Wij gaan niet opzij

BSR TV: Finn Stokkers na NEC - NAC (1-1)

Italo

De speler met het meest vieze tenue. Finn zag zijn harde werk niet beloond worden met een goal of assist, toch keek hij enigszins tevreden terug op de wedstrijd. Ook blikte hij vooruit op de aanstaande clash met Feyenoord, de ploeg waar hij vorig jaar in de Kuip nog van won met Fortuna Sittard.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Peter Hyballa na NEC - NAC (1-1) 43 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Thom Haye na NEC - NAC (1-1) 5 reacties
Terug naar overzicht
12 Reacties
33    
Otjes

Leuke jongen, harde werker maar als je niet scoort dan houdt het op......

-21    
RV

Werd met Filipovic bij het hart van Breda gepresenteerd als een van de grote aanwinsten voor het nieuwe NAC. 5 doelpunten, zegt u het maar.
Ik zeg in de lijn der verwachtingen en absoluut niet genoeg om mee te doen voor de bovenste plaatsen. Gefaald door de TD als het gaat om het middenveld en de voorste linie. Alleen achterin en met Olij goed geïnvesteerd. Het verhaal van het seizoen.

Leuke jongen niet meer dan dat.

0    
Moppernac

Stokkers is een harde werker, En ik denk dat we stokkers samen met Dogan eens moeten uitproberen onder Peter Hyballa

33    
Otjes

Leuke jongen, harde werker maar als je niet scoort dan houdt het op......

6    
ome cor

Hyballa wil Finn de kans geven omdat hij daar meer in ziet dan in de alternatieven. Ondanks dat Finn nog meer moet gaan scoren.

-7    
Henri

Wat kun je verwachten van een speler die de meest essentiële vereisten van een voetballer in het algemeen en een spits in
het bijzonder mist. Deze jongen is een persiflage op een spits. Haal het moment in de laatste 5 minuten tegen Almere nog even voor uw ogen. Stokkers heeft nog één verdediger voor zich en is op weg naar de goal. Ziet u het weer voor u, de gebrekkige baltechniek, de slechte dribbel, het onvermogen de verdediger te passeren en uiteindelijk naast te schieten. Need I say more? Wie dergelijke voetballers bij NAC binnenhaal tmoet zijn conclusie trekken. Zeker als we daar nog Dogan en Kudimbana bij op moet tellen. En dan te weten dat deze groots gepresenteerde Stokkers en Dogan tot de topverdieners bij NAC behoren. Wat een gebrek aan visie en wat een geldvesrpilling.

12    
Henri

Misschien is het iets om Dailon Rocha Livramento do Rosario van de onder 19 bij het eerste team te gaan betrekken. Deze jongen wordt in mei 19 jaar en heeft body zat. Als hij het talent heeft wordt het tijd. Als hij het talent niet heeft zal hij het nooit redden al is hij 25 jaar.

9    
Sp1

Leuk dat hij ploetert als een malle, maar dan zal er toch iemand anders in de 16 moeten staan....

Onderschat zijn inzet niet, boussaid hoort kort op hem te staan in een 4-4-2

15    
Ivo

Je moet kijken naar zijn rol binnen de ploeg. Dat is hoog druk zetten en de bal vasthouden zodat anderen kunnen scoren. Een target man. Stokkers wordt helemaal niet ingezet als afmaker. Daar moet je hem dan ook niet op afrekenen.

Maar onze middenvelders en vleugelspelers en backs scoren maar amper. Van der Gaag, Azzagari, Haye, Van Anholt, Schouten, ze pikken nooit of maar heel af en toe een goaltje mee. El Allouchi heeft af en toe een hele goede dag maar maakt meestal ook niet het verschil. Verschueren is de enige die regelmatig scoort.

Het scorend vermogen is over de hele selectie zwak en als je dan ook je spits in dienst van het team laat spelen wordt het lastig.

-10    
Patje

Donderdag avond stokkers eruit, verschueren in de spits en bohui op plaats van verschueren. Das mijn mening.

2    
Scheppioni

Is geen afmaker ! Een afmaker naast Finn zou prima zijn ! De poppetjes op de juiste plaats en fit, durf zoals tegen az, dromen mag .......

0    
Patje

Of donderdag svh in de spits, maak ook niet meer uit, gespeelt nu ook niet met een diepe spits. Gooi die lange er maar in, wie weet voor vrije trappen en die hed er ook al 6

3    
Fred1

@ Moppernac, Hyballa wil lopende mensen en dan moet je niet bij Dogan zijn. Die staat heel de wedstrijd stil.
Zowel Dogan als Stokkers zijn binnengehaald op basis van de prestaties van één seizoen.
Stokkers kwam na dat ene goede seizoen bij Fortuna ook niet meer in beeld dus dat had een waarschuwing kunnen zijn.
Dogan kwam uit een verdedigend team waarbij de tegenstanders altijd vol op de aanval speelden dus ruimte zat om er eens eentje in te schoppen, bij NAC zijn de rollen omgedraaid en dan heb je aan een luie statische en gedrongen spits niets.
Bij Sydney heb je in ieder geval het extra wapen van de vrije trap nog en die werkt ook hard.
We zijn het er over eens allemaal dat we niet de beste spitsen hebben, maar Sydney had er toch 6 in liggen in een beperkt aantal wedstrijden.
En ik blijf er bij dat Dogan de oorzaak van zijn stagnatie was.
Ik zou dus nog steeds voor Sydney gaan.
Daarbij vind ik dat Kudimbana veel te snel is afgeschreven en niet echt kansen heeft gehad onder alle trainers.
Nu Verschueren op een andere positie speelt en Haye er bij is had die zomaar de verrassing kunnen zijn.
Wat body en kracht voorin zou niet misstaan.
Daarbij blijf ik er bij dat op dit moment v de Gaag de achilleshiel van de huidige basiself is, 0,0 inbreng en 0,0 toegevoegde waarde.

Laad alle berichten na dit bericht in