Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na Jong PSV - NAC (0-0)

Das Phantom

NAC liet voor de derde wedstrijd op rij punten liggen. Na de blamage tegen FC Dordrecht, het slappe gelijkspel tegen Jong FC Utrecht kwam het nu niet verder dan 0-0 tegen Jong PSV. Na afloop verscheen Edwin de Graaf voor onze camera om tekst en uitleg te geven na wederom een teleurstellende avond. Heeft de trainer er vertrouwen in dat het goed komt?

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: Jong PSV - NAC 201 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
76   2  
D'n Klaagmuur

Begin nou gewoon eens met de poppetjes op de juiste plek zetten. Je hebt de Rooij gehaald voor fucking 5 ton, omdat hij zo goed op linksbuiten speelde, dus zet die gast nou eens gewoon op die positie! Hoe moeilijk kan het zijn?

En dat je nu tegenwoordig vaker mag wisselen moet niet betekenen dat je dan maar ineens 3 wissels in 1 keer erin gooit, dat deed vroeger ook geen enkele trainer, het is godver geen oefenwedstrijd. Jong PSV creëerde niks meer, het was wachten op een doelpunt voor NAC en met je wissels heb je de wedstrijd zelf helemaal op slot gegooid, geen kans meer gehad daarna!

Leuteren kunnen ze allemaal als de beste zo te horen. Wat een trieste bedoening.

23   2  
Ivo

NAC speelde veel te slordig en veel te behoudend. Zo veel terugspeelballen, als ze een passmap maken van deze wedstrijd word je gek. En weer kwam helemaal niemand zijn man voorbij.

Je kan heel veel zeggen van de opstelling en de wissels, maar begin eens met de juiste instelling. Een hoger tempo en meer drang naar voren.

Dit was Maurice Steijn voetbal. Verschrikkelijk.

19   16  
Moppernac

Edwin ga morgen naar het kantoor van Manders en vraag of hij aub een ervaren trainer binnen haalt en dat je dan zelf weer door wilt gaan als zijn assistent om nog meer ervaring op te doen.
Je hoeft van mij niet weg bij NAC, maar voor het hoofdtrainers vak heb je nog veel te weinig ervaren en dat zie je helaas terug aan de resultaten 16 gespeeld en al 28 verliespunten, dat is echt een dikke onvoldoende Edwin de Graaf.
Dat is normaal gesproken gezakt voor het eind examen, maar als assistent kan je een herkansing krijgen.

76   2  
D'n Klaagmuur

Begin nou gewoon eens met de poppetjes op de juiste plek zetten. Je hebt de Rooij gehaald voor fucking 5 ton, omdat hij zo goed op linksbuiten speelde, dus zet die gast nou eens gewoon op die positie! Hoe moeilijk kan het zijn?

En dat je nu tegenwoordig vaker mag wisselen moet niet betekenen dat je dan maar ineens 3 wissels in 1 keer erin gooit, dat deed vroeger ook geen enkele trainer, het is godver geen oefenwedstrijd. Jong PSV creëerde niks meer, het was wachten op een doelpunt voor NAC en met je wissels heb je de wedstrijd zelf helemaal op slot gegooid, geen kans meer gehad daarna!

Leuteren kunnen ze allemaal als de beste zo te horen. Wat een trieste bedoening.

22   6  
Moppernac

Laat de wedstrijd van zaterdag tegen Helmond aub niet uitzenden op tv , maar geef het aan een goed doel.

15   3  
The Cosmic Gate

Zoals ik al vaker heb aangegeven, ga AUB hulp vragen aan Molenaar ! Dit kun en vooral MAG je gewoon de supporters niet aandoen .

12   3  
The Cosmic Gate

Snap overigens de excuses ook echt niet ! Want het mag toch nooit een excuus zijn (zeker met de ervaring) dat je tegen een team gewoon niet aan het voetballen komt . En gewoon geen één doelpunt


Dit is NAC onwaardig, en zoals aangegeven ik dit interview supporters haken af (mede dankzij deze kansloze maatregelen)

Zaterdag is echt laatste kans, win je die niet .....is de maat echt vol

32   3  
Fred1

Soms vraag je er gewoon om.
Als een trainer het écht niet meer weet haalt hij zijn brevet van onvermogen uit zijn binnenzak en gaat rare dingen doen.
Zo kan het gebeuren dat je Van Schuppen plots op linksbuiten terug vindt juist de man die in principe het beste tussen de linies kan spelen en een fatsoenlijke eindpass kan geven.
En dat de man van bijna 6 ton op rechts verder mag sukkelen en niet in zijn kracht ( mits die er al was ) op links speelt.
Dat je daarom doormoddert met Azzagari op 6 en een knul van 16 die er nog lang niet klaar voor is op 10 zet.
Het is pure paniek en het begin van het einde.
Hij weet het niet meer.
Dat ze lekker trainen waar de vonken vanaf vliegen is ons nu wel duidelijk maar daar krijg je geen extra punten voor en ook op de lat schieten levert niets op en ook de aanknopingspunten die iedere optimist ziet levert niks op.
Laten we elkaar geen zand in de ogen strooien de conclusie is dat de trainer te lief is en dat de selectie te lui en te dom is om resultaat neer te zetten.
En de trainer hoeft er niet uit hoor, het brengt ons dit seizoen toch niks meer.
Dit seizoen is naar de klote en de overname daar zit een rem op dus we zijn overgeleverd aan toeval en de goden voorlopig.

9   3  
Ivo

Edwin de Graaf : Het was ZWAAR KUT!!!

3   9  
nb

Hij heeft gewoon simpelweg geen materiaal. Wie had het nu vandaag moeten doen dan? Azzagari? Cargo? Hou eens op, dat zijn spelers waarvan je er prima 1 in je team kunt hebben, maar NAC zit er vol mee. Bakker, Malone of Rutten zijn dan de ervaren jongens zijn ook biet beter dan plekje 12 KKD.

Ik vraag mij opieuw oprecht af, waar gaat al dat geld heen? Misschien anderd eens wat minder staf en wat betere voetballers. De staf lijkt mij nu perfect aan niets ontbreekt het, maar het draait toch echt om goede voetballers

21   2  
Rob

@nb wat is er goed aan de staf? Ik denk juist dat daar het probleem zit!

Penders presteert met Eindhoven dat geen noemenswaardige versterkingen heeft gehaald, Go Ahead vorig seizoen… Een team dat normaal gesproken de beschikking heeft over Olij, Haye, Seuntjes en daarbij een degelijk centrum als Malone en Bakker moet meedraaien met de top 4 en spelen voor promotie.

Of vindt jij echt dat Eindhoven, ADO, Excelsior, Den Bosch en De Graafschap betere spelers hebben dan NAC?

4   27  
Bredaaaa

Veel mensen zijn boos op hem. Ik respecteer ieders mening. Toch vind ik de Graaf letterlijk de beste trainer ooit voor ons NAC. Vorig jaar zouden we verloren hebben bij jong psv. Nu halen we een punt. Dit jaar kunnen we nog de playoffs halen, maar dat is even niet belangrijk. Het 5 jaren plan van NAC is belangrijker. Hopelijk kunnen we over 4 jaar promoveren en een echte stabiele club worden. Met Edje gaat dat 100% lukken. Laten we hem en het team aub steunen.

18   1  
Geelzwartwit

@bsiderats

Kunnen jullie ophouden met de dochreden opwerpen dat NAC jonge spelers heeft? Je speelt tegen jong psv die hebben jonge spelers en NAC begon na vorige week wederom helemaal niet met een jong elftal.
Alleen Banzuzi en Boris van Schuppen zijn rookies. Banzuzi speelde omdat je Haye mist en Van Schuppen is juist vaak degene die meer brengt dan de ouderen.

We hebben geen jonge basis elf en al helemaal niet als je het vergelijkt met de tegenstanders in de KKD. Edwin zegt het zelf ook.
Vindt het altijd wel raar overkomen als Edwin begint over de speelwijze van de tegenstander. De tegenstander speelde compact of op de omschakeling en dat is voor ons lastig... Moet de tegenstander de boel gewoon opengooien voor NAC? 80% van de KKD ploegen speelt zo dat weet je toch onderhand al wel? Dat was ook het grote probleem vorig seizoen. Op de omschakeling vliegen kkd ploegen met hun jonge gedreven gasten over je heen en bij een compact spelende tegenstander moet je zelf het spel maken en creativiteit en tempo hebben. Dat hadden we vorig jaar niet en begint nu een excuus te worden?

Wat mij betreft begint er dus eenzelfde blinde vlek als vorig jaar te ontstaan. Ik vraag mij overigens ook af of ze op de training oefenen op een compact op omschakeling spelende verderdiging.

Als ze er alles aan doen om het beter te maken en je komt over als dat he het ook niet weet en geeft nu als reden vormverlies een compact en omschakeling spelende tegenstander.. Dan zit er inderdaad wel veel meer in deze spelersgroep maar blijkbaar niet in de technische staf. Helaas is het de technische staf ook niet helemaal aan te rekenen want de rookies in het team zijn juist zij.


Onderstaand de basis elf "rookies" van gisteren.

Nick Olij Moreno Rutten Dion Malone Danny Bakker Jethro Mashart Yassine Azzagari Welat Cagro Ezechiel Banzuzi Kaj De Rooij Ralf Seuntjens Boris van Schuppen

5   1  
Arie

Die interviews. Zo verhelderend, zo kritisch, zo gewaagd, zo goed. Ik stel nog confronterendere vragen aan mn nichtje van 4. En dat komt niet veel verder dan; Het is toch niet goed om je barbie tegen je broertje te slaan, waarom deed je dat?

9   0  
Bredafun

Elke week eenzelfde zoetsappig interview hoe goed we wel niet bezig waren.
Ben kritisch man, en vertel gewoon dat t klote was. Dat er ver beneden peil (wederom) werd gespeeld.
Deze trainer weet t echt niet meer hoe dit nog draaiend te krijgen.
Hier moet een ervaren persoon staan met ballen in z’n broek. Op deze manier blijft t ver beneden peil.

11   1  
D'n Klaagmuur

Mee eens dat dit helemaal geen interviews zijn. Zijn gewoon monologen van een trainer keer op keer. Als je geen scherpe vragen durft te stellen aan een trainer en bij alles wat hij zegt ja en amen knikt, laat die interviews dan voortaan maar achterwege, want dan hebben ze geen enkele toegevoegde waarde. Dat zelfde verhaaltje keer op keer horen, dat weten we inmiddels wel.

4   6  
Pookie

De reacties worden steeds triester hier! En als je zo graag commentaar levert op een ander meneer de Klaagmuur, ga lekker solliciteren bij de Bsiderats en misschien mag jij vanaf heden de interviews dan afnemen na de wedstrijd. Lekker makkelijk om overal tegen aan te trappen en commentaar te geven, terwijl deze mensen erg veel vrije tijd opofferen om jou van nieuws en info te voorzien! Een beetje respect is op zijn plaats.

Ik denk dat we blij mogen zijn met Edwin de Graaf als trainer. Want welke trainer hadden jullie anders willen halen met een lege portemonnee? Of denk je dat er veel trainers zijn die in willen stappen in deze slangenkuil?! De situatie waarin we zitten ligt niet aan deze trainer en aan deze jonkies. Dit is het gevolg van jaren wanbeleid. En als je dat niet snapt moet je je eens gaan verdiepen in de historie van NAC. Een maand geleden moesten we de jonkies maar snel een contract geven en was Edwin de ideale trainer. Nu 3 wedstrijden later is alles weer kut en moet onze trainer oprotten. Een duidelijk gevalletje van mensen die maar iets roepen in de waan van de dag, droeftoeters!

0   0  
nb

@rob
Waarschijnlijk lees jij mijn bericht niet helemaal, wat ik al zeg aan de staf -->lijkt<-- niets te ontbreken. We hebben zelfs een coach voor de warming up, dat is zo'n hype waarvan ik denk als je te veel geld hebt dan neem je daar iemand voor aan.

Ik vind wel degelijk dat De Graafschap een betere selectie heeft ja. Jij noemt spelers als Malone en Bakker als degelijk, ik zeg jou die hebben het beide druk genoeg met hun zelf, wat helemaal niet erg is. Maar daar kun je geen jonge spelers omheen zetten.
De sterkhouders zijn Olij, Haye en Seuntjens waarvan de laatste de laatste wedstrijden met zijn ziel onder zijn armen loopt.

4   0  
scheppioni

We zaten gisteren met twee grote NAC supporters te kijken, mijn dochter en ik. Zij heeft nog de beleving en ze werd ook wat boos op me gelatenheid, ik ken je zo niet pap. Maar hoe beter Ed het als trainer wel wil als voetbalopvatting, het is op dit moment echt spartelen als een vis op de droge. De grip is volledig weg, dit NAC doet maar iets, gisteravond ook al weer te zien. Spelers staan in de basis terwijl andere veel meer toevoegen, het onsamenhangende gaat van kwaad tot erger ! De gelatenheid voert bij mij vooral nu het ongeloof het meeste. Ed is vele malen van wil dan zijn voorganger, alleen het merendeel hier is helaas veel meer bezig met op het oog het beschermen van een individu(de trainer in dit geval) dan onze club NAC voorop te zetten.
Diegene die nu niet ziet dat er van kwaad tot erger geploeterd wordt en dat maar accepteert bezit in mijn optiek het NAC dna niet !! Er moet echt iets intern gebeuren, want we glijden echt af naar 33 jaar geleden als we niet uitkijken ! Begin bij back to basic Ed, kijk met de staf nog eens de maanden juli en aug nog eens terug, daar is duidelijk te zien waar elke NAC supporter blij van kan worden !!! HUP NAC !

5   1  
D'n Klaagmuur

@pookie: wat is het doel van een interview als je geen geen kritische vragen stelt? Zeer benieuwd naar je antwoord.

Laad alle berichten na dit bericht in