Overal waar we komen

Ivan Ilic geschorst na vijfde gele kaart

DeWeesJr

Ivan Ilic pakte gisteren alweer zijn vijfde gele kaart van dit seizoen. Hierdoor is de middenvelder geschorst voor de wedstrijd tegen MVV.

De Serviër pakte gisteren in de 63e minuut een domme gele kaart door de bal uit frustratie weg te trappen na een vermeende overtreding van Finn Stokkers. Na 77 minuten werd Ilic vervangen door Pele van Anholt. De verwachting is ook dat de rechtsback aanstaande vrijdag ook de vervanger is. Toch zal Brood ook twijfelen om Van der Gaag een kans te geven in de basis. De middenvelder viel erg goed in en bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt. 

 

Wie moet Ivan Ilic aanstaande vrijdag vervangen?
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Man of the Match: Jong PSV - NAC (1-3) 13 reacties
Terug naar overzicht
9 Reacties
18    
ome cor

Ik zou vd Gaag wel graag eens in de basis zien, maar dan op de positie van Dogan. Niet op de plaats van Ivan.
Dus zou Verschueren terug naar het middenveld en van Anholt rechtsback hier misschien het beste antwoord zijn.

Dan mag Ruud op de training bekijken welke spits het beste gevonden wordt.
Stokkers of vHooijdonk.

0    
7Hills

Liefst minimaal 1 verdedigende speler op het middenveld. Dus dan toch maar van Anholt, op 6, met de punt naar achter, net voor de verdediging. En daarvoor een linie van 4 met Luka/Bohui, van der Gaag, Dogan, Boussaid/El Allouchi, spits Stokkers. Dan kan de verdediging verder intact blijven.

-5    
Beercules

Schouten RB, Van Anholt & Verschueren als controlerende middenvelders. Dan kunnen Schouten’s aanvallende acties door Van Anholt worden opgevangen indien er door de tegenstander gecounterd wordt.

1    
Arie

Zo lang Van Anholt maar niet en Verschueren juist alleen nog maar op het middenveld speelt.

7    
drsMarcellus

Verschueren terug op zijn plek op het middenveld, daardoor van Aanholt of Schouten naar RB en van der Gaag op de plek van Dogan. Je speelt thuis tegen fucking MVV die 16e staan. Alles uit de kast voor de overwinning.

2    
Sjak

Mooi zo, gisteren vielen vd Gaag en van Anholt sterk in. Zet de broertjes maar een paar weken op de bank, onder Vreven werkte dit ook goed met Dessers. Ze kunnen voetballen, alleen vooral voor zichzelf. Het wordt na een aantal zwakke wedstrijden van die gasten dat Brood een statement maakt.

7    
Ivo

Ivan Ilic pakte de gele kaart na een paar slordige fouten, inclusief balverlies waar de 1-2 uit viel. Hij was gisteren niet scherp.

Prima om het een wedstrijd zonder hem te doen. Ik vind de huurlingen op dit moment de zwakste schakel.

2    
Ad B uit Roosendaal

Naarmate de competitie vordert krijgt het team te maken met schorsingen a.g.v. gele kaarten. Elke gele kaart lijkt onschuldig, maar dat is het niet.

En dan ook nog domme gele kaarten is helemaal vervelend.

0    
penders4president

Gewoon Van Aanholt daar neerzetten. Anders ga je weer zoveel schuiven in de opstelling en komen er nooit automatismen in de ploeg.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja