Wij gaan niet opzij

BSR TV: Huseyin Dogan na NAC - De Graafschap

Italo

Huseyin Dogan speelde vandaag een halfuurtje mee. Nadat hij in de ploeg was gekomen ging het veel beter draaien bij NAC. Reden voor ons om de aanvaller te interviewen.

Bron:
B-Side Rats
16 Reacties
15   0  
Wolfmanjack

Die gast moer er gewoon in. Heeft dreiging en ziet de ruimtes.

10   39  
Mot van den Eleebba

Aub Brood, jij was vandaag de ZWAKSTE schakel.

Vrijdag wil ik deze 11 zien!!

Olij
Van Aanholt Riera Noblejas
I. Ilic
L. Ilic. El Allouchi van der gaag

Dogag
Filipovic. Van hooijdonk

5   2  
Sp1

Begin goed, was na tien minuten echt te geforceerd bezig... Zeker een man voor de basis.

2   18  
Arie

Beetje een rommelende, ongepolijste olieworstelturk af en toe, maar zorgt wel voor gevaar en dreiging in de aanval. Als hij fit is gaan we daar veel plezier aan beleven.

15   0  
Wolfmanjack

Die gast moer er gewoon in. Heeft dreiging en ziet de ruimtes.

9   0  
Dn Arno

Wat een baas. Precies wat er nog nodig is in de huidige basis 11. Inzicht, strijd, akties en veel dreiging. Als hij weer fit en Monsalve hersteld is, dan hebben we een prima 11tal (alleen Noblegas als LB voor Mashart).

3   2  
e. ricvan

heren, als je turft, hoe vaak Mashart door zijn teamgenoten wordt aangespeeld, dan heeft het elftal blijkbaar wel vertrouwen in hem. zie liever Schouten overigens dan Aanholt

12   2  
Breda

Dat zeiken op Mashart moet eens stoppen. Is een wisselspeler, vorig jaar nog jong-NAC, en werkt zich kapot. Steun die gast gewoon.

8   4  
Brecht

Mashart wordt hier wel erg vaak bekritiseerd . Bij veel mensen kan hij geen goed doen, maar hij zorgt wel voor opbouw en gaat wel de duels aan. Doet zijn stinkende best en levert vaak goede voorzetten vanaf links. Hij moet het echter altijd wel in zijn eentje doen op links. Aan El Alouchi heeft ie geen drol

4   3  
hansiehansie

@E. RICVAN

Van Anholt is misschien wel de meest stabiele factor bij NAC dit seizoen. Haalt altijd een voldoende en soms een ruim voldoende. Was gisteren in de 2e helft ook weer uitstekend en in de 1e helft niet verkeerd. Bovendien heb je met Van Anholt en Noblejas twee backs met een hele goede lange bal en zuivere inspeelbal.

Overigens zeg ik niet dat Schouten een minder goede optie is, maar er is eigenlijk geen reden om Van Anholt te wisselen.

Ps. Goed dat we niet kritisch mogen zijn Marshart maar dat Brecht wel aangeeft dat het vooral aan El Allouchi ligt. Voor je informatie. El Allouchi speelde gister pas toen Marshart eruit ging en ook gisteren ging het niet zo goed.

Dat wilt echter niet zeggen dat hij niet zijn best doet he, maar hij komt wel gewoon net te kort en mist af en toe scherpte verdedigend gezien (zie 1e goal laat hij tegenstander volledig lopen..)


2   4  
Arie

HansieHansie

Hahahhaa Van Anholt haalt altijd een voldoende, die houden we erin! Je kan er niet verder naast zitten, net zo ver als Van Anholt altijd van zn man af staat en naar achter loopt.

3   0  
Breda-Loyal

Zeiken op Mashart ? Die jongen wordt op de linkerkant meer verzopen door zijn teamgenoten als dat hij de bal kwijt kan.

4   0  
Jan Bril

Dogan is de enige voorhoedespeler die het overzicht houdt. Kan een prima duo worden met Sidney.

2   1  
Scheppioni

Zal een enorme uitdaging gaan worden, wanneer Dogan wedstrijden achter mekaar op dit niveau zoals de tweede helft voor ons NAC kan gaan voetballen ! Ik ben er zeer argwanend over helaas ! Eerste verklaring blijft de zeet matige backs !!

1   0  
Marti

Ruud Brood moet Dogan vanaf minuut een laten spelen ,en dan kijken hoelang hij het kan volhouden , dat is beter dan in laten vallen en achter de feiten aan laten lopen , want dat vraagt dubbel energie van die jongen bij een achterstand.

0   1  
Michel

@Arie

Doe normaal kerel!

@Marti

Dat moeten we inderdaad doen: het is voor Huseyin, die ook opties in de ED had en voor ons dus meer dan dikke prima zou moeten zijn, toch niet te doen om te wennen in een wedstrijd waarin je niet de bovenliggende partij bent.

1   0  
scheppioni

Van anholt de meest stabiele factor hahahahahaha, yeh right !
Arie heeft zeker een punt !

Laad alle berichten na dit bericht in