Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na Cluzona - NAC (0-10)

Italo

NAC haalde uiteindelijk de dubbele cijfers in het duel met RKSV Cluzona. Met name na rust liep het aardig en lieten de jonge jongens zich gelden. We spraken interim-trainer De Graaf na afloop van de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
14 Reacties
73    
SCH1912

Heel veel vertrouwen in Edwin! Viel als voetballer altijd op vanwege zijn passie en inzet! Zie het nu ook terug in zijn interview. Realistisch en duidelijk met wat hij wilt!

Bespaar de centen en maar een duo Edwin en Anthony

18    
Nac

Ze zijn bezig met versterkingen. Dit is wel de enigste goede stilte van nu.

Als transfers weer uitlekken en dan daardoor weer niet doorgaat op het laatste moment.

12    
Chris W.M.

Waar was Kortsmit?

-20    
Rob

Open deuren van Edje. Trouwens hij gaat dus de definitieve trainer worden komend seizoen.

18    
Nac

@Rob

Wat wil je dan horen?

We zijn met deze en deze speler bezig.

Deze jeugdspelers zijn goed bezig en deze niet.


73    
SCH1912

Heel veel vertrouwen in Edwin! Viel als voetballer altijd op vanwege zijn passie en inzet! Zie het nu ook terug in zijn interview. Realistisch en duidelijk met wat hij wilt!

Bespaar de centen en maar een duo Edwin en Anthony

16    
Ernie

Laat hem het maar doen dit seizoen.
Beste uitspraak, als je goed genoeg bent ben je ook oud genoeg.

16    
Dun Henk

Lekker laten zitten joh, hij weet wat er bij NAC word verlangd, het bespaart je weer een extra salaris voor een trainer, heeft (denk ik) meer oog voor de jeugd en zal waarschijnlijk geen oorlog hebben met niemand binnen het bestuur.
Mijn vertrouwen heb je Edwin !

-17    
Lamstraal

Over een half jaar kotst iedereen de Graaf weer uit.

5    
Molenschot Loco

Jammer...had graag ook een vraag gehad aan Edwin....of er nog spelers van City deze kant uit komen...je hebt er immers een samenwerkingsverband mee zon lewis type zou heel fijn zijn....

5    
Tuffie

Denk dat immers gewoon weg wil bij Nac maar wil gewoon wat centjes meenemen ,hij zal zijn contract niet zo maar opzeggen.straks met Stein weer naar een andere club


2    
Arie

Ernie

Dat roept vrijwel elke trainer. Puntje bij paaltje stellen ze ze toch niet op.

0    
Ome Cor

Natuurlijk laat De Graaf niet het achterste van z'n tong zien.
Jeugdspelers zullen moeten aantonen beter te zijn dan de beoogde eerste keuze en dan krijgen ze een kans.

Kijk naar vorig seizoen: als Azzagari beter was dan Immers, Haye of Fiorini dan zou hij gespeeld hebben. Volgens de technische staf was hij dat toen niet.
Dan kun je wel roepen dat ie kansen moet krijgen, maar als zo'n jongen speelt en een kapitale fout maakt zegt niemand "ach, pech gehad", maar dan schelden ze de trainer uit om zijn keuze.

Of Edje de beste optie is voor NAC weten we pas achteraf natuurlijk. De mensen die hem het hardst op de schouders slaan die schoppen hem straks ook het hardst onder z'n kont.
Financieel gezien en in de huidige situatie is het zeker niet slecht om een beginnend trainer in eigen gelederen de kans te bieden.

2    
Bonkige Barry

Wat is het een verademing om de Graaf aan te horen ipv steijn.

Zegt natuurlijk niks over komend seizoen, maar heb goede hoop dat we iig meer een speelwijze en vreugde gaan zien die bij onze club past.

Hoop dat de betere mannen van vorig jaar blijven🤞

0    
Dutchbird

Als speler was er niks mis met Edje. Als trainer heeft hij al een schram opgelopen toen hij na de vechtpartij met Donny Gorter werd weggestuurd uit den Haag. Verder kleeft Steijn aan zijn imago. Maar op de podcast van BN/DeStem was Ralf Seuntjens best lovend over de trainingsstof van de Graaf. Als hij geen praatpop van Manders is mag hij van mij blijven.

Laad alle berichten na dit bericht in