Wij gaan niet opzij

BSR TV: Dion Malone na NAC-Excelsior (4-1)

Das Phantom

Dion Malone schoof vandaag een linie terug naar achteren. In de verdediging oogde hij solide en maakte hij een aantal puike slidings. Na afloop konden we hem dan ook alleen maar complimenteren.

Bron:
B-Side Rats
17 Reacties
128   2  
Chris W.M.

Is dit dezelfde Malone als die al ruim een jaar bij NAC speelt? Nog nooit zo ontspannen voor de camera gezien joh. Mag ie vaker doen. En spelen zoals vandaag ook overigens.

87   5  
Mvgmarty

Appreciation post voor hoe Malone speelde!!

128   2  
Chris W.M.

Is dit dezelfde Malone als die al ruim een jaar bij NAC speelt? Nog nooit zo ontspannen voor de camera gezien joh. Mag ie vaker doen. En spelen zoals vandaag ook overigens.

73   7  
Ric

Respect voor Malone. Wordt hier gewoon in 99% van de gevallen verantwoordelijk gehouden voor de shit op de momenten dat het slecht gaat.
Al zo vaak gezegd….
Steun godver gewoon je eigen spelers!!!!

24   6  
Tip

Prima speler.

17   2  
Geelzwartwit

Fijn dat hij duidelijk maakt dat zijn mindere potten ook komt doordat hij verkeerd gebruikt werd en dat zelfs zelf vooraf had aangegeven...

Zoals zo vaak. Trainer zet een speler op zijn beste/favoriete positie.
Waarom eerste zien dat het niet werkt en dan pas wel???

3   30  
Nicky

Omdat ZE wat power en kracht miste....


Je zou zeggen dat het WE is....

25   2  
Die ne gast

Ik zag Malone ook redelijk coachend bezig, waardoor Mashart ook beter was dan normaal.

Die nummer 4 van Excelsior maakte weliswaar een eigen doelpunt, maar vond ik verder wel echt een goede verdediger.

5   10  
RV

Malone altijd een goede speler gevonden en nergens op beoordeeld. Ik vind potentieel Adilehou echt wel heel veel beter op die positie. Zou stonde zijn als hij het slachtoffer wordt.

25   1  
ZNDRT-FanaticZ

Malone speelde vandaag een fantastische wedstrijd. De gehele verdediging leunde op zijn inzicht. Klasse pot, hopelijk meer van dit...

19   0  
NAC!!!

Ik moet eerlijk zijn, ik heb hem al vaak met de grond gelijk gemaakt. Maar heb zelf gisteren een meer dan prima Malone zien spelen.
Trek deze lijn door man, dit was goed ;-)

23   8  
Nr. 20

Echt deze speler verdient echt de excuses van een groot aantal supporters. Keer op keer maar weer kritiek ook als hij er zelf niet eens iets aan kon doen. Was afvalputje waar alle frustraties lekker samen kwamen……en dan toch netjes eke keer voor camera verschijnen en dan gisteren zo’n pot spelen. Naast Haye een keer dan prima wedstrijd Malone!! Persoonlijk zou ik zelf spelen met verdediging bakker - Malone - Rosler- Ligeon. Maar dat is aan de trainer. Klasse Malone. Hopelijk een goede serie nu!

17   7  
Badeend

Excuses lijkt me wat overdreven. Malone speelde echt ronduit slecht driekwart van vorig seizoen, werd steeds maar opgesteld (goed, dat is een keus van de trainer) en was wel aanvoerder. Je kunt de oorzaak van wanpresteren wel altijd buiten jezelf leggen, maar dan moet je ook geen credits ontvangen als je een keer wél goed functioneert.

De wedstrijd gisteren was goed, al deed hij soms ook vreemde dingen, maar daarvoor speelt hij bij NAC en niet bij Ajax. Op basis van gisteren lijkt centrale verdediger voorlopig dan toch zijn meest geschikte positie, vooral als hij Haye wat meer vooruit jaagt (dat kan met wat meer opbouwende kwaliteiten centraal achterin) en anderen coacht. Wel een zegen - voor hem - dat hij geen aanvoerder meer is, zo lijkt het.

9   11  
Scheppioni

Malone voetbalde zeker prima !! Het zou zo prima zijn nu Marijnissen naast hem, dan Bakker op schuiven naar links dan is veel opgelost !!

11   5  
Tip

Je moet het nu natuurlijk laten staan zoals het stond. Als je met 3-0 wint van ADO en 4-1 van Excelsior kun je van iedere keuken club winnen. NAC zal best nog wat punten verspelen maar er ook veel binnen harken. NAC had gisteren op de juiste momenten genoeg mensen achter de bal. Bij Malone zie ik zijn harde en zuivere tackle graag. Daar kun je zoveel mee corrigeren. Ik zou als ik de Graaf was dit elftal laten staan en andere spelers duidelijk maken voor welke positie ze in aanmerking komen bij blessures. Zodat plaatsen dubbel bezet zijn. De overwinning van gisteren kwam precies op tijd.

10   3  
Ivo

Malone speelde een prima wedstrijd, ik heb het gevoel dat Bakker ook beter speelt met een zekere speler naast hem. Adilehou en Rosler doen soms onvoorspelbare dingen, dat is vervelend in de verdediging.

Laat Malone maar lekker staan zo, met zijn ervaring is dit de beste plek voor hem.

Ligeon op rechts wordt ook sterker, ook in de combinatie met Antonia heb ik leuke dingen gezien, zeker in de 1e helft.

De linkerflank blijft het zorgenkindje. Je mist power, er wordt niet ingegrepen, daardoor kwam de ene na de andere voorzet voor de goal. De tegengoal ontstond ook door slap ingrijpen op de linkerflank. Daardoor kantelde de wedstrijd en hadden we zo maar kunnen verliezen.

Helemaal niet nodig en Kestens, de Rooij en Mashart moeten er gewoon blijven inkleunen als dat nodig is. Desnoods de bal over de zijlijn of wegrammen als dat de angel uit de aanval haalt. Het is allemaal veel te lief.

35   1  
Enkhuizer

“Ik ga nog liever dood dan dat we deze verliezen”


En wij dachten dat Malone geen NOAD had

16   2  
Beter de Laat dan nooit

Als hij zo blijft spelen onomstreden.

Laad alle berichten na dit bericht in