Overal waar we komen

BSR TV: Othmane Boussaid na NAC - De Graafschap (1-2)

Italo

Othmane Boussaid keek met gemengde gevoelens terug op het duel met De Graafschap. Hij zag zijn ploeg na rust veel beter voetballen. Voor onze camera gaf hij tekst en uitleg.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - De Graafschap 112 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Huseyin Dogan na NAC - De Graafschap 16 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
31    
Arie

Wilde het af en toe nog te moeilijk oplossen, maar kan en durft geweldig te voetballen. Met Dogan en Filipovic mag blinde BV Ilic zich wel eens zorgem gaan maken over een plaats op de bank.

14    
Wolfmanjack

Wat speelde dat ventje ongelooflijk goed

31    
Arie

Wilde het af en toe nog te moeilijk oplossen, maar kan en durft geweldig te voetballen. Met Dogan en Filipovic mag blinde BV Ilic zich wel eens zorgem gaan maken over een plaats op de bank.

10    
Kaieschetter

Vond het persoonlijk erg jammer dat deze man werd gewisseld, kwam op mij erg energiek over, bleef maar gaan en speelde in mijn ogen ook nog een goede wedstrijd, zeker met Dogan en El Allouchi erbij begon het steeds beter te lopen.

Zonde dat het met 11 man zo moeizaam gaat (teveel tijd om na te denken). Met 10 man moet je echt en heb je geen tijd om na te denken en dan zie je dat het er ook echt inzit. Ik ben positief ondanks de nederlaag. Lekker tweede helft vol vuur! Hup Nac!

3    
Sp1

Genot voor het oog, verdient een vrije rol centraal... Groot verschil of je hem van de flank of centraal neer zet.

-2    
RV

Het is gewoon een leuk ventje die zich helemaal te schompes werkt. Niemand kan hem iets verwijten en dat is al een basis kwaliteit.

Maar het is niet de speler waar NAC in deze fase iets mee opschiet. Dat Boussaid een actie heeft is met vlagen prachtig maar iedereen om hem heen wordt er zo onrustig van. In een grijs verleden heb ik nog bij de PTT gewerkt, had ik die tas nog maar waar je de post in kon douwen. Veel spelers (met Boussaid voorop) zouden er een moord voor doen om die bal er in te leggen en met tas en al naar de volgende speler te brengen. Onvoorspelbaar en eindeloos gebrei.

Echt genoten van die tweede goal van de Graafschap, dat is verdomme eerste divisie. Waarom kan NAC dat niet met een hoger budget? Hard inspelen, kaatsen en op die goal rossen. Met twee passes voor de goal in plaats van over achttien schijven, spijt me zeer maar een prachtig en eenvoudig doelpunt.

PS.
Mashhart en Van Anholt bieden geen meerwaarde als ze vroeg aan de bal komen. Zou Brood al nagedacht hebben over drie centrale? Zodat we eerder dat middenveld of de buitenspelers kunnen inspelen. Het verschil was (met alle respect) na de wissel van Mashhart duidelijk.

0    
ibio

Speelde met inzet,
Zeer slechte voorzet

2    
Los Pollos Hermanos

Man van de wedstrijd. Mashart komt (wéér) te kort. Die staat altijd op 2-3 meter iemand te dekken. Jammer dat we in de 1e helft niet thuis gaven. In de 2e helft zag je duidelijk dat NAC gewoon de veel betere ploeg is.

Zonde, maar koppen omhoog en doorgaan.. de volgende horde is weer een zware, maar als je speelt zoals de 2e helft, wordt je gewoon slapend kampioen.

1    
Haafie

Kan zeker verassen af en toe. Die brengt wel gevaar, sommige kunnen hem echt niet bijhouden haha. Dat vind ik wel geweldig om te zien.

Enige nadeel is dat die af en toe nog slordig is met goede voorzetten. Moet even meer op oefenen, verder een top gozer.

2    
Henri

Deze jongen moeten ze vast op de vleugel zetten. Man opzoeken , passeren en voorzetten. Op het middenveld komt hij te vaak in duels die hij vanwege zijn gebrek aan fysieke kracht verliest met balverlies tot gevolg. Een goede buitenspeler is veel waard. Zeker als ze niet iedere keer in de bal komen,maar ook eens diep gaan zonder bal. Misschien wordt "de mug" dan "de vlo" van NAC.

2    
Johnnyboembastik

Dramatisch zwakke eerste helft, maar een zeer goede 2e helft op een andere positie.
Ik denk dat hij gebaat is met een vrije rol zoals destijds Garcia, zodat hij uit de duels kan blijven.
Juist in de eerste helft op de zijkant kwam hij tekort in de duels....zeker verdedigend, maar ook aanvallend....

0    
Jan Bril

Genieten van deze kilometersvretende pingeldoos. Jammer dat hij zo licht is en geen verwoestend schot heeft.

1    
Scheppioni

Tis best simpel, beginnen vrijdag zo met de opstelling zoals de tweede helft, nogmaals onze backs voegen zeer weinig toe ! Maar waarom Ruud dat toch weer elke keer probeert, Joost mag het weten !

2    
Robbie Rafello

We missen gewoon een routinier op het middenveld of in de As . Type Kwakman, van Gessel, Schreuder, Slot of Penders. Eentje van boven de 27 die rust kan bewaren , de boel bij elkaar houd maar ook de broertjes Illic of deze " mug" ongenadig op hun flikker durft te geven als ze onnodig balverlies leiden.

Laad alle berichten na dit bericht in