Overal waar we komen

BSR TV: Peter Hyballa na NEC - NAC (1-1)

Thiestemberg

Hyballa baalde duidelijk van de ineffectiviteit van zijn ploeg, toch wilde hij niet richting het negatieve spreken. De flow van het team is er nog steeds en er is nog genoeg perspectief om te stunten tegen het grote Feyenoord.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Finn Stokkers na NEC - NAC (1-1) 12 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: NEC-NAC (1-1) 17 reacties
Terug naar overzicht
43 Reacties
65    
Dbare

Nog steeds niet verloren onder hyballa. Prima voetbal zo naar de mogelijkheden. Selectie is hetzelfde als onder brood. We moeten ook niet verwachten dat we nu maar alles winnen.

Op naar donderdag!!!

21    
KUDETA

Fin kan goed lopen, nu nog scoren

2    
Kudeta

Finn

13    
Otjes

Svh kan minder goed lopen maar wel scoren. Net als z’n vader. Idee voor de kuip?

16    
Moppernac

Was een mooie oefenpotje tegen NEC en een opwarmertje voor de wedstrijd in de HALVE FINALE tegen Feijenoord.
Verlopig word dat de wedstrijd van het jaar
Uitslag in de Kuip maakt me geen reed uit als we maar in de Finale komen.
De rest worden wekelijkse oefenpotjes tot aan de nacompetitie en daarin er weer vol voor gaan.

14    
Een ander geluid

De conclusie is ook dat de basiself de zaak simpel over de streep hadden getrokken!
De hamstringblessure van Robin had hij op moeten lossen met Noblejas.
We hebben een kans(je) donderdag.
Nu 6 dagen van opbouwen van spanning voor supporters, spelers en staf. Lekker gevoel dat we ergens voor kunnen gaan. Vanaf maandag kan de landelijke sportpers 4 dagen niet om NAC heen!
Goed weekend eenieder !

11    
NAC4Ever

Helaas 2 punten te weinig gepakt,maar onder zie op deze manier veel perspectief.
Op naar donderdag, niets is onmogelijk!

16    
SjorsNAC

Vond het geen slechte wedstrijd hoor alleen ja het gebrek aan een scorende spits is wel weer duidelijk geworden. Donderdag natuurlijk een mooie wedstrijd maar ik geef nac 0,01% kans, dan moet het wel zo meezitten, rode kaart voor feyenoord en penalty mee ofzo. Zou schitterend zijn.

-31    
Fan uit Zevenbergen

Donderdag gewoon S v Hooijdonk er in !!! Een van Hooijdonk in de Kuip dan win je

11    
ome cor

Beker is anders dan de competitie, dus dit zegt niks voor wat betreft de wedstrijd in Rotterdam.

Deze competitie kunnen we alleen maar promoveren door een goede fase in de nacompetitie, nummer 2 worden we toch niet meer.
De rest van de competitie moet Hyballa maar als voorbereiding op de nacompetitie zien.

30    
Nep Han

Sommige schijnen luisteren nogal moeilijk te vinden. Onze trainer legt met duidelijke taal uit waarom Stokker zijn nummer 1 spits is. Hoe kan je eerste reactie onder dit topic dan zijn, van Hooijdonk erin!

65    
Dbare

Nog steeds niet verloren onder hyballa. Prima voetbal zo naar de mogelijkheden. Selectie is hetzelfde als onder brood. We moeten ook niet verwachten dat we nu maar alles winnen.

Op naar donderdag!!!

-17    
Bommel

Tsja, we hebben on Hyballa inderdaad nog niet verloren. Maar dat zegt me niet zoveel. Het bekersucces staat ook niet alleen op zijn conto, want tijdens de winst op PSV stond hij nog niet voor de groep. We troffen zowel PSV als AZ op het meest gunstige moment. De 2 beste spelers van AZ raken al maanden geen bal meer. In de Kuip tref je een Feyenoord in vorm en met vertrouwen, dat wordt echt een heel ander verhaal. Ondanks dat we de zware underdog zijn en niets te verliezen hebben, zal de teleurstelling enorm zijn als we daar verliezen. Wat doet dat met het moraal van de ploeg richting de play-offs? Na vanavond is in elk geval de allerlaatste hoop op plek 2 vervlogen. Al win je 8 van de resterende 10 wedstrijden, wordt je nog geen 2e.

15    
am

Deze trainer praat geen onzin, maar mist gewoon scorend vermogen in zijn selectie. Dat is een probleem wat al jaren speelt, maar de TD heeft hier te weinig aan gedaan. Op deze manier is het erg lastig om wedstrijden te winnen. En dat is dan ook de reden dat de Graafschap en Cambuur zoveel punten voor staan!

13    
Harrie

Een reden dat we niet stabiel presteren is de jeugdigheid van de selectie. Teams als Cambuur en De Graafschap hebben een gemiddelde leeftijd van zo'n 25 jaar en NAC 22. Maar onze Tom wil geen ervaren jongens die zorgen dat jonge gasten gestuurd worden in het veld en zelf op beslissende momenten het verschil maken. Juist dan bouw je waarde op met jonge talenten omdat ze zich beter ontwikkelen en stabieler presteren.

0    
Sjef de gevulde koek

Zoals al eerder gezegd competitie is voorbij. 12 punten ga je nooit meer inhalen. Jammer want als je eerlijk bent slaat dat gat natuurlijk nergens op. Nu op na de Kuip en volle gas. Dan klaar gaan maken voor een team in de playoffs. We hebben nog alle kans en dat is fijn. Tegen een waardeloos uitgeblust ADO heb je altijd kans

6    
Harrie

Dat gat van 12 punten zegt juist alles.

-20    
Tram

Best goed voetbal maar nul scorend vermogen. Seizoen nu al mislukt. Achterstand op nr 2 zoals verwacht weer verder opgelopen. Bekeravontuur is woensdag as echt voorbij. We gaan NEC achterna. Aan het eind vh seizoen leegloop van de paar goeie spelers die we nog hebben: Olij, Riera, Verschuren, JPH. Blijft de kneut over. We mogen niks zeggen over Seuntjes. Maar wat een onvergeeflijke miskleun om die niet te halen.

8    
jvt

Competitie zit er na 2/3 al op, grote fout door geen bewezen goed scorende spits te halen of je verwacht dat van de spits uit Temse of Oss? Onvergefelijke misrekening. Nu moet je in de loterij van de nacampetitie tegen de nummer 16, de beste van de slechtsten. Dit kost je minimaal een extra seizoen tegen clubs als Almere, Telstar en Oss.

Laat dat duurzaam promoveren nu slaan op het spelelersmateriaal en dat heb jezelf gehaald. NEC had je met een nulletje of 2 tot 3 natuurlijk overtuigend moeten verslaan. We hebben geen buitenspelers en geen spits.

Realistisch beschouwd. De meer dan 10k seizoenskaarten waren alsnog niet goed voor versterking van je selectie. Ook in de winterstop is dit niet gerepareerd door de afkoopsommen terwijl we drie versterkingen toegezegd hebben gekregen. Wat een kiezersbedrog.

-46    
D’n opletter

We hebben Arno Verschueren en die is GEEN rechtsback...!

We leren het ook nooit, deze pot had je nooit hoeven te verliezen. Nederlaag op het conto van Hyballa!

-5    
Sp1

Je zit dan terug te denken... Als NAC voorin tekort kwam of er was geen duel kracht op het kick and rush spel van NAC stuurde we Penders of een type schenning naar voren... Wie dat bij NAC moet doen?... Verder dan Arno kom ik niet.


Verder zie ik geen spelers die hiervoor in aanmerking komen, geen echte spits in de selectie en geen gelegenheids spitsen.


Ik zou dan toch voor het kapitaal gaan en de spelhervattingen en Sydney wat meer tijd geven.

1    
Nachoreca1

2 dingen;

Bizar dat 80% mislukt bij ons en elders topscorer van het jaar wordt

Bizar dat iedereen in november zker weet dat er een scorende spits moet komen en we met welgeteld 1 middenvelder aan komen zeiken.

Kortom een lange weg terug naar de ere en die beker potjes kunnen me gestolen worden. Kansloos om die beker dit jaar te winnen. Goed weekend.

19    
Breda 1965

Met hyballa aan het roer is het echt beter gegaan ,ik mag hem wel.Hij lult er niet omheen,geen gebakken lucht verkoper.Donderdag wordt een kraker,dan nog wat oefenpotjes .Uiteindelijk kunnen we nog steeds promoveren,mocht dat niet lukken,dan heb ik toch veel vertrouwen voor het komende seizoen met deze trainer

19    
Badeend

Harrie - de selectie van Volendam is jonger. Waar staan die?

Tram - de wedstrijd tegen Feyenoord is donderdag. Wat is er woensdag?

Zuurpieten hier. NAC heeft gisteren best goed gespeeld alleen moeite met afmaken, dat weten we al maanden. Natuurlijk is het ENORM GEMAKKELIJK om een scorende spits te halen als Eerstedivisieclub. Hou toch op.

9    
Badeend

Oh en huurling Ivan Ilic verspeelt een bal op de achterlijn en vervolgens "gaan we NEC achterna". Wat moet je dan een moeilijk leven hebben zeg.

-16    
Kipiani

Tom en Luuc hebben een zeer slecht transferbeleid gevoerd.
Al dan niet in overleg met Brood.
Een of twee krachtpatsers in de as (spits type Verreyt) zijn in de KKD ales bepalend. Zeker in dit NAC team.
Jongens (zoals genoemde Verreyt) die in de eredivisie totaal niets te zoeken hebben.
Het is niet heel vreemd dat we tegen eredivisie ploegen beter voor de dag komen.
De fout zal na donderdag nog harder binnenkomen.
Na donderdag begint het grote gezeik weer.
Tom en mooi prater Luuc, dat hebben jullie toch echt aan je zelf te danken.
Het is zo moeilijk niet, je maakt het je zelf moeilijk.

10    
Reflektor

Den opletter let niet op , ze hebben gelijk gespeeld , niet verloren .

-2    
Kipiani

En als het gezeik begint dan komen Brood en Weijs ook weer plots in de krant met een mening, op de radio en voetbal gelul tv series.
Zo werk dat in dit walgelijke wereldje waar we zo van houden.

14    
Ivo

Zonder Monsalve en Verschueren op het middenveld verlies je daar de strijd. Azzagari en Ivan Ilic zijn te jong en hebben coaching nodig.

De tegengoal was een fout van Ilic die de bal had moeten wegrammen maar wilde het voetballend oplossen. Balverlies, goal.

Ik heb het gevoel dat Hyballa wat jongens wilde sparen voor de halve finale. Monsalve, Noblejas en Schouten die niet 100% fit zijn. Monsalve had ook geel.

Maar ook deze hadden we gewoon moeteb winnen, dit is zeker al de 5e keer dat je de bovenliggende ploeg bent maar niet wint. We scoren te moeilijk, dat is niet alleen de schuld van Stokkers maar ook van de andere spelers. Verschueren is de enige die regelmatig een goaltje meepakt.

7    
Italo (BSR)

De wissel Ivan Ilic pakte natuurlijk niet best uit, maar ook ik zag dat Noblejas de laatste weken verre van fit oogde. Die komt van ver. Met het basisteam van vandaag, en dan Boussaid voor vd Gaag, hebben we een prima elftal. Leeftijd, ervaring etc. zal allemaal wel, het gaat puur om het afmaken van de kansen. Dat is nu al het hele seizoen zo, dus dan kun je inmiddels wel concluderen dat kansen afmaken een eigenschap is, een kwaliteit, die deze selectie ontbeert.

2    
ome cor

Dun opletter is meer dun slaoperd
Ten eerste hebben we niet verloren en ten tweede motiveert Hyballa duidelijk waarom hij Verschueren rb zette, namelijk het gebrek aan een goede lb wanneer hij van Anholt naar rechts zou halen.

17    
Buurman

Een acceptabel resultaat. Poent. Dat we niet meer voor plaatst 2 in aanmerking kwamen was al enkele weken bekend. Dat we geen echte doelpuntenmaker hebben was ook bekend. De keus was of Hyballa of een spits. Het werd Hyballa en ik kan daar goed mee leven. Het is een koe in zijn kont kijken maar ik begrijp nu waarom een andere trainer moest. Brood had er geen zak zin in en zag de TM absoluut niet zitten. En Willem was te jong en teveel goede vrienden met de spelers. Als je van emmen , PSV en az uit wint heb je ook tegen Feye een kansje. Hopen nu dat NAC donderdag piekt en Feye tegen zich zelf gaat voetballen. Ook dien je de scheids niet te zwaar tegen te hebben, want dat je hem tegen hebt is een zekerheid. Ik vind dat we zo realistisch moeten zijn dat als NAC er tegen Feye een wedstrijd van maakt we trots mogen zijn op onze prestaties in de beker dit seizoen. Ik hoop uiteraard op meer. De nacompetitie is een loterij. Dus........... hebben we ook daar een kansje. Nu nog wat duimen omlaag scoren. Wat betreft de spits. Ik denk dat Dogan het wel kan , ik vind hem in potentie een stuk beter dan Sydny en Stokkers. Maar hij heeft het onder Brood en Willem wel veel te weinig laten zien. Jammer, typisch zo'n speler die het volgend seizoen bij een andere ploeg wel laat zien. Op naar Rotterdam ! Geweldige uitdaging.

6    
Kip

Zo jammer, als je bekijkt; na de winterstop Helmond uit gelijk, Top thuis gelijk, Excelsior uit gelijk, NEC uit gelijk. Allemaal wedstrijden die je qua kansen verhouding en spel had moeten winnen.
Dan hadden we nu op 3 punten van directe promotie gestaan....
zo jammer dat we geen goalemakers zoals een Muhren of Seuntjes of Kharcouch hebben... dan zag de wereld er echt heel anders uit. Kijk naar de doelsaldi van onze concurrenten; NAC komt gewoon 30 goals te kort.

-7    
Gman

@kip

Muhren, Seuntjes of Kharcouch . Donderstraal toch op man.
Al die 3 spitsen zouden het bij NAC niet beter doen. Allemaal niveau Dogan, schieten er ergens anders omdat ze daar de nr. 1 zijn en superbelangrijk worden gemaakt er +15 in. Bij NAC is de spits ondergeschikt aan het systeem en die zal er never nooit meer dan 10 in kunnen knallen.

Muhren heeft laten zien dat hij niet bij NAC past. Seuntjes is verrekte arrogant en denkt dat hij de nieuwe messi is. Zijn aanval op de TD was absoluut niet netjes, maar dat is dan ook precies wat je van zo'n vent kan verwachten. Kharcouch komt net kijken en is nota bene gescout van OFC Oostzaan! Wat verwacht je nou :') Gewoon een gelukstreffer van Telstar, maar hij moet het nog meerdere seizoenen laten zien.

6    
stoep

onzin van de meeste supporters hier. als je dogan en stokkers haalt, dan verwacht je dat die wel doelpunten gaan maken. vorige jaren scoorde muhren niet en dit jaar wel. ik ben tevreden over de selectie. jaren geleden dat we een dergelijke verdediging hebben gehad. voorin zit het niet mee. maar dessers was op dit moment 3 jaar geleden ook afgeschreven door veel supporters. bij utrecht kwam het niet eruit en nu bij heracles wel. dat alle 3 de spitsen niet in vorm zijn, is deel kwaliteit maar nog meer zelfvertrouwen. kan volgend jaar zo maar weer anders zijn.

5    
ome cor

Ik word een beetje misselijk van die Blanco die vandaag in BN de Stem weer zijn klaagzang houdt over het niet halen van Seuntjens.

Dat "als-als-als" gezever. Dat ie goed draait bij De Graafschap zegt niks over hoe hij het bij NAC gedaan zou hebben. Omgekeerd geldt hetzelfde voor de hier zwaar uitgekotste niksnut Mühren die bij Cambuur als een echte spits aan de lopende band scoort.

De sportjournalistiek bij BN de Stem is rechter rijtje eerste divisie hoor.

-1    
Cool hand

Wat is de definitie van een 'echte spits'? Was Muhren vorig jaar een echte spits? Zo niet, is hij dan nu wel een echte spits?

-5    
Henri

@Gman
Alleen bij Weys en Hyball werd/wordt nu de spits ondergeschikt gemaakt aan het team. Onder Brood niet en wat scoorden Dogan
en Stokkers toen?
Als je in jouw filosofie doorredeneerd dan betekent het dat NAC volgend seizoen zo'n 7 nieuwe veldspelers moet halen want op Verschueren na is er geen enkele speler die profiteert van het harde werken van Stokker.

11    
Buurman

Je moet ook je ongelijk kunnen toegeven. Kijk naar de cijfers ; uiteraard is het afwijzen en weg sturen van Seuntjens en Muhren een grote blunder. Maar met de kennis van toen valt het wel te verklaren. Seuntjens stelde teveel eisen en Muhren hebben we ons onvoldoende gerealiseerd dat hij zwaar geblesseerd was. Maar uiteraard hadden we met 1 van de twee erbij nu op promotie gestaan. Verder vond ik het aantrekken van Dogan geen slechte zet. Al komt het er nog niet uit. Ik kan zelfs begrijpen dat je met de kennis van toen Dogan verkiest boven Seuntjens en Muhren. Soms moet je met je beslissingen en keuzes ook een beetje geluk hebben.

1    
Kipiani

Ome Cor natuurlijk heeft Blanco gelijk met Seuntjens.
Niet moeilijk trouwens voor resultaat in de KKD.
Wel voor E. en v.d.A. bij ons.
Maar verder is Blanco niveau Molenschot 3.
Daar praat ook iedereen over elkaar en wordt alles en iedereen na gepraat. Papegaai.
Maar wel reuze gezellig.

-1    
jvt

Wat is het toch opmerkelijk dat spelers bij NAC niet slagen en elders wel, onder welke trainert dan ook. Wat is het toch bedroevend dat we eerst jarenlang geen keeper kunnen vinden en nu al tijden geen spits willen halen. Dat onze technische mensen geen fatsoenlijke spits kunnen vinden... en ook geen buitenspelers...

Waar zitten we nog naar te kijken dan?

-1    
Cool hand

Wijze woorden Buurman.

-3    
Scheppioni

Hamstring Schouten is zorgelijk voor de komende potten, de wissels ook met deze trainer maakt ons NAC zwakker, dat ligt niet aan de personen, maar de poppetjes op de juiste plaats ! Ik reken er niet teveel op in dordt noord en de play offs promotie blijft voor mij as NaCCer het ultieme gebeuren, maar ja hoe veel rek heeft nu dit NAC !!??

1    
Atleet

@badeend, hoe doet Volendam het nu dan ? Daar zie je al een verval

Laad alle berichten na dit bericht in