Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - FC Den Bosch (2-1)

BsideBart

NAC speelde zaterdagmiddag op Bredanello een besloten oefenduel tegen FC Den Bosch. Voor de ploeg van Edwin de Graaf een mooi moment om zich te meten met een tegenstander van volgend jaar. NAC won met 2-1, wij spraken de trainer na afloop van deze wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - FC Den Bosch 15 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
40    
Scheppioni

Oogt toch veel frisser en realistischer dan zijn voorganger, gevoel bij mij redelijk optimistisch !

17    
Vlag

Geen slapende honden (clubs) wakker maken mbt Thom Haye !!

6    
Vlag

Sluit Wout Neelen nu weer aan bij NAC na afgetest te zijn door FC Den Bosch ??

40    
Scheppioni

Oogt toch veel frisser en realistischer dan zijn voorganger, gevoel bij mij redelijk optimistisch !

31    
Dos

Scheppioni

Laten we het hopen, maar accepteer ook dat NAC onder de Graaf slechte wedstrijden gaat spelen en voorkeur gaat hebben voor bepaalde spelers die in de ogen van andere supporters structureel onderpresteren.
Zaak is om dan niet weer te gaan roepen, want afgelopen seizoen ging dit van kwaad tot erger.
De rust bewaren is het devies.

7    
Ernie

Scheppioni
Natuurlijk jongen, ik weet al wat je gaat zeggen als we 3 keer verliezen. Kansloos.

25    
Badeend

Schei toch eens uit. Maurice Steijn was de grootste mismatch met NAC van de laatste 30 jaar. Alleen Rijsbergen en Dijkhuizen kwamen een beetje in de buurt, maar Steijn had nog een paar extra nare laagjes. Die moest absoluut weg.

Natuurlijk zijn er (veel) meer dramatrainers en TD's en AD's geweest die ook allemaal -terecht- niet meer bij NAC werken maar Steijn, dat was echt het grootste fiasco ooit. Dan kun je sneu rancuneus gaan lopen doen over "de supportertjes" maar ook gewoon objectief naar de feiten gaan kijken. En dan zonder de op niets gebaseerde hoop "met twee of drie gerichte aankopen zouden we volgend seizoen echt wel meedoen om promotie". Zelden zulke onzin gehoord.

6    
Scheppioni

Dat zal ernie steijn nooit zien en toegeven Badeend !
@ Dos
Slecht voetballen bij ons NAC mag, dat is nooit het issue geweest, geen lafbek en anti voetbal meer, dat is een groot verschil en ander insteek !! Bloed aan de palen ...... maar dan ok echt en niet alleen met mooie woorden, ik geloof ook dat Edwin geen spelers zal vernederen !!! Dan zijn we al een heel eind op de goeie weg !

10    
Breda-mike

@dos we roepen hier al langer om de rust te bewaren...maar dat is juist het probleem op deze site..als er 1x word verloren moet gelijk de trainer op rotten of de spelers kunnen er niets van..of de TD heeft prutswerk geleverd.

20    
Ome Cor

Hoe de Graaf oogt na een paar oefenpotjes is mooi om te zien.
Een beginnend trainer die als speler ervaring opdeed bij volksclubs, een enorme dosis motivatie heeft en wil laten zien dat hij zijn diploma niet zo maar heeft gekregen....

Of hij NAC kan brengen naar waar iedereen hier vindt dat we horen zal de toekomst leren.
Als we de eerste periode net zo goed door komen als de oefenwedstrijden dan wel.

Maar ook dit NAC zal punten verliezen, ook deze trainer zal een keer wisselen op een manier die wij niet begrijpen.
En als NAC na de eerste periode op een 10e plaats staat moeten we de trainer en zijn mannen misschien nog wel harder steunen dan wanneer we 1e of 2e staan.
En niet dan pas roepen dat we Edwin eigenlijk vanaf het begin af aan al niet zagen zitten.

Succes Edwin
Succes NAC

5    
Nep Han

'Eerste 15-20 minuten waten goed. Daarna worden we te laks en laten we den bosch in de wedstrijd komen'

Jezus wanneer komt dit besef nou eens in het team, dat je 90+ alles moet geven. Dit is nou al 1,5 jaar probleem. Straks krijg je weer elk weekend: ja we spelen goed maar het moet constanter

6    
Martinus

Nep Han, de omslag van het tropenrooster van Steijn naar een normaal trainingsplan waarbij focus op conditie ligt is niet een proces dat je in een maand ombuigt. Verwacht ik. Helaas.

0    
Geelzwartwit

Onder diverse trainers afgelopen jaren was het veel te vaak wisselvallig. Met woorden als we kunnen echt wel voetballen en ondergrens. Laten we hopen dat Edwin met zijn eindelijk het niveau constant krijgt alleen daarmee speel al vanzelf bovenin mee.

Succes!

4    
Belgische Naccer

Als hij de ploeg fit maakt en we voor iedere meter knokken, is er voor mij niets aan de hand. Want dan komen de resultaten vanzelf.

Maar als je (zals onder Steijn) alleen maar achteruit loopt, balletjes breed speelt, onbegrijpelijk wisselt, goede spelers niet eens opstelt, en dan ook nog, na een uur niks gedaan te hebben, met je tong op de knieen loopt en allemaal kramp hebt....tja...dan gaan we klagen...en terecht!

HUP NAC!!

Komop de Graaf, maak ze fit en klap erop! Laat ze lopen zoals jij zelf bleef gaan...95 minuten lang, iedere wedstrijd. Dan zal het lastig winnen zijn van NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in