Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC-Excelsior (4-1)

Das Phantom

Edwin de Graaf was na de overwinning van NAC tevreden gestemd. Hij zag voor het eerst een solide verdediging en kon alvast verklappen dat die de volgende keer ook mogen starten. Hij genoot van het avondje NAC en stond ons na afloop te woord.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the match: NAC - Excelsior (4-1) 75 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Dion Malone na NAC-Excelsior (4-1) 17 reacties
53 Reacties
166   4  
Heksenketel

Heerlijk avondje! Het zal wel weer een boete geven, maar ik heb genoten van de fakkels en gele rook! Je voelde meteen dat dit iets deed met de spelers en het hele stadion!

37   2  
NAC4Ever

Fijn dat we weer konden genieten.
Alsjeblieft, trek dit door!

Minpunt:
De laatste pass in en rond de 16 (vooral de eerste helft).

166   4  
Heksenketel

Heerlijk avondje! Het zal wel weer een boete geven, maar ik heb genoten van de fakkels en gele rook! Je voelde meteen dat dit iets deed met de spelers en het hele stadion!

44   7  
Tip

NAC heeft publiek nodig. Je zet toch met 4-1 de nummer 1 op zijn plaats. Klasse.

29   65  
The Cosmic Gate

Nu Velenas nog wisselen en de rest laten staan

61   24  
Fred1

Door de overwinning moeten we natuurlijk niet de realiteit uit het oog verliezen in al onze euforie.
Bakker is achterin natuurlijk een drama en Velanas is op het middenveld een bron van balverlies en gebrek aan discipline en conditie.
Ik verbaas me dus om het feit dat hij Velanas nooit wisselt, ik verbaas me ook ( als je Marijnissen hebt ) dat je Bakker laat staan en zegt dit zelfde duo volgende keer weer op te stellen.
Bakker, Velanas, Azagari en Mashart zijn toch de pijnpunten in dit team, je krijgt ook steeds uit het niets goals tegen omdat er niet wordt doorgedekt of meegelopen door de middenvelders.
Je kan als de tegenstander aan de bal is en de aanval zoekt niet zonder tegenstander staan.
Onmogelijk .

12   3  
Kipiani

Drie punten erbij. Eerste helft geeft vertrouwen, tweede helft niet.
Lekker gewonnen. Goed weekend.

14   25  
Rob

Het niet meelopen en niet dekken van de middenvelders ligt de oorzaak bijna altijd bij Haye. Zet die alsjeblieft wat dichter bij Ralph zodat hij voor het doel van de tegenstander gevaarlijk word, daar waar hij heel goed in is

20   0  
Twan en cor

Vanavond weer sinds lange tijd een mooie avond gehad! Geel doekje na een geweldig mooi doek maakte het af!

18   4  
Nicky @Kipiani

Nee tweede helft was zo kut met 3 goals voor NAC...

9   15  
JN

Ik vraag me echt af hoe hij weer op het idee komt een nieuw centraal duo op te stellen en Mashart, maar…
Winnende trainer heeft altijd gelijk! Top Edje! Breda heeft eindelijk weer kunnen juichen!

8   43  
Nachoreca1

Zal het maar gezellig houden....mooie overwinning en hopelijk de weg naar boven ingezet...
Maar heb naar een niveau zitten kijken van beide teams....🤨😔

69   12  
Die ne gast

Vond Agougil een verademing t.o.v. Azzagari. Goede wissel.

Mijn eerste reactie bij het vuurwerk was ‘Eikels, dit gaat NAC veel geld kosten’, maar daarna dacht ik: F*ck it, mooie middelvinger richting directie en KNVB. Schijt aan alles, Wij zijn NAC!
De verschillende directies van de afgelopen jaren hebben NAC miljoenen gekost. Voor deze ene keer mogen wij supporters ook wel eens een keer een kostenpost zijn ipv een inkomstenbron.

Het kan trouwens zijn dat ik nog van mening van verander als de KNVB ons een wedstrijd zonder publiek oplegt…

28   4  
D'n Dikke

Mooi dat Edwin aangeeft gewoon lekker te genieten van de sfeeracties. Hoe is het toch mogelijk dat de KNVB dit soort geweldige acties wil verbannen en deze sfeer in wil ruilen voor een bioscoopzaal zitten en zwijgen!

Heb de eerste helft genoten van het veldspel, jammer dat de laatste pass dan constant niet aankomt. Goed verdedigd van Excelsior en slordig van ons. Maar een goed gevoel om op door te bouwen. Ook top hoe duidelijk onze trainer is over invallers, zoals het mindere invallen van de Rooij. Dit is weleens anders geweest.

Hopelijk op deze voet verder gaan, HUP NAC!

58   0  
RaraNAC

Front076,

Dank je wel!

17   5  
Moppernac

2de periodetitel word voor NAC, 10wedstrijden 27punten.

62   3  
Kinderkaartje

Heb t al gezegd in de live blog maar nu nog maar een keer.

De actie van de gele pakken en hun vuurwerk gaat ons knaken kosten.

Maar ik als ouwe lul vond het fantastisch. Dit is toch het rauwe randje wat NAC NAC maakt en waarom we allemaal zoveel van deze club houden.

Onderaan in de juup, uitverkocht huis, en dan zon sfeer actie.
Priceless.
Sorry KNVB, maakt me niet uit hoe hoog de boete gaat zijn, voor de club of individuen , maar ik ga echt zorgen dat ik de gestraften ga helpen in hun straf. Met alles wat ik kan missen.

Dit was weer een legendarische!

16   1  
Enkhuizer

Nachoreca1 zat duidelijk binnen ergens aan een bar.

Ik heb in de eerste helft echt genoten vh spel

26   4  
Nr. 20

Wat gun ik dit de trainer. Ja hij is beginnend. Nou en laat hem leren en ga achter hem staan. De betweters hier hebben ws zelf nog nooit een groep getraind of al eeuwen geleden. Hopelijk nu een servetje. Wat betreft de sterachtige…zal geld kosten maar was mooi signaal wat meteen de sfeer en toon bracht en dat is wel gewoon NAC!

10   7  
Fan uit Zevenbergen

Is de nieuwe eigenaar al bekend ???

Hup Nac

38   1  
SjorsNac

Ik hou niet van die crowdfunding shit maar voor de volgende sfeeractie als gisteren of dekken andere kosten doe ik mee! Was mooi gezicht, men wil een “rauw” randje dan is dit gewoon top, thanks mannen!

10   6  
Scheppioni

Duidelijk Ed, goed verwoord, alleen zou ik toch maar ene plek nog onder de loep nemen, dit gaat ons nog punten kosten !!! Praat anders eens goed met Thom, die was terecht laaiend, al was het best zielig, want tis niet van niet willen maar verre van het niveau aankunnen !!!

7   13  
Tip

Juist tweede helft geeft m.i. eveneens moed omdat NAC het, op 1 moment na ,eindelijk behoorlijk goed dicht hield. NAC heeft niet de ploeg om 90 minuten sprankelend aan te vallen. Welke ploeg in de keuken wel ? Dat 90 minuten aanvallen hoeft ook niet.
Betreffende Marijnissen , ik denk echt een vraag aan de Graaf op de forumavond.
Het lijkt me sterk dat een gediplomeerde technische staf die Marijnissen steeds aan het werk zien niet zien wat wij wel menen te zien. Maar ik ben benieuwd naar het antwoord van de Graaf op de vraag waarom Marijnissen niet in de basis staat. Publiek gisteren ook perfect, NAC kan niet zonder publiek.

12   8  
ome cor

Ed heeft het nog ff tegen gehouden, maar Malone is weer terug achterin omdat hij daar beter is dan Adilehou en Rösler.... tenminste vandaag deed Dion het goed genoeg. Volgende wedstrijd wordt er wellicht weer geklaagd....

En als de gepasseerde internationals bij NAC zouden vertrekken is het natuurlijk belachelijk en de schuld van Manders.

Deze wedstrijd was ouderwets genieten. Na corona en de slechte start een zege om dit te zien, maar we zijn er nog lang niet
Eęn zwaluw maakt nog geen zomer, maar hij laat je er wel hoopvol naar uitkijken.

Hup NAC
Hup Edje

11   0  
Tram

Geweldig voor de trainer en de hele ploeg. We hebben een topavond gehad. Van Schuppen geweldig en ik heb ook genoten van Antonia.
Fijn weekend allemaal en hup NAC!

6   7  
Scheppioni

Hey Tippie, daar voetbal je toch een voorbereiding voor, dat gaf het toch heel duidelijk weer, alleen beginnende trainers vallen graag terug op naam, misschien is het voor Ed goed een snel cursusje met oud ploegmaat A.S. !!!

17   3  
Ivo

Ik ben heel blij met het spel in de 1e helft, kort op de tegenstander en dominant. Toch waren er ook aandachtspunten. Seuntjens krijgt een paar keer de bal in de 16 maar kan dan niet schieten en de bal ook niet kwijt. Kestens komt 1 op 1 voor de keeper, die kansen moeten er dan wel in, ook op dit niveau.

De 4-1 is wel geflatteerd en in de 2e helft had deze wedstrijd heel vervelend kunnen eindigen als Olij bij 1-1 stand die geweldige redding niet maakt. We speelden in die fase heel slecht en gaven de tegenstander veel te veel ruimte om te voetballen. Dan mis ik echt spelers die even de slimme overtreding maken of de bal het stadion in rausen.

Typisch voorbeeld was ook dat er echt minutenlang wissels klaarstonden (Azzagari gaf aan dat hij niet verder kon) maar niemand bij machte was om de bal over de lijn te krijgen. Het was bijna apatisch.

We hebben een hele jonge ploeg, gisteren viel alles onze kant op, maar laten we nu niet denken dat we even een reeks wegzetten. Ik hoop stiekem op een transfervrije linksback want we missen daar echt iemand die ingrijpt. Ook Excelsior speelde bijna alles over hun rechter / onze linkerkant. Het wordt een beetje genant.

21   2  
Beter de Laat dan nooit

De Rooy en Mashart krijgen de schuld van de tegengoal , maar ik vind de rol van Ligeon veel kwalijker. Laat Dallinga uit zijn rug lopen en steekt zijn hand omhoog voor buitenspel. Vervolgens laat hij zijn directe tegenstander voorbij hem lopen die de rebound binnen tikt.

6   2  
Tegel

En waarom probeert Bakker niet nig een sliding eruit te gooien?

4   3  
Tegel

En waarom probeert Bakker niet nig een sliding eruit te gooien?

19   2  
Henri

Laten we zeggen een positieve afsluiting van de eerste periode. Hopelijk een opmaat voor een goede tweede periode.
Zoals ik en Fred1 al eerder zeiden hoort Malone in deze selectie centraal te spelen. Volgende stap moet zijn Marijnissen links centraal en Bakker linksback. Dat is in deze selectie de meest evenwichtige defensie en daar zit het meeste groeipotentieel in met Marijnissen en misschien Bakker. Goede invalbeurt van Van Schuppen met twee assists binnen twee minuten. Een goede voorzet en en mooie steekbal en dat in 12 speel minuten. Van Schuppen laat in zijn speelminuten tot dusver meer zien dan Velanas in deze competitie. Van Schuppen heeft alles (drive, snelheid, scorend vermogen, duelkracht, laatste pass) wat Velanas niet heeft. Daarnaast denk ik dat De Rooij best weleens de oplossing kan zijn voor de spitspositie als snelle, beweeglijke en scorende spits naast of voor Seuntjens. Van de nood een deugd maken.

11   3  
Scheppioni

Prima verwoord Henri !!!
Aanvullend vond ik Azzagari wel prima gisteren, zeker met name veel meer balans in het elftal, de tweede helft zocht excelsior de zwakte bij ons NAC goed op, dat was even een gevaar, maar liep gelukkig goed af .....!!!

12   2  
DunErwt

@TIP

Met "publiek" bedoel je de supporters die in jouw ogen allemaal schuldig zijn van het verval🤔beetje hypocriet vindt je zelf ook niet.

Prima wedstrijd!

35   0  
Martinus

Gisteren was over het geheel prima.

Waar ik me wel zorgen over maak is kritiek op Azzagari (en andere jonge gasten). Vorig seizoen werd constant geroepen dat Azzagari geen kans kreeg en nu kan hij weinig goed doen, nu hij voor de leeuwen is geworpen.

Agougil wordt op basis van deze invalbeurt ook (terecht) geprezen, maar ik ben bang dat als hij ineens veel moet gaan spelen en een belangrijke positie speelt in de ploeg, hij ook neergesabeld wordt bij elke mindere wedstrijd.

Laten we die jonge gasten wat meer koesteren en ook de tijd gunnen zich te ontwikkelen. Ze gaan van een absolute bijrol (onder MS die alleen ervaring wilde) naar een belangrijke plek in de selectie, dat is nogal een stap.

12   11  
Nero

Die jongen die erin kwam 10 keer beter dan azaggari

11   0  
Pannelap

Eens dan wordt de hemel stralend blauw!!!!

Dank je Boris, kanjer!!!!

Hup NAC

8   7  
Mc Guyver

Gisteren eigenlijk wel compliment voor scherpte welke nu aanwezig was binnen nagenoeg de hele selectie. Zo'n sfeeractie draagt daar zeker aan bij. Vindt alleen Antionia veel te lui in het veld hij jaagt als enige niet mee. Snapte daarom ook de wissel van De Rooij voor Kestens niet hij verdedigd wel goed mee terug en zat net in lekkere fase. Ook beginnersfoutje van de Graaf om met zo'n krappe marge van 1 doelpunt te gaan wisselen om een De Rooij due nog niet top is speeltijd te gunnen dit liep bijna verkeerd af.

25   7  
Fred1

@ Henri we vergeten één iemand te noemen Sabir Agougil, een van de twee talentvolle zonen van kapper Hamid in Etten leur. ( zijn broertje is naar Ajax )
Enkele jaren geleden had ik Addy Brouwers al eens getipt om hem eens te bekijken.
Sta er van te kijken dat hij uiteindelijk toch bij NAC terecht is gekomen.
Deze jongen heeft alles en had bij elke club in de KKD al basis centraal op het middenveld gestaan.
Heeft veel meer drive en voetballend vermogen dan Azagari, heb er gisteren in zijn invalbeurt meer van gezien dan van Azagari, Azagari is slordig en onverschillig , terwijl hij het wel kan maar het op een of andere manier liever op 75% doet.
Juist het invallen van Sabine en Boris maakte het verschil, maar dan loopt er nog steeds Velanas tussen en dat is toch een van de grootste pijnpunten in dit team, te veel om op te noemen waarom deze jongen niet geschikt is voor de basis en vrijwel bij elke tegengoal de inleiding is geweest.
Het ontgaat mij volledig waarom deze speler is gehaald en wie daar verantwoordelijk voor is .
@ Henri, kan jij je Guus van Schijndel nog herinneren, “ toetje “ noemden wij hem bij NAC, die Velanas zou zijn tweelingbroer kunnen zijn, precies hetzelfde dromerige type die gedurende een wedstrijd nooit de focus kan krijgen en alleen maar verkeerde dingen doet.
Je wacht op het moment dat hij bloempjes gaat plukken op het veld.
Dergelijke jongens in je team daar wordt je gek van, net zo gek als dat sommige trainers met dit soort types schijnen te dwepen al ontgaat mij volledig waarom.
Ik bemerk dat Velanas vaak tijdens de wedstrijd hoog in zijn ademhaling zit en lucht tekort komt waardoor hij de boel laat lopen.
Hij overziet het vaak ook niet en is erg slap in de duels.
Verbazingwekkend dat een trainer niet ingrijpt zéker omdat ook een Lurling op de bank zit die een broertje dood heeft aan dit soort prima Donna's.
Verder ben ik het ook met Henri eens dat Bakker naar links moet en Marijnissen er tussen.
Voetbal is toch geen hoger Wiskunde?
Ik wil een team weleens zien met van Schuppen op de plek van Azagari en Agougil op de plek van Velanas dan zit er veel meer lef voetbal en explosiviteit in precies wat nodig is en precies waardoor Seuntjens in zijn kracht komt want die loopt zich het apelazerus door die gasten die er nu in staan.
Kijk de wedstrijd eens terug dan komen we gewoon goed weg en zien we dat Mashart en Bakker het verdedigend niet kunnen bolwerken en Velanas en Azagari verdedigend soms totaal niet meedoen.
Ik vind het écht onbegrijpelijk dat de trainers dit niet zien, en dan kan je ook zien dat onze trainer zich niet in positieve zin onderscheid van al zijn middelmatige generatiegenoten die het warm water opnieuw dachten uit te vinden.

9   6  
Geelzwartwit

Fred1.

Ga eens een bakkie doen met Lurling en De Graaf. Precies zoals je zegt geen hogere wiskunde van maken. En vooral niet in de kkd. Het feit alleen al dat Malone nu weer op de door hem zelf gewenste positie goed speelde maar er eerst verliespotten aan vooraf moesten gaan om Malone toch maar daar neer te zetten.. Te erg. Een Seuntjens die zich suf loopt en dat is niet richting de goal van de tegenstander

17   7  
Fred1

@ Geelzwartwit, ik begrijp ook niet waarom je eerst 10 x op je bek moet gaan om uiteindelijk toch tot de basis te komen die er vanaf het begin had moeten staan .
Het is het bewust inleveren van punten omdat je o zo graag je stempel wilt drukken.
Wat ik té veel hoor bij NAC is dat er zó goed wordt getraind en op een héél hoog niveau en dat dit de graadmeter is .
En dat noem ik erg kortzichtig.
Als het louter om trainen zou gaan dan had de hele wereld zich nooit mogen verbazen over het genie Johan Cruijff.
Ik spreek uit ervaring, ik heb spelers meegemaakt die op trainingen alles deden en konden maar geen wedstrijdmentaliteit hadden, moet je die dan opstellen op basis van het leuke trainen?
Vergeet ook niet op een training doe je ook partijtjes tegen elkaar en speel je tegen een team wat van het veld werd gekegeld door pubers van jong Ajax, allemaal onvergelijkbaar.
Maar als ze zouden willen praten met een nitwit als ik dan zou ik dat best willen hoor.
Heb ervaring zat in het voetbal, maar ben helaas op mij 18/19 al afgekeurd voor betaald voetbal en dan nemen ze je niet meer serieus ha ha .
Dus mijn ervaring zit vooral in opleiding, scouting en trainen.
Maar ik blijf er bij dat vaak te denigrerend wordt gedaan in het betaalde voetbal over trainers die niet in de top hebben gespeeld of van een cios komen.
Onterecht.

11   0  
Fritske d'n Olifant

Wat een wedstrijd! De eerste helft begon goed met een aantal goede kansen van NAC, maar het ging steeds mis in de afronding. En net als je het niet meer verwacht is daar Sir Thom Haye met zijn geweldige vrije trap!

De tegengoal was een opeenstapeling van fouten. Onterecht wordt alleen naar Mashart gewezen (lekker makkelijk). Maar balverlies door een linksback op de helft van de tegenstander zou normaal gesproken niet tot een tegengoal mogen leiden. De ervaren jongens als Ligeon, Bakker en Malone gingen vervolgens ook allemaal de fout in of deden niets. En daarna kreeg Excelsior nog een aantal kansen om op 1-2 te komen. Maar wij hebben Olij! Aan zo'n Bakker zie je gewoon dat hij een gemaakte verdediger is. Bij ADO was hij een draver op het middenveld, een waterdrager. Eigenlijk zoals onze huidige trainer. Maar die zou zichzelf ook niet centraal achterin opstellen. Verdedigen is een vak.

Azzagari vond ik bij vlagen heel goed spelen. Die bal op Antonia waaruit de 2-1 viel en de pass in de eerste helft op Haye waaruit hij bijna 1-0 maakte verraadde zijn klasse. Hij heeft echt nog wel verbeterpunten, laat zich nog te vaak opzij zetten en moet dus nog wat flinker en brutaler worden, maar ik vind hem wel een potentiële basisspeler voor NAC 1. Ook Agougil viel me op. Technisch begaafd en sterke speler. En natuurlijk Van Schuppen, wat een heerlijke speler. Gaat zich steeds beter ontwikkelen en heeft de juiste drive en mentaliteit zo lijkt het. Verder heb ik genoten van Kaj de Rooij. Wat een manier om terug te komen en wat een goal. Met alles wat hij vorig seizoen en dit seizoen heeft meegemaakt. Als hij heel blijft gaan we nog veel plezier aan hem beleven. Haye, Seuntjens en Olij blijven de pijlers onder dit NAC. Je zag met name bij Haye de absolute drive. Was even bang dat hij rood zou krijgen na die onbesuisde actie, maar gelukkig werd hij door Makkelie gespaard. Al met al een mooie avond en hopelijk is dit de ommekeer.

5   2  
Mo

1e helft was qua spel tot aan de 16 oke, maar in de 2e helft vielen we ver terug en dreigde we te verliezen. Zodra die terugval plaatsvindt, moet de trainer meteen wisselen! Een leerpunt voor De Graaf!!!!!!

De invalbeurt van De Rooij was slecht, maar bij het doelpunt bewees hij zijn klasse!

De andere invallers deden het goed!

12   8  
Geelzwartwit

@bsiderats graag fred1eens in de podcast en dan graag over algemeen breed voetbalvisie en niet overde laatste wedstrijd

Zal interessante podcast worden
Hopen dat ze bij nac meeluisteren

12   7  
Kipiani

Vrijwel alles wat Fred schrijft is raak.
NAC man !
Complimenten.

4   9  
Tip

@Dunerwt. Als je niet met de massa mee roept en je durft tegen de stroom in te roeien ben je volgens mij niet hypocriet. Dus daar herken ik me niet in. Waarom zou trouwens beide invalshoeken niet waar kunnen zijn? En als laatste , de NAC supporters in het stadion !! heb ik nooit kritiek op gehad en altijd gecomplimenteerd. In het stadion is wat anders dan internet vind ik. Maar ieder zijn mening. Goei weekend , met 3 punten in de tas zal dat wel lukken. 👍

9   1  
Peer van Eersel

Wat een avond! Heerlijke sfeeractie, als NAC hiervoor stadionverboden gaat uitdelen moeten ze zich schamen. Wat een sfeer, wat een begin, mede daardoor win je deze wedstrijd, Excelsior was gelijk overbluft.....

12   2  
Scheppioni

Klopt Kipiani !
@ Fredje
Ik kan je in bijna alles volgen, maar ik vond alleen gisteren Azagari wel zeker toevoegen, klopt dat het nog soms druistig is maar met hem gisteren veel meer balans .... de tweede helft deed het excelsior slim door de zwakte bij NAC onder druk te zetten .... dus betreft Azagarri zou ik nu laten staan maar v Schuppen og Agougil in ieder geval voor Velanas, ik begrijp precies wat je bedoeld met 'dromige' voetballers, wat kon ik daar net als Haye gisteren bij de 1-1 zo pissed om worden !!!

12   0  
Jantje_076

Bedankt mannen van Front! Ik vond de actie echt geweldig. Heerlijk om te zien dat er een nieuwe generatie op komst is!

7   0  
DunErwt

@TIP

Als je eerst alle supporters als de norm neemt voor een misschien, volgens dd politie geen, bedreiging.
En een paar maanden diezelfde supporters de hemel inprijst dan ben je hypocriet.

7   7  
Henri

@Fred1
Guus van Schijndel kan ik me nog lichtelijk herinneren. Dat is natuurlijk geen goed teken. Ik zie hem nog voor me als een redelijk snelle, atletische voetballer die echter in 37 wedstrijden maar 1 keer heeft gescoord.
Verder vind ik het van GeelZwartWit een enorm goed idee om jou bij de Podcast van BSR te betrekken. Want de analyses van Levien kan ik wel hebben,maar die professor Ivo, die quasi intellectueel over voetbal lult, daar word ik niet goed van. Er zijn zat mogelijkheden om deze podcast interessanter te maken dan wat het nu is. Laten ze met jou de eerste aanzet maken. Buiten het netwerk en vriendengroepje van BSR zijn er genoeg supporters, oud voetballers die goed onderbouwd overvoetbal of commercie kunnen praten. Deels vanuit interesse, ervaring, hobby en/of werk/ondernemerschap.

6   4  
Van "taajlaand

Over een "come back" gesproken....

Fred1 toont hier de laatste weken maar weer een hoe diep het NAC gevoel kan zitten bij ons, supporters én jarenlange sponsors!

Een eigenwijze, bloed fanatieke aanhanger met een eigen mening waar je met een diamantboor nog niet doorheen kan.
Heeft, jammer genoeg al te vaak gedreigd met op te stappen als sponsor en schrijver hier, zelfs na een korte "ban" volgens mij, onder een pseudoniem jaren geleden, maar komt gelukkig weer steeds zeer scherp terug.

Ikzelf vind het heerlijk om steeds weer het fanatisme en meningen van alle "bedweters" hier te lezen, en laat ook soms mijn eigenwijze 'visie' op het NACse hier weten, maar op voetbaltechnisch gebied kan ik alles nog van hem leren.
Over andere randzaken kunnen Fred en ik nogal eens een pittige discussie voeren, maar ik denk dat het "technisch" beleid bij NAC absoluut wijzer en scherper zou worden, mocht Fredje zich daar wat mee mogen/kunnen bemoeien.

Welkom terug Fred.

En dit schrijf ik niet om je wat veren in de reet te steken, maar puur vanwege het feit dat ik je reacties te lang heb moeten missen.

Hoop dat "ons aller BUURMAN", dit ook meeleest en zich weer zou willen laten gelden hier.
Ook zo'n oudere schrijver waar ik altijd van genoot.

Gezellig weekend allemaol, en HUP NAC!

7   2  
Henri

Volledig eens met Van Taajland.

12   3  
Fred1

@ Henri, Geelzwarwit, van ‘Taajlaand ten gepaste tijden zal dat wellicht een keer gebeuren maar daar moet de tijd rijp voor zijn.
Ik ga een keer met die mannen van BSR in gesprek maar nu nog niet en het moet uiteraard van 2 kanten komen.
Ik ben er nog te diep bij betrokken in sommige facetten en dat zou me door velen niet in dank afgenomen worden, heeft ook met integriteit te maken.
Soms is het beter om even op de achtergrond te blijven.
Vandaar dat ik nog even voor de betrekkelijke anonimiteit kies, alhoewel sommigen me al wel kennen.
Ik heb overigens nooit ergens een ban gehad hoor simpel omdat ik me nooit misdragen heb, er zijn diverse oorzaken voor dat ik er een tijdje niet of minder ben geweest er is héél veel gebeurd in de bijna 2 coronajaren die achter ons liggen, vooral in de privé sfeer.
Ik ben wel een keer goed pissig geweest omdat er een bijdrage waar schijnbaar één verkeerd woordje in stond werd geskipt en dat vond ik niet terecht als je dan soms al het gevloek en getier leest hier en dan voorbij gaat aan de inhoud van het verhaal.
Maar dat ligt weer achter ons en we moeten niet achterom maar vooruit kijken.
Dat het bij NAC beter moet dat weet iedereen, maar wat mij vooral al jaren stoort is het eigenwijze en de foute keuzes die keer op keer bij herhaling worden gemaakt er wordt niets geleerd van eerdere fouten.
We blijven emmers zetten maar weigeren het lek in het dak op te sporen en het te repareren.
Ik bemerk dat er te veel ego’s zijn dat het geen vlakke organisatie is , de commerciële mensen weten bijvoorbeeld vaak helemaal niks over het gebeuren bij NAC, als je een product aan de man moet brengen kan dit niet op de wijze zoals het bij NAC gebeurt.
Des te knapper dat ze toch sponsoren binnen halen.
Er valt veel te vertellen maar helaas nog meer te verzwijgen , ik zal blij zijn als de club verkocht is en de bezem er eindelijk eens écht door gaat, het kan ook gezellig zijn als je wél presteert en keihard werkt, wellicht nog gezelliger..😉

4   0  
scheppioni

En nog ene Fredje !!
Scheppioni sluit zich hier ook bij aan, al ben ik wel van mening dat Azzagri op dit moment meer balans in de ploeg brengt, maar Marijnissen, v Schuppen en Agougil daar moet ons NAC met Edje de Graaf nu in gaan oogsten, nogmaals goed zijn hangt geen leeftijd aan !
HUP NAC en BSR met Fredje !!!

Laad alle berichten na dit bericht in