Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na Helmond Sport - NAC (4-0)

Das Phantom

NAC stapt vanavond met een 4-0 nederlaag van het veld. Na de wedstrijd stond trainer Edwin de Graaf ons te woord.

Hij moest concluderen dat het een kloteavond was in Helmond Sport, bekijk het interview voor zijn eerste reactie.

Terug naar overzicht
30 Reacties
63   11  
Dos

Nu is het moment om rustig te blijven en niet moord en brand te schreeuwen. Of is de NAC cultuur weer belangrijker?

25   35  
Bredaaaaa

Een zure nederlaag. Op de training ging het goed deze week. Edwin did not change a winning team. Met jonge jongens kan dit gebeuren. Ik heb ondanks deze grote nederlaag genoeg aanknopingspunten gezien voor een goede verloop van de nacompetitie.

14   6  
Enkhuizer

Kwaad? Denk je dat De Graaf in de rust schreeuwt tegen zijn spelers?

15   33  
Mo

Als coach moet hij weten hoe kwetsbaar jonge spelers zijn...... Zo'n terugval ligt in de lijn van de verwachting. Ervaren spelers als Malone, Bakker en Adilehou horen alleen al voor de ballans in de basis!

Blunder Edje!

25   19  
Tip

Ik kan toch maar 1 logische verklaring vinden. Die jonge gasten zijn onbewust gaan denken dat ze goed zijn en dat ze de nummer laatst wel zouden pakken. Ze speelden ook veel te flegmatiek zonder de tanden te laten zien. Dat was een teken aan de wand. En dan ga je dus voor gaas. Volgende wedstrijd weer wat routine in de ploeg en gaan voor plaats 8. Dat is het hoogst haalbare weten we al maanden. Dus laten we gewoon rustig blijven. Voor een promotie waardige ploeg moet er in iedere linie kwaliteit bij. Dat kan als er geld van de overname van de club komt. Ik kan deze nederlaag wel een plaats geven al was ik even verrekte teleurgesteld. En het is ook wel typisch NAC. Als je denkt er kan niks mis gaan dan. .................

63   11  
Dos

Nu is het moment om rustig te blijven en niet moord en brand te schreeuwen. Of is de NAC cultuur weer belangrijker?

49   41  
Moppernac

Edwin stop er aub mee joh, je bent niet de geschikte persoon voor hoofdtrainer en zet aub een stapje terug als assistent trainer.
Je hebt 31 wedstrijden je mogen bewijzen, en dat krijgen trainers bij NAC eigenlijk nooit als ze niet presteren,maar het zal je nooit lukken.

34   13  
Sjonnie

Ik heb half de 3de periode al gezegd dat Almere de 4de periode gaat pakken en dat NAC nog moet vechten om die laatste ticket voor de nacompetitie, maar ze kunnen die beter niet pakken want hebben er geen ene moer iets te zoeken.

13   27  
Dabbert

Wordt dus echt tijd voor een nieuwe eigenaar en nieuwe spelers. De jeugd gewoon weer terug naar onder 21. Dit is duidelijk nog te hoog gegrepen.

22   31  
Edje

Spullen pakken en oprotten!!!

45   6  
Ivo

Gelatenheid en acceptatie na een 4-0 nederlaag tegen Helmond, die nog veel erger had kunnen uitvallen.

Nog niet zo lang geleden waren wij een trotse eredivisieclub met een fanatieke aanhang, dit is en was absoluut ondenkbaar.

Wat zijn we diep gezonken jongens. Op alle fronten. Mijn NAC hart huilt. Om het spel, het resultaat, maar ook de reacties. Onze club is volledig naar de knoppen en ach joh, volgende keer beter. Jezus.

9   3  
Guuske

Maar toch 2 wint 2 goede wedstrijden en je speelt tegen nummer laatst. Snap wel dat je met zelfde begint. Had eerder taktisch kunnen wijzigen.

24   3  
RaRa

‘De jongens kunnen er niks aan doen, ze doen hun best’……niveau is BVO hoor Edwin. Anders lekker Duindorp ofzo gaan trainen!

13   6  
Cees-2

De Graaf valt niet te benijden, maar welke trainer wel, momenteel bij NAC? Ga er maar aan staan! Toch krijgt hij het van menigeen plots snoeihard voor zijn kiezen. Gelukkig vallen deze faliekant door de mand met hun opzichtige kletspraat. NAC is in zijn geheel uiterst fragiel te noemen. Zover is men gekelderd, na jaren van wanbeleid. Uiteraard is de prestatie van vanavond slecht, zondermeer. Maar geloof me, die komen er nog wel meer. NAC heeft met de meeste mensen die daar nu werken weinig tot geen toekomst meer. Ook de aasgieren die rond de club zweven, op wat voor manier dan ook, de meeste zijn dodelijk voor de club. Als daar niet op een harde manier met de bezem doorheen word geroeid, vergeet het maar. Deskundige, eerlijke mensen zijn nodig, met een goede portemonnee. Geen carrierezoekers, jaloezie, praatjesmakers, einzelgangers, omhoog geschoten blaaskaken, beterweters, judassen,.....enz. Dus, ruimen die zooi!

12   2  
LL

Zo typisch nac weer dit. De goede reeks voortzetten en de vierde periode goed beginnen tegen fucking helmond sport is te veel gevraagd. Alles wat de laatste weken is opgebouwd in èèn avond kwijt.
Ben er goed ziek van. Verliezen kan, maar met 4-0..? Gelukkig is er op de andere velden veel gelijk gespeeld zodat je niet al te weg geeft.

Btw, waarom duurt het zo lang om die transfer van Seun af te ronden? Had m gisterenavond gewoon mee laten doen joh, zolang hij nog speler van nac is. Niet dat dat voor gisteren het verschil had gemaakt, maar toch.

22   7  
Bas

Edje heeft het niet. En het zou me verbazen mocht hij het ooit krijgen.

15   3  
Scheppioni

Goeie gast, voetbalopvatting nog wel prima, maar kan het niet alleen, die hans visser door iemand gehaald voegt helemaal niets toe. Al vaker gepost, iemand een brok ervaring naast Ed zou nog op te lossen zijn, beste oplossing nu en goedkoopste is Molenaar in medezeggenschap in de staf. Blijkbaar hebben de jonge gasten meer geloof in Molenaar. Dit hoort bij jonge gassies, blijkt dat Molenaar ze beter kan raken !!!
Bouwen nu met deze jonge gassies aan de toekomst, is veel beter dan de oudjes wat geen kapitaal meer is en gehaald door een pipo !! Met Ed alleen nu gaan we er tegen jong ajax ook zomaar aan, maar ja wie beslist nu bij onz NAC, in tijden van beleid impasse NAC !?!

12   25  
Johnny1912

Kut trainer, eruit er mee!!


Molenaar heeft bewezen beter te zijn!

9   3  
Badeend

Uiteindelijk is dit verlies een prima spiegel voor de jeugd - ze kunnen het niet op halve kracht af (flegmatiek) en zijn er nog (lang?) niet. Hier wordt of de jeugd sterker van of het wordt steeds duidelijker met welke jeugd je wel en niet door moet gaan. Uiteindelijk prima voor de langere termijn en die nacompetitie, daar hebben we weinig te zoeken voorlopig hoor, net als in de Eredivisie.

6 winstpartijen op rij vertroebelden het beeld maar de fundering is nog veel te slecht. Dit is exact hetzelfde als er onder Steijn gebeurde, en toen haalden we met kunst- en vliegwerk nog de finalewedstrijd. Uiteindelijk was het een zegen dat we niet per ongeluk gepromoveerd waren vorig jaar, hoe de club er ook voorstaat nu.

11   4  
Tram

Ik riep ook dat de jonkies moesten blijven staan. Net als veel anderen. Maar ik ben geen kenner en De Graaf hopenlijk wel. Maar het is totale armoede als je zo'n Wout ziet schutteren. Wat een afgang.

10   5  
Mc Guyver

Ed is wellicht niet de toptrainer en visionair welke bovennatuurlijk resultaat met NAC kan behalen. Maar hij kan ee verder ook niet alles aan doen selectie is van begin af aan matig. Bovendien hebben onze 'topsporters' gemiddeld 30% ziekteverzuim dus zo kan niemand aan routines in het veld werken.

14   4  
Adriaan

Zou wel willen weten hoe het met Antionia Maria DJ Buff en Kotzebue is gesteld
O.a. deze spelers zijn vaak afwezig en dat is niet alleen terug te voeren tot Corona
Zemoeten wel betaald worden....
Ed is niet de juiste man om hoofdtrainer te zijn
Gebruikt veel te veel spelers in een steeds wisselend systeem
En bij nac spelen moet elke week NOAD zijn....
Het wordt tijd dat het overnameproces snel wordt afgerond met hierbij een nwe AD TD of TM en een nieuwe hoofdtrainer
Voor volgend seizoen moet er gebouwd worden aan een promotiewaardig team

11   3  
Maarten

Ach, dat weet toch iedereen dat dit kan gebeuren? Dit zorgt ervoor dat ze leren en niet gaan vliegen.

5   6  
Breda F2

Het hosanna gevoel is weer voorbij stelletje azijnpissers. Man man man, jonge gasten moeten leren. Jonge trainer moet leren.

4   4  
since1912

6 uit 7 en de usual suspects roepen weer om het vertrek van de trainer. Alsof dat ons de afgelopen jaren verder heeft gebracht…

3   2  
Real Robert

Het kan niet anders, dat de slapte reeds bij de trainingen erin geslopen is.
Maar dat heeft dietrainer ombenul niet aangevoeld.
De Graaf raakt geen enkele snark.

0   4  
Tram

Jonge gasten moeten leren.. Klopt maar je kan van een steenkool geen diamant maken.

1   0  
Badeend

...of misschien wel, Tram.

1   1  
Pep

Ed had de ranglijst op zijn kop moeten zetten. Is toch wel een kwestie van motiveren. Maar goed, kampioen worden we niet. Laten we knallen in de nacompetitie. Nooit Opgeven Altijd Doorzetten.

1   0  
Theoden King

Sympathieke gast, die Edwin, en ook gewoon lekker laten zitten. Maar dit is niet een trainer die van NAC een hoogvlieger gaat maken.

0   0  
Veerse naccer

🤮🤮🤮🤮🤮blablablabla

Laad alle berichten na dit bericht in