Wij gaan niet opzij

BSR TV: Rob Penders na FC Eindhoven-NAC (2-0)

Da Pope

Rob Penders won vanavond met FC Eindhoven van NAC en drukte zijn oude werkgever daarmee nog wat dieper in de problemen. Wij spraken het clubicoon na afloop van de wedstrijd over de winst van zijn team en de situatie bij NAC.

Bron:
B-Side Rats
46 Reacties
98   1  
Moppernac

Terecht gewonnen en terecht dat het hem op dit moment niks doet bij NAC.
Hij is trainer van Eindhoven punt.

98   1  
Moppernac

Terecht gewonnen en terecht dat het hem op dit moment niks doet bij NAC.
Hij is trainer van Eindhoven punt.

62   4  
Dbare

Tussen de regels door laat hij doorschemeren wat een teringbende het is bij NAC intern, hij verwoord het wel netjes en met respect naar ons.
Het ga je goed Rob en fijn dat je zon leuke plek nu hebt

84   20  
Bommel

Beetje hengelen naar nog aanwezige liefde voor NAC, daar deed Penders niet aan mee. Werd voor zijn terugkomst door 'ons Nicol' per telefoon afgewimperd en werd tijdens zijn actieve stafperiode ook door velen weggezet als nikskunner. Waarschijnlijk door diezelfden die nu in het uitvak 'we love you penders' scandeerden. Als je echt liefde voelt voor Robke, dan gun je hem een succescolle trainerscarrière. Ver uit de buurt van Breda blijven dus.

Nog even over het uitvak. We dienen zogenaamd respect te hebben voor eenieder die daar aanwezig is. Maar als je in de 89e minuut kansloos met 0-2 achterstaat, hetgeen een gedeelde laatste plaats in de KKD betekent en je zingt gezellig over de kroeg overvallen dan krijg ik plaatsvervangende schaamte. Het is de zoveelste bevestiging dat Nac folkore is geworden en het wienig mensen echt interesseert dat de club naar de klote gaat, zolang de tap het maar doet.

14   3  
Rob

Duidelijkheid dat is wat iedereen nodig heeft. Geen interim trainer en TD, maar uitspreken wie het gaat doen met duidelijke en realistische doelen waar je op gaat evalueren. Nu is het een ongeleide bende van aandeelhouders tot de jeugdopleiding. Ja ook bij de jeugd is er geen enkele duidelijkheid en geen sturing meer nu Hellemons er nauwelijks meer is: wisselingen van trainers die nog niet definitief zijn ingevuld, spelers die trainen bij O21 maar geen enkele kans maken op een basisplaats. Jonge talenten die met Lokhoff een gesprek zouden krijgen over een jeugdcontract maar nu radiostilte. Bij NAC 1 jonge jongens die het heel behoorlijk deden aan de kant worden geschoven omdat Malone er weer is, of de revelatie van de voorbereiding Marijnissen die lijdzaam moet toezien dat Moise, Bakker en Rossler wekelijks schutteren.

22   17  
Stan

Kan het nog erger?
Die vraag stel ik me al jarenlang. Sportief gezien is Nac al lang failliet. Ik heb voor het eerst in 33 jaar geen seizoenkaart genomen en ik moet zeggen ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik werd het een beetje beu, iedere maandag ochtend de vraag van collega's. En hoe was het bij Nac?
Alles rondom de club is negatief. Zelfs een overname zal dit niet beter maken vrees ik.

32   15  
Jef

@Bommel

Ik snap zowizo niet dat je respect moet hebben voor iemand in het uitvak.
Het is gewoon een normale stap avond voor hen.

Kijk vrijdag maar op de b side. Lekker bier drinken en ouwe hoeren met elkaar. 75 minuten lang staat ze op de telefoon te kijken, en na afloop weet meer als de helft niet eens de uitslag.
En wij noemen ons de beste supporters van het land?

30   13  
Gilze

Helemaal eens met Bommel.
Ik irriteer me persoonlijk zelfs aan het applaudisseren na een wedstrijd waarin er schandalig is gespeeld(niet perse vandaag). Kijk als ze nou alles hebben gegeven en met pech verliezen dan geef je ze een flink applaus. Maar wij vinden alles goed en geven onze helden een staande ovatie na weer een waardeloze pot. Het mag verdorie wel eens wat kritischer op de tribune, anders blijven we die gezellige carnavalsvereniging.

23   6  
RaraNAC

Makkelijk lullen over het uitvak vanaf de bank.

Vrijdag tegen Excelsior zal in ieder geval het doekje over Manders niet zomaar weg worden gehaald.

10   0  
Wolfmanjack

Dit vind ik nou eens een goed interview.

14   2  
Nonkel Frans

De regel is helder - hoe meer je verliest hoe dieper je zakt hoe harder je zingt
Als "wij gaan niet opzij" niet hielp ga je dan voor de cynische of de ludieke toer of de kwaaie toer.?
Het cynische : wij gaan Europa in als de melige hopeloosheid toe slaat vind ik op momenten wrang maar mooi.
Maar als spelers niet werken dan vol en kwaad in zetten op " wat is het fijn om ......Breda waar de MENSEN ALLES GEVEN (nondeju)...eens wordt .... Breda etcetera " geeft wel power.
De kroegen overvallen is echt alleen bij opkomende victorie. Die zet je niet cynisch of melig in

Maar zoals hier al eerder gezegd het huidige repertoire kan wel wat uitgebreid. Meer smartlappen erin in deze kwaaie tijden zou goed zijn.

Wat die onnozele meiden op de tribune betreft. Dat is 1 keer en zo weer over. Gastjes die indruk willen maken op hun prille verkering nemen zo n chickie een keer mee. En die hebben het nu wel gezien. Dat zijn geen blijvertjes.

9   2  
Scheppioni

Zag Robbie toch het liefst als centrale verdediger ! Succes met e'hoven, wij hebben grotere problemen !!!

14   16  
MisterMG

@bommel @jef @gilze

Duidelijk dat jullie nooit/niet vaak in een uitval zitten.... Lekker lullen vanaf de bank

6   5  
MisterMG

*uitvak

18   5  
Tip

Penders past op dit moment bij een club als Eindhoven. Lekker in de luwte werken zonder al teveel druk van buiten. Gisteren won hij dik verdiend. Proficiat Rob. Ik heb bij de vorige items nogal wat gelezen over “ de schuld geven.” Het is wat mij betreft geen de schuld geven maar constateren dat het ‘manifest met eis’ nogal desastreus is uitgepakt. Verder heeft iemand of een groep de schuld geven geven geen enkele zin. Ik denk dat voor iedereen(!!) de huidige situatie hartstikke verdrietig en kloten is. De schade zien te beperken en wachten op de nieuwe eigenaar. Meer kun je niet. Om van NAC nu nog iets te maken is een zak geld nodig van minimaal 25 miljoen, dat weet ik zeker. Er van uitgaande dat we terug willen naar onderkant linkerrij ere. Hopen op een overwinning volgende week, dat maakt het gevoel weer wat beter.

13   3  
Bredafun

Wat zijn we diep gezonken…..

12   4  
Kipiani

We kunnen er heel veel over zeggen, heel veel.
Bijvoorbeeld dat we met minimaal 4 spelers beginnen die bij geen enkele KKD ploeg op dit moment in de basis staan.
Hoe dat komt kan Lex jr. wel verklaren.
De Jongentjes van de lokale krant doen meer hun best om als Hugo Borst te praten en te articuleren dan Lex jr. eens stevig aan de tand te voelen.
Minachting komt voor de val.
Etc. Etc.

10   3  
Pannelap

Jarenlang wanbeleid, ondermaats investeren door de 'slappe drie', en teren op die enkele groeibriljant van City.... het trainer kerkhof aan de Stadionstraat opent zijn deuren en wij zitten eerste rang voor een show die het geel/zwarte hart een infarct bezorgen.

Zoveel fouten gisteren; simpele passes lijken al teveel in combinatie met een onervaren elftal en trainer. Wie wonderen had verwacht leeft in het land der fabels.

Dit is het, aan ons supporters om te laten zien dat we nog 9 maanden op ons tandvlees kunnen bijten... en al doen we dat met zang, boeiend!!!

Hup NAC!

12   2  
Ernie

Ik gun Penders het van harte. En ik zou hem graag nog eens terug zien als trainer bij Nac.

13   6  
Vlag

Trek die Lex jr of Manders eens een keer voor de camera !!!

10   6  
SjorsNac

NAC is gisteren overleden, dood en begraven zij we. Misschien ligt het aan mij hoor maar welke aanknopingspunten zijn er nu nog? Het is hopen dat die overname snel gereed is maar ook daar heb ik geen goed gevoel bij. Even laten bezinken die nederlaag hopelijk zie ik het dan weer positiever in.

7   5  
Ben

Zooooo, ons NAC is dankzij die K3 bijna FAILLIET!!!!!!

Welke gek betaalt voor dat zooitje nog 7 miljoen?

Waar betaal je dan voor?
- een selectie met een marktwaarde van 3 ton
- goodwill (zeer trouwe aanhang) met een waarde van 1 miljoen en
' een organisatie, die alleen maar geld kost, waarde - 3 ton,
- GEEN STADION, etc.
- bedrijfsschuld, - 5 miljoen???
- lijken in de kast...

Dusss.......

Die K3 willen dus niet verkopen voor 1,5 miljoen....

Dusss laten we maar failliet gaan, want een degradatie naar de 2e divisie, leidt tot nog meer ellende!
En daarna maar weer opstarten met een selectie, die ons jaarlijks laat genieten! We beginnen dan inderdaad laag, maar naar dat niveau zijn we nu al ook aardig op weg!6   4  
Erik

@Ben

En laten we als supporters naar de Beatrix gaan, met een groot buitenterras en ZEKER NIET HET STADION INGAAN ALS.......


P R O T E S T !

22   15  
Tip

Beste medesupporters.
Mag ik een Tip ! geven om toch weer wat op te vrolijken ?

Haal twee heerlijke worstenbroodjes. Van een goeie warme bakker die nog zelf bakt, niet die slappe rommel van de super.
Dan maakt u die broodjes warm. Let op, in de pan met een tikkie boter. Niet in de magnetron !! Bakken tot de bodem van de worstenbroodjes een beetje knapperig krokant is.
Zorgen tevens dat een warme goeie bak koffie reeds klaar staat.

En dan happen en drinken met gesloten ogen. Even laten bezinken .........

U zult zien dat u dan begrijpt dat eens de zon weer schittert aan het firmament , met op de verre achtergrond enkele onschuldige mooie , fel geel -heel licht zwarte, wolkjes.

10   22  
Johnny1912

De graaf en Manders out Nu!!!!!!!

Nu moet je met een ultimatum komen en niet als clowns in het uitvak over kroegen overvallen zingen!!

15   3  
Bredafun

Sta ik daar gisteravond alleen de spelersbus op te wachten met mn fakkeltje en nac sjaaltje.
Heb t maar laten opbranden en ben naar huis gegaan……🤣🤣

10   2  
Dos

Johnny 1912

En dan?
Ben heel benieuwd naar jouw immer weldoordachte plan.
Zal ongetwijfeld de redding van ons NAC betekenen.

(Dat Manders eruit moet is waar, maar dat gaat niet gebeuren, zolang de grote 3 het nog officieel voor het zeggen hebben)

16   11  
Tip

Hmmmmmmmmmmmmmmmm... alleen die geur al van warme worstenbrood en verse koffie.

5   9  
Frits

DE ENIGE WAARDE VAN ONS NAC ZIJN WIJ DE SUPPORTERS, DE GOODWILL- WAARDE!

8   13  
DunErwt

@TIP

Niemand is geïnteresseerd is jouw worstenbrood lsd trip😎

13   10  
Beest

Jeff

Altijd respect voor het uitvak. Die zorgen er namelijk voor dat nac nog een gezicht heeft buiten breda.

Waardeloze bankzitters zoals jij en die andere 50 nietsnutten die je liken heeft de club 0,0 aan. Verdien ze geen cent aan.

Dus lekker je bakkes houden over mensen die de club wel helpen.

Paupervolk

5   6  
Johnny1912

Beest

Hoe weet jij dat hij er niet was?

Ik was er gister ook bij en heb me met nog 100 andere kapot geschaamd voot dat groepje

2   3  
DunErwt

Ja Jeff luister naar de baas van de HKB meester Beest🤣🤣🤣🖕

11   10  
HarryBD moet AD worden

Een korte samenvatting van het NAC-publiek in het stadion anno 2021; onzekere pubers, zeikende en zuren ouderen (vroeger was alles beter hoor!), de twintiger en dertiger die drukker is met de socials dan met de wedstrijd, de te dikke alcoholverslaafde die pas een liedje meezingt na vier halve liters en het zwakzinnige Coyote/Janssen-publiek die NAC als opwarmer voor de nacht zien (hey, laat ik m’n vriendin meenemen, die kan met de meiden lekker wijn drinken). Overigens lijkt NAC dit publiek te willen aantrekken met je carnaval liedjes van Mart Hoogkamer vijf minuten voor de aftrap.

Een fijn weekend toegewenst dames en heren. ‘’ De beste supporters van het land ‘’ zijn al jaren niet meer in Breda te vinden.

3   7  
Lex

De gifbeker moet eerst helemaal leeg gedronken worden, voordat de K3 opgerot zijn.....

5   3  
NAC voor altijd

Er is volgens mij geen ene geldschieter die voor NAC in de bres wil springen....
Ik denk dat die gillend wegrennen als ze de situatie bij NAC zien.....

Wat een puinhoop...
De gifbeker moet leeg welke beker?
Ik denk eerder een zwembad vol met gif.....

Van laatste in de eredivisie naar laatste in de eerste divisie.....
Schande dat zo'n mooie volksclub is weggezakt door bijna een eeuw vol met wanbeleid!

21   8  
Tonn

Als we iedereen van aandeelhouders, directeuren, trainers, sponsors, spelers en medische staf hebben weggehoond is nu het uitvak aan de beurt en meisjes van zestien met een mobieltje. Ga zo door!. Als als laatste ook de bal onder jullie internet terreur het stadion moet verlaten is het gedaan met NAC. Proficiat alvast!

6   4  
Jo

@Tonn

Wie hebben ons NAC tot de bodem afgebroken?

Toch die K3?

4   5  
RaraNAC

Vrijdag pas bij minuut 19:12 het stadion in? Pilsje voor de Bea is beter voor mijn humeur dan het voetbal.
En dan hebben we meteen een duidelijk protest.
Volgens Mommers2.0 is dit natuurlijk meteen een “zeer dreigende en gevaarlijke situatie”.

5   1  
Lamington

Leuk, de winnende trainer alleen maar vragen stellen over de tegenstander en amper over zijn eigen overwinning. NAC-icoon of niet. Ik vind dat Rob erg netjes op de vlakte antwoord geeft. Geen onvertogen woord.

De 'spelregels' die iedereen hier stelt (klappen na een shit wedstrijd, niet op telefoon kijken e.d.) hadden tien jaar geleden uitgewerkt moeten worden. Of.. doe er in het stadion iets aan in plaats van hier te sikkepitten.

3   3  
Mo

#RARANAC

HELEMAAL HET STADION NIET IN!

Lekker ouwehoeren in de Bea!

7   4  
Jef

Beest,

Ik was er gister helaas wel bij en heb me diep geschaamd. Niet enkel voor het spel, maar ook voor dat volk wat maar bleef zingen over een café.
In nederland weten ze wel dat we de grootste carnavalsclub van nederland zijn.
Nac heeft niks met voetbal te maken, is gewoon een groot café met een veld in het midden.

Kijk vrijdag maar is goed rond, allemaal een halve liter of gsm vast en lekker ouwe hoeren over van alles en nog wat.

5   5  
De trainer

Het is heel triest wat voor sfeer we hebben momenteel. Het enige wat ik nog hoor is “we love You haye we do” (alsof het mister nac is ofzo) en zigge zagge zigge zagge en overal waar we komen. Ook het clublied op het juiste ritme mee zingen( dus niet versneld, tis NAC daar aan de bal) is blijkbaar heel moeilijk. Verzin is iets nieuws zou ik zeggen.

8   7  
Die ne gast

Volgende week zitten er wel weer gewoon 12.000 man op de tribune. Bij de nummer laatst in de KKD!
Ik vind het predicaat ‘beste supporters van het land’ voor ons nog steeds terecht.

4   0  
Ad B uit Roosendaal

Verstandige woorden van mijn stadgenoot Rob.

Ik hoop dat hij veel succes heeft bij Eindhoven.

Een correcte man!

7   1  
Bierglas

Ik was er gisteren bij, geen idee waar dat gehaat op ‘als we gaan’ vandaan komt; dit werd 10 jaar terug iedere wedstrijd gezongen, ongeacht de stand.

Waar ik mij wel aan stoor is het toezingen van de trainer van de tegenstander in de laatste minuten. Ik heb enorm veel respect voor Penders, en na de wedstrijd + tijdens de warming-up heb ik hem uit volle borst toegezongen, maar tijdens het ‘slot offensief’ van je club welke redelijk kansloos gedeeld laatste staat? Sorry, maar dat vind ik echt misplaatst.

0   2  
Tram

Van genoten als speler maar als trainer kleurloos en slap.

Laad alle berichten na dit bericht in