Wij gaan niet opzij

BSR TV: Edwin de Graaf na VVV - NAC (2-2)

Italo

Edwin de Graaf debuteerde als hoofdtrainer van NAC met een gelijkspel bij VVV-Venlo. In extremis zag hij zijn ploeg een punt pakken, maar dat maakt niet dat De Graaf ook tevreden is. Bij ons voor de camera vertelt hij over bepaalde gedeeltes van de wedstrijd tevreden en ontevreden te zijn.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
64 Reacties
114    
moppernac

ik heb genoten van een fantastische eerste helft en de 2de helft was vele malen minder, maar een verdiend punt van de jonkies de 2de helft.
alleen zo als je kunt zien moet er dringend wel wat versterkingen bij bij de basis 16 spelers na diversen blessures zoals De Rooij, Schouten,Bilate.

jammer van de 3 pinten maar toch tevreden met het ene punt.
op naar NAC - Telstar

-150    
Leo

Die jonge gasten kunnen niet tegen de DRUK, Erwin!

80    
Tegel

Wat een verademing vergeleken met Steijn.. #hupEdje

-62    
Mark

De vragen mogen wel wat scherper geformuleerd worden, BSR.

Gewoon meelullen heeft geen zin!

Er ging vandaag gewoon heel erg veel fout. VVV was zo slecht!
We geven zo 2 punten weg.

114    
moppernac

ik heb genoten van een fantastische eerste helft en de 2de helft was vele malen minder, maar een verdiend punt van de jonkies de 2de helft.
alleen zo als je kunt zien moet er dringend wel wat versterkingen bij bij de basis 16 spelers na diversen blessures zoals De Rooij, Schouten,Bilate.

jammer van de 3 pinten maar toch tevreden met het ene punt.
op naar NAC - Telstar

-49    
RV

Allemaal prima en de Graaf verdient een kans maar een verademing ten opzichte van Steijn gaat mij te ver. Trapt echt iedere open deur in, laten we hopen dat het de onervarenheid is. Roept veel, zegt niks. Ik heb het ook in het spel niet terug gezien. De Graaf wil vooruit spelen maar daar heeft hij te weinig kwaliteit voor, en dus is de spelopvatting van Steijn ook vandaag terug te vinden.

Fysiek en conditioneel moet het heel veel beter. Daarnaast tenminste drie versterkingen voorin er bij. Welke trainer er dan voor de groep staat is om het even, het materiaal en topsportklimaat moet heel snel verbeterd worden.

64    
Brecht

Gelijkspel tegen vvv en noodgedwongen met veel invallers spelen is geen slecht resultaat. Het brengt het volgende aan het licht;
- Ralph Seuntjens is een perfecte aankoop geweest
- jeugd is met hem erbij goed in te passen; niet teveel tegelijkertijd
- 4 basisspelers moeten missen stelt de vraag naar professionele begeleiding staf. Roep van lokhoff om een fitnesscoach was niet voor niets
- met de 4 basisspelers erbij hebben we gewoon een prima team, waar misschien nog een enkele versterking bij moet (in de aanval)

70    
fvf6

Een aardige wedstrijd gezien , na de 2-1 lieten ze de kop niet hangen maar deden er juist nog een tandje bij dat ze bijna de overwinning bracht . Chapeau voor dit jonge team waar echt wel een beetje noad in zit .

-48    
Oscar

De eerste 20 minuten waren erg goed! Daarna stortte ons NAC
M E N T A A L in elkaar en ontstond er chaos.

Een aantal spelers kunnen niet onder DRUK voetballen!

-12    
Tip

2-2 Is voor beide clubs een logisch en goed resultaat. Dit NAC gaat beslist nog punten pakken in de keuken maar zeker ook verspelen. Nacompetitie is misschien haalbaar. Verder lees ik bij de vorige items ontzettend veel opportuniteit. 1. NAC speelde lekker fris. Wat had je dan verwacht, dat ze in wedstrijd 1 al de indruk maken 25 wedstrijden in de benen te hebben? 2. De vorig seizoen veel geprezen Azzagari. Duidelijk was vandaag te zien dat deze gast helaas nog veel tekort komt. 3. Seuntjens wordt terecht geprezen voor zijn goal en assist en spel. Wie kocht Seuntjens aan ? Etc. Etc. Dit NAC zal iedere wedstrijd tot het gaatje moeten gaan om punten te pakken. Geen enkele wedstrijd wordt gemakkelijk. En wij kunnen ons elftal helpen. Zorgpunt is opnieuw de vele blessures. Wat ik vandaag zag hoort Malone in de basis. Maar je kunt daar anders over denken. Nu Telstar.

-5    
Beter de Laat dan nooit

Speelwijze was een verademing maar gezien de tegenstander weten we nog niet waar we staan. Volgende week Schouten weer erbij. Laten we rustig wachten op nieuwe spelers die daadwerkelijk een versterking zijn. Liever ook niet huren. Met dit team ga je met 3 breedteversterkingen ook niet promoveren. Kunnen we beter gaan bouwen voor de langere termijn. Ok Haye vertrekt dan maar tegen die tijd is Azzagari ook weer verder en zijn andere spelers onder nieuwe eigenaren wel bereid om te komen.

22    
Bside076

3 kwartier in de wachtrij gestaan voor een biertje....
Wat ik van de wedsteijd heb gezien was voor de rest wel aardig

57    
Martinus

Dat je eerder tegen een tegengoal aanloopt omdat je én offensiever bent gaan spelen nadat veel spelers een jaar lang achteruit moesten lopen én er veel jonge gasten (en spelers noodgedwongen op andere positie) speelden, is logisch.

Maar we spelen vanuit eigen kracht. En tonen veerkracht. Je dwingt met een verre van ideaal scenario een punt af. Ik zei het onder het andere topic al: Kijk naar het balbezit, het aantal schoten en de gemiddelde leeftijd, dan zie ik een 300% verbetering tov vorig seizoen.

Prima gedaan, Edwin!

32    
Dennis

Ik kijk veel liever naar een team als dit met redelijk wat jongens uit de regio, dan als het mee zit twee plekken hoger eindigen met een hoop nietszeggende passanten waarvan de naam uitspreken vaak al bijna onmogelijk is en die we volgend jaar weer vergeten zijn.

21    
Nick

Het sterkste centrale duo is Adilehou en Bakker!

22    
NAC4Ever

Was heerlijk een ander intentie te zien.
Vind dat de potentie zichtbaar is. Maar het is te hopen dat de ervaren spelers snel fit zijn.
Door de vele 'jonkies' kan ik leven met een punt. Al is het balen dat die kans op het einde niet benut is.

23    
Maarten

2e helft was pover baas. Buffonge, Rosler en Azzagari waren ondermaats.

28    
Ivo

Bij mij overheerst toch het gevoel dat we 2 punten hebben verloren in plaats van 1 gewonnen.

VVV speelde als NAC vorig jaar, leunde achterover en gokte op de toevalstreffer. Onnodige overtredingen en een eigen goal gaven ze bijna de drie punten.

Respect voor de jonge jongens die alles gaven, maar als we onze selectie op orde hadden gehad hadden we gewonnen. We missen goede buitenspelers, dit was vorig seizoen al zo.

Mooi dat van Schuppen hem maakte. Die jongen zie ik wel richting basisplaats gaan, eerder dan een Azzagari en Velanas vond ik ook nog niet overtuigend.

Ik hoop dat Bilate snel weer fit is, ik vrees voor de carrière van Rutten. Die jongen is eigenlijk permanent geblesseerd. Schouten is gelukkig volgende week weer beschikbaar.

16    
Bertus

Rutten wordt met een beetje meer pech de nieuwe Marcel Koning.

16    
Viking

Wat een verademing in spelopvatting en heerlijk om zo overeind te blijven met jonge eigen spelers. Natuurlijk niet helemaal foutloos...maar dit geeft mij een beter gevoel dan voorgaande jaren. Alleen nu echte versterkingen halen anders de jonkies laten doorgroeien. Mijn steun hebben ze en kan het een mooi jaar worden..

54    
Chris W.M.

Uiteindelijk eindig je met 62% balbezit over de gehele wedstrijd. Met meer aanvallende stootkracht er voorin bij gaat dit geheid doelpunten opleveren. Spelen om doelpunten te maken ipv ze te voorkomen; dit is hoe NAC hoort te spelen in mijn ogen. Wel zaak om er nog een speler of 4 bij te halen.

15    
Pietje Saaman

Vandaag echt wel duidelijk geworden dat selectie veel te smal is. Er staan wat mij betreft maar 3 a 4 spelers die in de basis horen te staan. Olij, Haye en Seuntjes. Bakker en velanas hebben nog tijd nodig.
Mashart, Rosler, azzagari, buffonge, kestens voor op de bank prima maar geen basis materiaal.
Met Bilate, Malone, de Rooy, Schouten en 3 a 4 nieuwe basisspelers spelers erbij moeten we mee kunnen doen.
Je ziet vandaag dat als je 4 a 5 spelers uit je kern van 16 mist dat je het niet op kan vangen.
Dus snel versterkingen en zeker voorin en creatieve 10

9    
Tegel

Nieuwe rechtsbuiten, ik zag net Ramon Hendriks vlammen tegen Atletico Madrid op rechts 🤔

-3    
Fred1

In mijn beleving zijn er ondanks de 2-2 en meer dan 60% balbezit een paar jongens vreselijk door het ijs gezakt.
Maar dat zagen we vorig seizoen eigenlijk al.
Azagari daar wilden we heel graag die kwal van een Steijn de schuld van geven maar mijn hemel wat speelde die jongen slecht zowel verdedigend als aanvallend geen enkele toegevoegde waarde.
Als je zo hard schreeuwt om een basisplaats en afgeeft op de vorige trainer dan mag je wel iets laten zien als je eindelijk een kans krijgt en dat doet hij dus niet.
Dus wat mij betreft gezakt voor het examen.
Ik ven ook zwaar teleurgesteld in Velanas, wat ik nu heb gezien, geen versterking en geen basis.
Het leek wel of hij op schaatsen stond zo vaak dat hij uitgleed.
Rösler, gewoon mee stoppen, veel te nonchalant en wat ik al eerder las hier, zo iemand kan en mag nooit een jongen als Marijnissen op de bank houden dat is ridicuul.
Verder hebben we ook gezien dat Buffonge niet kan en dat Mashart te zwak is als back.
Rutte kunnen we definitief afschrijven, dat is een gebed zonder einde en het kost je keer op keer een kostbare wissel na een paar minuten.
Verder vond ik de spelhervattingen van Olij dramatisch , zie je dat ze drie keer op rij dezelfde overtredingen maken op precies dezelfde plek vóór de 16.
Haye pakt de ploeg niet bij de hand , Olij is voor mij Olij niet meer en alléén Seuntjens heeft gif en spirit in zijn lijf , één man met karakter is niet genoeg daar kan je niet een heel team aan ophangen.
Ik mis karakter.
En steeds maar terug komen op “ jong “ , onzin, als je goed genoeg bent dan ben je ook oud genoeg!!
Ik ben teleurgesteld , zo slecht als iedereen op voorhand wilde doen voor komen was het in de voorbereiding niet.
Als eerder gezegd het is grotendeels een kwestie van inzet, karakter en je kapot willen werken en de juiste mensen opstellen uiteraard!

18    
Kisku

We zijn op dit moment gewoon plaats 3 tot 8 zo simpel is het ,maar zie jongens spelen die willen met passie

21    
Mo

Wat was Ralf Seuntjes vandaag belangrijk en wat was zijn ktitiek terecht!

Voor mij is Ralf the man of the match!

Hij compenseerde wat de anderen tekort kwamen!!!!!

Een dikke 9 voor Ralf!

-2    
Ernie

@Fred
Ja, sommige dingen had Steijn toch goed gezien!

4    
Scheppioni

Wederom met Chris eens !
Tip Edje, het zijn veelal jonge gassies, laat ze zoveel mogelijk als het kan onbevangen voetballen, de intenties zijn goed, maar het tempo zakte na 25 min zo ver weg, dat het armtierige vvv ineens dacht van hey, het kan ...... jammer maar heerlijk geen steijn meer ga zo door en zorg voor goede conditie dat tempo zoveel mogelijk hoog blijft ! Ik sprak Kaj d R in de rust, dat gaat helaas nog even duren, balen, die gaat in een meer intensie NAC wel renderen !!!! Dus Edje tempo erin houden !!

6    
Henri

Fred1is snel met het trekken van conclusies.Ik trek ze nog niet, maar kan me er al wel grotendeels in vinden.
Rösler heeft mij nog nooit kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Ik vind het een slechte voorstopper en een matige rechtsback en verdedigende middenvelder. Voor een speler van een top voetbalvader, die zijn opleiding bij MC heeft gehad en vele jeugdinterlands heeft gespeeld vind ik zijn optredens vaak zwaar teleurstellend. Gezien hij in de huidige groep tot de topverdieners behoort en zijn contract einde seizoen afloopt en hij transfervrij zal vertrekken zou ik hem nu al proberen te slijten. Geef Marijnissen maar gericht kansen ipv deze non valeur.
Het optreden van Velanas vind ik ook zwaar teleurstellend voor een speler die al drie jaar KKD speelt. Zijn temperament heeft hij waarschijnlijk in zijn geboorteland achter gelaten. Niks geen passie, drive in een eerste optreden. Domme overtredingen makend die ook nog een tegengoal op leveren en spelend in een tempo van oud NAC. Op grond van welke kwaliteiten heeft het TH hem naar NAC gehaald?
Azzagari stelde helaas ook weer teleur, helaas want ik zie hem op zich graag spelen. Maar aan de 2-1 lag dom balverlies van hem ten grondslag. Snel de draad goed op pakken Yassine, anders gaat het verkeerd aflopen denk ik.
DJ Buffonge heeft ontegenzeggelijk kwaliteiten, maar hij doet er weinig mee. Vandaag vond deze speler het nodig bijna iedere bal op doel te schieten ipv een voorzet geven of een goede steekpass.
Kestens vond ik op links beter presteren dan als gebruikelijk op rechts. Hij moet alleen als aanvaller juist ook eens voor zijn eigen kans gaan.
Van Schuppen deed wat je als supporter van een speler verwacht . Gewoon 100% geven en dan ook nog scoren ook. Heet dat niet afdwingen. Goed gedaan jochie.
Ik hoop dat trainer EdeG snel doorselecteert. Spelers die vandaag niet brachten wat er van hen werd verwacht sluiten gewoon weer achter aan. Van Schuppen heeft in mijn ogen voor de volgende wedstrijd in ieder geval al meer recht op meer speelminuten.

3    
Adriaan

Waren Maria en Malone nog niet wedstrijdfit?
Malone moet het maar gaan doen op het middenveld
Of hebben jullie andere suggesties?

-6    
RaRa

Het al jarenlange zogenaamde talent van Azzargari verbergt hij al even lang. Na een sterkte eerste 20 minuten een domme overtreding waaruit gescoord wordt en de tweede helft was in alles veel minder en weer zorgen persoonlijke fouten voor doelpunten tegen. Het zit erin, maar komt er niet uit, telt niet. Telt ook voor de zogenaamde vele leiders in het team.

1    
Ivo

@Adriaan

Malone kan het niet meer belopen op het middenveld is een te beperkte voetballer. Naast Bakker zou het misschien nog kunnen centraal achterin maar bij snelle tegenstanders heb je een probleem.

Schouten op rechtsback, Seuntjens straks op 10 als Bilate weer als spits kan spelen, Haye is een zekerheidje op "6" op het middenveld en dan mogen Velanas, Azzagari en van Schuppen uitvechten wie op de "8" positie komt.

Met de ervaren Bilate en Seuntjens hoop ik dat Kaj de Rooij ook meer gaat renderen. We zoeken wel nog steeds een echte rechtsbuiten.

Dan zou ik nog de linksback huren van Jong Manchester City, die is 1m86 en zo sterk als een tank. Mashart gaf een goede assist maar verdedigend is het billenknijpen met hem. Maria vind ik ook geen geweldige speler.

1    
Scheppioni

@ Rara
Mijn gevoel zegt dat zo'n speler als Azzagari niet te veel in taken moet voetballen, tuurlijk zijn er afspraken maar laat ze(zoals eerst ook met e.a.) laat ze ook voor een groot deel onbevangen voetballen, dat ze wel van Haye en te Seun ervaren tips aanemen !! Buiten dat het tempo lang hoger moet zal het wat meer onbevangenheid ook goed doen, en ja fouten zullen dan gemaakt worden maar daar leren ze van .....
Zo'n actie van Rossler is geen fout te noemen dat doen namelijk spelers die super onzeker zijn, want een overtuigende speler draait altijd van zijn goal af, ook al komt ie dan voor zijn mindere been !

-3    
Talentje

Wat mijnduidijk maakte is dat azzagari en kestens nog te kort komen veel te veel lopen met de bal.

Haye was echt goed veel strijd erin. En seuntjens goede aankoop erg balvast!

-3    
Ricardo b

Deze wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen. Maar door zeer slecht verdedigen met heel veel domme overtredingen rond de eigen 16 geef je het nog bijna weg . iedereen wil aanvallers erbij maar wederom is gebleken dat je op Rutten en rosler niet kan vertrouwen.die Rutten loopt continue te piepen dat hij voor een basisplaats op rechts gaat nou meneer Rutten zorg eerst maar eens dat je een maandje of 3 fit blijft op de trainingen voordat je weer gaat lopen janken in BN de stem tot nu toe is je verblijf in Breda allerminst gelukkig. Je bent vaker geblesseerd als dat je speelt.en als je speelt lig je er meestal na 20 minuten weer uit .in Noorwegen is het al Sinterklaas vlgs mij wat is dat een onzekere jongen zeg man man man je geeft gwn 2 goals weg.desondanks heeft de jeugd op DJ SpongeBob na het gwn goed gedaan hopelijk is vrijdag iedereen weer fit en komen er nog 3a4 versterkingen bij anders kan je top 5 positie wel op je buik schrijven

25    
BREDA 1965

ZOVEEL LEUKER DAN AFGELOPEN SEIZOEN

-9    
Maarten

Kestens begon uitermate goed maar viel helaas ver terug. De wedstrijd kantelde toen Olij onnodig de balken over de zijlijn ging trappen. Uiteindelijk in totaal 5 ballen slordig over de zijlijn. Seuntjens was de beste Naccer. Was Schouten geblesseerd? Anders had hij wel rechts back gestaan zeker? Ik voel me toch veiliger met Malone en Adilihou in de achterhoede. Maria op links en Schouten bij blessure Rutten op rechts. Azzagari moet ik wel vaker zien maar het viel tegen vandaag.

0    
RaRa

@ Scheppioni: Haye en Vellanas speelden in een vaste rol/functie volgens mij. Azzargari en DJ mogen wat meer de vrij rol pakken. Dat is ook wat er volgens mij van hen verwacht wordt. Waren beide niet echt overtuigend vandaag.

30    
Jf

De vaste zeikbrigade kan weer los ditmaal Rosler die op zijn vaste positie niet veel verkeerd deed.
Jongen is pas 21 jaar oud en moet gewoon meters maken.

Ja er moet iets bij maar nu al klagen is het probleem van Nac we zijn een ouwe wijven club aan het worden.

Ik zag strijd passie jeugd en Bredanaars. Heerlijk en ik kan niet wachten op vrijdag

24    
Beter de laat dan nooit

Voor degene die Rosier afkraken. De 20 minuten die hij speelde op zijn eigen positie waren de beste van NAC. Nadat Moise daar ging spelen kon VVV ons eenvoudig vastzetten. De opbouw vertraagde daarna enorm. Daarna speelde Rosier op een vreemde positie erg ongelukkig.

35    
Heksenketel

Iedereen, die na 1 wedstrijd van een gehavend elftal loopt te zeiken: Veel plezier dit seizoen, het zal nog vaker gebeuren!

Ik heb de eerste 20 minuten voetbal gezien, waarvoor ik graag naar het stadion kom! Ook nog eens 2 mooie veldgoals, Ralf die een geweldige aanwinst is en een elftal wat bleef knokken. Ja ik heb ook verkeerde dingen gezien en 2 onnodige tegengoals.

Het is maar wat je wilt zien!

15    
Italo (BSR)

Ik heb er nog eens over nagedacht, maar achteraf gezien (en dat is altijd makkelijk oordelen natuurlijk) had Vanacker beter de vervanger kunnen zijn van Rutten. Het duo Rösler-Bakker stond prima en NAC kwam via hen aan voetballen toe. Met Moïse centraal werd het voor VVV makkelijk: alles vastzetten en Moïse de opbouw laten verzorgen. Het stond daardoor aan NAC zijde volledig vast de tweede helft. Daarnaast vind ik Rösler als rechtsback simpelweg geen succes.

11    
Ivo

@Italo

Tja, lastig, maar dit kwam natuurlijk vooral door de domme twee gele kaarten van Robin Schouten tegen Cambuur. Dat was uit pure frustratie, hij kon zijn directe tegenstander toen niet aan.

En Moreno Rutten die maar niet fit raakt en eigenlijk al sinds begin april aan het tobben is, en zich in BN-De Stem hardop afvraagt of het einde carrière is. Da's weer lekker, die staat nog 2 volle seizoenen onder contract dankzij Steijn en Manders.

Rosler moeten we maar wat krediet geven, hij speelde een ongelukkige wedstrijd maar ik zou hem tegen Telstar gewoon weer opstellen. Ik geef zo'n jongen liever speeltijd dan Malone. Maar niet als rechtsback inderdaad.

14    
Oosterhout

Vandaag eindelijk weer in stadion geweest , en moet zeggen vvv was zeer zwak .
NAC begon goed alleen konden we niet doordrukken en dat heeft volgens mij te maken met het jeugdige van dit nac . Tel daarbij Schouten Malone Maria
De rooij en bilate bij .. hebben er een mix van ervaring en veel jong talent .
Ik zie tenminste een nac dat knokt en vooruit wil voetballen ! Kijk ik liever na dat de laatste jaren het angst hazen voetbal .

22    
Breda_076

Ik ben het eens met Heksenketel. Het is maar wat je wil zien. Ik heb een zo veel frisser NAC gezien dan het afgelopen seizoen, een Ralf Seuntjens die de ploeg bij de hand neemt, een jonge echte Bredase jongen die de belangrijke 2-2 maakt en vechters mentaliteit. Gingen er zaken mis? Absoluut! Ruimte voor verbetering? Jazeker. Toch zat ik met een glimlach op mijn smoel na de wedstrijd. Ik dacht aan de jongens die we miste (dat er dus nog wat voor terug komt), de mentaliteit en Seuntjens. Je kunt zeiken maar het wordt gewoon een spannend seizoen met veel clubs die bovenin mee gaan doen en de nodige verassingen. Laat ons zo’n verassing zijn. We mogen er weer bij zijn als supporters. Ga er dan GVD achter staan i.p.v te straal zeiken. NOAD!!

-23    
Pietje Saaman

Ik verwacht Bilate en de Rooy nog niet terug volgende week en ook Rutten niet.
Olij
Rosler rb
Malone met bakker centraal
Mashart lb
Haye Maria en velanas middenveld
Kestens seuntjes schouten voorin.

En dan snel 4 spelers halen spits 2 buitenspelers en creatieve 10 en hopen dat De Rooij en Bilate snel terug zijn

10    
Breda_076

T lijkt hier soms wel een strijd om je kut zo zuur mogelijk tentoon te stellen.

3    
Dj buffonge

@pietje samaan

Ik kan jou vertellen dat dat de opstelling niet wordt. Schouten zal rechtsback komen en Maria op het middenveld??

7    
SpongeBob

@maarten

Meen je dat nou echt je vraag over Schouten ?
Dan volg je het echt niet hoor,sorry

11    
JeePee

Ja 2-2 en ja er ging het nodige fout in fases, maar ik kan me nu al meer identificeren met de opvatting en hoe de ploeg voor de dag komt. Seuntjens als absolute kartrekker gaat z'n meerwaarde nog veel meer bewijzen. We kunnen zeuren over de spelers die (er) nog niet zijn, maar vandaag mis je met Schouten, Malone en Maria in ieder geval defensief ook 3 opties. Plus de nieuwe blessure van Rutten..fitter houden en krijgen wat je hebt is is ook al winst, Lokhoff zei het nog.

Ik noem het ook nog maar eens, we staan in de etalage en het is eerder sale dan vip sthopping. Welke winkeleigenaar ken je zelf die dan zelf nog een ton gaat investeren waar ie mogelijk niets van terug ziet? De wrange maar simpele realiteit, waar ons beroepen op onze historische hoogtepunten echt voorlopig niets aan gaat veranderen.

Ik verwacht echt geen 3 voltreffers meer op de transfermarkt mensen, wees realistisch. Ik ga er vanuit dat we het zullen moeten hebben van groei in de bestaande spelersgroep. We gaan en blijven er achter staan en volle bak, dan kunnen er echt wel meer dan genoeg punten gepakt worden, zonder te duiken maar ook zonder alvast iets te claimen waar we hard voor zullen moeten werken. Hup NAC!!

7    
Ivo

@Pietje Saaman

Schouten was geschorst en doet volgende week weer mee. Maar wel gewoon als rechtsback hoor.

Voor de rest is het aankijken wie er weer fit zijn. En of er nog spelers bijkomen die vrijdag al inzetbaar zijn.

Op basis van vandaag zou ik zeggen dat Kotzebue wel in de basis mag voor Kestens of Buffonge. En van Schuppen voor Azzagari.

16    
since1912

Het grote verschil ten opzichte van vorig seizoen is dat ik veel liever dit voetbal zie en een verliespartij dan dat inzakken en spel doodmaken voor een punt zoals vorig jaar

0    
Bart

Lees net dat Azarkan toch naar Excelsior gaat. Ben toch benieuwd wie er nog op de lijstjes staan, maar heb er een hard hoofd in dat er nog echt goede versterkingen komen

-28    
Schrikbarend

Wij krijgen darrel maatsen en bodi brusselers worden volgende week gepresenteerd!Word middenmotertje

-4    
Gampel

Vandaag een leuke wedstrijd gezien maar... eenieder die meer dan 3 keer een bal naar de verkeerde kleur speelt is af.
Je hoeft echt geen Messi te zijn om dat niet te doen.
Jong, druk, onervaren, nieuw en noem maar op zijn allemaal excuses... nee, nee en nog eens nee, dat mag en kan niet.

9    
Reflektor

Bilate gaat meer scoren met seuntjens in het elftal.

15    
Venlonear

Hoe vonden jullie het uitvak? Heerlijk toch dat vrij zicht hoop dat NAC er een voorbeeld aan neemt. Helaas voor verliezen we 2 punten in de 91ste minuut. Verder succes boys tot in Breda...

2    
RNAC

Off topic

@bsr heeft Manders nog contact opgenomen? Dit zou hij doen voor de eerste wedstrijd toch?

-24    
Schrikbarend

Vandaag word darrel maatsen gepresenteerd!met azarkan pissen we naast de pot er zal niet veel meer bijkomen dan maatsen alleen bodi dus middenmotor dit jaar lachwekkend en van city komt niemand samenwerking is afgelopen!!proost op naar telstar de graafschap ado en uit roda en j ajax!!!!!!

4    
vakg5keerperwedstrijdnaardeplee

Voor mij zijn er gisteren 2 zaken bijzonder duidelijk geworden:
1. Discussie Schouten - Rutten hoeft niet meer gevoerd te worden. Rutten is na het eerste fysieke duel geblesseerd en dat is helaas niet de eerste keer. Hier kunnen we niet op bouwen. Lekker investeren in Schouten, heeft tenslotte bijgetekend vorig jaar.

2. Azzagari - Wellicht iets te vroeg maar ik vind dat hij weinig bijzonders levert. Ik vind hem absoluut geen basisspeler voor NAC. Goed, als Bilate en De Rooij weer fit zijn, zal hij ook weer richting de bank verdwijnen.

Verder een leuke pot gezien en geeft het me hoop richting de rest van het seizoen.

HUP NAC!

0    
scheppioni

@ Venlonaer
Nou dat uitvak is wel heel erg gedatteert zeg.
Ik zat via werk op de hoofdtribune, maar mijn zoon maakte al een terechte opmerking, nog geheel beton en nog echt als een kooi eruitziend. Tsja dat is typisch nog jaren '80 zei ik.
Je hebt gelijk betreft NAC met destijds dat plexi glas of zoiets, maar een bietje met de tijd mee mag wel ......

4    
Rob no neck aka Lee towers

Gewoon een goed resultaat, uit bij vvv 2-2, niets om teklagen en goed redement voor de volgende pot tegen telstar

1    
Harry

Waarom word de vraag niet gesteld ofdat er nog een speler of spelers van city komen?

8    
Bier1912

Colin zaterdag met de warm up al toezingen!!

0    
den hulk

wie beslist nu de versterkingen bij nac de graaf loopt al twee maanden te roepen

Laad alle berichten na dit bericht in