Wij gaan niet opzij

BSR TV: Finn Stokkers na Jong PSV-NAC (1-3)

Thiestemberg

Finn Stokkers bekroonde zijn basisrentree met een doelpunt en overwinning. Ook had hij een grote bijdrage in het veldspel van NAC. Wij spraken hem na afloop.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Ivan Ilic geschorst na vijfde gele kaart 9 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Ruud Brood na Jong PSV-NAC (1-3) 15 reacties
Terug naar overzicht
8 Reacties
45   1  
076

Overduidelijk dat hij moet spelen. Niet omdat ie beter is dan Sydney of Dogan, maar omdat ie de combinatie meer zoekt en beweeglijker is waardoor hij ruimte creert. Een goals meepakken is dan nog extra mooi.

45   1  
076

Overduidelijk dat hij moet spelen. Niet omdat ie beter is dan Sydney of Dogan, maar omdat ie de combinatie meer zoekt en beweeglijker is waardoor hij ruimte creert. Een goals meepakken is dan nog extra mooi.

17   0  
Naccie1912

Heeft een kans gekregen en wat mij betreft deze aangepakt. Hij moet het de komende weken laten zien en dit doorzetten, maar wat mij betreft Stokkers nu even laten staan en Sydney gebruiken als pinchhitter. Concurrentiestrijd waar ze (hopelijk) beide scherper en beter van worden. Hoop oprecht dat Stokkers een beetje los is nu, mijn verwachtingen rondom hem waren hoger dan hij tot nu toe heeft (kunnen) laten zien toen hij voor NAC tekende.

9   0  
Gman

Je ziet dat stokkers met veel ruimte best kan renderen. Nu nog bewijzen tegen een tegenstander waar de ruimtes klein zijn en er continue druk word gezet.
Hopelijk zet hij dit voort!

9   0  
Jf

Wat mij niet erg aanstaat is de wisselvalligheid van het vaste team. Hij spreekt nu over Stokkers alsof hij vrijdag weer reserve kan staan. Geef hem nu gewoon je vertrouwen en laat hem even een tijdje staan. Van Hooijdonk heeft een dip en komt er vanzelf weer aan.

6   0  
Tom076

Je zit in deze wedstrijd dat Stokkers een prima spits in, alleen hij moet ballen vanaf de zijkant krijgen. niet in de 16 in de voeten aangespeeld worden. Tegen Emmen een prima goal en nu ook een prima goal.

7   7  
Arie

Ik blijf erbij dat Stokkers en Sydney prima samen kunnen spelen. In tegenstelling tot wat veel mensen zeggen had Sydney vrijdag veel geslaagde kaatsen en is zijn schot/doelpunt ratio gewoon goed. Stokkers is daarnaast ideaal, omdat die ruimtes trekt. Dat liep eerder dit seizoen ook goed tot Brood ineens rare fratsen ging uithalen en Dogan ging opstellen die geen meter te veel verzet of uberhaupt uit zn cirkel van 10 meter komt.

10   0  
Ivo

Stokkers hoort gewoon in de basis te staan. Het is een spits die meevoetbalt. En als de aanvoer vanaf de zijkant en het middenveld nog beter wordt, gaat hij nog veel meer goals en assists leveren.

6   2  
steven73

@Arie, sydney was vrijdag dramatisch slecht. kon geen bal aannemen zonder dat hij 6 meter van zijn schoen afsprong. (kan hij uberhaupt een uit trap van Olij aannemen) Terecht dat hij er tijdelijk naast staat. hopelijk komt hij weer terug. Maar Brood moet in mijn ogen kiezen voor de basis elf waarmee hij begon. helaas met kleine aanpassingen ivm blessures en schorsingen. En zeker geen verscheuren op rechtsback daar hebben andere trainers zich al op stuks gebeten. Hopelijk vrijdag weer 3 punten

Laad alle berichten na dit bericht in