Wij gaan niet opzij

Interview: Anouar Kali na NAC-Cambuur (0-4)

Raskolnikov

Anouar Kali maakte vanavond na vijftien maanden zijn rentree in het shirt van NAC. De middenvelder speelde 70 minuten mee en maakte een redelijke indruk. Wij spraken hem na afloop.

Bron:
B-Side Rats
49 Reacties
106   17  
Moppernac

Kan dit seizoen mss nog van waarde worden. Nieuwe ronde nieuwe kansen

30   148  
NaccieNAC

Laatste kans gegeven, kans niet gegrepen. Eind seizoen, Eind contract, de groeten!

106   17  
Moppernac

Kan dit seizoen mss nog van waarde worden. Nieuwe ronde nieuwe kansen

24   98  
Schrikbarend

Idd nooit meer opstellen

27   15  
Stekkuh

Wat wil je nou naccienac ? Zelfs wel is een lange periode niks gedaan ? Was je toen je begon gelijk weer goed ?

38   5  
Bier en friet

Kunt 2einig zeggen over zijn spel. Mist ritme, team omgegooid, zelf andere positie.

Puur gevoelsmatig en ontzettend opportunistisch zeg ik tekenen te zien van het begin van een omslag. Nu eens niet die lamlendige uitstraling op het veld en eerste interview dat ik me niet aan hem erger. Hoop dat het klopt. Mits fit en helder in het hoofd kan hij nog belangrijk zijn

47   3  
Tombola Breda

@BIER EN FRIET, helemaal mee eens. En dit waren ook wel meteen de slechtst mogelijke omstandigheden om je rentree te maken. En ik heb hem toch 2 verdomd lekkere passes zien geven die absoluut een beter vervolg verdiende.

31   7  
Noad1976

Op de weg terug! Inderdaad 2 splijtende passes die toch wel wat kwaliteit verraade.

14   72  
Lamington

Volledige houdoe, ongeacht of hij nu weer fatsoenlijk gaat voetballen of niet.

91   4  
Mvg

Ik vind het echt onbegrijpelijk al die negatieve reacties op de wedstrijd vanavond, je hebt amper getraind en mist meer dan de helft van je normale basis elftal en degene die wel spelen, moeten noodgedwongen op andere posities spelen, blijkbaar verwachten sommige dan nog dat je ff een directe concurrent van de mat veegt.
Na 20 minuten zag ik al negatieve reacties voorbij komen op kay de rooij, die geen fatsoenlijke bal heeft gehad.

Het is zo makkelijk om bij elke tegenslag meteen te gaan afgeven op alles en iedereen, dat is de afgelopen jaren vaak genoeg gebeurd en heeft ons ook niks gebracht, deze westrijd snel vergeten, verloren door overmacht, hopelijk vrijdag weer meer fitte basisspelers

14   11  
Harry

Vrijdag met dit team aan de aftrap kan echt niet er zullen 3 basisspelers haye immers rosler erbij moeten zijn

11   16  
HarmeNAC

Wat je dan wel zou hopen, is dat Kali met zijn ervaring de jonkies Azzagari en Fiorini flink coacht in het veld. Dat heb ik niet kunnen opmerken. Maar misschien had Anouar wel de handen vol aan zichzelf, dat kan ook.

Ik hoop voor NAC dat Kali zich herpakt en ons mee aan promotie helpt. Schrijven wij een aanbeveling voor hem voor een leuke club in de zandbak.

19   2  
Buddha

Wel opvallend wat hij zegt over Moise. Die is toch weg geweest om een interland te spelen? Komt dus blijkbaar met corona terug?

49   8  
ome cor

Ik vond Kali individueel niet slecht hoor.
Logisch dat hij (en de rest) zoekende was.
Pas je alleen hem in, in de vaste basis, dan is het voor Kali ook makkelijker er in te komen.

Dat gezeik over hem moet maar eens afgelopen zijn.
Hij is dit seizoen gewoon one of the guys.

18   4  
geelzwartwit

Hopelijk kan Kali vrijdag weer wat wedstrijdritme opdoen en is hij met deze onevenwichtige selectie gewoon nuttig en belangrijk. Ik moet er niet aan denken op zijn positie ook een jong NAC speler te hebben staan.

Succes Kali en ik snap het wel dat je liever speelt dan geblesseerd zit toe te kijken.

55   4  
Benassi

Ongelooflijk hoe dit platform bijna uitsluitend wordt gebruikt om gal te spuwen. NAC is voor velen op dit forum zo goed als de laatste wedstrijd. Is het nou zo moeilijk om je club te steunen door dik en dun. Kom op zeg...

Hup NAC

12   2  
n@©

Ik weet eigenlijk niet zo goed of zo'n corona seizoen leidt tot een oneerlijke competitie, of dat ieder aan het eind van de rit zijn deel krijgt? In feite was dit een oneerlijke wedstrijd, maar als je aan een competitie in deze tijd begint, dan moet je de consequenties accepteren.

13   4  
BREDA [email protected]

De kkd is zonder corona al jaren een oneerlijke competitie,kijk naar de jong -teams elke week een ander 11-tal.weg ermee

11   4  
Scheppioni

Kali was nu niets te verwijten .... speelde redelijk met nul wedstrijdritme, hopelijk gaat hij nu nog meer van waarde zijn !

13   4  
Wanny

Kai de Rooij was inderdaad niet best. Die jongen stond stijf van de zenuwen had ik de indruk.

Maar dat komt wel, want hij kan echt wel voetballen. Zeker als het middenveld weer in de oude bezetting is.

18   3  
AJ

We hadden nog niet eens een b elftal maar een c elftal.... en dan nog zeiken

3   6  
Schrikbarend

Wat is er precies met moreno rutten?iedergeval corona vrij!maar vrijdag inzetbaar?

18   4  
Ouwe Spionkop

Rutten liesblessure. Dat kunnen vervelende hardnekkige blessures zijn.
Overmorgen zie ik niet zo snel spelers terugkomen. Als er weer jongens terugkomen kunnen ze maar 1x trainen (vandaag worden ze getest). Dus die zijn niet fit.
NAC moet gewoon weer om uitstel verzoeken voor wedstrijd tegen Almere.
We gaan in 4 dagen het kampioenschap verspelen. Als je moet spelen vrijdag ook kansloos.

6   0  
Nonkel Frans

We wisten dat het na alle eerdere zeges zwaarder zou worden......en Corona helpt niet mee. Realiteitszin is er wel maar heb toch een kater.......we waren het ff afgeleerd dat verliezen. Hup NAC!!!

12   6  
Belgische Naccer

@ouwe spionkop. Volledig met jou eens.

NAC verspeelt 9 punten deze week.
Cambuur, Almere, NEC gaan allemaal van je winnen, met deze C-garnituur.

Maar blijkbaar is daar niets aan te doen?
Ik kijk lijdzaam toe als supporter...

Maar zo'n wedstrijd als gisteren, doet echt pijn, als je weet dat je er gemakkelijk van had gewonnen...met je sterkste 11.

En dan die Korte, juichen alsof hij de champions-league heeft gewonnen. Ik ga de komende week maar geen wedstrijden meer kijken... erg slecht voor mijn hart en rechtvaardigheidsgevoel.

7   2  
Breetjeda

Ik vond kali positioneel zwak spelen, maar aan de bal vond ik hem sterk spelen.
Al met al heeft hij beter gespeeld dan ik zou verwachten na 1,5 jaar:)

16   3  
ABC

NAC was niet een beetje verzwakt, maar hevig verzwakt. Cambuur proficiat met de drie punten, cambuur heeft vorig seizoen gigantisch veel tegenslag gehad door Corona, maar een normale overwinning is dit natuurlijk niet. Andersom , als NAC, zo zou winnen was ik net zo goed sceptisch. NAC kan van Cambuur verliezen ook in normale omstandigheden maar het zal op zijn minst een spannende wedstrijd zijn waarbij de gelukkigste aan het langste eind trekt.

Waar ik al van overtuigd was is me gisteren bevestigd. Wat bij NAC is gebeurd en nog gaande is, is bij de spelers , logisch, tussen de oren gaan zitten. Veel zieke collega's, waarvan enkele ernstig en degene die de moraal erin moet houden, de trainer , is ook ziek. Dat is niet niks en ik zie dat in een paar dagen niet verbeteren. Daarom, rationeel denkend, heb ik een zwaar hoofd in Almere uit.

Genoegzaam bekend dat ik vind dat nu een pandemie door de wereld raast men contactsport over de hele linie stil moet leggen. En weer beginnen als het veilig is. Je zult op deze manier maar gedwongen worden om te voetballen. Wat voor spelers hun werk is. Maar ieder zijn mening.

Als NAC speelt hoop ik natuurlijk dat ze punten pakken. Maar komende weken zou ik op niet teveel rekenen. Ik ben in ieder geval tevreden met ieder gesprokkeld puntje. En nu maar hopen dat het toch allemaal meevalt.

9   2  
Ivo

De nekslag was de blessure van Rutten waardoor Malone naar de defensie moest. Het middenveld werd totaal overlopen, we missen pure duelkracht. Fiorini, Azzagari en Kali zijn leuke voetballers maar in KKD gaat het om lengte, snelheid en kracht. Steijn heeft niet voor niks krachtpatsers als Malone, Immers en Bilate gehaald.

Jammer dat we nu net Cambuur moesten treffen, tegen een club uit het rechter rijtje hadden we nog een kansje gehad. De komende wedstrijden worden zwaar. Proberen de schade te beperken en hopen dat een paar jongens terugkeren. Haye en Immers, dat zou al een wereld van verschil zijn. Ook Monsalve en Noblejas kunnen we nu goed gebruiken.

10   3  
Chris W.M.

@Ivo

Haye kun je de komende tijd vergeten. Hij is 1 van de zwaarst getroffen spelers. Hopelijk dat hij deze week weer kan beginnen met trainen, maar de oude Haye gaan we de komende tijd niet zien ben ik bang.

Immers verbaasde me wel, volgens Blanco had hij slechts milde klachten gehad. Maar goed, misschien had hij nog verhoogde waarden zoals Steijn.

Voor vrijdag moeten we hopen dat De Rooij fit is, en 1 van de linksbacks. Dan kan Siereveld naar het centrum, Malone naast Fiorini met El Allouchi ervoor als Immers er dan nog niet bij is. Dan geef ik ons veel meer kans, vooral ook omdat Almere het heel zwaar heeft tegen verdedigende ploegen.

5   6  
JanVG

Haye zien we waarschijnlijk pas fit terug in 2021, het is even niet anders.
Als Rosler en Rutten kunnen terugkeren dan zou dat al veel schelen.
Malone is beter als middenvelder, alhoewel hij het gisteren niet slecht deed als verdediger. Het gaat een spannende competitie worden, want andere clubs gaan ook zwaar getroffen worden door het virus.
De competitie is spannender geworden.

7   18  
Cool hand

Een aantal conclusies over de voorhoede, die was wel op oorlogssterkte:
Veenema - kan nog steeds niet overtuigen. Hij zal vast eens in de zoveel tijd een paar spelers voorbij rennen en de bal in de kruising jassen, maar voetbalintelligentie is nog ver te zoeken. Het is allemaal te druistig.
De Rooij: Een zeer zwak debuut. Het is hem vergeven, maar het was voor iedereen goed dat er geen publiek aanwezig was. We weten hoe kritisch het NAC publiek kan zijn. En misschien zijn colletje uit doen. Hij ziet er al zo fragiel uit.
Van Hooijdonk: Sydney zoals we hem kenden. Onhandig, technisch beperkt en niet balvast. Als je veel voor het doel vd tegenstander komt en de bal valt regelmatig voor zijn voeten, kan hij van waarde zijn. Bij een verdedigende ploeg heb je weinig aan hem. Steijn, als verdedigend ingestelde coach, heeft dat goed gezien.

7   1  
ABC

Ik citeer “ ......want andere clubs gaan ook zwaar getroffen worden door het virus.....”. Inderdaad een heel mooi en fijn uitgangspunt voor een spannende competitie. Ik haak even af.

9   0  
Chris W.M.

@Cool hand

Je kunt in mijn ogen juist totaal geen conclusies trekken. De meeste ballen die ze kregen waren ballen die blind naar voren werden gepeerd. Daarnaast viel me op dat het gros van de ballen die wel over de grond werden gespeeld en die gevaar hadden kunnen opleveren achter de man werden gespeeld, of zelfs zo laat werden gegeven dat de aanvaller zijn actie alweer gestaakt had. Dan wordt je door je ploeggenoten de wedstrijd uitgespeeld waardoor je ook nog eens de ballen die wel aankomen verspeeld.

De middenvelders hadden het te druk met tegenhouden en achteruit lopen om de aanvallers van goede ballen te voorzien. Wat logisch is natuurlijk. Malone en hopelijk Immers vrijdag terug op het middenveld scheelt een slok op een borrel. Dus fingers crossed dat er een aantal weer aangesloten zijn vandaag...

8   5  
Nachoreca1

Na 10 minuten kon je het al zien...kansloze missie! Nac breda heeft zich te 'netjes' gedragen vwb het corona dossier. Soms is manipulatie en wat verdraaien van feiten nodig om de top te bereiken. Deze wedstrijd had verschoven moeten worden., niet goedschiks dan kwaadschiks. Als we niet oppassen gooien we binnen een week de titel aspiraties in de prullenbak. Baal en flip er weer volle bak van.

4   0  
fvf6

Laten we hopen dat er snel spelers terug komen , vooral het middenveld kan een boost gebruiken , daarbij wil ik wel opmerken dat ik de jongens die er nu stonden wil afbranden . We moeten momenteel roeien met de riemen die we hebben en hopen op betere tijden . Ook achterin was het behelpen , laten we hopen dat Rosler er vrijdag wel bij is zodat het centrum stabiel is achterin , en Malone door kan schuiven naar het midden samen met El Allouchi , zodat de aanvoer naar de voorste lijn beter kan lopen , en De Rooij beter in zijn spel kan komen

3   0  
fvf6

in mij verhaal moet staan dat ik de jongens die er nu stonden NIET wil afbranden . Sorry voor mijn fout

8   4  
den hulk

misshien is el khayati iets voor nac in deze moeilijke tijd

2   0  
Joop

Wanneer uitslag van de test?we kunnen wel wat versterking gebruiken!

2   1  
RV

Je mistte gisteren zeker een Haye en Immers.
Met name eerstgenoemde is toch de motor op het middenveld.
Een fitte Kali zou ook prima mee moeten kunnen op dit niveau, ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken.

Al voorzie ik toch ook voor El Allouchi als het nodig is een wat meer centrale rol neergelegd op het middenveld. Azzagari vind ik echt een goede voetballer (maar laat zich dan weer kinderachtig uitspelen bij het dacht tweede doelpunt) en toch ook Fiorini.

Ik begrijp dat we gisteren veel spelers misten.
Toch hoop ik dat NAC zich weet te herpakken (zeker nu ze weer een extra wedstrijd in de benen hebben). In principe moet een Haye of Immers met deze brede selectie ook prima vervangen kunnen worden door Dogan, El Allouchi, Fiorini, Azzagari... dat zijn toch ook jongens die zich laten zien én die verwachten dat zij speelminuten maken.

2   4  
Braze

Jammer voor Kali, maar hij heeft zijn carriere zelf verknalt. Eerst bij Utrecht, toen NAC, toen Virton en nu probeert hij weer bij NAC.
Hij heeft te lang niets met zijn talent gedaan.
Nu is het alleen nog centen vangen tot einde contract.
Jammer, want in potentie was hij goed genoeg voor de Eredivisie.

3   2  
scheppioni

En toch in tegengestelde wat Chris wm citeert, hoop ik dat Haye een paar weken verder er wel weer is, een combinatie met Haye, Malone, Immers en Kali op het middenveld zou best nog eens een perfecte balans gaan zijn ! Daarbij diegene die nu verkondigen dat het kampioensschap nu in deze tijd verspeeld is, hebben in mijn ogen een steekje los, om in wielerterm te zeggen 'Parijs is nog ver" !!!

12   10  
Breda1976

Zijn er hier ook nog mensen die wat meer tegendraads zijn dan die mega voorspelbare zalvende dorpspastoor reacties van o.a. Ivo en de zelfbenoemde transfergoeroe Chris...? Jezus, wat vermoeiend die 2.

Wat een stoffige treurnis is het geworden hier zeg. Een censuur op kritiek? Daar neigt het sterk naar. De polonaise ridders hebben hier de zaak overgenomen en het is er alles behalve beter op geworden.

"Is het nou zo moeilijk om achter je club te blijven staan" dat soort dooddoeners. Moet haast wel geschreven zijn door kinderen. Wat er ook gebeurd, lekker zingen, springen en bier drinken. Want we vinden het zo tof om gek supportertje te spelen. Pleur toch op zeg.

Deze site springt met rasse schreden achteruit. De inhoud van de reacties en de mensen die reageren worden met de maand minder. Zonde, want de content en de ontwikkeling van de site zelf zit juist in de lift.

Vooral lekker doorgaan met iedere criticaster de mond te snoeren. Alle mensen die echt wat hadden toe te voegen op deze site zijn vetrokken. Het is 1 grote slappe hap.

Wij tegendraads? Laat me niet lachen zeg!


11   4  
Fritske d'n Olifant

Als ik alles zo terug lees (moet ik niet meer doen) was het wel te merken dat het herfstvakantie is en een hoop kleutertjes van papa en mama mochten opblijven om NAC te kijken. Wat een niveau in de reacties. Het zit nu even heel erg tegen voor NAC en we mogen geluk hebben dat er nog wedstrijden zijn uitgesteld. De komende wedstrijden worden ook zwaar. Steun dan verdomme je club! Een El Allouchi is gewoon ontzettend te grazen genomen door dat rot virus en staat net een paar dagen weer op het trainingsveld. Steek die jongen dan een hart onder de riem ipv hem weer af te kraken. Kali heeft het ondanks wat foutjes prima gedaan. En waarom mag Korte niet juichen? Korte is een topgast die ik graag nog bij NAC had gezien in de KKD en ik denk hij zelf ook wel. We kunnen ons ook afvragen waarom ex-spelers zo gebrand zijn om tegen NAC te scoren en dat uitbundig te tonen.

5   2  
Optimist

Zelfs mensen die vonden dat Kali moest "oprotten" en "de verkeerde mentaliteit" had en aan de basis stonden van de vernietigende anti Kali stemming zeggen nu dat ie individueel niet slecht was. Tombola Breda en NOAD1976 zien het goed, als Venema toen net geen ruzie met de bal had gehad zou Kali de 1-0 hebben ingeleid met een fantastische pass. Ook een lang interview geven na zo'n pijnlijk verlies getuigt van klasse.

Heel blij dat ie terug is.

9   7  
Fred1

Ik wordt er doodmoe van, het heeft niets meer met voetbal te maken al helemaal niets met sportiviteit en van een eerlijke competitie is al helemaal geen sprake.
Ik ben bang dat we in een vrije val terecht gaan komen.
Men zegt vaak de kracht van je bank bepaalt de kracht van het team.
Dat werd gisteren wel Pijnlijk duidelijk .
Dat we zouden verliezen dat wist ik tevoren, maar géén 0-4 en niet willoos naar de slachtbank.
Het was ontluisterend , het verschil tussen onze basis en onze reserves scheelt lichtjaren , dat verschil is ook veel te groot ten opzichte van onze concurrenten.
Zie de bank van Cambuur......
Er zat geen vechtlust in gisteren , Kali hing maar wat met zijn reet in de verdediging , heeft werkelijk niks gedaan en had schuld aan de eerste goal.
Azagari blijkt niet te coachen en vervalt steeds in oude fouten , tegenstander uit de rug laten lopen en verkeerd dekken , tweede goal was 100% zijn fout.
Je kunt kwaliteit tekort komen, wedstrijdritme missen weinig getraind hebben maar je mag op zijn minst werken en de basisbegrippen uitvoeren , dat miste ik gisteren volledig.
0-4 was onnodig.
Je kunt ook de instelling hebben van nu pak ik mijn kans.
Ik vond met name Schouten gisteren ontluisterend , dat soort kerels zouden het voortouw moeten nemen maar hij heeft werkelijk niks goed gedaan.
Die is straks gewoon zijn plek weer kwijt aan Rutten.
Ik begrijp totaal niet waarom je achterin een op een gaat spelen maar er geen enkele intentie is om vooruit te spelen .
Het middenveld was letterlijk en figuurlijk nergens , ik vond het dan ook niet slim om Malone daar ook nog eens weg te halen , had dan gewoon Dogan linksback gezet daar heeft hij vroeger ook gespeeld.
Ik vind dat de technische staf héél veel steken heeft laten vallen , dit had anders gekund en gemoeten.
Dit is een wedstrijd die nooit door had mogen gaan, maar de KNVB heeft zijn zaakjes weer goed voor elkaar ze hebben zelfs de NAC hater aller tijden ( Mulder ) weer van stal gehaald .
Ik voorspel de komende 3 wedstrijden 0 punten.
Het was héél even leuk.

10   1  
Chris W.M.

@ BREDA1976

Zelfbenoemd? Niets van waar. Heb die woorden nooit zelf in de mond genomen. Dat anderen mijn posts op Twitter overnemen en die kwalificatie eraan hangen is voor hun rekening.

Snap ook je hele verhaal niet. Ik geef enkel mijn mening over hoe ik de wedstrijd beleefd heb. Daar kun je het niet mee eens zijn, prima. Dan geef je een duimpje naar beneden of je komt met argumenten om mijn ongelijk aan te tonen. Of je geeft gewoon je eigen mening.

Dus welke criticaster ik de mond snoer; werkelijk geen idee.

Verder heb ik het idee dat je verhaal over kritiek en censuur over iets heel anders gaat dan mijn post. Dus nogmaals; geen idee.

3   1  
Chris W.M.

Overigens post NAC net op Twitter een aantal foto's, waarop te zien is dat Haye ook weer op het trainingsveld staat.

4   2  
Bas

Het probleem is niet alleen dat NAC mensen mist (en 9 is overdreven want alleen Haye, Rutten, Rosler en Immers zijn basisspelers), maar vooral het grootste probleem ( heel het seizoen al ) is dat er zonder idee wordt gevoetbald:
Lange ballen en maar gokken dat ie goed valt!

Als mensen gaan reageren dat Bilate basis is: en Sydney dan???

Als mensen gaan zeggen dat Mounir basis is: en Kaj de Rooij dan???

Ze hebben zelf een selectie van meer dan 30 contractspelers samengesteld, dus niet zeuren!

0   4  
Andre Vermeulen

Cool hand, volledig met je eens .perfecte analyse van de voorhoede.

0   1  
Cool hand

Ik lees mijn bijdrage aan deze discussie net terug Andre en ik ben zelf ook onder de indruk. Misschien moet ik vaker een bijdrage leveren.

Laad alle berichten na dit bericht in