Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na FC Eindhoven-NAC (2-0)

Da Pope

Edwin de Graaf zag zijn elftal vanavond opnieuw verliezen. Na een goede trainingsweek viel de wedstrijd opnieuw tegen. De eerste klus van de jonge trainer is meteen een loodzware geworden. Na afloop stond hij ons te woord.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
61 Reacties
199   50  
Otjes

Nu is edwin meer kut, morgen is de nieuwe aandeelhouder kut, overmorgen is de nieuwe trainer kut, dan is de td kut, vlak daarna is de derde trainer kut, alles is kut, de grote 3 waren kut, kut kut.

Sommige supporters zijn het ergste kut

40   40  
Piet

Ik begrijp dat NAC momenteel met de verkoop in een wurggreep zit. Maar wat is het pijnlijk dat die Manders er nog steeds zit en ook nog in de waan leeft dat het niet hem valt aan te rekenen.

Ik walg van hem en wat mij betreft mag hij de eerste zijn die daadwerkelijk de singel ingegooid wordt.

22   58  
Bertus

En we trainen weer goed!
Bij elkaar blijven pfffff.
Wat een bullshit zeg.
MARIJNISSEN slapert !!
En haal die sukkels centraal achterin er uit en die klote Velanas .
Toon eens ballen man !!

199   50  
Otjes

Nu is edwin meer kut, morgen is de nieuwe aandeelhouder kut, overmorgen is de nieuwe trainer kut, dan is de td kut, vlak daarna is de derde trainer kut, alles is kut, de grote 3 waren kut, kut kut.

Sommige supporters zijn het ergste kut

24   57  
Piet

@otjes

Sorry je hebt gelijk, alles is geweldig!!

47   6  
Hoge Vucht

Het is erg slecht en dat mag zeker benoemd worden.

De oplossing is iig niet om de trainer te ontslaan, dat hebben we inmiddels wel geleerd. Ondanks alles denk ik dat het beste is om Edwin te laten zitten, er zit nog passie in en laten we eerlijk zijn: welke goede vervanger zou je in hemelsnaam kunnen halen. Ik zou het oprecht niet weten.

36   62  
Moppernac

Ik vind Edwin de Graaf een aardige vent hoor , maar ze hadden hem als onervaren trainer bij NAC nooit hoofdtrainer mogen maken in deze crisis waar NAC momenteel al jaren zich bevind.
Men had na het vertrek van Steijn gewoon opzoek moeten gaan naar een ervaren trainer en niet de assistent voor de leeuwen gooien.
Op deze manier breekt Edwin heel zijn beginnende trainers carrière af.

7   41  
Fred5

Gewoon blijven zitten totdat je een oprotpremie krijgt.

Dit NAC met die KUT3 is niet meer te redden!

46   18  
Otjes

Het overloos geroep om nieuwe mensen is gelul in de ruimte.

Er komen nieuwe mensen want uw geroep is aangekomen bij de aandeelhouders.

Iedereen zal weg gaan, ook Manders. Edje knapt het even op tot een nieuwe trainer.

De nieuwe aandeelhouder bepaalt. Snap dat dan ik godsnaam en stop met roepen om een nieuwe ad, etc

23   51  
PietP

@Otjes
Ga lekker samen met Tip een nieuwe club oprichten. Zijn we van dat eeuwige gezeik af, want het is bij jullie altijd de schuld van de supporters.
Jullie weten alles beter, de rest van de supporters zijn maar gewoon een stel debielen.
Elke dag hier hetzelfde liedje.

18   13  
RV

Laten we ook niet de kop in het zand steken. De Graaf kan een aardig woordje weg lullen maar slaat ook alleen maar voorgekauwde oneliners uit. Een echte Hagenees, veel lullen weinig zeggen.

Het grootste budget van de eerste divisie en gewoon op iedere positie beter spelers dan de tegenstander.

Heb al aangegeven dat ik na 10 wedstrijden een conclusie zou trekken. Die is nu zo simpel als wat. Slechte trainer sinds decennia, iedere trainer zou het beter doen. Wat de oplossing dan is? Geen idee...

18   8  
Bommel

@ Da Pope,

Ik las in het vorige topic dat je Manders kort gesproken hebt en dat hij binnen 2 a 3 weken deelneemt aan de podcast. Waarom niet binnen 2 a 3 dagen?? 2 a 3 weken klinkt als afwimperen, we zien dan wel weer. Neem je verantwoordelijkheid Mander. In het begin had je zo'n grote mond en twitterde je er op los, dan moet je dat nu ook doen.

Inmiddels zijn 3 Hagenezen uit zijn netwerk (Steijn, Immers, Gieske) vertrokken. De Graaf, Schoenmaker en hijzelf zijn de volgende 3 die op het hakblok liggen. Is hij zich daarvan bewust?

7   3  
Reflektor

Bertus je hebt gelijk....wat een prutswerk van velenas , kan echt niet .

17   7  
NAC!!!

Ik hoop op een bomvol stadion volgende week, echt waar!

Vol Manders “toezingen” en de grote 3, het is sinds de redding van hun als een pijl naar beneden gegaan, het ergste nu is nog failliet gaan. Dieper kan je niet meer zakken!!

Kut beleid!!

10   2  
Jantje2


Het is door de laatste jaren heen bijna door iedereen menig maal benoemd… in je directe omgeving, op de vrienden app hier op de site…. Maar het is nu een feit:

“slechter als dit kan het niet worden…”

Amen

11   12  
Rob

Beginnersfout nummer 1:
- Wisselingen; daar heb je grotendeels zelf voor gekozen door direct iedere nieuwe speler erin te zetten en anderen aan de kant te schuiven die je later weer nodig hebt, maar die hebben dan minder vertrouwen.

Beginnersfout nummer 2:
- Valt zijn spelers af in de pers.

Beginnersfout van de aandeelhouders:
- 3 beginnelingen in de technische staf en geen routine eromheen.

Beginnersfout directie:
- Niet uitspreken van een realistisch doel waardoor de verwachting toch is dat we wel even promoveren

10   8  
Normaal

Wie gaat deze kut club kopen? Holland Casino, Joop van Elende of De Efteling?

13   7  
Viking

Nou wat zei ik. ....

De Graaf heeft dit zelf veroorzaakt door niet meer op de weg van Ado met 3 punten te blijven.. Veranderen van spelers en systeem. Vertrouwen is helemaal kapot bij vooral de jongeren...

Goodwill en hoop volledig weg in een paar wedstrijdjes...

We zakken nog dieper weg .. Na winterstop zal Hayje , Olij vertrekken bij dit zooike....

Ma man wat een ellende

8   3  
The Cosmic Gate

Het lijkt niet alleen op pupillen voetbal....het is gewoon pupillen voetbal. Wat een drama, vraag me echt af of sommige jongens een idee hebben wat ze staan te doen en voor welke mooie club ze mogen spelen !
Ongekend wat een verschrikkelijk slechte film zitten we in.....

4   10  
Nash

Die kan met kerst andere uitdaging gaan zoeken

9   3  
Van "taajlaand

Tussenjaar.....is hier al paar keer genoemd.

"Verloren jaar, trainings/oefenjaar, oplossingsjaar, verkenningsjaar of jaar van voorbereiding op"........

Het voelt voor mij momenteel bijna als een "ondergangsjaar".
29 jaar 'verbonden' aan de club, en het onbegrip van wat er zich vorig seizoen, maar zéker nu afspeelt in Breda, zal de allerbeste psycholoog nooit uit kunnen leggen.
Groot budget, volle bak thuis, 'feestend' uitpubliek, en een stand op de ranglijst waar de voetbaldwergen van Nederland horen te staan....

22   2  
Tegel

Waarom hebben sommige het over een ervaren trainer had voor de groep moeten staan? Brood en Steijn waren dat en heeft dat geholpen? Hans Visser is toch de ervaren assistent trainer!? Die moet De Graaf helpen in deze situatie. #ismamdersalweg

8   5  
Scheppioni

Maakt helaas fatale beginnersfouten !!!
De beste moeten voetballen, Edje switcht fataal over naar naam, terwijl het na NAC - ado prima stond, het lijkt nu verder weg te ebben want ook Ed is blijkbaar te eigenwijs, ado kwaaltje !!!
Deze verdediging Ed kan niet, dus begin met het begin, idd met steijn gewerkt, die zou Marijnissen ook niet opstellen ! Ed ben nou eens logisch verstandig !

6   20  
Rubenac

Alles uit 070 eruit , daar hoort hij bij.
Vanaf nu is 070 persona non grads hier.

6   16  
Mike snoei

Na 8 wedstrijden en een hele voorbereiding zou elke trainer ontslagen worden dus DE GRAAF OUT onderaan en elke week zelfde excuus spelers moeten aansterken....DE GRAAF OUT EN MANDERS ROT OP

5   2  
Henri

Het zou voor iedere trainer een moeilijke situatie zijn om bij in te stappen. Maar mij is inmiddels wel duidelijk dat EdeG geen buitensporig trainerstalent is. Hem de rit uit laten zitten tot de nieuwe eigenaar er is is het enige dat rest. Overigens wel opmerkelijk dat in een situatie dat ervaring is vereist er niet wordt gekozen om de meest ervaren (tweede) trainer naar voren te schuiven. Hans Visser had in deze als routinier de kar moeten gaan trekken.

8   2  
The Cosmic Gate

En toch mis ik gewoon de ervaren jongens die op MOETEN staan , en dan de jonkies maar als kleuters bij de hand nemen. Dit probleem moet bij andere teams net zo goed aanwezig zijn,maar daar krijgen ze het wel op de rit. Ik geloof direct dat druk een factor is, maar als je daar niet mee om kan gaan had je bij een andere club moeten gaan voetballen!
Zo'n Malone.....dat werkt toch niet, en als je zijn manier van doen en laten ziet motiveert dat toch helemaal geen enkele speler ?

6   1  
NAC vooruit!

Wat is de oorzaak Edwin?

Kwaliteit, zucht!

The only way is up….

11   0  
Geelzwartwit

Hoe moeilijk kan het allemaal zijn zeg..
Je bent profvoetballer speelt al jaren voetbal, opleiding gehad. Selecties doorgekomen. Iedere dag training en dan dit niveau op de mat leggen..

Hoe dan???

Alsof de andere kkd ploegen zo geweldig zijn. Ongelooflijk dit. En het is al jaaaaren lang zo. Houding attitude instelling inzet fitheid blessures spiegel kijken praten met elkaar blablabla pfft

Ga gewoon eens voetballen.
Ieder zijn mannetje houden en bij balbezit vrijlopen. Dan kom je al. Een heel eind. En kan je iedere speler op zijn prestatie aanspreken.
Kantelen en knijpen en hoog druk zetten enz enz. Laat dat maar aan top eredivisie over.

Ga gewoon simpel voetballen

10   8  
Joop

Schei toch uit kwaliteit genoeg je speelt tegen fucking Eindhoven aan de aalsterweg niet tegen Groningen met deze spelers groep er finiaal afgaan kan niet doe je als trainer iets goed fout DE GRAAF OUT PAK JE BIEZEN

16   1  
Henri

De TS moet zich eens afvragen waarom ADO dat op alle vlakken in een identieke situatie verkeerd als NAC op plaats twee staat en NAC, in nogmaals een identieke situatie op een gedeelde laatste plaats? Ga dat nu eens analyseren.

10   0  
Sjakkie

Huh ik wil niet zeiken maar ADO verkeert in zwaarder weer hoor…. Als die half oktober geen sluitende begroting kunnen laten zien dan is het klaar!!

Maar die spelers gaan er wel voor of hebben persoonlijk allemaal betere kwaliteit dan de onze

9   2  
Bas2

Dit alles is dankzij de RvC.
De corrupte RvC heeft een totaal incapabel Technisch hart heeft aangesteld.

Amateurs!

11   3  
Peaky

Al die contracten aan de derderangs jeugdspelers...

Wat een niveau dit NAC...

Technisch hart is armoede

13   8  
Normaal

Volgende week tegen Excelsior die de periode kunnen pakken. Hang de witte vlag alvast maar buiten. De volgende afgang en dan voor een vol carnaval stadion met dezelfde liedjes, en dezelfde supporters. Zonder enige vorm van verantwoordelijkheid of schaamte blijven hopen op dat ene moment dat er kan worden gejuicht, en daarna doen of er niets aan de hand is en alles weer bij het oude is. Man man man. Blij dat ik geen seizoenskaart heb dit jaar😅.

4   1  
Geelzwartwit

Hou je man. Loop vrij. Volle bak.
Laat Seuntjes en Haye het verschil met de tegenstander maken en je wint.

Simpele opdracht voor De Graaf aan zijn spelers.

4   8  
Karel

Dieptepunt uit mijn 30 jaar nac support er moet vandaag wat gebeuren zo aanmodderen kan niet de graaf met trainingen gaan heel goed en spelers moeten aansterken dat word komende 8 wedstrijden 3 punten erbij DE GRAAF OUT!ik roep op tot actie front 076 breda locos bsiderats vakg f7

6   27  
Johnny1912

Slechtste trainer in 40 jaar. Oprotten nu de graaf zelf opstappen!

6 punten in de kkd na 8 wedstrijden! Moet met deze selectie minimaal het dubbele zijn! Op 1 goal na de meeste tegen ook nog schande!

11   3  
SjorsNac

Ik heb te doen met de graaf, trainer van nac zijn is gewoon geen eer mee te behalen, zodra het niet goed gaat word je door supporters weggejaagd.

13   4  
Ice

Edwin valt weinig te verwijten, de selectie is gewoon erg, erg matig!

Wanneer je Max Verstappen de GP van Zandvoort laat rijden in een Dacia Sandero, wint hij ook niet!

23   1  
Fred1

Het begint met juiste keuzes maken en harde maatregelen durven te nemen.
Dat ontbreekt volledig!
Voetbal bestaat uit een gezonde mix van kwaliteit, kwantiteit, mentaliteit, fitheid, collegialiteit en slimheid.
Bijna alle elementen vind ik niet terug in deze selectie en bij de technische staf.
In mijn tijd in België hanteerden we de “KICK “ norm waar een speler die we scouten minimaal aan moest voldoen.
Het stond voor Kwaliteit-inzet-collegialiteit-kernwaarden.
Het is maar een kreet die ooit bedacht is maar er zit wel veel achter in de basis.
Het is niet voor niets dat het al jaren fout loopt bij NAC omdat dat laatste de kernwaarden volledig verloren zijn gegaan op enig moment.
Het is niet voor niks dat spelers mislukken bij NAC en elders wél slagen, daar zijn redenen voor.
Aan de top is het constant een komen en gaan van verkeerde mensen met verkeerde beslissingen geweest en daar is nooit meer verandering in gekomen.
Er liepen en lopen ego’s rond die ver boven het clubbelang uitstijgen en als de ene lul er uit wordt gebonjourd dan volgt een nog grotere lul hem op.
Een aaneenschakeling van foute keuzes.
We leren ook niks van eerdere fouten.
Sterker nog we kopieëren ze of erger.
Hoe lang duurde het voor ze doorhadden dat van Hecke achterin de sterkhouder was die ze zochten?
Zelfde gebeurt nu met Marijnissen, de beste centrale verdediger die ze hebben, heel de voorbereiding gespeeld, dominant viel sterk in tegen de Graafschap en is niet meer in beeld.
Als je dan ziet wat er centraal achterin wordt weggezet, te droevig voor woorden.
Ze mogen week in week uit hun fouten prolongeren.
Fouten maken mag maar vecht je kapot om ze te herstellen en die fouten mogen niet binnen 10 minuten tot 2 tegengeslagen leiden.
Onvoorstelbaar hoe die gasten aan een wedstrijd beginnen.
Prof voetbal onwaardig.
Heb vorige week een training bekeken weet je wie de besten waren op alle fronten ?
Seuntjens, Haye, Ligion én …..Lurling dat zegt veel zo niet alles!!!!!
En de rest zwaar ondermaats.

11   19  
Johnny1912

De graaf en Manders out Nu!!!!!!!

Nu moet je met een ultimatum komen en niet als clowns in het uitvak over kroegen overvallen zingen!!

6   15  
Stephan

Helemaal mee eens met johnny1912 tijd voor actie vandaag nog...nee word vanzelf weer vrijdag ligt je carnavalskleding al klaar?WE STAAN GODVERDOMME LAATSTE in de KKD!trainers worden zelfs na 4 of 5 wedstrijden ontslagen 8 wedstrijden en voorbereiding en je staat er zo voor dan teld maar 1 ding DE GRAAF OUT MANDERS OPROTTEN NU METEEN!

2   0  
den hulk

het is gewoondoor fouten in het begin geen td verkeerde spelers aangetrokken geen goede scouts en dan zit je nog met manders weer opnieuw starten met de nieuwe geldschieters een td directeur

5   0  
Adriaan

Juiste speler op de juiste plaats
Vast team
Geeft vertrouwen
Zet Marijnissen er aub in
Hadden ook een extras pits aan moeten trekken ivm blessuregevoeligheid Bilate

9   1  
Adriaan

O ja begin eens met tegenhouden
zoals Ernie dat altijd deed
Vaste achterhoede

12   2  
Brecht

Die Bakker met zijn praatjes hoort niet als centrale verdediger te spelen. Zet die maar op linksback bij gebrek aan beter en Marijnissen samen met Adilehou centraal.

7   1  
Bertus

Alle mensen die in het verleden presteerden werden resoluut afgevoerd door de egootjes die het voor het zeggen hadden.
Waarom zouden Brands, Vreven en Hyballa aan de kant gezet zijn denk je?

8   2  
Mc Guyver

De roep om Graaf out wat bereiken we daar nu mee een ervaren toptrainer die verschil maakt kan in huidige situatie niet komen als deze uberhaupt al willen. Het enige wat we hier mee bereiken is weer wat meer bloed aan onze handen en iemand die gedemotiveerd raakt en denkt het zal mijn tijd wel duren. Supporters zijn mede debet aan de totale chaos en zelfdestructie.

12   2  
Martinus

Mensen die aan de poten van De Graaf zagen nu kan ik oprecht niet serieus nemen.

Ik zie de neerwaartse spiraal ook. Dus wat roepen we? Trainer weg, de vorige 20 meer heeft dat immers ook tot het gewenste resultaat geleid. Of wacht...? Het enige ontslag waar ik echt achter stond was dat van Steijn. Die werkwijze is funest voor elke profclub.

3   3  
Jantje_076

Edwin gewoon het seizoen af laten maken.
Wellicht een extra spits halen van de winter, maar geen extra geld over de balk mieteren.
Wachten tot overname en hopen dat dat de juiste lui zijn!
Volgend seizoen compleet nieuwe start en gas er op

3   5  
Ray

Al dat geroep dat Mashart er niets van bakte de afgelopen weken. Die jongen zonder zelfvertrouwen moest hangen en dan alles goedkomen. Ja, dat maakte gisteren echt een verschil tegen Eindhoven dat hij niet meedeed, not. Met of zonder Mashart of de rest van de jeugd, zolang de ervaring (Haye, Seuntjes, Olij, Malone) niet opstaan en de boel echt meesleuren worden we afgetekend laatste dit seizoen.

BTW Koeman is binnenkort beschikbaar als trainer

5   1  
Geelzwartwit

De andere kkd ploegen hebben echt geen betere spelers of technische staf.
Het team moet in dienst van haye en seuntjens spelen en de rest moet zich het snot voor de ogen werken.

Haye en Seuntjens moeten niet de boel voor de rest oplosse. Is omgekeerde wereld zo.

3   1  
Nacman

Heel het elftal een nul van mij hoeft de man of de match niet .
Deze geen salaris voor spelers en staf wegens collectieve wanprestatie.
Geef het geld maar aan een goed doel.

1   2  
Real Robert

Waarom niet een meer ervaren KKD trainer erop zetten?
Met Robert Molenaar hebben we er al een in dienst.
De Graaf moet gewoon verstandig zijn en een stap terug doen.
Hij is duidelijk nog niet klaar voor het grote werk en lijkt van Visser ook weinig ondersteuning te krijgen.
De Graaf is blijkbaar niet in staat om de spelers naar zijn hand te zetten.
Met Molenaar vanuit een gesloten verdediging gaan spelen. Niet met die praatjesmaker Bakker achterin.
En vergeet een speler als Bilate maar als vast kracht.
Ga maar gewoon met 4 middenvelders spelen, met
Seuntjens als diepste man.

3   3  
NAC4Ever

Wat ben ik blij wanneer de club verkocht is. Hopelijk kunnen we dan weer vooruit.

3   2  
Scheppioni

Volkomen mee eens Fredje, goed verwoord !!!

4   1  
Ouwe Naccer

Deze trainer had het goed voor elkaar en is nu zoekende. Hij koos na NAC-ADO voor terugbrengen routine boven de jeugd te laten groeien. De routine is niet fit en het vertrouwen bij de jeugd is verdwenen. Bij jong en oud is het plezier inmiddels weg, mede doordat er twee wedstrijden achterheen vijf andere spelers aan de aftrap staan tov de vorige. Nu we toch laatste staan; geef het team dat tegen Lommel, Telstar en ADO leuke dingen liet zien weer een kans en breng waar nodig fitte routine in. Als het plezier terug is, gaan we zien waar we echt staan.

2   1  
Die ne gast

Kies voor het team dat tegen ADO er stond (eventueel minus Azzagari, Kosiah en/of Mashart) en zeg dat ze het 5 wedstrijden mogen laten zien. Dat geeft de rust, het vertrouwen en de duidelijkheid die de spelers nu nodig hebben.

2   2  
Ad B uit Roosendaal

Een uitstekend interview en goede reacties en analyse van Edwin.

Het gaat t.o.h. heel slecht, maar toch heeft Edwin mijn vertrouwen.

Hij ziet het goed, maar nu moeten de spelers het nog in de wedstrijden laten zien en niet alleen in de trainingen. En zeker meer inzet..

1   0  
sprang-capelle

Die man kan je niets kwalijk nemen. Hij levert naar vermogen. We hebben het hier over de assistent van de assistent trainer.

0   0  
Spreeuwsel

Hij had na 11 minuten een voorbeeld moeten stellen om nummer 11 er meteen af te halen . Ken ze naam nog niet eens uitspreken velasius Want ben die zeikpraatjes wel zat onderhand .

Laad alle berichten na dit bericht in