Wij gaan niet opzij

BSR TV: Thom Haye na Cluzona - NAC (0-10)

Italo

Middenvelder Haye kwam tegen Cluzona voor het eerst tot wedstrijdminuten in de voorbereiding. Na zijn vakantie richt Haye de blik weer op het komende seizoen. We spraken hierover met hem na afloop van de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
13 Reacties
92    
Ollie bier halen

Hoop echt dat Thom blijft. We hebben hem hard nodig!! Alleen laten gaan als er een transfervergoeding a la Van Hecke tegenover staat.

64    
Jf

Thom is eerlijk en ook wij willen het liefst het hoogste niveau dus die begrijp ik helemaal. Echter hoop ik dat hij blijft. Een van de jongens waarvoor je naar het stadion komt.

Dat geld overigens ook voor Olij.

25    
Geelzwartwit

Voor mij 1 van de spelers waar omheen je een team opbouwt.
Hopelijk wordt dat ook gedaan.

-34    
Pik

Maar wat speelde die slecht zeg!!!

-36    
Ernie

Die gaat 100 % zeker weg en ik geef hem groot gelijk. Als hij een beetje ambitieus is gaat hij in de Eredivisie spelen.

0    
Wanny

Dan zal het wel onderkant eredivisie zijn. Voor ons een goeie spelers, maar voor linkerrijtje eredivisie zijn zijn statistieken niet goed genoeg.

17    
Tip

Op zich goeie voetballer. Scoort helaas nauwelijks en geeft te weinig assisten. Als hij dat wel zou doen is hij een topper. Voor NAC in de keuken perfecte speler. Ik hoop dat hij blijft.

13    
Bertus

Die haye, hoop dat hij blijft zeker als hij in zijn kracht wordt gebruikt. Voor mij os hij de pirlo van NAC. opbouwend eeg sterk zijn en verdedigend ruim voldoende

23    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Goed dat de interviewer ook nog even laat weten wat de wens van de supporters is. Thom wordt terecht door ons op handen gedragen. Grote kans dat hij bij iedere andere club in Nederland weer een grijze muis in de selectie wordt en minder gewaardeerd zal worden.

Gewoon blijven Thom!

15    
Fijn Streven

Dit is wat ik graag wil horen van een van onze beste spelers. De ambitie uitspreken om hoger te voetballen lijkt me altijd positief en in dit geval ook zeer terecht, maar ook de motivatie hebben om te strijden voor NAC.

10    
DJ

Haye is echt een cruciale speler voor NAC. Een speler die de lijnen uitzet en met passes kan 'strooien'.

Come on Thom, GEEL ZWART! The only way is up!

7    
Otjes

Viel erg tegen afgelopen seizoen.

Werd ook fout gebruikt, als soort voorstopper ipv creative middenvelder. Moet 20 meter meer naar voren staan.

Die blijft….

1    
Dutchbird

Hij hoeft zich niet te schamen voor hogere ambities dan bij NAC in de KKD spelen. Zou niet goed zijn als hij zou zeggen dat de KKD zijn einddoel is.

Laad alle berichten na dit bericht in