook geen progressie waarneembaar. Als dan er niet wordt gewonnen blijft er niks over. Als je Volendam vroeg afjaagt, bij de strot grijpt, probeert te voetballen en je verliest dan alsnog dan hebben de meeste er wel vrede mee. Er zijn in dat geval wel aanwijzingen op verbetering. Het geluk is dan eens op. Wat kortzichtig is om te stellen dat een winnende trainer gelijk heeft. Vooral als dat tegen kleintjes is. Daarvoor is het te labiel. Ik had overigens hetzelfde commentaar in de voorgaande zes wedstrijden die we (vaak met hakken over de sloot) wel wonnen.

-1    
Cool hand

Klopt Henk, mijn punt is dat velen laten hun oordeel afhangen van het eindresultaat. Dat vind ik onzin. Op lange termijn zijn de andere aspecten veel belangrijker. De extremisten beginnen al als NAC 1-0 achter komt.

0    
Cool hand

Excuses voor de zeer kromme eerste zin.

4    
The Cosmic Gate

Ik hoor hem zeggen: in het veld ben je op volle snelheid....wow als dit volle snelheid is moet ik me echt nog meer zorgen maken hoor.
Malone is weer eens van invloed, en volledig door het ijs gezakt en daarmee volledig aanvoerder onwaardig

0    
Moppernac

Dit soort voetballers (zoals Malone, Maria en Adilehou) interesseert een club als NAC hun helemaal geen ene moer.
Ze gaan liever naar hun eigen cultuur om de bank warm te houden, dan de belangrijkste wedstrijd te spelen tegen De Graafschap om promotie en om daarna nog eens 10 dagen in quarantaine te moeten.
Oh oh oh wat geef ik om mijn club zeg.
Zelfs spelers als Depay, Neymar en heel Frankrijk en Lukaku , de Vrij en heel inter Milaan mag niet weg en dan mogen 2de hands spelers die bij NAC spelen naar de andere kant van de wereld. Belachelijk!!!!

Het maakt mij niet uit dat ze gaan , want ik ben ze liever kwijt dan rijk, maar het gaat om het principe.

1    
Kisku

Noem buiten almere is een wedstrijd op dat je beter was,als nick minder keept en tom haye zijn dag niet heeft is het niks

0    
Pik

@p

Vdp scherp ? Schei toch uit man... was echt niet hersteld van vorige week!

Als ze caleb ewan niet kunnen lossen die in zijn jonge jaren hier in west Brabant nog geen viaduct op kon is er ook weinig scherpte bij de 3 top favorieten... was net als gisteren een kut koers

0    
Bor de Wolf

Malone had op Immers zijn plek moeten staan.
Onze donkere sloper van de bank af en die achterin op het plek van Malone.
Dan was de balans veel beter geweest.
Maar misschien ben ik daarom nooit trainer geworden.

Laad alle berichten na dit bericht in