Overal waar we komen

BSR TV: Hans Visser na NAC - Cambuur (0-4)

Thiestemberg

Hans Visser mocht voor de tweede keer dit seizoen als interim-trainer de honneurs waarnemen. Tegen Cambuur beleefde hij echter een minder mooie avond dan tegen Jong Ajax. Hij zag zijn gehavende ploeg hard onderuit gaan. Toch kon Visser zijn ploeg niet heel veel verwijten en baalde hij vooral van de lastige omstandigheden waar NAC in verkeerd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
21 Reacties
84    
Moppernac

Cambuur en De graafschap mag je verliezen ook in goede tijden, als je tegen de rest maar resultaten haalt, want dat haal je promotie. Deze snel vergeten op naar vrijdag en hopen dat er weer een paar terug zijn.

-17    
Dun Diëe

Natuurlijk spelen de omstandigheden een rol. Maar je moet ook eerlijk zijn dat voor de COVID crisis bij NAC was toegeslagen, Cambuur tot nog toe minstens zo sterk voor de dag is gekomen. Kortom, dit verlies nemen we maar we moeten ook niet teveel naar excuses zoeken. Het moet even zo goed ook nog een tandje beter. We zijn er nog lang niet (al waren we wel heul lekker op weg).

25    
Ouwe Spionkop

De spelers worden morgen weer getest en wachten met angst en beven op uitslag donderdag.
Dus maar weer afwachten.
De kans dat er weer spelers terug zijn tegen Almere (als er niet nog meer besmettingen zijn bijgekomen) is nihil omdat je die nooit fit krijgt na 2 x trainen.
Ik zou de KNVB verzoeken wedstrijd uit te stellen. Vandaag hadden we ook nog maar 13 selectiespelers (jeugdspelers reken je niet mee). Dus goede kans dat je KNVB meekrijgt

24    
NAC4Ever

Ik wil eigenlijk nooit naar excusus grijpen. Maar dit scheelde te veel met ons sterkste team. Al de uitslag wel te groot.

Hopelijk komen er snel weer spelers beschikbaar.

-25    
Joop

Die spelers die we vandaag miste zullen er vrijdag moeten zijn rosler noblejas/mashart haye immers rutten anders gaan we 3-0 ten onder dag promotie

30    
Belgische Naccer

Als er geen spelers terugkeren de komende week, en die kans is groot omdat ze niet fit zijn en 2 weken niet getraind hebben,

Dan moet je rekening houden met 12 verliespunten, want NAC 2 is niet goed genoeg om van Cambuur, Almere en NEC te winnen. Die bekerwedstrijd zou ik NAC O21 opstellen.

Competitievervalsing natuurlijk maar je moet spelen van de KNVB...zo jammer van die ongeslagen reeks...en de flow waar we in zaten.

Ons beste elftal had trouwens wel gewoon gewonnen van dit Cambuur. Er werd achterin veel te veel ruimte weggegeven. Ruimte die Rosler, Noblejas en Rutten nooit weggeven. En dan ook nog Immers en Haye weg...man man...wat een drama dit.

1    
Schrikbarend

Uiteindelijk liep Cambuur uit naar een 0-4 overwinning in het Rat Verlegh Stadion. Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen Almere City op het programma. NAC hoopt dan weer te beschikken over een aantal sterkhouders die er vandaag niet bij konden zijn.Nooit opgeven, altijd doorzetten.

Hup NAC!

Hoop het ook aantal sterkhouders...kali azzagari siereveld fiorini geen basisklanten

17    
Ad B uit Roosendaal

Heel vervelend met het coronagedoe en daardoor meerdere invallers. Zelfs een debutant, Siereveld, die best aardig speelde. Zelfs voor hem op een andere positie.

Toch had NAC vanavond meer moeten brengen. Vanaf het begin was er geen geloof in een goede afloop. Binnen 3 minuten had het al 0-2 kunnen zijn.

Waarom Malone in de verdediging? Dan ben je echt het gehele middenveld kwijt, terwijl juist het middenveld van Cambuur ontregelen zo belangrijk is.

Helaas. Kop op en de rug rechten tegen Almere City.

-20    
Mo

Het was vandaag dramatisch slecht! Onze bank stelt geen fuck voor!

5    
Thiestemberg (BSR)

@Ad B uit Roosendaal

Je maakt een goed punt, Malone speelde sterk achterin maar je mistte hem ontzettend op t middenveld. Toch was dit denk ik de beste oplossing. Siereveld traint al een flinke poos mee met het eerste en ook Kali kan terugvallen op zijn ervaring. Als je Siereveld en Malone liet staan zou de linksbackpositie worden ingevuld door Munezero. Een aardige back die t leuk doet bij de O-21 maar nog nul ervaring met uberhaupt meetrainen met de eerste ploeg heeft. Tegen Cambuur was dat denk ik een te groot risico geweest.

4    
Nacbreda1989

Wel jammer dat je merkt dat ze voor de wedstrijd al niet echt(geloofde) in resultaat. Zeker is het moeilijk in deze omstandigheden.. Maar ik miste wel de echte inzet/geloof om het Cambuur zo moeilijk mogelijk te maken..Op naar Almere en 3 punten.

5    
Scheppioni

Tegen ' de kleintjes' maar blijven winnen ...... wel een zorgpunt dat de jeugdige o.a. Azzagari nog er lang nie is, talent alleen is niet genoeg .....

0    
GeelZwarHart

Jammer als de kopbal van Riera er gewoon inzit en Sideny val uit de draai goed raakt zit die ook. Dan rust je met 2-0 voorsprong. Eerste helft was prima van NAC. Ik vind Venema niet best.

7    
Wanny

Je zag nu wel goed wie de sterkhouders zijn in het elftal.

Olij, Rosler, Rutten, Malone, Immers, Haye, misschien Riera nog. Daar draait het grotendeels op. De rest kan meekomen als die anderen het voortouw nemen, maar trekken de kar niet.

-1    
Harrie

Gisteren duidelijk te zien dat Malone een echte sterkhouder is. Schouten en in iets mindere mate Riera vallen bij wegvallen van andere steunpilaren door de mand.

-8    
Arie

Corona of niet, vond het tactisch gezien best een blunder om je gehele middenveld te vervangen en niet op zn minst Malone daar nog te laten staan.

-6    
Normaal

Dit was de eerste club uit het linkse rijtje. Nog een lange weg te gaan, zeker met corona.

6    
Judge M.

Ik hoop dat Mounir voldoende hersteld is dat hij vrijdag weer vanaf de aftrap kan meedoen. Ondanks dat Cambuur het wat meer liet lopen zag je een duidelijk verschil met de jonkies hoe hij zijn duels aanging en nog achter de bal aan bleef gaan.

Verder eens met de opmerkingen over Malone. Vanaf de eerste minuut werd het middenveld overlopen en was er geen aansluiting naar voren. Een Immers die de bal kan vasthouden werd ook nodig gemist en van armoede ging Sydney de zelf maar ophalen waardoor hij vervolgens voor de goal gemist werd. En Kaj de Rooij had duidelijk koudwatervrees en moet nog wennen aan het veld. Een aantal van zijn acties waren waarschijnlijk op het stuggere kunstgras van Eindhoven wel gelukt maar op echt gras sprong de bal te veel van zijn voeten..

Op naar vrijdag! COME ON NAC!!

3    
Bladran Yanco

Ach, je verliest van de ploeg die vorig jaar moest promoveren. Zolang NAC ook promoveert mag Cambuur van mij ook dit jaar weer bij de eerste twee eindigen.

-3    
Frits

Ons NAC was gisteren schrikbarend slecht. Ik zou el Kayatti erbij halen!

8    
Nachoreca1

Na 10 minuten kon je het al zien...kansloze missie! Nac breda heeft zich te 'netjes' gedragen vwb het corona dossier. Soms is manipulatie en wat verdraaien van feiten nodig om de top te bereiken. Deze wedstrijd had verschoven moeten worden., niet goedschiks dan kwaadschiks. Als we niet oppassen gooien we binnen een week de titel aspiraties in de prullenbak. Baal en flip er weer volle bak van.

Laad alle berichten na dit bericht in