Wij gaan niet opzij

BSR TV: Kaj de Rooij na Jong PSV - NAC (0-0)

Das Phantom

Wederom een gelijkspel voor NAC. Een van de problemen lijkt het maken van doelpunten en ook vandaag wilde de bal er niet in. Kaj de Rooij was dichtbij, maar trof tweemaal de lat en zag een inzet naast de paal eindigen. De aanvaller baalt van het resultaat, maar heeft er vertrouwen in dat NAC er na een trainingsweek weer staat tegen Helmond Sport.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Het Dinsdag Dilemma #10 13 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
63   9  
D'n Klaagmuur

Beste man van NAC vandaag. #KAJOPLINKSBUITEN

17   4  
Mika

Deze jongen kan echt heel aardig voetballen maar is uit vorm. Is ook een beetje pecht dat ie niet viel vandaag. Door blijven gaan Kaj en dan kimt het gked met je💛🖤

10   9  
Moppernac

Vandaag redelijk de betere vandaag en alleen de pech 2x de lat.
Maar voor wat Kay gekost heeft (5ton) mag het toch wel 10x beter van wat hij nu laat zien.

63   9  
D'n Klaagmuur

Beste man van NAC vandaag. #KAJOPLINKSBUITEN

9   6  
Buddha

Die eerste bal op de lat was geniaal en moet je wat geluk hebben. Die 2e moet er gewoon in, heeft niks met pech te maken.

23   3  
Ad B uit Roosendaal

Kaj had een goal verdiend, 2x de lat. Jammer voor hem en voor NAC.

Toch heeft hij teveel balverlies en kan hij beslist beter.

14   8  
Wolfmanjack

Hij kan goed voetballen maar het is wel een watje. Met wat pit zouden we er echt iets aan hebben.

28   14  
Tip

Denk eens in als deze gast een goed middenveld achter hem heeft en een goeie spits naast hem.( Seun dient sowieso achter de voorhoede te spelen.) En dan Kaj lekker een vrije opdracht waarin hij ook van vleugel mag wisselen. Punt is als hij weg gaat dat hij bij een andere ploeg waar men dit wel voor elkaar heeft het wel wekelijks laat zien. En dan staan wij , zoals bijna altijd, met lege handen sip toe te kijken. De Graaf wegsturen zou ronduit debiel zijn. Los van de vraag waar het geld vandaan moet komen om een nieuwe trainer te halen. En los van de vraag welke trainer met enige status nu naar Breda wil komen. De Graaf is het probleem ook niet. Wel had je als Steijn was gebleven nu een veel betere ploeg gehad. Ik verwacht dat NAC tegen Helmond de punten in Breda zal houden. Al zal dat zonder publiek weer een zware bevalling worden.

30   1  
H.V.M.

Speelt die jongen eindelijk weer eens een heel behoorlijke wedstrijd en desondanks gewisseld!
Op zich niet eens zo'n blunder, maar als je dan kijkt wat er alsnog voor in de plaats komt dan moet EdG een korte Black Out gehad hebben.
Overigens was het ook beter geweest om de jarige van Schuppen te laten staan.

Enfin, de afgelopen week (vrijdagavond) eindigde in mineur en de nieuwe week begint niet bepaald beter.
Voorlopig zien we weinig aanknopingspunten dat het komend weekeinde weer allemaal hosanna is.
Laten we hopen dat Haye er dan wél bij is en dat EdG goed hersteld is van zijn korte Black Out die hij in de slotfase tegen Jong PSV gehad moet hebben.
Beterschap allemaal!

5   3  
The Cosmic Gate

Praatjes vullen geen gaatjes...dat blijkt wel weer.

Zaterdag de finale, win je die niet ....

Weer een periode titel (kans) volledig zelf om zeep geholpen.
Wanprestatie nr zoveel alweer

26   1  
H.V.M.

Overigens toch iets recht zetten!
KdR heeft geen 5 of 6 ton gekost maar wel zo'n €375.000.
Bij promotie zou NAC nog ruim €75.000 in een envelopje naar de penningmeester van FC Eindhoven gestuurd hebben, maar uiteindelijk hebben we allemaal achter het net gevist.
Inmiddels zijn we de "trotse bezitter" van de twaalfde plek in, jawel, de KKD.
De eeuwige optimisten onder ons zouden dus kunnen zeggen dat we aan de gemiste promotie nog wat euri hebben verdiend!!
Probleem is wel dat die extra centjes inmiddels alweer als sneeuw voor de zon zijn verdwenen.
Een zak geld op een bank in het Valkenberg blijft langer liggen, dan in de kas bij NAC.

5   14  
Nico

5 ton.......

Die Manders heeft er echt verstand van.


Pfffff

10   19  
Frits

Er was maar 1 speler van niveau en dat was Olij!


DE REST IS BAGGER IN HET KWADRAAD!

5   14  
Sjef de gevulde koek

Toch mooi dat mensen vaak een andere wedstrijd hebben gezien. Speelt gewoon heel slecht creëert bijna niks en maakt continu de verkeerde keuzes. Buiten alles staat hij er bij als een dood vogeltje. Die stift zegt genoeg een speler in vorm maakt hem. Nu lukt alles met niet. Zou seuntjes ook minimaal 2 keer per wedstrijd voor de goal moeten zetten. Die krijgt werkelijk waar 0 bruikbare ballen. Ook mashhart en helemaal Rutten krijgen gewoon een vrije bal niet fatsoenlijk voor. Ik heb zelfs ballen over het vangnet gezien die je gewoon normaal voor kan geven. Nee het is om te janken klaar.

4   11  
Ron

Het straalt ook niks uit ook, hè. Manman....
Daar staat geen kerel, geen profvoetballer, maar een trillend jochie wat kijkt alsof ie bestraffend is toegesproken door de juf omdat ie weer in zijn broek gepoept heeft.

En in een ander interview.... Onze coach: "op de training vliegen alle ballen er in".
Da's ook niet zo moeilijk. Ze trainen waarschijnlijk op het moment dat Olij pauze houdt en een Mashart centraal achterin staat. Ofzo.

11   2  
Tip

Wellicht gelooft niet iedereen mij maar ik vind de hele situatie voor mezelf maar ook voor mijn medesupporters zwaar kut. Eigenlijk zwaar k. voor iedereen. En in zo’n situatie is het juist belangrijk genuanceerd te blijven. Sjef de G.K. heeft gelijk dat als alles goed zit zo’n lobje van de Rooy net wel binnen valt. Toch kun je zien dat KAJ kan voetballen. Bv. met een steekpass met effect speelde hij Antonia vrij. En daarna gaat het ook weer net mis. NAC worstelt. En we hebben eenmaal niet de kwaliteit wedstrijden op de automatische piloot te winnen. We hebben nu twee keer niet verloren en win je van Helmond dan ziet het er weer draaglijker uit. NAC kan van Helmond winnen , ik denk dat dit ook gaat lukken. En beste mede supporters de echte grote verlossing of bevrijding komt er pas als er een nieuwe eigenaar met geld komt. Het wordt pas echt ingewikkeld en gevaarlijk als de verkoop van de club spaak loopt. Wat betreft de roep om vertrek de Graaf heeft geen enkele zin. De Graaf heeft nu het salaris van hoofdtrainer en blijft dat houden. Dat is ongeveer een ton meerkost. Steijn wordt nog doorbetaald als hoofdtrainer. Als je nu opnieuw een andere trainer aanstelt kost dat weer 350.000 euro per jaar. Betekent dat een keuken club als NAC voor het hoofdtrainerschap 8 ton per jaar uitgeeft. Dat moet stoppen , we moeten respecteren dat trainers hun contract normaal uitdienen. Functioneren ze niet voldoende dan kun je normaal het contract niet verlengen bij einde contract. Een hoofdtrainer heeft ondersteuning nodig van een goeie ervaren TD. Maar die kan pas komen als er middels een nieuwe eigenaar geld is. Los van dit alles ligt het niet aan de Graaf m.i. Die moet roeien met de riemen die hij heeft.

0   0  
DunErwt

@TIP

Wie bedoel je met "we"?

8   0  
Ed

Snel de club over laten nemen. Uithuilen en voor de zoveelste keer opnieuw beginnen. Op naar volgend seizoen.

7   0  
scheppioni

Geen schim van de speler bij fc eindhoven, had gisteren wel wat pech, maar net als wij met vele hier zien, dat dit gewoon puur een linksbuiten is, is deze Kaj totaal kapot gemaakt door steijn !!!
Lijkt nu langzaam weer beter in zijn spel te komen heeft alleen nu de pech dat the Seun het helemaal kwijt is. Het hele elan lijkt naar het peil van vorig seizoen te zakken, zelfs fc den bosch en mvv staan boven ons ...... vreselijk !!

1   0  
Cool hand

Cheer up. Slechter, uitzichtslozer en deprimerender dan dit kan het niet worden. 2023 misschien...

Laad alle berichten na dit bericht in