Wij gaan niet opzij

BSR TV: Nick Olij na Helmond Sport - NAC (4-0)

Das Phantom

De doelman die bekend staat om zijn snelle reflex en vele clean sheets kon vanavond niet voorkomen dat NAC tegen een nederlaag in Helmond aanliep

Als aanvoerder van het team stond hij ons na de wedstrijd te woord en gaf hij zijn blik op de nederlaag.

21 Reacties
84   11  
Das Phantom (BSR)

Olij afvallen omdat hij een onderkleding draagt is wel heel ver gezocht.

23   92  
Moppernac

Olij denkt , ach nog 7 wedstrijden en dan nog 1 in de nacompetitie en dan is mijn carrière afgelopen bij NAC, op naar een nieuwe uitdaging.
Het is de beste NACCER die we momenteel hebben, maar als je net als vanavond bij een heerlijke temperatuur van 16gr nog in een manjo en een onder shirtje met lange mouwen moet spelen dan ben je echt een mietje.
Dacht Nick zeker dat hij vanavond niks te doen zou krijgen, nou hij heeft het warm genoeg gekregen 4x uit het netje vissen en het hadden er ook zomaar 6 of 7 kunnen zijn.

24   16  
Bertus

@moppernac, je doet je naam wel eer aan.

Het is kut dat je verliest maar het blijft NAC volgende keer weer beter en doorbouwen op de vorige 6 wedstrijden. Hopen dat de overname nu snel doorgaat en door.

24   4  
NACFAN

Wat een wanprestatie

84   11  
Das Phantom (BSR)

Olij afvallen omdat hij een onderkleding draagt is wel heel ver gezocht.

28   9  
Ivo

Olij vertrekt na dit seizoen, van Aalst en Manders gaan in 2022/2023 voor een knappe 14e plaats. Wat een schande, wat een dieptepunt in misschien wel 50 jaar NAC.

4-0 tegen Helmond. Zeg het maar eens hardop. Laat het op je inwerken. We zijn zo ver gezonken. Onze mooie club is kapot gemaakt.

59   9  
ome cor

Een mietje, beste Moppernac, ben je als je een keeper niet beoordeeld op zijn kwaliteiten (of het gebrek daaraan) maar op zijn kleding.

Je lijkt verdorie Martien Meiland wel.

15   4  
Sjef de gevulde koek

Wat gooeeeddd!!!!

29   4  
Ric

Als van Aalst en Manders in de club blijven dan mogen ze wat mij betreft ook meteen 19.000 nieuwe supporters kopen ergens.
Iedereen zou dan moeten weigeren om als supporter nog 1 stap in het stadion te zetten.

10   4  
Scheppioni

Was ook niet zijn beste wedstrijd, maar kan gebeuren, een collectief falen .... ook scheids had een pingel moeten geven, gewoon een off day, daarbij de eerste 100% kansen maken we zelf niet. Bij jeugd horen zo'n wedstrijden helaas, maar belangrijker is ..... blijft dit bij een off day met Ed alleen als trainer, blijkt wel dat Ed goede aanvulling nodig heeft, wat hij nu van zijn assistenten zeker niet krijgt ! Van de week kwam bij mij berichten toe dat ook de overname verder weg is dan ooit, een complete eigen belangen verstrengelingen doet ons NAC voorlopig nog de das om !!! Triest 😐

2   3  
Mo

Ja wij zijn nac ,dan zit dit in het dna

10   3  
Bredaaaaa

Olij is onze beste speler. Nederlaag is collectief falen. Zelfs de Graaf heeft er schuld aan. Iedereen gewoon.

8   5  
SjorsNac

Geniet de komende wedstrijden nog maar van de beste keeper in jaren. Hij is natuurlijk weg en helemaal terecht.

Hoe zit het met de overname? Het is weer verdacht stil, de tijd tikt!!!!!!!!!!!!!

6   9  
Tipex

@Ric

Een nobel streven, maar het weerhoud mij niet om naar het stadion te gaan. Ik moedig het team aan onder het genot van een versnapering en wat geel vocht, maar ik zal zeker niet thuisblijven zolang deze 2 mensen aan de macht zijn. Aan de andere kant denk ik dan : “Ric, als jij niet met je baas kan opschieten blijf jij dan ook thuis ?”

10   3  
Marti

Hij geeft naar mijn idee een mat interview , merk weinig teleurstelling in zijn praten , zal mij niet verbazen als hij al met een andere club bezig is te onderhandelen over een contract!

6   6  
Joop

Wie is die moppernac vreselijke kerel is geen nacfan hopelijk tegen ajax de koppies weer de juiste kant op en met het publiek erachter en vol uit gaan

19   5  
ome cor

Nick is misschien realistischer dan de meeste mensen hier.
We hebben er 6 van de 7 gewonnen en vandaag (lees: gisteren) hadden we een collectieve offday.

Als je het als supporter zou mogen invullen: NAC moet 6x winnen en 1x verliezen, van wie wil je dan verliezen ?
Tegen Helmond Sport kan het minder kwaad dan tegen De Graafschap. Winnen van een concurrent zijn de 3 punten meer waard.
Wat Helmond Sport betreft maakt het niet uit. Die vormen geen bedreiging.

Het was mooier geweest om deze serie voor de interland break winnend af te sluiten en de jeugd de kans te geven zich nogmaals te laten zien aan de trainer.
Maar nu blijkt dat Marijnissen, Siereveld en Neelen ook maar gewone stervelingen zijn en niet na twee leuke potjes al meteen een standbeeld verdienen.
Een beetje minder zwart-wit oordelen zou op z'n plaats zijn.

11   7  
Nacdictive

Zijn alle kenners weer wakker na de 4-0 oorwassing.. ?

17   5  
Fred1

Dit is inderdaad een interview met iemand die het bijna niet meer ziet zitten.
En ik kan het me voorstellen, een voor eredivisie begrippen “ topkeeper “ die er 4 om de oren krijgt dat zegt veel zo niet alles over wat er voor hem staat.
Ik merk dat het grote bagatelliseren weer is begonnen en de vinger op de zere plekken niet wordt gewaardeerd.
Zeker al niet als dan man en paard worden genoemd.
Het is simpel, of er nu jeugd of ouwe lullen in staan, het is onmogelijk om met 4-0 van Helmondsport te verliezen maar bij NAC wordt het onmogelijke altijd mogelijk.
Ik ben gisteren na de 4-0 weggegaan omdat ik de vernedering niet meer aan kon zien en ook het beschimpen door de mensen die daar rondliepen deed zeer.
Ik weet niet hoe de verhouding Blanco / Azagari is maar het is God gloeiend verdomd, weer na zijn eerste basisplaats staan er weer twee levensgrote interviews in de stem.
Wat is dat?
De jeugd denkt vaak dat ze er al zijn en leven op veel te grote voet en daarnaast krijgen ze geen enkele sturing van de ouderen of van de zeer zwakke technische staf.
Ze laten elkaar als bakstenen vallen en missen eergevoel.
Het viel mij ook tegen hoor ik had dit niet verwacht maar ja het is NAC en er ontrolde zich een Goahead scenario waar we nog niet zo lang geleden onder etter Steijn een veeg uit de pan kregen met onze jeugd.
Dat er een keer een uitglijder zou komen dat wist ik wel maar 4-0 tegen Helmond is geen uitglijder dat is collectief wanpresteren.
Er is iets gruwelijk mis in de opleiding van deze jongens.
Ik denk dat het op voetbalgebied allemaal wel klopt maar mentaal zit het helemaal fout deze jongens hebben niet geleerd om ondanks alles te willen winnen en om te overleven.
Gisteren ben ik van de ene verbazing in de andere gevallen , onze inmiddels gebleken incapabele trainer meende zijn hele achterhoede te moeten wisselen.
Ik wacht nog op het moment dat hij zijn keeper gaat wisselen die er 4 doorlaat, het raakt kant noch wal.
Gisteren liet het middenveld alles lopen wat ze maar konden laten lopen, Azagari voorop, niet met hun tegenstander meelopen niet genoeg inzakken totaal geen omschakeling en slecht apathisch en halfslachtig reageren.
De Rooij die gisteren weer bijna elke bal verspeelde, en niemand die daarop anticipeerde Banzuzi leek voor de eerste keer op een voetbalveld te staan en volgens mij wist hij niet eens wat zijn taken waren, Welat die nergens was te zien.
En dan offer je als trainer 3 man van je achterhoede terwijl al het gevaar vanuit het middenveld kwam.
Ze hebben hun collega's gewoon ijskoud aan hun lot overgelaten en dat is zeer bedenkelijk en zegt alles over sfeer en hiërarchie binnen de ploeg.
Kijk de fouten die Siereveld en Marijnissen maakten zijn niet goed te praten uitglijden en een bal verkeerd op je giechel kan een keer voor komen, maar er is werkelijk ook niemand die er is om de fouten te herstellen.
Het gebrek aan motivatie en leiding in het veld langs de lijn en op de burelen laat zich steeds meer gelden.
Het is zeer pijnlijk dit te moeten constateren en we 100% afhankelijk zijn van een overname waarbij we van alles en iedereen verlost zijn die deze puinhoop op hun geweten hebben.
Vraag me af of deze mensen nog kunnen slapen .

6   6  
Willem 4,5

Zo voorspelbaar dat verlies gisteravond, de jonkies speelden 3 wedstrijden goed en gelijk intervieuws in krant enz. Naast de schoentjes gaan lopen en denken dat je écht goed bent. Speel Gvd eens een wedstrijd of 10 goed ipv een paar en dan verliezen van een stelletje veredelde amateurs. Als de verkoop van NAC niet snel rond komt hebben we een heel groot probleem. Kijk tegenwoordig alleen nog maar naar de uitslag en wordt er niet warm of koud meer van.

7   18  
Judge M.

Olij gaat komend seizoen gewoon naar Sparta als die zich weten te handhaven. Net als Seuntjens en vele anderen zonder bemoeizuchtige vader kon hij namelijk wel goed door een deur met Steijn.. En geef hem eens ongelijk..

0   0  
Mo

Is altijd top kan ik verders van geen speler zeggen

Laad alle berichten na dit bericht in